konikulka
napsal(a):
Super :D Konečně jsme venku z 19 :D A co jinak, co kobuša??
No perfektní je to moje šikula ... užíváme si sluníčkový listopad ...
teryneczka
napsal(a):
No perfektní je to moje šikula ... užíváme si sluníčkový listopad ...
Tak to je hlavní To já mam teď Čerťase nemocného... Ale, když jsem na něm naposledy seděla, tak to bylo jen tak na ohlávce, bez sedla a uzdečky a udál mi radost a divila jsem se, že nic nevymýšlel... Takže až bude zdravej, tak budeme pokračovat :D
konikulka
napsal(a):
Tak to je hlavní To já mam teď Čerťase nemocného... Ale, když jsem na něm naposledy seděla, tak to bylo jen tak na ohlávce, bez sedla a uzdečky a udál mi radost a divila jsem se, že nic nevymýšlel... Takže až bude zdravej, tak budeme pokračovat :D
no vidiš ... a copak mu je?
teryneczka
napsal(a):
no vidiš ... a copak mu je?
Zlobí nás pravá přední nožka má namožený hluboký spěnkový ohýbač :( Takže je na antibiotikách a chladit, chladit a zase chladit :D Ale včera se na něk byl podívat veterinář a říkal, že to začíná být pěkný, takže doufám, že to bude brzy ok :)
konikulka
napsal(a):
Zlobí nás pravá přední nožka má namožený hluboký spěnkový ohýbač :( Takže je na antibiotikách a chladit, chladit a zase chladit :D Ale včera se na něk byl podívat veterinář a říkal, že to začíná být pěkný, takže doufám, že to bude brzy ok :)
Tak to budu držet palce aby byl co nejdřív fit ... ikdyž Čertisku to flákání asi neva,co?
konikulka
napsal(a):
No já myslím, že jenu to docela i vadí Hlavně se mu asai stýská po skákání :
To on neni línej on práci rád... :D
Tak to si nedokážu pořádně představit ... To ona jako bobule si taky ráda s ostatníma zablbne,hodí hrba ... a v tý euforii si i sem tam něco hupsne
.... ale že by se jí někdy stýskalo po práci konkrétně ... to téda ne
teryneczka
napsal(a):
Tak to si nedokážu pořádně představit ... To ona jako bobule si taky ráda s ostatníma zablbne,hodí hrba ... a v tý euforii si i sem tam něco hupsne
.... ale že by se jí někdy stýskalo po práci konkrétně ... to téda ne
:) To na Čerťasovi je to vidět, že je celej znuděněj, fůrt jenom stát doma, pak do výběhu ve kterým nemůže běhat, protože ho bolí nožka.. To by mě taky asi nebavilo No po skokách se mu určitě stýská, ale s drezůrkou to nebude asi tak horký :D
konikulka
napsal(a):
:) To na Čerťasovi je to vidět, že je celej znuděněj, fůrt jenom stát doma, pak do výběhu ve kterým nemůže běhat, protože ho bolí nožka.. To by mě taky asi nebavilo No po skokách se mu určitě stýská, ale s drezůrkou to nebude asi tak horký :D
Ahojky holky, Sobistus se teď taky jen flákal, ale zase jsme hodně dělali práci ze země a udělali jsme pokrok. Doteď jsem se bála se s ním honit v ohradě, páč by mě určitě někde sestřelil, ale včera jsme tam lítali snad 15 minut a pohoda, světe div se,ale Sobuch respektoval můj prostor a vůbec mi do něj nelez. Dneska konečně vyrazíme ven, tak doufám,že mě někde po cestě neztratí, ale zas pojedeme v dostihovém tempu, páč si myslím,že se bude chtít pořádně proběhnout
remonek
napsal(a):
Ahojky holky, Sobistus se teď taky jen flákal, ale zase jsme hodně dělali práci ze země a udělali jsme pokrok. Doteď jsem se bála se s ním honit v ohradě, páč by mě určitě někde sestřelil, ale včera jsme tam lítali snad 15 minut a pohoda, světe div se,ale Sobuch respektoval můj prostor a vůbec mi do něj nelez. Dneska konečně vyrazíme ven, tak doufám,že mě někde po cestě neztratí, ale zas pojedeme v dostihovém tempu, páč si myslím,že se bude chtít pořádně proběhnout
Tak to my vlastně taky nic moc...3-4 týdně volno...a vyjížďky mizerné..než se člověk vůbec dostane, ze školy na koně...je tma.Už se těším až se ten čas změní
barusinek
napsal(a):
Tak to my vlastně taky nic moc...3-4 týdně volno...a vyjížďky mizerné..než se člověk vůbec dostane, ze školy na koně...je tma.Už se těším až se ten čas změní
Jj přesně, je to děs takhle brzo tam. My včera přijeli a v půl pátý už skoro tma .
Ta ohlávka je Barčo hezká a koník samo taky
remonek
napsal(a):
Jj přesně, je to děs takhle brzo tam. My včera přijeli a v půl pátý už skoro tma .
Ta ohlávka je Barčo hezká a koník samo taky
Díky Šárko. Však SOBISTA je taky krasavec.Kolik mu vlastně je?? Dík a měj se
barusinek
napsal(a):
Díky Šárko. Však SOBISTA je taky krasavec.Kolik mu vlastně je?? Dík a měj se
V březnu už nám budou 4 roky, mám ho od jeho 15 měsíců . Strašně to letí
remonek
napsal(a):
V březnu už nám budou 4 roky, mám ho od jeho 15 měsíců . Strašně to letí
Henrymu budou taky čtyři roky...ale až v dubnu : ) jo ani mi nemluv jak to letí...jen si vzpomenu na tu "sušínku" co jsem koupila...ani tomu nemůžu uvěřit xD Jak často jezdíš??Teď přes zimu???Smím-li se zeptat...
barusinek
napsal(a):
Henrymu budou taky čtyři roky...ale až v dubnu : ) jo ani mi nemluv jak to letí...jen si vzpomenu na tu "sušínku" co jsem koupila...ani tomu nemůžu uvěřit xD Jak často jezdíš??Teď přes zimu???Smím-li se zeptat...
Taky jsme byli takoví drobci. No teď přez zimu, nebo spíš od tý doby co se měnil čas, to máme s ježděním takový japatý. Takže když se přez týden dostaneme tak 2 krát ven, tak je to úspěch. Našli jsme si trasu,že to máme tak akorát ještě za světla domu. Jinak děláme práci ze země. No a o víkendu jezdíme teda 100% to jsou spíš delší vyjížďky ještě s kámoškama. Jinak přez ten týden jezdíme spíš sami ven :-//
remonek
napsal(a):
Taky jsme byli takoví drobci. No teď přez zimu, nebo spíš od tý doby co se měnil čas, to máme s ježděním takový japatý. Takže když se přez týden dostaneme tak 2 krát ven, tak je to úspěch. Našli jsme si trasu,že to máme tak akorát ještě za světla domu. Jinak děláme práci ze země. No a o víkendu jezdíme teda 100% to jsou spíš delší vyjížďky ještě s kámoškama. Jinak přez ten týden jezdíme spíš sami ven :-//
Ahojky, tak já zas po nějaké době napíšu.. Jak se všichni máte? Já jsem nemocná.. a s ježděním napjaté jak nic.. Vůbec nestíhám.. A Jestli jo tak 3 - 4 x týdně po půl hodince, v sobotu trochu víc.. Teď sjem vlastně od soboty u koní vůbec nebyla.. Jinak plánuju jít v pátek.. Ale jsem ráda že jsem ho protáhla aspoň v tu sobotu.. :) To ježdění je taky poznat na kondici, a na bříšku.. už třeba nevyleze prudší kopečky. a nahoře strašně funí a povoluje no¨hy.. No prostě se nemůžu dočkat až bude zase vidno..¨Takhle málo jsme nikdy nejezdili.. Ale tak to se přežije, a na jaře zas budem házet do formy no.. Prostě přijdu ve 3 na koně, a ve 4 je tma.. takže jestli chci jít jezdit tak ani nečistím a jdu bez sedla do ohrady :D protože to by nedělal vůbec nic celou zimu.. V boxe ho pak vyčistím a mám klid ale jezdit se za tmy moc nedá... Kde se jen podělo to krásné léto??
stalonek
napsal(a):
Ahojky, tak já zas po nějaké době napíšu.. Jak se všichni máte? Já jsem nemocná.. a s ježděním napjaté jak nic.. Vůbec nestíhám.. A Jestli jo tak 3 - 4 x týdně po půl hodince, v sobotu trochu víc.. Teď sjem vlastně od soboty u koní vůbec nebyla.. Jinak plánuju jít v pátek.. Ale jsem ráda že jsem ho protáhla aspoň v tu sobotu.. :) To ježdění je taky poznat na kondici, a na bříšku.. už třeba nevyleze prudší kopečky. a nahoře strašně funí a povoluje no¨hy.. No prostě se nemůžu dočkat až bude zase vidno..¨Takhle málo jsme nikdy nejezdili.. Ale tak to se přežije, a na jaře zas budem házet do formy no.. Prostě přijdu ve 3 na koně, a ve 4 je tma.. takže jestli chci jít jezdit tak ani nečistím a jdu bez sedla do ohrady :D protože to by nedělal vůbec nic celou zimu.. V boxe ho pak vyčistím a mám klid ale jezdit se za tmy moc nedá... Kde se jen podělo to krásné léto??
Přesně to mi povídej, v půl pátý je už šero a je to na prd. A jelikož my domů musíme po silnici,tak se mi to taky nechce moc ryskovat. Takže přesně jak píšeš ty tak na půl hoďky ven, hodně klušeme aby jsme si přeci jen nějakou tu kondici udrželi , no a pak rychle dom. Fakt zlatý léto kdy jsme ven jezdili klíďo i v půl 8
remonek
napsal(a):
Přesně to mi povídej, v půl pátý je už šero a je to na prd. A jelikož my domů musíme po silnici,tak se mi to taky nechce moc ryskovat. Takže přesně jak píšeš ty tak na půl hoďky ven, hodně klušeme aby jsme si přeci jen nějakou tu kondici udrželi , no a pak rychle dom. Fakt zlatý léto kdy jsme ven jezdili klíďo i v půl 8
jn jak by všechno bylo snažší nebýt ta škola :/
anik

XXX.XXX.73.247
teryneczka
napsal(a):
Chachá Tak jsem si založila ...
Kurňa holky já to tedy veduzas sem se Vám dobrý měsíc(nebo dva?) neozvala!!
dycky zkouknu co je u vás nového,ale už sem nenapíšu(a pak se divíte že se to tu nehýbe
).Nj..tak sem hodím pár fotek,ať se trošku hneme
A prosííím záááplavu vašich koníííkůů
Ať je taky čím se kochat!!
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
Kurňa holky já to tedy veduzas sem se Vám dobrý měsíc(nebo dva?) neozvala!!
dycky zkouknu co je u vás nového,ale už sem nenapíšu(a pak se divíte že se to tu nehýbe
).Nj..tak sem hodím pár fotek,ať se trošku hneme
A prosííím záááplavu vašich koníííkůů
Ať je taky čím se kochat!!
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
remonek
napsal(a):
Anet fotky pěkný , já musim zas nějaký udělat a pak je sem hodit.
Holky, Sobista má asi nějaký westernový vlohy nebo co, páč se dneska snažil na louce nahánět srnky
Šári,dík taky máš doma řezače?
já taky
U bývalé majitelky kobyla zas naháněla ovce a kachny
anik

XXX.XXX.94.36
teryneczka
napsal(a):
No tedy holky...tady to vymřelo teda
Tak pošlu pár fotek jednoho hafloše
anik

XXX.XXX.94.36
anik
napsal(a):
No tedy holky...tady to vymřelo teda
Tak pošlu pár fotek jednoho hafloše
anik

XXX.XXX.94.36
anik

XXX.XXX.94.36
anik

XXX.XXX.94.36
remonek
napsal(a):
jj nějako zaostáváme, pěknej hafloš :-) odkud je?
hafloš je mého přítelepůvodově je z Kostelce nad Černými lesy,a nynní se nachází v Unhošti
anik

XXX.XXX.94.36
remonek
napsal(a):
ježiš tady má Sobulák nohy jak nějakej joudin
a Sobulák je co za plemeno?nebo typ?
anik

XXX.XXX.94.36
teryneczka
napsal(a):
Holky,já sem vám včéra našla na netu úplně bomba welšanyMusím vám je ukázat,já vím,že sem strašná,ale musím
anik

XXX.XXX.94.36
anik
napsal(a):
Holky,já sem vám včéra našla na netu úplně bomba welšanyMusím vám je ukázat,já vím,že sem strašná,ale musím
Ysselvliedt's Golden Boy
anik

XXX.XXX.94.36
anik

XXX.XXX.94.36
anik

XXX.XXX.94.36
anik

XXX.XXX.94.36
anik

XXX.XXX.94.36
anik

XXX.XXX.94.36
anik

XXX.XXX.94.36
anik

XXX.XXX.94.36
anik

XXX.XXX.94.36
anik
napsal(a):
BAMBOROUGH PARAMOUNT
taaaak..a toť vše
anik

XXX.XXX.94.36
remonek
napsal(a):
hééééj tak ten je, toho bych brala hned!!!!!
koho myslíš?
konikulka
napsal(a):
Ahojky holky, tak ty welšáči jsou užasní :-) A co jinak, co dneska máte v plná s konuchama?
Ahojky no nás dneska čeká trochu lonž a pak nějaký blbnutí ze země. Zítra dáme vyjížďku a v neděli dorazí kovář. Tak zas budu o pár peněz chudší .
Co Čertisko už má nožku v pořádku?
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
Ahojky holky, tak ty welšáči jsou užasní :-) A co jinak, co dneska máte v plná s konuchama?
Ahoj ŽanetJá dneska měla v plánu krocení divé zvěře a vyjížďku..ale zas z toho sešlo
je tu děsně mokro,a by se mi chuděrka malá v tom blátě snad utopila..
anik

XXX.XXX.73.247
remonek
napsal(a):
no Sobulák je takovej koňskej voříšek máma byla křížený ČT ( teď nevim s čím,ale z její strany tam je hodně arabů) no a tatík byl welsh, takže máme tvrdohlavost poníka a temperament araba
a taťulda byl registrovaný plemeník? nebo nějaký soused od vedle?
jůů to buď ráda za tu povahu!!
arabáci sou úžasný zvířata,a jejich kříženci jakbysmet!!
taky bych ráda kombinaci arab+welsh
ale budu si ještě muset pár let počkat
anik

XXX.XXX.73.247
teryneczka
napsal(a):
Holkýý další dotáázekJen takový dotázek,jaký máte názor na tohodle hřebčouna?
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
Bonsay
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
mě osobně se tenhle hřebec moc líbí
tak mě zajmá,co na něj řikáte,jak se vám líbí,atak..
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
a mám tu ještě jednoho kandidáta..
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
Valmont se mi líbí moc..
jenže nevím,jak vypadá jeho maminka..
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
jenže nevím,jak vypadá jeho maminka..
páč při výběru hřebce taky hodně koukám na rodiče a na potomky..
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
páč při výběru hřebce taky hodně koukám na rodiče a na potomky..
jinak je zařazen v AP
anik

XXX.XXX.73.247
remonek
napsal(a):
ten Bonsay je fešnej, chceš připouštět kobuchu?
No letos máme připuštěno,příští rok připouštíme Nadzihem,ale na další rok vybráno nemámnebo teda mám
ale rozhoduju se jakým hřebcem
Valmontek mě velmi zaujal,akorát je po něm sotva hrstička hříbátek po teplokrevných matkách
takže si chci počkat,jaká bude dávat hříbátka dál
jinak kamarádka letou pouštěla Bonsayem,tak sem zvědavá,jestli se to povedlo a kobuša zabřezne,a pak co z ní vypadne
anik
napsal(a):
No letos máme připuštěno,příští rok připouštíme Nadzihem,ale na další rok vybráno nemámnebo teda mám
ale rozhoduju se jakým hřebcem
Valmontek mě velmi zaujal,akorát je po něm sotva hrstička hříbátek po teplokrevných matkách
takže si chci počkat,jaká bude dávat hříbátka dál
jinak kamarádka letou pouštěla Bonsayem,tak sem zvědavá,jestli se to povedlo a kobuša zabřezne,a pak co z ní vypadne
Ty bláho, tady se to hnulo
anik

XXX.XXX.73.247
teryneczka
napsal(a):
...jináč, zjara se asi taky chystáme na připouštění ...
jůůůů kým čím??
anik

XXX.XXX.73.247
teryneczka
napsal(a):
Ty bláho, tady se to hnulo
nj..když já muselauž sem se na to nemohla dál dívat jak tady všichi otálíte
anik

XXX.XXX.73.247
teryneczka
napsal(a):
asi nějakým drobnějším američanem ...
a s čím že je kobylka mixlá?
anik

XXX.XXX.73.247
teryneczka
napsal(a):
snad se radši ani neptej ... maminka byl shetland a tatínek A1/1 ...
taky dobrý
já zas měla spolužačku,co měla doma křížence shetlanda s arabem
a vypadalo to jako welsh mountain pony,cca 120 cm vysoký to bylo a šimlovatý
a je zapsaná v PK ČSP?:-)už máš nějaký tip(na jakého hřebce máš zálusk)?
anik
napsal(a):
taky dobrý
já zas měla spolužačku,co měla doma křížence shetlanda s arabem
a vypadalo to jako welsh mountain pony,cca 120 cm vysoký to bylo a šimlovatý
a je zapsaná v PK ČSP?:-)už máš nějaký tip(na jakého hřebce máš zálusk)?
Nene, zapsaná nikde není ... stejnak, mám ji jen pro radost, takže není potřeba
... No a tipů už pár mám
Vede zatím asi tenhle paint - na svůj věk vypadá hodně pohodově - Pepino San Bar(151cm)
Jináč Lucky měří nějak kolem 140cm
anik

XXX.XXX.73.247
monikafris
napsal(a):
Pěkný poník!. Je to welš B? Jak se jmenuje a po kom je? Dík! M
Ahoj,tenhle krasavec se jmenuje Dollom Valmont,je to WPBR,je mu 5 let,tatínek je Top Secret(welsh pony B),maminka je Victory-N(ČT) po Nabuchodonosor(CS).Měří 141 cm,a je zařazen v akceleračnim programu
anik

