Stáj Hrubšice - neznáte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2009 11:36
sabina

XXX.XXX.60.81

Hezkej den všem....Ráda bych se dozvěděla jak jste s ní spokojení, nespokojení. atd

Díky všem moc.

shettysheila

5.12.2009 12:24
shettysheila

XXX.XXX.31.1

sabina napsal(a):
Hezkej den všem....Ráda bych se dozvěděla jak jste s ní spokojení, nespokojení. atd

Díky všem moc.

Ahoj, stáj v Hrubšicích znám, mají dobré zázemí - několik výběhů, jízdárna s překážkami, malá krytá hala, kruhovka... Kdybych byla nucena koníky někam dát na ustájení, tak v blízkém okolí bych volila tuto stáj. V létě pořádají veřejný trénink.
Lenka K.

5.12.2009 12:26
sabina

XXX.XXX.60.81

shettysheila napsal(a):
Ahoj, stáj v Hrubšicích znám, mají dobré zázemí - několik výběhů, jízdárna s překážkami, malá krytá hala, kruhovka... Kdybych byla nucena koníky někam dát na ustájení, tak v blízkém okolí bych volila tuto stáj. V létě pořádají veřejný trénink.
Lenka K.

Já se tam dnes byla podívat...a také se mi to líbilo.
Cena je výborná, což momentálně potřebuji co nejlevnější.
Děkuji za postřeh...a prosím o další

6.12.2009 12:31
sabina

XXX.XXX.60.81

sabina napsal(a):

posouvám

6.12.2009 21:29
meryanne

XXX.XXX.38.114

sabina napsal(a):

Ahoj, asi před týdnem jsem se po necelém roce do Hrubšic vrátila s kobčou:-) Vzhledem k tomu, že jsem z Brna, chtěla jsem ji mít blíž, přesunula jsem ji tedy do jiné stáje, jenže mi to z určitých důvodů přestalo vyhovovat. Nakonec se rozhodlo, že půjdeme zpět do Hrubšic. A důvod? Nikde to není ideální, ale v Hrubšicích je o koně dobře postaráno, a to je pro mě hlavní. Je to stáj se slušnými výběhy, celkem pěkným zázemím, ale to všechno jsi určitě viděla při návštěvě. Co se kolektivu týče, řekla bych, že je tam spousta fajn lidí, sice to občas "zaskřípe", ale to asi všude:-) Hanka

6.12.2009 22:04
sabina

XXX.XXX.60.81

meryanne napsal(a):
Ahoj, asi před týdnem jsem se po necelém roce do Hrubšic vrátila s kobčou:-) Vzhledem k tomu, že jsem z Brna, chtěla jsem ji mít blíž, přesunula jsem ji tedy do jiné stáje, jenže mi to z určitých důvodů přestalo vyhovovat. Nakonec se rozhodlo, že půjdeme zpět do Hrubšic. A důvod? Nikde to není ideální, ale v Hrubšicích je o koně dobře postaráno, a to je pro mě hlavní. Je to stáj se slušnými výběhy, celkem pěkným zázemím, ale to všechno jsi určitě viděla při návštěvě. Co se kolektivu týče, řekla bych, že je tam spousta fajn lidí, sice to občas "zaskřípe", ale to asi všude:-) Hanka

děkuji Hanko :-)

tak to se těším...že se uvidíme

6.12.2009 22:25
meryanne

XXX.XXX.38.114

sabina napsal(a):
děkuji Hanko :-)

tak to se těším...že se uvidíme

není zač:-) a taky se budu těšit

6.12.2009 22:30
sabina

XXX.XXX.60.81

meryanne napsal(a):
není zač:-) a taky se budu těšit

ale je....je dobré, to vědět, když člověk do něčeho takové svěřuje svoje dítě

Jinak stěhovat bychom se měly asi o víkendu.
Tak zatím :-)

6.12.2009 22:43
meryanne

XXX.XXX.38.114

sabina napsal(a):
ale je....je dobré, to vědět, když člověk do něčeho takové svěřuje svoje dítě

Jinak stěhovat bychom se měly asi o víkendu.
Tak zatím :-)

Jo jo, kdybych věděla, že se tam kobucha nebude mít dobře, tak ji tam nedávám, jak říkám, všude jsou nějaké mouchy, ale tady jich je zatím nejmíň a obvykle se dá na všem domluvit, pokud nechceš modré z nebe :-) Jinač, pokud dojedete o víkendu, tak se určitě potkáme, zatím se mějte hezky;-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík