snad se na mě nebude majitel zlobit, když to tu zveřejním. Myslím, že by to mohlo odradit pár ,,krmičů,, domácích mazlíčků.
marketka
napsal(a):
snad se na mě nebude majitel zlobit, když to tu zveřejním. Myslím, že by to mohlo odradit pár ,,krmičů,, domácích mazlíčků.
Tak ta je kouzelná ![]()
.
Market chtěla jsem se jen zeptat, před pár měsíci mi Alča ( má Pasika) posílala meil, že se hledá nový domov pro valacha haflinga. Jak to s ním nakonec dopadlo?
remonek
napsal(a):
Tak ta je kouzelná ![]()
.
Market chtěla jsem se jen zeptat, před pár měsíci mi Alča ( má Pasika) posílala meil, že se hledá nový domov pro valacha haflinga. Jak to s ním nakonec dopadlo?
TADY TAKY CEDULKA NAŠE
marketka
napsal(a):
Ahoj Šárko, ten hafling už má novou majitelku, včera jsme se tam byli podívat, jsou od Berouna. Ten druhý valášek haflinga z Kosořic je nyní v Pěčicích. No škoda, že jste tehdá nesháněli, oba jsou moc hodní. Sháníte pro sebe?
Nene zatím koníka nescháníme, jen jsem si na to včera vzpomněla,tak mě jen zajímalo jestli kluci už našli nový domov.
Teď spíš máme na programu schánění westernového sedla na to moje konisko
remonek
napsal(a):
Nene zatím koníka nescháníme, jen jsem si na to včera vzpomněla,tak mě jen zajímalo jestli kluci už našli nový domov.
Teď spíš máme na programu schánění westernového sedla na to moje konisko
ta první je velice pěkná
mi máme tuhle no máme dve nakaždé straně jednu
marketka
napsal(a):
My koupili velice pěkné west. sedlo na e-bay, je kožené, na pony
Cedulka sama osobě není vtipná, ale asi přišla vtipná koníkovi.