XXX.XXX.73.247
teryneczka
napsal(a):
Nene, zapsaná nikde není ... stejnak, mám ji jen pro radost, takže není potřeba
... No a tipů už pár mám
Vede zatím asi tenhle paint - na svůj věk vypadá hodně pohodově - Pepino San Bar(151cm)
Jináč Lucky měří nějak kolem 140cm
Noo heleť,tak to abys kobču zapsalaPokud chceš po ní hříbo.Já tu svojí taky musela zapsat,jinak by mi jí žádný hřebec nepřipustil
A protože sem si řikala,že kvůli jednomu hříběti by to nemělo cenu,tak jí budu připouštět několika hřebci
Tak se to aspoň vyplatí
anik
napsal(a):
Noo heleť,tak to abys kobču zapsalaPokud chceš po ní hříbo.Já tu svojí taky musela zapsat,jinak by mi jí žádný hřebec nepřipustil
A protože sem si řikala,že kvůli jednomu hříběti by to nemělo cenu,tak jí budu připouštět několika hřebci
Tak se to aspoň vyplatí
Hm hm ... no, myslím, že to až tak žhavé nebude, už kdysi jedno hříbo měla ... a s majitelem hřebce si dopisuju,takže by žádný problém být neměl "plemené knihy ČSP" se mi děsně příčí - nemá to absolutně žádný význam - stejně to jsou všechno různorodý směsky, kde u dvou "ČSP" nenajdeš kolikrát ani žádný společný znaky ...
... a hříbátko si chci nechat - jinak bych ji ani nepřipouštěla, navíc, znám se a vím, že bych to srdce nějakýho malýho vypiplanýho ťuňťu neměla , takže víckrát než 1 připouštět nebudeme
anik

XXX.XXX.73.247
teryneczka
napsal(a):
Hm hm ... no, myslím, že to až tak žhavé nebude, už kdysi jedno hříbo měla ... a s majitelem hřebce si dopisuju,takže by žádný problém být neměl "plemené knihy ČSP" se mi děsně příčí - nemá to absolutně žádný význam - stejně to jsou všechno různorodý směsky, kde u dvou "ČSP" nenajdeš kolikrát ani žádný společný znaky ...
... a hříbátko si chci nechat - jinak bych ji ani nepřipouštěla, navíc, znám se a vím, že bych to srdce nějakýho malýho vypiplanýho ťuňťu neměla , takže víckrát než 1 připouštět nebudeme
No já se taky znám s majitelkou jednoho hřebčouna,kerým budeme připouštět,a bohužel no..řekla mi,že klisna musí býz zapsána v nějaké PK,jinak mi ji nemůže připustit.Tak sem si kobču nechala zaregistrovat,ohodnocení 200 a zápis 1800.A nelitujuAspoň ted znám kvality své kobči
Samozřejmě je to tvoje věc
a pokud ti nesejde na tom,zda má hříbo poloviční původ,tak pak je to ok
Ale já se už snažím o něco
No ČSP.Ano,je fakt,že je to směska,ale tak to je dnes ČT též.Obě plemena sou ve vývoji a stále se šlechtějí
Takže já proti křížení nic nemám
I když je fakt,že se mi taky příliš nezdá používání ČT do chovu ČSP.Pro mě je většina ČT obroidní a neforemná zvířata
Nicméně sem velmi zvědavá,jak bude plemeno ČSP za pár let vypadat
anik
napsal(a):
No já se taky znám s majitelkou jednoho hřebčouna,kerým budeme připouštět,a bohužel no..řekla mi,že klisna musí býz zapsána v nějaké PK,jinak mi ji nemůže připustit.Tak sem si kobču nechala zaregistrovat,ohodnocení 200 a zápis 1800.A nelitujuAspoň ted znám kvality své kobči
Samozřejmě je to tvoje věc
a pokud ti nesejde na tom,zda má hříbo poloviční původ,tak pak je to ok
Ale já se už snažím o něco
No ČSP.Ano,je fakt,že je to směska,ale tak to je dnes ČT též.Obě plemena sou ve vývoji a stále se šlechtějí
Takže já proti křížení nic nemám
I když je fakt,že se mi taky příliš nezdá používání ČT do chovu ČSP.Pro mě je většina ČT obroidní a neforemná zvířata
Nicméně sem velmi zvědavá,jak bude plemeno ČSP za pár let vypadat
Když ono vlastně žádné plemeno ČSP ani ČT jako takové uceléné neexistuje a myslím, že za pár let tomu jinak taky nebude .... a zkrátka,přijde mi, jako šílená maškara, nechat zapisovat kříženku čistého setlanda a A1/1 do PK ČSP
Je to čistě můj subjektivní pocit-třeba na to jednou dojedu,třeba ne ...
anik
napsal(a):
a taťulda byl registrovaný plemeník? nebo nějaký soused od vedle?
jůů to buď ráda za tu povahu!!
arabáci sou úžasný zvířata,a jejich kříženci jakbysmet!!
taky bych ráda kombinaci arab+welsh
ale budu si ještě muset pár let počkat
no taťulda asi registrovanej nebyl, páč ho nemáme uvedenýho ani v modrým průkazu. Ale jmenoval se Apač a měli ho někde okolo Ústí nad Labem. No vznik Sobisty byl víceméně náhoda Jinak co se povahy týče, tak mě Sobista vyhovuje,ale jinak by s nim možná měl nezkušenější člověk problém, páč on je docela dominantní a fakt stačí málo a má navrch
anik

XXX.XXX.73.247
teryneczka
napsal(a):
Když ono vlastně žádné plemeno ČSP ani ČT jako takové uceléné neexistuje a myslím, že za pár let tomu jinak taky nebude .... a zkrátka,přijde mi, jako šílená maškara, nechat zapisovat kříženku čistého setlanda a A1/1 do PK ČSP
Je to čistě můj subjektivní pocit-třeba na to jednou dojedu,třeba ne ...
no právě že shetland s plňasem je ideálníshetland sportovní neni
a plňas je
tak je to ideální výsledek
český sportovní pony jak má být
anik
napsal(a):
Ahoj,tenhle krasavec se jmenuje Dollom Valmont,je to WPBR,je mu 5 let,tatínek je Top Secret(welsh pony B),maminka je Victory-N(ČT) po Nabuchodonosor(CS).Měří 141 cm,a je zařazen v akceleračnim programu
Ahojky, tak se zase hlásim..:-)) Jsme za posledni dny docela pokrocili:), co koníci? ja jsem byla včera u koniku v Bělohrade...A jezdila jsem na Somiččce..BYla super...Mno a moje princzna je nemocna a do stredy ma pohov..TAkze se ted docela nudím a co vy?
NA foetcce Somiča
hanulinka95
napsal(a):
Ahojky, tak se zase hlásim..:-)) Jsme za posledni dny docela pokrocili:), co koníci? ja jsem byla včera u koniku v Bělohrade...A jezdila jsem na Somiččce..BYla super...Mno a moje princzna je nemocna a do stredy ma pohov..TAkze se ted docela nudím a co vy?
NA foetcce Somiča
Tož já jsem zase nemocná ... už od minulé středy, v pátek to vypadalo, že už mi nic není ... v sobotu večer se mi spustila zase strašná rýma a včera to celé začlo na novo
Už nevím co s tím, ještě že je venku tak ošklivě, jinak by mě to mrzelo ještě víc ...
Taky by jste si teďka dali klidně radši nějakou tu letní třicítku, než tenhle hnus, co je venku?
teryneczka
napsal(a):
Tož já jsem zase nemocná ... už od minulé středy, v pátek to vypadalo, že už mi nic není ... v sobotu večer se mi spustila zase strašná rýma a včera to celé začlo na novo
Už nevím co s tím, ještě že je venku tak ošklivě, jinak by mě to mrzelo ještě víc ...
Taky by jste si teďka dali klidně radši nějakou tu letní třicítku, než tenhle hnus, co je venku?
Ahojky,tak nás musím trochu vytáhnout. Terko nemoc nezávidím, aspoň,že to počasí je nic moc, tě to ani nemusí tak štvát. Já už jsem se naštěstí uzdravila, zato Sobulák je teď marodnej. Dělal s kámošky valachem kraviny v ohradě a skončilo to nateklou zadní nohou , takže chladíme,masírujeme a zase chladíme
. V sobotu se jedu mrknout do equiservisu a snad k Vánocům ukořistím novou helmu a samo něco na zub Sobulákovi
A co vy a vaše koniska?
remonek
napsal(a):
Ahojky,tak nás musím trochu vytáhnout. Terko nemoc nezávidím, aspoň,že to počasí je nic moc, tě to ani nemusí tak štvát. Já už jsem se naštěstí uzdravila, zato Sobulák je teď marodnej. Dělal s kámošky valachem kraviny v ohradě a skončilo to nateklou zadní nohou , takže chladíme,masírujeme a zase chladíme
. V sobotu se jedu mrknout do equiservisu a snad k Vánocům ukořistím novou helmu a samo něco na zub Sobulákovi
A co vy a vaše koniska?
AHojky, mno vsichni jsou nemocný a ja porad nic, ale taky dobre, jinak já uziivám prázdniny dostali jsme chreipkový prototze na nasi skole chybi vetsina deti
Ach ta chripka..takze to mame zzbytek tohodle tydne pak cely pristi, mno pak na dva dny do skoly a jsou tu zimní prázdniny, takze se budem pekne ulejvat
ALe nechci videt to jak to pak vsechno budem dohanet..
Mno Dneska jedu do LB uz se tesim, ted tam bduud snad castejc kdyz jsou ty prázdniny, Jinak kobylky s MArfim jsou porad nemocný takze se to jeste protáhne..
MNo Já se chystám taky jet nakupovat naky vanocní darky ale vubec nevim kdy, snad kdyz mame ty prázdniny tak se nák urvu
A co vy?
hanulinka95
napsal(a):
AHojky, mno vsichni jsou nemocný a ja porad nic, ale taky dobre, jinak já uziivám prázdniny dostali jsme chreipkový prototze na nasi skole chybi vetsina deti
Ach ta chripka..takze to mame zzbytek tohodle tydne pak cely pristi, mno pak na dva dny do skoly a jsou tu zimní prázdniny, takze se budem pekne ulejvat
ALe nechci videt to jak to pak vsechno budem dohanet..
Mno Dneska jedu do LB uz se tesim, ted tam bduud snad castejc kdyz jsou ty prázdniny, Jinak kobylky s MArfim jsou porad nemocný takze se to jeste protáhne..
MNo Já se chystám taky jet nakupovat naky vanocní darky ale vubec nevim kdy, snad kdyz mame ty prázdniny tak se nák urvu
A co vy?
Ahojec,tak nás trochu posunu. Jak se všici máte,co vaši koňoušové a tak? Taky už u vás všeci blázněj s Vánocema? Já mám dárky koupený snad jen pro Sobistu
V sobotu jsem byla v Praze v Equiservisu, tak jsem si udělala radost a pořídila si novou helmu, tak doufám,že jí brzo nepokřtím
Jinak těch věciček co tam měli, no vyhrát ve sportce,tak tam vybírám snad ještě dneska
remonek
napsal(a):
Ahojec,tak nás trochu posunu. Jak se všici máte,co vaši koňoušové a tak? Taky už u vás všeci blázněj s Vánocema? Já mám dárky koupený snad jen pro Sobistu
V sobotu jsem byla v Praze v Equiservisu, tak jsem si udělala radost a pořídila si novou helmu, tak doufám,že jí brzo nepokřtím
Jinak těch věciček co tam měli, no vyhrát ve sportce,tak tam vybírám snad ještě dneska
No jeje, o Vánocích mi ani nemluv ... dárek nemám ještě ani jeden uvidím co seženu 24. ráno někde v marketu
...
Jinak venku je to běs - sice už kolem nestříká bláto, protože to všechno zmrzlo, zato koňouchové šlapou jak na jehlách ... takže nevím, jestli jsme si pomohli ... O té děsné kose ani nemluvím - venku se pořád klepu jak osika a to vrstvím a vrstvím ... a pořád stejná zima
teryneczka
napsal(a):
No jeje, o Vánocích mi ani nemluv ... dárek nemám ještě ani jeden uvidím co seženu 24. ráno někde v marketu
...
Jinak venku je to běs - sice už kolem nestříká bláto, protože to všechno zmrzlo, zato koňouchové šlapou jak na jehlách ... takže nevím, jestli jsme si pomohli ... O té děsné kose ani nemluvím - venku se pořád klepu jak osika a to vrstvím a vrstvím ... a pořád stejná zima
Terko ještě loni byla zmrzlá jak rampouch,ale koupila jsem si termověci a můžu říct,že je to fakt supr, člověku je tak akorát U nás je to taky všecko zmrzlí a do toho má Sobisťák ještě pořád neteklou tu nohu u když už to taky začíná mizet.
remonek
napsal(a):
Terko ještě loni byla zmrzlá jak rampouch,ale koupila jsem si termověci a můžu říct,že je to fakt supr, člověku je tak akorát U nás je to taky všecko zmrzlí a do toho má Sobisťák ještě pořád neteklou tu nohu u když už to taky začíná mizet.
Teri, Pepina jako plemeníka ti můžu doporučit :-), je suprovej, a dává barevný hříbky , já ho znám osoboně, dokonce jsem na něm jela při obsedání
, a charakter bomba...
kvicalka
napsal(a):
jojo, budu držet pěsti
... a co kobucha ?
Co tvoříte ?
ále víceméně kravíme a kravíme ... je bláto a mokro, nebo naopak zase umrzlo, takže poletujem někde po venku ...
ale je to moje šikula - zkrátka si užíváme
teryneczka
napsal(a):
ále víceméně kravíme a kravíme ... je bláto a mokro, nebo naopak zase umrzlo, takže poletujem někde po venku ...
ale je to moje šikula - zkrátka si užíváme
Tyjo, tady se to vůbec nehejbe ... Jsme na tom podobně , taky kravíme a kravíme, ale taky vyjížďkujem a vyjížďkujem
...a je kosa kosa :-D bleee bleee :-D brrr brrr
kvicalka
napsal(a):
Tyjo, tady se to vůbec nehejbe ... Jsme na tom podobně , taky kravíme a kravíme, ale taky vyjížďkujem a vyjížďkujem
...a je kosa kosa :-D bleee bleee :-D brrr brrr
Hele Tery, a ještě jedna věc... Když už se tak bavíme ... Napadlo mě, jestli by se ti jako ženich k Luckynce nelíbil náš Just Cisco of Jack - QH ... Připouští za 1500 , dává béžový hříbky a je možný i ustájko na dobu připouštění ... Byla u nás i kobylka, která říji neměla, a čekala u nás na rozříjení
... Je sice bez licence ale nevyžadujeme vyšetření, kobylky, ani nic jinýho ... Charakter supr.... ven chodí i s říjícíma kobylama... Nic neřeší... Zkus pouvažovat
kvicalka
napsal(a):
Hele Tery, a ještě jedna věc... Když už se tak bavíme ... Napadlo mě, jestli by se ti jako ženich k Luckynce nelíbil náš Just Cisco of Jack - QH ... Připouští za 1500 , dává béžový hříbky a je možný i ustájko na dobu připouštění ... Byla u nás i kobylka, která říji neměla, a čekala u nás na rozříjení
... Je sice bez licence ale nevyžadujeme vyšetření, kobylky, ani nic jinýho ... Charakter supr.... ven chodí i s říjícíma kobylama... Nic neřeší... Zkus pouvažovat
Jo a k výšce... je menší.. přesně nevím, ale bude mít něco kolem 155 ...
kvicalka
napsal(a):
Jo a k výšce... je menší.. přesně nevím, ale bude mít něco kolem 155 ...
anik

