Taková vtipná cedulka na ohradě-

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.11.2009 21:23
marketka

XXX.XXX.179.23

snad se na mě nebude majitel zlobit, když to tu zveřejním. Myslím, že by to mohlo odradit pár ,,krmičů,, domácích mazlíčků.

23.11.2009 07:48
remonek

XXX.XXX.82.124

marketka napsal(a):
snad se na mě nebude majitel zlobit, když to tu zveřejním. Myslím, že by to mohlo odradit pár ,,krmičů,, domácích mazlíčků.

Tak ta je kouzelná .
Market chtěla jsem se jen zeptat, před pár měsíci mi Alča ( má Pasika) posílala meil, že se hledá nový domov pro valacha haflinga. Jak to s ním nakonec dopadlo?

23.11.2009 07:51
memmory

XXX.XXX.66.227

remonek napsal(a):
Tak ta je kouzelná .
Market chtěla jsem se jen zeptat, před pár měsíci mi Alča ( má Pasika) posílala meil, že se hledá nový domov pro valacha haflinga. Jak to s ním nakonec dopadlo?

TADY TAKY CEDULKA NAŠE

23.11.2009 09:58
marketka

XXX.XXX.28.105

memmory napsal(a):

TADY TAKY CEDULKA NAŠE

Ahoj Šárko, ten hafling už má novou majitelku, včera jsme se tam byli podívat, jsou od Berouna. Ten druhý valášek haflinga z Kosořic je nyní v Pěčicích. No škoda, že jste tehdá nesháněli, oba jsou moc hodní. Sháníte pro sebe?

23.11.2009 10:03
remonek

XXX.XXX.82.124

marketka napsal(a):
Ahoj Šárko, ten hafling už má novou majitelku, včera jsme se tam byli podívat, jsou od Berouna. Ten druhý valášek haflinga z Kosořic je nyní v Pěčicích. No škoda, že jste tehdá nesháněli, oba jsou moc hodní. Sháníte pro sebe?

Nene zatím koníka nescháníme, jen jsem si na to včera vzpomněla,tak mě jen zajímalo jestli kluci už našli nový domov. Teď spíš máme na programu schánění westernového sedla na to moje konisko

23.11.2009 10:16
woldemortik

XXX.XXX.199.200

remonek napsal(a):
Nene zatím koníka nescháníme, jen jsem si na to včera vzpomněla,tak mě jen zajímalo jestli kluci už našli nový domov. Teď spíš máme na programu schánění westernového sedla na to moje konisko

ta první je velice pěknámi máme tuhle no máme dve nakaždé straně jednu

23.11.2009 10:35
marketka

XXX.XXX.28.105

woldemortik napsal(a):
ta první je velice pěknámi máme tuhle no máme dve nakaždé straně jednu

My koupili velice pěkné west. sedlo na e-bay, je kožené, na pony

25.11.2009 08:55
janna

XXX.XXX.49.3

marketka napsal(a):
My koupili velice pěkné west. sedlo na e-bay, je kožené, na pony

Cedulka sama osobě není vtipná, ale asi přišla vtipná koníkovi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík