janna
napsal(a):
Vím, možná už to tu bylo. Chci přestoupit z jezdeckého oddílu do jiného a potřebuju solidní formulář
Většinou se to obejde bez formuláře - předchozí jezdecký klub napíše "Souhlasíme s přestupem ..(jméno).... do jezdeckého oddílu..(název nového oddílu)..... Datum a podpis. To je vše
janulka
napsal(a):
Většinou se to obejde bez formuláře - předchozí jezdecký klub napíše "Souhlasíme s přestupem ..(jméno).... do jezdeckého oddílu..(název nového oddílu)..... Datum a podpis. To je vše
Super dík, něco takového sem splodila, ale přišlo mi, že je toho nějak málo. Ještě jednou díky
buggyna
XXX.XXX.81.124
janna
napsal(a):
Super dík, něco takového sem splodila, ale přišlo mi, že je toho nějak málo. Ještě jednou díky
mám za to,že ale s přestupem musí souhlasit i současný klub
buggyna
napsal(a):
mám za to,že ale s přestupem musí souhlasit i současný klub
Čemu říkáš současný? Klub, ze kterého přestupuje, podepíše výše uvedenou větu a klub, do kterého přestupuje, pak tenhle papír vezme, žadatelku vyplní do seznamu členů, včetně čísla licence, a spolu s licencí žadatelky ji posílá na sekterariát. Takže pokud mělas na mysli její nový klub, dá se asi brát za souhlas to, že ji přidá do seznamu členů a pošle papíry na vyřízení. Přestupy do našeho oddílu nebo naopak odchody z něj vyřizuji již více než 10 let a vždy to stačilo - dělám to podle požadavků našeho sekretariátu. Pokud máš jiný nápad, ráda se nechám poučit