XXX.XXX.73.247
kvicalka
napsal(a):
krasavecškoda že nemá licku
anik
napsal(a):
krasavecškoda že nemá licku
Ahojec všem,tak se tu po dlouhý době zas ukážu. Ten plavej hřebčák je hezoučkej, ale naštěstí tyhle připouštěcí starosti jdou mimo mě . Je u vás u někoho aspoň pořádně sněhu? Tady u nás to je na prd, je toho maličko a hrozný tvrdo. Takže pořád chodíme jen krokovky,klušeme a cváláme málo , ale aspoň něco. Sobista mi,ale dělá radost většinu vyjížděk jsme absolvovali na zahozených otěžích
.
remonek
napsal(a):
Ahojec všem,tak se tu po dlouhý době zas ukážu. Ten plavej hřebčák je hezoučkej, ale naštěstí tyhle připouštěcí starosti jdou mimo mě . Je u vás u někoho aspoň pořádně sněhu? Tady u nás to je na prd, je toho maličko a hrozný tvrdo. Takže pořád chodíme jen krokovky,klušeme a cváláme málo , ale aspoň něco. Sobista mi,ale dělá radost většinu vyjížděk jsme absolvovali na zahozených otěžích
.
ahojky, tak po x letech sjem tu zase já ... my ťapkali už v saních, sněhu máme kupa a je to fajn
ale moc zima ně mě já radši léto... Zato Steli je jak z divokých vajec
... A co vaši koníčci? Jak se jinak máte, A co bylo pod stromečkem koníčkům? Stelino dostal pořádný dlabanec, mrkev, pytel granulí tak na půl roku a pro mě nové třmeny...
No fotky jsem ještě na sněhu nestihla udělat, tak aspoň z loňska...
stalonek
napsal(a):
ahojky, tak po x letech sjem tu zase já ... my ťapkali už v saních, sněhu máme kupa a je to fajn
ale moc zima ně mě já radši léto... Zato Steli je jak z divokých vajec
... A co vaši koníčci? Jak se jinak máte, A co bylo pod stromečkem koníčkům? Stelino dostal pořádný dlabanec, mrkev, pytel granulí tak na půl roku a pro mě nové třmeny...
No fotky jsem ještě na sněhu nestihla udělat, tak aspoň z loňska...
Ahoj holky tak coo? jak Vám šlapou koníci ? doufám že lépe než mě ..my trochu pajdáme:(((((((((((( Snad se to co nejdřív zahojí :) Co vy ? :)
wendinkah
napsal(a):
Ahoj holky tak coo? jak Vám šlapou koníci ? doufám že lépe než mě ..my trochu pajdáme:(((((((((((( Snad se to co nejdřív zahojí :) Co vy ? :)
Ahojky holky, tak já se po 100 letech přidám :)) Tak jak se vůbec máte? Co koníci? Užíváte snížek? Já už mám Čerta zdravého, tak už jezdíme a jsme pěkně nabušení :D 2 měsíce nic nedělání snáma uďáli divy :)
konikulka
napsal(a):
Ahojky holky, tak já se po 100 letech přidám :)) Tak jak se vůbec máte? Co koníci? Užíváte snížek? Já už mám Čerta zdravého, tak už jezdíme a jsme pěkně nabušení :D 2 měsíce nic nedělání snáma uďáli divy :)
Já za koňoušema valím za chvíli ... Tak se mějte fajn... a já jdu ještě založit novou stránku ;-) ... už máme zaplněno ... páá