Sli byste do toho?novy jezdec

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2009 16:47
iisaabeel

XXX.XXX.24.48

Mam 2 kone na jedňm jezdim jen ja na druhem jezdi kamaradka tak 1 do tydne nekdy 1-2 za 14dni mela sem jeste jendu ale nepohodli sme se, tak ho jezdim ja +kamaradka ted sem dostala nabidku ze by chtela jezdit jeste jedna ktera by mi za to platila o to mi az tak nejde ale kone by se dostali vice spolu ven ale nevim nechci aby stridal jezdce mel by 2 +me, sli byste do toho nebo si ho raci jezdili sami,po posledni zkusenosti sem se zklamala holka byla lina a nespolehliva

4.12.2009 18:30
sheril

XXX.XXX.88.21

iisaabeel napsal(a):
Mam 2 kone na jedňm jezdim jen ja na druhem jezdi kamaradka tak 1 do tydne nekdy 1-2 za 14dni mela sem jeste jendu ale nepohodli sme se, tak ho jezdim ja +kamaradka ted sem dostala nabidku ze by chtela jezdit jeste jedna ktera by mi za to platila o to mi az tak nejde ale kone by se dostali vice spolu ven ale nevim nechci aby stridal jezdce mel by 2 +me, sli byste do toho nebo si ho raci jezdili sami,po posledni zkusenosti sem se zklamala holka byla lina a nespolehliva

záleží na tvých koních jaký mají přístup k lidem,pokud jsou na tebe zvyklí nebrala bych pokud jim to nějak nevadí,brala bych pokud sje šikovná,mě už zůstali 3 holky a nemohu si je vynachválit,jsou šikovný a pracovitý a každá o svého přiděleného koně pečuje s láskou

4.12.2009 18:38
axl

XXX.XXX.17.201

iisaabeel napsal(a):

Ahoj, tezko rict. Ja mela taky dve holky. 1. se zdala sikovna, ale pak jsem zjistila, ze nejezdi podle domluvy a rozloucili jsme se. 2. byla super, jezdila pravidelne, jeji mamka trenerka a konika si i pripravovali na skoky. BYla jsem sni spokojena. Pak se pubertacka zamilovala a nejezdi ted uz vubec. Coz me mrzi, protoze je fakt sikovna a svuj um nechava ladem. Jak by konik snasel to stridani lidi? Muj tak snese ty dva a staci. Ale bylo by fajn, kdyby ti konik chodil a nestal. BUdes mit treba i vic casu na sebe nebo na praci s druhym konikem. Muzes ji vzit a kdykoliv ji zase "vyprovodit", ty jsi majitelka. Ale je pravda, ze najit spolehlivyho clivicka je kumst ale jsou! Tak hodne stesti pri vyberu a pisni co a jak

4.12.2009 20:02
iisaabeel

XXX.XXX.100.11

axl napsal(a):
Ahoj, tezko rict. Ja mela taky dve holky. 1. se zdala sikovna, ale pak jsem zjistila, ze nejezdi podle domluvy a rozloucili jsme se. 2. byla super, jezdila pravidelne, jeji mamka trenerka a konika si i pripravovali na skoky. BYla jsem sni spokojena. Pak se pubertacka zamilovala a nejezdi ted uz vubec. Coz me mrzi, protoze je fakt sikovna a svuj um nechava ladem. Jak by konik snasel to stridani lidi? Muj tak snese ty dva a staci. Ale bylo by fajn, kdyby ti konik chodil a nestal. BUdes mit treba i vic casu na sebe nebo na praci s druhym konikem. Muzes ji vzit a kdykoliv ji zase "vyprovodit", ty jsi majitelka. Ale je pravda, ze najit spolehlivyho clivicka je kumst ale jsou! Tak hodne stesti pri vyberu a pisni co a jak

Tak tenhle jezdce az tak neresi v byvale staji se na nem ucili jezdit decka i dospeli nebyl to uplne provozak ale jezdcu mel nekolik nektere na zavody jine jen naucil skakat,je hodny,prijezdeny naucen na hlas,tahle ma pres 30takze zadnej pubertak ale ma dite a jezdeni by bylo tak 1 az 2tydne podle toho jak by mohla ta prvni ta bohuzel muze taky jen pa,so,ne, je pokrocily zacatecnik,o cas taky nejde jezdim totiz s nema na druhem samotne bych je nepustila,jde jen o to aby se dostali spolu ven, valach o ktereho se jedna je dusny a samotneho ho to moc nebavi jak nema pred sebou druheho valacha-naucen v minule staji, tak nema motivaci,ted kone chodi obden pod sedlo mezitim prochazky maji rezim 24/7,ted kvuli tme stiham jezdit jen jednoho za den, jinak odjezdim klidne oba ,jen mam strach aby si kun zas nezvykl a jezdec toho zas nechal

Přidejte reakci

Přidat smajlík