Westernové plemena a jezdci - kochači 107

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.11.2009 19:08
jaruska

XXX.XXX.144.136

Tak jo,založíno.Noo,to je ale i s mladejma,kterých je asi už jen 10,ostatní Jarča už prodala.

14.11.2009 19:19
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
Tak jo,založíno.Noo,to je ale i s mladejma,kterých je asi už jen 10,ostatní Jarča už prodala.

Ty jo Jaru, vy tam máte ptíců? Kde je máte na zimu? V baráku, nebo v kůlně? To jedni lidi pod námi je mají ve volieře, na zimu to obalí igelitem a takhle tam v zimě vřískají.Jinak my máme dvě andulky...být na mě, tak si těch ptáků taky pořídím hafo. Mimochodem-atˇžije moje alergie na peří. Dneska jsem se stavila u zahradníka, má taky ptíců požehnaně. Chtěl mi dát zdarma zebřičky, ale ty pěkně vřískají. Spíš jsem koukala na kanárky, měl jich tam asi 15, no nádhera nádhera. Chtěl mi nějaké prodat, dost silně nad jedním uvažuji, jestli by mi chudinka vydržel.
Jinak jsme pak šly s Markétkou na ten zámek. Fakt kultura za 500. Fronta půl hodiny, mám pocit, že se tam sjelo půlka okresu, vstup stál 150 Kč, loni půlku. Markétku nejvíc zajímaly prolízačky, lapidária, tak jsme něco prolezly, vystály si frontu na chemické bramboráky. Pak přijel Martin na bílém koni a za ním šel zámeckým parkem průvod dětí s lampiony. Markétka doma lampion nechtěla, ale vzala jsem ho a hodil se. Loni tam byl p. Doubek s počítajícím poníkem, byl to super zážitek, ale bohužel, p. Doubek z jara zemřel a asi adekvátní náhradu nesehnali. Loni tam ale už nepůjdu.
Jo, jinak jsem si vybrala dárek pod stromeček. Tak uvidím, jestli to schválí ,,Ježíšek,,.
A co si holky přejete?

14.11.2009 19:20
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Ty jo Jaru, vy tam máte ptíců? Kde je máte na zimu? V baráku, nebo v kůlně? To jedni lidi pod námi je mají ve volieře, na zimu to obalí igelitem a takhle tam v zimě vřískají.Jinak my máme dvě andulky...být na mě, tak si těch ptáků taky pořídím hafo. Mimochodem-atˇžije moje alergie na peří. Dneska jsem se stavila u zahradníka, má taky ptíců požehnaně. Chtěl mi dát zdarma zebřičky, ale ty pěkně vřískají. Spíš jsem koukala na kanárky, měl jich tam asi 15, no nádhera nádhera. Chtěl mi nějaké prodat, dost silně nad jedním uvažuji, jestli by mi chudinka vydržel.
Jinak jsme pak šly s Markétkou na ten zámek. Fakt kultura za 500. Fronta půl hodiny, mám pocit, že se tam sjelo půlka okresu, vstup stál 150 Kč, loni půlku. Markétku nejvíc zajímaly prolízačky, lapidária, tak jsme něco prolezly, vystály si frontu na chemické bramboráky. Pak přijel Martin na bílém koni a za ním šel zámeckým parkem průvod dětí s lampiony. Markétka doma lampion nechtěla, ale vzala jsem ho a hodil se. Loni tam byl p. Doubek s počítajícím poníkem, byl to super zážitek, ale bohužel, p. Doubek z jara zemřel a asi adekvátní náhradu nesehnali. Loni tam ale už nepůjdu.
Jo, jinak jsem si vybrala dárek pod stromeček. Tak uvidím, jestli to schválí ,,Ježíšek,,.
A co si holky přejete?

Včera jsem si chtěla koupit bundu na koně. Jenže Jarda mě zadržel. Mi hned doteklo, že jí asi najdu pod stromkem.Do té doby to vydržím v té od Vietnamců-

14.11.2009 19:32
jaruska

XXX.XXX.144.136

marketka napsal(a):
Včera jsem si chtěla koupit bundu na koně. Jenže Jarda mě zadržel. Mi hned doteklo, že jí asi najdu pod stromkem.Do té doby to vydržím v té od Vietnamců-

Kultůra za 500,já se picnu.
Já si už nic nepřeju pod stromečkem,jen abychom byli všichni zdrávi,já už mám dárek zabalenej,kterej jsem opravdu moc chtěla,ale to už jsem psala.Olda si přeje pouzdro na rybářský pruty,a Jarča ještě nevííí...No hračky jí fakt už moc neberou,tak jsem zvědavá,pro co se rozhodne.
Jojo,ptáčky dáváme na zimu do dílny,tam se netopí,a je to dobrý,že je tam i napáruješ,který potřebuješ.jo ty ses mě jednou ptala na tu klec na toho kanára,hele,my k němu zase až tak moc nejezdíme,byli jsme tak asi předloni,takže to fakt netuším,jestli má klec,a tidlifon na něj nemám.

14.11.2009 19:36
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Kultůra za 500,já se picnu.
Já si už nic nepřeju pod stromečkem,jen abychom byli všichni zdrávi,já už mám dárek zabalenej,kterej jsem opravdu moc chtěla,ale to už jsem psala.Olda si přeje pouzdro na rybářský pruty,a Jarča ještě nevííí...No hračky jí fakt už moc neberou,tak jsem zvědavá,pro co se rozhodne.
Jojo,ptáčky dáváme na zimu do dílny,tam se netopí,a je to dobrý,že je tam i napáruješ,který potřebuješ.jo ty ses mě jednou ptala na tu klec na toho kanára,hele,my k němu zase až tak moc nejezdíme,byli jsme tak asi předloni,takže to fakt netuším,jestli má klec,a tidlifon na něj nemám.

Jééé,Markéét,to dostaneš bundu,to jsem zvědavá,jestli se Ti Jarda trefí do vkusu,jestli se Ti bude líbit.Doufám,že pak nám ukážeš,co Jára vybral....

14.11.2009 19:44
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
Jééé,Markéét,to dostaneš bundu,to jsem zvědavá,jestli se Ti Jarda trefí do vkusu,jestli se Ti bude líbit.Doufám,že pak nám ukážeš,co Jára vybral....

Jo jo, ale hlavně, jestli mi bude. To bude rozvod v přímém přenosu. hihi.
Co máš zabalené? Já to chci vědět.

14.11.2009 19:45
jaruska

XXX.XXX.144.136

marketka napsal(a):
Jo jo, ale hlavně, jestli mi bude. To bude rozvod v přímém přenosu. hihi.
Co máš zabalené? Já to chci vědět.

Tak jo,ale na mejla,jo??

14.11.2009 20:16
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Tak jo,ale na mejla,jo??

To my tady měli dnes veselo, přijeli známí s fenkou. Chtějí si brát ještě pejska po Fabbym, takže čekají a nyní mají tří a půl měsíční fenku po ČB otci. Feňule byla šikovná, s Fabbym hezky řádili, Darés jim do toho štěkal. A než odjížděli, tak ještě přijeli další známí, co mají ročnío Darésova syna a pak ještě dojeli chovatelé s fenou Sárou a Daréskovou dcerou (sestrou onoho pejska), takže jsme měli na dvoře...spočítejte to někdo....

no..moooc fundláků....

3 feny a 3 psy ...fakt dobré.

Psy jsem hodila na zahradu, s malou feňulí odjeli a pejska Kima (Argos) jsme vyfotili ještě s Darésem jak sedí vedle sebe, jelikož to snad není možné, ale synátor je tatínkův odlitek..já nevím, že ty dětičky jsou tomu Darésovi tak všechny podobné.

No a já pak jela na kole s Fabbym pro Usu na pastvinu, takže si máknul. Dopoledne byl se mnou Darés a ted jsem jela s Fabbym. Jo a taky mi ho trochu napadnul ovčák, ale naštěstí brzy zjistil, že by to nedal a Fabínek na povel přestal, on se prát nechce a nestojí mu to za to. Byl mocinky šikovný a poslouchal jak hodinky...přece se nebude prát.
Oni se s tím ovčákem znají od mala(jsou to ti psi u Betty), jenomže ovčák teď dospívá, utiskuje tam voříška, co s ním sdílí kotec a vyskakuje si..hajzlík. No a tak si zkoušel "vyskočit " i po Fabbym, ale jak do něj skočil, tak Fabby se jen bránil a už s ním hezky zametl, takže ovčoun chodil jak na trní, ocas hore, Fabby stál, jednou tak větší a já ho zavolala, tak se Fabínek sebral a klusal za mnou a ovčák za ním se plížil a uvažoval, jestli by ještě, nebo radši ne....hajzlík.

Tady táta a syn...nalevo Argos Aegis Daltori a napravo Darés

14.11.2009 20:17
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
To my tady měli dnes veselo, přijeli známí s fenkou. Chtějí si brát ještě pejska po Fabbym, takže čekají a nyní mají tří a půl měsíční fenku po ČB otci. Feňule byla šikovná, s Fabbym hezky řádili, Darés jim do toho štěkal. A než odjížděli, tak ještě přijeli další známí, co mají ročnío Darésova syna a pak ještě dojeli chovatelé s fenou Sárou a Daréskovou dcerou (sestrou onoho pejska), takže jsme měli na dvoře...spočítejte to někdo....

no..moooc fundláků....

3 feny a 3 psy ...fakt dobré.

Psy jsem hodila na zahradu, s malou feňulí odjeli a pejska Kima (Argos) jsme vyfotili ještě s Darésem jak sedí vedle sebe, jelikož to snad není možné, ale synátor je tatínkův odlitek..já nevím, že ty dětičky jsou tomu Darésovi tak všechny podobné.

No a já pak jela na kole s Fabbym pro Usu na pastvinu, takže si máknul. Dopoledne byl se mnou Darés a ted jsem jela s Fabbym. Jo a taky mi ho trochu napadnul ovčák, ale naštěstí brzy zjistil, že by to nedal a Fabínek na povel přestal, on se prát nechce a nestojí mu to za to. Byl mocinky šikovný a poslouchal jak hodinky...přece se nebude prát.
Oni se s tím ovčákem znají od mala(jsou to ti psi u Betty), jenomže ovčák teď dospívá, utiskuje tam voříška, co s ním sdílí kotec a vyskakuje si..hajzlík. No a tak si zkoušel "vyskočit " i po Fabbym, ale jak do něj skočil, tak Fabby se jen bránil a už s ním hezky zametl, takže ovčoun chodil jak na trní, ocas hore, Fabby stál, jednou tak větší a já ho zavolala, tak se Fabínek sebral a klusal za mnou a ovčák za ním se plížil a uvažoval, jestli by ještě, nebo radši ne....hajzlík.

Tady táta a syn...nalevo Argos Aegis Daltori a napravo Darés

a tady Darések a malou fenečkou

14.11.2009 21:11
canis lupus

XXX.XXX.112.35

lucky napsal(a):
a tady Darések a malou fenečkou

Jaruš, máte krásné anduly. Kdyby byly nějaké dvě holky na prodej, dej vědět, mám dva vdovce. Zeleného a žlutého strakatého. Už mi dost chybí Toosie i další koně a zbývá mi ještě 8 dní... No. aspoň si koupím bundu na koně a kobylce odpocku. Až budu fit, začnem trénovat, abychom to někomu natřeli aspoň na hobby závodech příští rok.

15.11.2009 08:06
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):

Ahooj,no ti pesani jsou fakt jak dvojčata,to je kráásný,já bych stejně nepoznala,kterej je kterej...
Markét,Jarča tu nějáké samičky má,přijeď si vybrat.
Dneska je náádherně,ale my strouháme a odpoledne ještě něco máme,takže vycházka dneska nehrozí.

15.11.2009 08:10
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Ahooj,no ti pesani jsou fakt jak dvojčata,to je kráásný,já bych stejně nepoznala,kterej je kterej...
Markét,Jarča tu nějáké samičky má,přijeď si vybrat.
Dneska je náádherně,ale my strouháme a odpoledne ještě něco máme,takže vycházka dneska nehrozí.

Lucí,ta čubička s tou podprsenkou je náádherná,a jak je správně malá proti tomu Tvýmu hafanovi,to je kráásný.
A včéra Jarča hlásila,že budeme mít kůůžlátka,prý to viděla,jak se to povedlo,noo,já tam vždycky stála jak bambula čtvrt hodiny a viděla jsem akorát,jak koža znásilňuje kožla,a Jarča jde krmit králíky a přistihla je inflagranti.

15.11.2009 10:09
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Lucí,ta čubička s tou podprsenkou je náádherná,a jak je správně malá proti tomu Tvýmu hafanovi,to je kráásný.
A včéra Jarča hlásila,že budeme mít kůůžlátka,prý to viděla,jak se to povedlo,noo,já tam vždycky stála jak bambula čtvrt hodiny a viděla jsem akorát,jak koža znásilňuje kožla,a Jarča jde krmit králíky a přistihla je inflagranti.

JJ, čubinka byla rozkošná a Darés se taky chová jak gentleman. To Fabby, ten s ní hned plácnul o zem, celou ji ožužlal, očichal a pak řádili jak dvě štěňata...no.....teda ona je štěně, že, ale ten náš mamlas má to štěně jen v mysli. Ale oni jsou hraví pořád. Pak se Fabby s Darésem začali předvádět a mordovali se na dvoře, váleli po zemi a hráli si a ta malá chudák seděla, oči vykulené co to ti blázni dělají a všichni jsme se smáli, jak si kluci vyhrají...že oni se zásadně musí vždycky předvádět, když je doma návštěva.

15.11.2009 19:05
jaruska

XXX.XXX.144.136

lucky napsal(a):
JJ, čubinka byla rozkošná a Darés se taky chová jak gentleman. To Fabby, ten s ní hned plácnul o zem, celou ji ožužlal, očichal a pak řádili jak dvě štěňata...no.....teda ona je štěně, že, ale ten náš mamlas má to štěně jen v mysli. Ale oni jsou hraví pořád. Pak se Fabby s Darésem začali předvádět a mordovali se na dvoře, váleli po zemi a hráli si a ta malá chudák seděla, oči vykulené co to ti blázni dělají a všichni jsme se smáli, jak si kluci vyhrají...že oni se zásadně musí vždycky předvádět, když je doma návštěva.

To si dovedu představit,Lucí,jak klucí řádili,naši vždycky začnou takhle řádit,když přijedeme s koníkama z vyjížďky,tak je chytne největší hrací amok a to je až hrůůza,jak lítaj a blbnou,až mám kolikrát strach,že nezabrzděj a narazej do některýho z odsedlávaných koní...
Tak máme ostrouháno,koníci byli zase hodný,dneska ani Pierot se nehoupal.

15.11.2009 19:06
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
To si dovedu představit,Lucí,jak klucí řádili,naši vždycky začnou takhle řádit,když přijedeme s koníkama z vyjížďky,tak je chytne největší hrací amok a to je až hrůůza,jak lítaj a blbnou,až mám kolikrát strach,že nezabrzděj a narazej do některýho z odsedlávaných koní...
Tak máme ostrouháno,koníci byli zase hodný,dneska ani Pierot se nehoupal.

Moruš zase usínala u toho....

15.11.2009 19:07
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Moruš zase usínala u toho....

Aboška byla taky mooc hodná...

15.11.2009 19:36
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Aboška byla taky mooc hodná...

No, to kluci už taky takhle napíálili do Usy. normální kůň by je asi odstřelil. ta moje jen vyděšeně stála a nožičkami hore, aby na ně proboha nešlápla...a koukala na ně jak na blby

já se muším dnes pochlubit. S Usou jsem byla u Betty, potkala mě kámoška koukala.. (dlouho jsme se neviděli), že já na Use a ¨měla jsem ji jen na parelce. tak že ona je tááková hoodná, to sní vyjedeš jen táák? Jsem říkala..a proč ne? Však je vychovaná.

no, ale pak jsem dojela a Jarka jezdila na Betty a tak jsme kecaly a nakonec jsem na Beťuli sedla já a jezdila v kruhovce, kavaletku, ohýbání, musela šlapat..no ta kmitala jenom klus, cválat se tam nedá, ale i tak jsem ji pořádně zavařila mozkové závity

16.11.2009 08:47
andmac

XXX.XXX.114.96

jaruska napsal(a):

Tak poslušně hlásím, že záhada zavřené ohrady je vyřešená. Míša se totiž rozhodl, že se půjde s kobylkama kamarádit a přeskočil ohradník. Teda spíš přelezl a zamotal si do něj zadní nohy (naštěstí prý zrovna nebyl pod proudem). Tak jej sousedi vymotali, on se pak vyškubl a s mladou se šli rovnat zadkama. Tak jej opět odchytli a vrátili zpátky do ohrady. Takže jsme včera přidávali pásku a s nějakým kamaráděním to vypadá bledě... Přitom když jsme ho pouštěli s kamarádčiným tenkrát ještě hřebcem, tak byl v pohodě.

16.11.2009 08:55
andmac

XXX.XXX.114.96

andmac napsal(a):
Tak poslušně hlásím, že záhada zavřené ohrady je vyřešená. Míša se totiž rozhodl, že se půjde s kobylkama kamarádit a přeskočil ohradník. Teda spíš přelezl a zamotal si do něj zadní nohy (naštěstí prý zrovna nebyl pod proudem). Tak jej sousedi vymotali, on se pak vyškubl a s mladou se šli rovnat zadkama. Tak jej opět odchytli a vrátili zpátky do ohrady. Takže jsme včera přidávali pásku a s nějakým kamaráděním to vypadá bledě... Přitom když jsme ho pouštěli s kamarádčiným tenkrát ještě hřebcem, tak byl v pohodě.

A to se s ní takhle přes ohradník pořád oňuchává...

16.11.2009 08:58
andmac

XXX.XXX.114.96

andmac napsal(a):

Portrét....

16.11.2009 08:58
jaruska

XXX.XXX.144.136

andmac napsal(a):

Ahooj,no to je dobrý,hihi,přece nebude Míša čekat,přišlo mu to moc dlouhý,tak se šel seznámit sám,hihi,chytrej kluk.No jo,to oni se pokopou,ale nedělala bych z toho vědu,on taky nějákou schytá a bude klid....
Tady jeden ooobr medvěd.

16.11.2009 09:12
andmac

XXX.XXX.114.96

andmac napsal(a):
Portrét....

Maskování

16.11.2009 09:18
andmac

XXX.XXX.114.96

jaruska napsal(a):
Ahooj,no to je dobrý,hihi,přece nebude Míša čekat,přišlo mu to moc dlouhý,tak se šel seznámit sám,hihi,chytrej kluk.No jo,to oni se pokopou,ale nedělala bych z toho vědu,on taky nějákou schytá a bude klid....
Tady jeden ooobr medvěd.

To jo, jen to musím vysvětlit mjaitelům kobylek, že je to vcelku normální
Medvěd je krásnej, stejně jako výše ti černí medvídci Kdysi jsem o středoasiatovi dost vážně uvažovala, ale protože jsem chtěla i dál cvičit, tak jsem od toho úmyslu nakonec ustoupila.

16.11.2009 09:23
lucky

XXX.XXX.133.26

andmac napsal(a):
To jo, jen to musím vysvětlit mjaitelům kobylek, že je to vcelku normální
Medvěd je krásnej, stejně jako výše ti černí medvídci Kdysi jsem o středoasiatovi dost vážně uvažovala, ale protože jsem chtěla i dál cvičit, tak jsem od toho úmyslu nakonec ustoupila.

Jéje, tak "záhada" vyřešena .

hele, kobyly si ho spíše srovnají, to si buď jistá. Pokud mají dost velký výběh. To Usa to odnesla pořádnými kopanci, jak ji nakopala Linetta několikrát. Nejhorší je, když se Usa zapoměla v rohu..to dostala nehezkou nakládačku

16.11.2009 09:35
andmac

XXX.XXX.114.96

lucky napsal(a):
Jéje, tak "záhada" vyřešena .

hele, kobyly si ho spíše srovnají, to si buď jistá. Pokud mají dost velký výběh. To Usa to odnesla pořádnými kopanci, jak ji nakopala Linetta několikrát. Nejhorší je, když se Usa zapoměla v rohu..to dostala nehezkou nakládačku

Chce to čas, věřím že to určitě dobře dopadne, je to prostě stádový zvíře a musí si najít svý místo v hierarchii.
O Use a Linett jsem četla, chce to ze začátku pevné nervy, co?
No nic, já se loučím a jdu se donutit jít provětrat hafíky na cvičák. Je tu ale hnusně

16.11.2009 09:39
jaruska

XXX.XXX.144.136

andmac napsal(a):
Chce to čas, věřím že to určitě dobře dopadne, je to prostě stádový zvíře a musí si najít svý místo v hierarchii.
O Use a Linett jsem četla, chce to ze začátku pevné nervy, co?
No nic, já se loučím a jdu se donutit jít provětrat hafíky na cvičák. Je tu ale hnusně

No jo,majitel se o kobušky asi bojí,co,ale taky si myslím,že se bát fakt nemusí,to bych se spíš fakt bála o toho valacha,oni jak jsou 2,tak by ho zrubaly,chudáka...
Takhle náš kámoš blbne s koňouchem.

16.11.2009 09:39
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
No jo,majitel se o kobušky asi bojí,co,ale taky si myslím,že se bát fakt nemusí,to bych se spíš fakt bála o toho valacha,oni jak jsou 2,tak by ho zrubaly,chudáka...
Takhle náš kámoš blbne s koňouchem.

16.11.2009 09:41
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):

Jarča mu pak tu vlajku sebrala a zkusila taky jezdit,ale Kačuldu jen tak něco nerozhází.

16.11.2009 10:07
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Jarča mu pak tu vlajku sebrala a zkusila taky jezdit,ale Kačuldu jen tak něco nerozhází.

No jo, nervy jsem měla. Usa má taky pořád nervy a je ostražitá. Vůbec ji nevěří a já se ji nedivím.

Kačenka je fakt moc šikovná. Jak ona je vlastně stará?

16.11.2009 10:23
jaruska

XXX.XXX.144.136

lucky napsal(a):
No jo, nervy jsem měla. Usa má taky pořád nervy a je ostražitá. Vůbec ji nevěří a já se ji nedivím.

Kačenka je fakt moc šikovná. Jak ona je vlastně stará?

Díky,je jí 12 let.

16.11.2009 10:25
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Díky,je jí 12 let.

Tak to je v nejlepších letech a už má rozum

16.11.2009 10:33
jaruska

XXX.XXX.144.136

lucky napsal(a):
Tak to je v nejlepších letech a už má rozum

To jo,je opravdu moc hodná a k dětem stopro spolehlivá.
Lucí,to si dovedu tu holčinu představit,jak se tvářila,když viděla,že máš Usidlo jen na ohlávce.

16.11.2009 12:23
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
To jo,je opravdu moc hodná a k dětem stopro spolehlivá.
Lucí,to si dovedu tu holčinu představit,jak se tvářila,když viděla,že máš Usidlo jen na ohlávce.

No jo..jako ona ví, jaká je Usinka, ale nikdy ji neviděla pod sedlem jen na parelce. No a to víš, lidi mají pořád nějak představu, že je to přece šílený arab

16.11.2009 12:31
jaruska

XXX.XXX.144.136

lucky napsal(a):
No jo..jako ona ví, jaká je Usinka, ale nikdy ji neviděla pod sedlem jen na parelce. No a to víš, lidi mají pořád nějak představu, že je to přece šílený arab

Noo,právě.
Tý jo,kámošky kluk je dneska doma,prý škola jim dala volno,že prý je škoda kvůli jednomu dni vytápět školu,když je zítra svátek,a Jarča prázdniny nedostala.A ve středu je rodičák,tentokrát půjde otěcko na schůzku.

16.11.2009 12:35
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Noo,právě.
Tý jo,kámošky kluk je dneska doma,prý škola jim dala volno,že prý je škoda kvůli jednomu dni vytápět školu,když je zítra svátek,a Jarča prázdniny nedostala.A ve středu je rodičák,tentokrát půjde otěcko na schůzku.

No vidíš, a prázdniny nemá, jo? To má blbé.

16.11.2009 12:36
jaruska

XXX.XXX.144.136

lucky napsal(a):
No vidíš, a prázdniny nemá, jo? To má blbé.

Ne,nemá,přitom je dneska docela hezky,mohly jsme jet chvilku ven.Zítra na sto procent bude lejt.

16.11.2009 13:54
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Ne,nemá,přitom je dneska docela hezky,mohly jsme jet chvilku ven.Zítra na sto procent bude lejt.

no, tady tomu visí nohy, sem tam i káplo..nic moc počasí

16.11.2009 15:21
marketka

XXX.XXX.28.105

lucky napsal(a):
no, tady tomu visí nohy, sem tam i káplo..nic moc počasí

Naše škola má taky volno. Takže Katku hlídá babička, Markétka šla na dopoledne do školky. No a já sedím v práci do 17 hodin. Mám tu stále co dělat, ale zase to rychle uteče....

16.11.2009 16:06
canis lupus

XXX.XXX.112.35

marketka napsal(a):
Naše škola má taky volno. Takže Katku hlídá babička, Markétka šla na dopoledne do školky. No a já sedím v práci do 17 hodin. Mám tu stále co dělat, ale zase to rychle uteče....

Tak Kocháčci, jak se máte? V Praze zataženo, ale divně teplo na půl listopadu. Stal se zááázrak, děda mi pochválil oběd a sám od sebe... A to babička tvrdila, že nechce bezmasá jídla. No, jinak o tetě nic nového nevím. A těším se na Toosii. Jaruš, rezervujte mi prosím andulajdy na jaro, teď je vozit nebudu, aby nenastydly.

17.11.2009 23:10
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

hele propadli jsme se až na druhou stránku
jak jste si užili víkend? já báječně v pátek jsme naložili koně do avie a vyrazili jezdit do lesa do kladrub, v sobotu jen tak normálně a v neděli nás jelo stádo
akce veliká

17.11.2009 23:11
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
hele propadli jsme se až na druhou stránku
jak jste si užili víkend? já báječně v pátek jsme naložili koně do avie a vyrazili jezdit do lesa do kladrub, v sobotu jen tak normálně a v neděli nás jelo stádo
akce veliká

17.11.2009 23:21
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

a sobota

17.11.2009 23:22
bospor

XXX.XXX.193.16

17.11.2009 23:27
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

v neděli mi v půlce došli baterky ale ještě pak 2x si odpočinuli a něco bylo

17.11.2009 23:28
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
v neděli mi v půlce došli baterky ale ještě pak 2x si odpočinuli a něco bylo

17.11.2009 23:29
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

odchytli jsme cyklistu aby nás vyfotil

17.11.2009 23:30
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
odchytli jsme cyklistu aby nás vyfotil

17.11.2009 23:36
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

jejda! nějak jsem se rozjela tak dost!! mám to všechno na stránkách
a mám opravenej foťák. tak teď mám dva zdravý a jeden co nefotí ale točí

18.11.2009 07:43
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):

Ahoooj,jůůů,náádhernej vejlet,tý bláho,já už se taky tak těším,až budeme moct někam vyrazit,včera sice přes den nepršelo,ale z noci bylo zalito,že to byl děs,tak jsme nikam nejeli,kdyby tu bylo kam zalízt do lesa,tak neváháme,ale my tu jezdíme po těch bahnitých cestách,který když jsou mokrý,tak to fakt děsně klouže.
Jo a jinak mi opravdu ti známí potvrdili,že ten hafloš je ten jejich Miky a představte si,oni ho neprodali ani za 25 tisíc,ale za 23 tisíc.No,jenže nevěděli,komu.

18.11.2009 07:44
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Ahoooj,jůůů,náádhernej vejlet,tý bláho,já už se taky tak těším,až budeme moct někam vyrazit,včera sice přes den nepršelo,ale z noci bylo zalito,že to byl děs,tak jsme nikam nejeli,kdyby tu bylo kam zalízt do lesa,tak neváháme,ale my tu jezdíme po těch bahnitých cestách,který když jsou mokrý,tak to fakt děsně klouže.
Jo a jinak mi opravdu ti známí potvrdili,že ten hafloš je ten jejich Miky a představte si,oni ho neprodali ani za 25 tisíc,ale za 23 tisíc.No,jenže nevěděli,komu.

Prudič a odháněč je vedle v nudli,bude tam mít i přístřešek.

18.11.2009 07:46
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Prudič a odháněč je vedle v nudli,bude tam mít i přístřešek.

Haňudle se s Legiškem opravdu nepáře,a on se jí fakt normálně bójí.

18.11.2009 07:48
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):

Rozmazaná bábule Ábule.

18.11.2009 11:26
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Rozmazaná bábule Ábule.

Ahojky... Jaruško a co je s tím haflingem? Oni ho ti tví známí prodali a ten někdo ho zase prodává dál, jo? Nebo co se děje? Koukala jsem na ten inzerát... to tak zvedli cenu, jo? No, nechápu...

18.11.2009 11:28
jaruska

XXX.XXX.144.136

vendulka2066 napsal(a):
Ahojky... Jaruško a co je s tím haflingem? Oni ho ti tví známí prodali a ten někdo ho zase prodává dál, jo? Nebo co se děje? Koukala jsem na ten inzerát... to tak zvedli cenu, jo? No, nechápu...

Jojo,přesně tak...

18.11.2009 11:33
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Jojo,přesně tak...

No a jak dlouho ho u sebe měli? A to nebylo poznat, že jde nejspíš o překupníky, jo? To je divný, když jde o tak hodnýho koně, že by ho normální lidi hnedka prodávali pryč...

18.11.2009 11:36
jaruska

XXX.XXX.144.136

vendulka2066 napsal(a):
No a jak dlouho ho u sebe měli? A to nebylo poznat, že jde nejspíš o překupníky, jo? To je divný, když jde o tak hodnýho koně, že by ho normální lidi hnedka prodávali pryč...

No ten známej si ho koupil pro sebe,ale nedoufal,že mu obě dvě frísule,které připustil,zůstanou březí,ale ony zůstaly,tak si hříbata chce nechat,tak hafloša prodal.kdepák,to nepoznáš,když to nevíš,já jsem o týhle paní věděla,že skupuje haflingy,kteří jsou za málo peněz,a pak za velkou přirážku je prodává,ale něják mě nenapadlo,že zrovna tenhle haflík takhle dopadne...Známej ho měl asi půl roku.

18.11.2009 11:38
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
No ten známej si ho koupil pro sebe,ale nedoufal,že mu obě dvě frísule,které připustil,zůstanou březí,ale ony zůstaly,tak si hříbata chce nechat,tak hafloša prodal.kdepák,to nepoznáš,když to nevíš,já jsem o týhle paní věděla,že skupuje haflingy,kteří jsou za málo peněz,a pak za velkou přirážku je prodává,ale něják mě nenapadlo,že zrovna tenhle haflík takhle dopadne...Známej ho měl asi půl roku.

Zase na druhou stranu doufám,že když si ho nekoupil nikdo za 25 tisíc,že si ho sotva koupí někdo za 49 tisíc.

18.11.2009 11:39
andmac

XXX.XXX.251.246

jaruska napsal(a):
Jojo,přesně tak...

Zdravím po prodlouženém víkendu
Tak už máme taky kopýtka ostrouhaná, i když teď to bylo trochu rodeo. Po dvou nožkách jsme to vzdali a přestěhovali se na pastvinu ke kobylám. Teda takhle ten náš opičák ještě nevyváděl, no styděla jsem se pořádně Po té co byl v blízkosti kobyl tak stál zas jak beránek, ale bez nich to byl děs.
Kopytář mě ale moc nepotěšil, vypadá to, že jedna z předních nohou se začíná horšit. Není už tolik ohebná a v kloubu křupe. Přišlo mi několik dní zpátky, že je kloub zas o trochu větší, ale drahou polovičkou jsem byla uklidněná, že zas plaším a že je to pořád stejné. Taky chod se mi nezdál úplně čistý, ale to jsem připisovala spíš dlouhým špicím. Po strouhání jsem Míšu proběhla a přišlo nám, že sice nekulhá, ale na tu nohu našlapuje trošku jinak.
Včera odpoledne jsme vyrazili na vyjížďku, co ta noha bude dělat, ale Míša nepajdal a musela jsem ho krotit, aby neběhal. Dali jsme si jen krokovku s jedním kratičkým klusem a nožka vypadá v pořádku. Nehřeje, nenatéká, tak asi fakt plaším
Ale 14 let Míšovi asi doopravdy nebude...

18.11.2009 11:44
jaruska

XXX.XXX.144.136

andmac napsal(a):
Zdravím po prodlouženém víkendu
Tak už máme taky kopýtka ostrouhaná, i když teď to bylo trochu rodeo. Po dvou nožkách jsme to vzdali a přestěhovali se na pastvinu ke kobylám. Teda takhle ten náš opičák ještě nevyváděl, no styděla jsem se pořádně Po té co byl v blízkosti kobyl tak stál zas jak beránek, ale bez nich to byl děs.
Kopytář mě ale moc nepotěšil, vypadá to, že jedna z předních nohou se začíná horšit. Není už tolik ohebná a v kloubu křupe. Přišlo mi několik dní zpátky, že je kloub zas o trochu větší, ale drahou polovičkou jsem byla uklidněná, že zas plaším a že je to pořád stejné. Taky chod se mi nezdál úplně čistý, ale to jsem připisovala spíš dlouhým špicím. Po strouhání jsem Míšu proběhla a přišlo nám, že sice nekulhá, ale na tu nohu našlapuje trošku jinak.
Včera odpoledne jsme vyrazili na vyjížďku, co ta noha bude dělat, ale Míša nepajdal a musela jsem ho krotit, aby neběhal. Dali jsme si jen krokovku s jedním kratičkým klusem a nožka vypadá v pořádku. Nehřeje, nenatéká, tak asi fakt plaším
Ale 14 let Míšovi asi doopravdy nebude...

Jéé,to mě mrzí,když takhle člověk něco objeví na noze,to je pak moc pátráního a dumáního.O kolik myslíš,Andrej,že bude starší???
My zase dostali velikou pochvalu, Petr se i ptal,jaký tady máme složení hlíny,jestli je nějáká zásaditá nebo co,že na to,že ty naše všechny koně,včetně hříbat,tu stojej už měsíc v bahně,ale ani jedinej koník neměl ani maličkej náznak hniloby nebo nějákého problému.
Moruš se snaží o rozbití soli.

18.11.2009 11:44
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Jéé,to mě mrzí,když takhle člověk něco objeví na noze,to je pak moc pátráního a dumáního.O kolik myslíš,Andrej,že bude starší???
My zase dostali velikou pochvalu, Petr se i ptal,jaký tady máme složení hlíny,jestli je nějáká zásaditá nebo co,že na to,že ty naše všechny koně,včetně hříbat,tu stojej už měsíc v bahně,ale ani jedinej koník neměl ani maličkej náznak hniloby nebo nějákého problému.
Moruš se snaží o rozbití soli.

Podařilo se.

18.11.2009 11:51
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Podařilo se.

Víš co,na tu nohu pomůže jen RTG,abys přesně věděla,co tam je za problém.Ale pokud to tedy nehřeje ani neotéká a koník má do pohybu chuť,tak bych to asi připisovala tomu věku,já už jsem taky stará jak černý uhlí a někdy mě ty nohy pěkně bolej,když mě nebolí kolena,tak kyčle,někdy se chci rozejít a normálně bych upadla.

18.11.2009 11:57
andmac

XXX.XXX.251.246

jaruska napsal(a):
Podařilo se.

No my kopýtka taky máme oukej jen ty klouby stojej za prd. No s tím jsem koňulu kupovala, tak jen doufám, že to je jako s lidma - když je chladno tak klouby bolej a praská v nich... Ale kdyby to bylo tak vážný, tak asi Míša nebude tlustej jako koule a rozhodně nebude chtít běhat se mnou na zádech, ne?
Já bych mu tipla tak o ty čtyři roky víc, možná víc, kdo ví. Hlavu má hodně prokvetlou, nad očima už poměrně hluboké jamky. Zubáky moc študovat nemůžu, neb mi je ukáže vždycky jen na chvilku. No jezdila jsem i na 20leté plňasce a ta na svůj věk vůbec nevypadala. Kdyby tak mohli mluvit

18.11.2009 12:01
jaruska

XXX.XXX.144.136

andmac napsal(a):
No my kopýtka taky máme oukej jen ty klouby stojej za prd. No s tím jsem koňulu kupovala, tak jen doufám, že to je jako s lidma - když je chladno tak klouby bolej a praská v nich... Ale kdyby to bylo tak vážný, tak asi Míša nebude tlustej jako koule a rozhodně nebude chtít běhat se mnou na zádech, ne?
Já bych mu tipla tak o ty čtyři roky víc, možná víc, kdo ví. Hlavu má hodně prokvetlou, nad očima už poměrně hluboké jamky. Zubáky moc študovat nemůžu, neb mi je ukáže vždycky jen na chvilku. No jezdila jsem i na 20leté plňasce a ta na svůj věk vůbec nevypadala. Kdyby tak mohli mluvit

No,tlustej by byl asi stejně,ale s tím utíkáním by to tak slavný nebylo.Ale zase pokud je to artroza,tak jak už se koník rozhýbe,tak mastí,že by to do něj člověk neřekl,nejhorší jsou ty klouby,když jsou ztuhlý stáním.
Ceeelá maminka.

18.11.2009 12:02
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
No,tlustej by byl asi stejně,ale s tím utíkáním by to tak slavný nebylo.Ale zase pokud je to artroza,tak jak už se koník rozhýbe,tak mastí,že by to do něj člověk neřekl,nejhorší jsou ty klouby,když jsou ztuhlý stáním.
Ceeelá maminka.

18.11.2009 13:08
andmac

XXX.XXX.251.246

jaruska napsal(a):

No artoza tam asi taky bude. Dle předchozí majitelky byl koník v mládí trochu víc přetěžovanej, tahal těžký náklad po betonu atd. Navíc má takový ten kozí postoj, jakoby podkleknuté přední nohy (což jsem se dočetla, že bývá vrozený). Vlivem té nepřiměřené zátěže má ale kolena hodně zvětšená a určitě tam budou nějaké změny tkáně nebo deformace. Ale jak říkám, s tím jsem si Míšu kupovala, na courání po lese nám to stačí a až to nepůjde, tak to budeme řešit

18.11.2009 19:54
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):

No,chudák,to si asi taky užil,ale tak přesně,na to kochání se to určitě ještě nějákej čásek vydrží v pohodě.
Lenči koník má taky ty bílý chlupy okolo očí,já jsem se mu smála,že už má taky brejle.

18.11.2009 19:56
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
No,chudák,to si asi taky užil,ale tak přesně,na to kochání se to určitě ještě nějákej čásek vydrží v pohodě.
Lenči koník má taky ty bílý chlupy okolo očí,já jsem se mu smála,že už má taky brejle.

18.11.2009 22:08
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

tak co dneska byli jste někde??? já jooooo

18.11.2009 22:09
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
tak co dneska byli jste někde??? já jooooo

v hospodě v Rybitví z tý písničky

18.11.2009 22:10
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
v hospodě v Rybitví z tý písničky

19.11.2009 09:49
lucky

XXX.XXX.133.26

bospor napsal(a):

Táákové krásné vyjížďky, to závidím. Já teď dlouho nebyla a včera byla Usa u koní, dali jsme je všechny 4 spolu, takže se celý den bavili a bylo to

19.11.2009 09:57
andmac

XXX.XXX.251.246

lucky napsal(a):
Táákové krásné vyjížďky, to závidím. Já teď dlouho nebyla a včera byla Usa u koní, dali jsme je všechny 4 spolu, takže se celý den bavili a bylo to

Taky bych někam jela, ale možná se mi to už zítra splní. V práci nám budou předělávat okna, takže budu pracovat doma. Možná na chvilku zdrhnu ven, když bude pěkně. Jinak mám zas zkaženou náladu kvůli prodávanému sedlu. Posílala jsem jej jedné paní na ozkoušení, ale sedýlko nepadlo a posílá jej zpět. Během té doby jsem měla další zájemce, kteří ale jak na potvoru už mají buďto vybráno jinde, nebo už nereagují No snad ho časem prodám, jen je škoda, že záruka běží

19.11.2009 10:37
bospor

XXX.XXX.193.16

andmac napsal(a):
Taky bych někam jela, ale možná se mi to už zítra splní. V práci nám budou předělávat okna, takže budu pracovat doma. Možná na chvilku zdrhnu ven, když bude pěkně. Jinak mám zas zkaženou náladu kvůli prodávanému sedlu. Posílala jsem jej jedné paní na ozkoušení, ale sedýlko nepadlo a posílá jej zpět. Během té doby jsem měla další zájemce, kteří ale jak na potvoru už mají buďto vybráno jinde, nebo už nereagují No snad ho časem prodám, jen je škoda, že záruka běží

jaký prodáváš sedlo?
jeď ven dokud je takhle krásně já neseděla pomalu 14 dní a teď se to takhle schumelilo

19.11.2009 10:46
andmac

XXX.XXX.251.246

bospor napsal(a):
jaký prodáváš sedlo?
jeď ven dokud je takhle krásně já neseděla pomalu 14 dní a teď se to takhle schumelilo

No jo, když dneska ještě trčím v práci, ale snad bude takhle pěkně i zítra
Prodávám anglii, syntetiku téměř novou, mé obludě je ovšem úzké

19.11.2009 10:50
bospor

XXX.XXX.193.16

andmac napsal(a):
No jo, když dneska ještě trčím v práci, ale snad bude takhle pěkně i zítra
Prodávám anglii, syntetiku téměř novou, mé obludě je ovšem úzké

jj vlastně jsi to psala že? někde jsem slyšela že má bejt hezky celej tejden tak snad bude
rybitví mají kruhák ale projedou tam 4 auta za den

19.11.2009 11:02
andmac

XXX.XXX.251.246

bospor napsal(a):
jj vlastně jsi to psala že? někde jsem slyšela že má bejt hezky celej tejden tak snad bude
rybitví mají kruhák ale projedou tam 4 auta za den

Jo, jo, psala
Teda potkat koně na kruháku, to bych asi koukala Ale je pravda, že tady ve městě co dělám, (cca 6 tis. obyvatel) občas navečer, když jedu dom, potkám jednoho jezdce s koňouchem na náměstí. Poprvé jsem koukala jak puk

19.11.2009 11:27
bospor

XXX.XXX.193.16

andmac napsal(a):
Jo, jo, psala
Teda potkat koně na kruháku, to bych asi koukala Ale je pravda, že tady ve městě co dělám, (cca 6 tis. obyvatel) občas navečer, když jedu dom, potkám jednoho jezdce s koňouchem na náměstí. Poprvé jsem koukala jak puk

kde to děláš? 6000 obyvatel je docela málo na město. ale my jsme taky město a máme tuším 3500

19.11.2009 11:29
andmac

XXX.XXX.251.246

bospor napsal(a):
kde to děláš? 6000 obyvatel je docela málo na město. ale my jsme taky město a máme tuším 3500

Dělám v Úvalech u Prahy, cca 50 km od baráku Za to ve vesnici nás bude tak 25

19.11.2009 11:55
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):

Ahooj,no to je prča,Ivčí,já vlézt s Moruší na kružák ve Slaným,tak je z nás během pár minut barevná fotka.
Kožy odpočívají hezky v závětří.

19.11.2009 11:58
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Ahooj,no to je prča,Ivčí,já vlézt s Moruší na kružák ve Slaným,tak je z nás během pár minut barevná fotka.

Já nevím,kdy se dostaneme,snad v neděli,pokud zase nebude lejt nebo nebudou padat trakaře.

19.11.2009 11:58
bospor

XXX.XXX.193.16

andmac napsal(a):
Dělám v Úvalech u Prahy, cca 50 km od baráku Za to ve vesnici nás bude tak 25

v úvalech jo? jezdili jsme přes úvaly do chuchle. stavovali jsme se na kopci na parkovišti na svačinu dokud to tam měl jen majitel v karavanu. jak si pořídil boudu a zaměstnance tak jsme tam jezdit přestali taky jsme pak jezdili po dálnici.
ale 50km máš docela dost já jezdím 3 a vůbec se mi to nelíbí

19.11.2009 12:00
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Já nevím,kdy se dostaneme,snad v neděli,pokud zase nebude lejt nebo nebudou padat trakaře.

V sobotu nám odjíždí Haňudle,Kačenka je pryč už od pondělka.

19.11.2009 12:02
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

no jo ve slaným určitě ale rybitví bude ještě menší než dolín a po tý silnici fak nic nejezdí

19.11.2009 12:10
andmac

XXX.XXX.251.246

bospor napsal(a):
no jo ve slaným určitě ale rybitví bude ještě menší než dolín a po tý silnici fak nic nejezdí

Jé to už tady nebudou ty rozkošný miminkovský fotky? To je škoooda
No u nás teda jezdí aut docela dost, přímo ve vesnici o víkendu chataři a po hlavní nad vesnicí je provoz normálně. Jen když jsem měla letecký den, tak obrovskou náhodou nejelo nic, co by se mohlo střetnout s Míšou (od té doby už v blízkosti silnice neběháme ) Ale je poznat, kdo je místní a kdo chatař. Mísní když nás míjí tak zpomalí a někteří dokonce zhasnou motor a chataři pražáci vesměs přidaj a profrčí co nejrychleji

19.11.2009 12:17
jaruska

XXX.XXX.144.136

andmac napsal(a):
Jé to už tady nebudou ty rozkošný miminkovský fotky? To je škoooda
No u nás teda jezdí aut docela dost, přímo ve vesnici o víkendu chataři a po hlavní nad vesnicí je provoz normálně. Jen když jsem měla letecký den, tak obrovskou náhodou nejelo nic, co by se mohlo střetnout s Míšou (od té doby už v blízkosti silnice neběháme ) Ale je poznat, kdo je místní a kdo chatař. Mísní když nás míjí tak zpomalí a někteří dokonce zhasnou motor a chataři pražáci vesměs přidaj a profrčí co nejrychleji

No,nebudou,bohužel,ale já tam občas zajedu s Oldou a fotnu,jak roste,joo??
Jojo,ten provoz je fakt dost hroznej,já bych nejradši žila v tý době,kdy ještě nebyly auta,jezdili jen a jen koně...

19.11.2009 12:23
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
No,nebudou,bohužel,ale já tam občas zajedu s Oldou a fotnu,jak roste,joo??
Jojo,ten provoz je fakt dost hroznej,já bych nejradši žila v tý době,kdy ještě nebyly auta,jezdili jen a jen koně...

jééé tak kačenka už je pryč jo????? béééé :-( a kampak šla? někomu známýmu?

19.11.2009 12:26
jaruska

XXX.XXX.144.136

bospor napsal(a):
jééé tak kačenka už je pryč jo????? béééé :-( a kampak šla? někomu známýmu?

Jojo, ke známé,ale stejně jsme to s Jarčou ořvaly,ta nebyla schopná ani se dojít rozloučit,bylo to fakt dost hrozný......

19.11.2009 12:31
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Jojo, ke známé,ale stejně jsme to s Jarčou ořvaly,ta nebyla schopná ani se dojít rozloučit,bylo to fakt dost hrozný......

19.11.2009 12:31
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):

19.11.2009 12:34
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):

Úplné začátky....

19.11.2009 21:22
chomda

XXX.XXX.161.21

jaruska napsal(a):
Úplné začátky....

ahoj vespolek, já vám sem vpadnu s jednou otázečkou: odkud kačka byla? znala jsem takovou kobylku před pár lety v jižních čechách, byla ve stáji kde jsem měla ustájeného svýho koníka. díky

19.11.2009 23:33
monikafris

XXX.XXX.141.166

chomda napsal(a):
ahoj vespolek, já vám sem vpadnu s jednou otázečkou: odkud kačka byla? znala jsem takovou kobylku před pár lety v jižních čechách, byla ve stáji kde jsem měla ustájeného svýho koníka. díky

Ahojky! Po dlouhé době jsem vyfotila Romanci s Jelly.

20.11.2009 07:31
jaruska

XXX.XXX.144.136

monikafris napsal(a):
Ahojky! Po dlouhé době jsem vyfotila Romanci s Jelly.

Ahojky,Kačenka pochází údajně z Ruzyně.Ale oni tyhle poníci si jsou dost podobný,já jednou viděla na Bazoši kobylku na prodej,která byla na první pohled úplně celá Kačenka,až jsem si říkala,že by to mohla být její vlastní sestra-dvojče.
Jůů,Mončí,Jellynka už je velikááá,to je hrozný,jak ty kůňata rychle rostou....

20.11.2009 12:36
bubo

XXX.XXX.213.94

jaruska napsal(a):
Ahojky,Kačenka pochází údajně z Ruzyně.Ale oni tyhle poníci si jsou dost podobný,já jednou viděla na Bazoši kobylku na prodej,která byla na první pohled úplně celá Kačenka,až jsem si říkala,že by to mohla být její vlastní sestra-dvojče.
Jůů,Mončí,Jellynka už je velikááá,to je hrozný,jak ty kůňata rychle rostou....

Ahoj Jaruško, jedu zítra do Kladna a napadlo mě kdyby jsme jeli nějak rozumně zpátky, že by jsme na vás mohli juknou. Myslíš, že budete doma a máš pořád stejný telefon, že bych ti zavolala pokud by nám to vyšlo
Jinak Majka je po smrti ani nevím jestli to víš a místo ní máme toto

20.11.2009 12:57
jaruska

XXX.XXX.144.136

bubo napsal(a):
Ahoj Jaruško, jedu zítra do Kladna a napadlo mě kdyby jsme jeli nějak rozumně zpátky, že by jsme na vás mohli juknou. Myslíš, že budete doma a máš pořád stejný telefon, že bych ti zavolala pokud by nám to vyšlo
Jinak Majka je po smrti ani nevím jestli to víš a místo ní máme toto

Ahoj Ivčo,jéé,to bych měla radost,už jsem Tě dlouho neviděla,určitě zajeďte,jestli budete stíhat,telefon mám pořád stejný.
To nevím,že Mája,maskot roztomilej,už není,ach jo,ale jsem moc ráda,že jsem měla tu čest jí poznat a pohladit po jejím sametovým čumáčku osobně,občas jsem prohlížela fotky,jak je tam s ní Jarča,a pak jak vede velikýjho Buba.Ale už jsem je nechtít smazala,jsem trdlo,nafackovala bych si nejradši.

20.11.2009 12:59
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Ahoj Ivčo,jéé,to bych měla radost,už jsem Tě dlouho neviděla,určitě zajeďte,jestli budete stíhat,telefon mám pořád stejný.
To nevím,že Mája,maskot roztomilej,už není,ach jo,ale jsem moc ráda,že jsem měla tu čest jí poznat a pohladit po jejím sametovým čumáčku osobně,občas jsem prohlížela fotky,jak je tam s ní Jarča,a pak jak vede velikýjho Buba.Ale už jsem je nechtít smazala,jsem trdlo,nafackovala bych si nejradši.

Jojo,Ivčí,doma určitě budeme,páč zír´tra je tady brigáda,bude se stavět přístřešek pro Pierota,takže já muším sem tam pomoct ahlavně vařit,aby chlapí neměli hlad,páč hladovej dělnik-špatnej dělnik.

20.11.2009 13:59
canis lupus

XXX.XXX.135.90

jaruska napsal(a):
Jojo,Ivčí,doma určitě budeme,páč zír´tra je tady brigáda,bude se stavět přístřešek pro Pierota,takže já muším sem tam pomoct ahlavně vařit,aby chlapí neměli hlad,páč hladovej dělnik-špatnej dělnik.

Ahoj, vypátrala jsem Toosiinu maminku, mrknětě na Fotky Tamary z nemoderky.

20.11.2009 14:13
jaruska

XXX.XXX.144.136

canis lupus napsal(a):
Ahoj, vypátrala jsem Toosiinu maminku, mrknětě na Fotky Tamary z nemoderky.

No vidíš,gratuluju.Už je to asi taky bábuška,viď???
Haňudle má dneska narozeniny,6 měsíců,tak dostala chudinka novou ohlávku.Byla faaakt nadšená.

20.11.2009 14:13
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):

20.11.2009 14:15
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):

Nééé,ohlávku nechci,dej mi radši něco dobrýho,bábo....

20.11.2009 14:16
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Nééé,ohlávku nechci,dej mi radši něco dobrýho,bábo....

Nebo Tě štíípnu!!!

20.11.2009 14:17
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Nebo Tě štíípnu!!!

Čakina umí taky dobrý ksichtíky.

20.11.2009 14:17
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Čakina umí taky dobrý ksichtíky.

20.11.2009 14:18
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):

A ještě 6 malejch čmeláčků.

20.11.2009 14:19
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
A ještě 6 malejch čmeláčků.

20.11.2009 14:20
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):

Kožy dostaly novej krmelec.

20.11.2009 14:22
jaruska

XXX.XXX.144.136

jaruska napsal(a):
Kožy dostaly novej krmelec.

Kozel nemůže žrát ze země,on muší lézt až nahoru.
Tak a jdu zase makat,založte někdo nový Kocháčky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík