Tak jak to probíhalo u vás? My jsme dneska stihli postrašit i odměnit děti z dvou vesnic, někteří i plakali, ale všichni pěkně odříkali básničky a dostali odměny, takže zdařený večer
ampinka
napsal(a):
Tak jak to probíhalo u vás? My jsme dneska stihli postrašit i odměnit děti z dvou vesnic, někteří i plakali, ale všichni pěkně odříkali básničky a dostali odměny, takže zdařený večer
Tak my jsme také chodili, ovšem bez koníků
jennifer
napsal(a):
Tak my jsme také chodili, ovšem bez koníků
Ach ta kvalita... Tak ještě samotného čerta, není tu skoro vidět..
jennifer
napsal(a):
Ach ta kvalita... Tak ještě samotného čerta, není tu skoro vidět..
My máme každoročně Mikulášský průvod, na který se chodí dívat spousta lidí, bylo plné náměstí. Takže nás bylo povíc
gabrielle
napsal(a):
My máme každoročně Mikulášský průvod, na který se chodí dívat spousta lidí, bylo plné náměstí. Takže nás bylo povíc
Tady Mikuláš (aneb paní Prokopová a Šiška)
gabrielle
napsal(a):
Tady Mikuláš (aneb paní Prokopová a Šiška)
Tady já alis anděl S mým úžasným andělským koněm
gabrielle
napsal(a):
Tady já alis anděl S mým úžasným andělským koněm
A taky čertík (moje sestřička)
gabrielle
napsal(a):
A taky čertík (moje sestřička)
A ještě 2 andělé (aneb já a Zuzka)
gabrielle
napsal(a):
A ještě 2 andělé (aneb já a Zuzka)
Holky...krásný akce a krásné fotky. Sakra,jak mě by to taky lákalo...ale ta moje by mě s největší pravděpodobnosí při něčem takovém sundala A holt už nejsu nejmladší paní a čertu nebo andělovi by určitě nepřidalo na důstojnosti,kdyby se před nějakýma dětičkama válel po zemi
gabrielle
napsal(a):
Tak přidávám ještě ďábelský povoz, který to všechno vedl (a není na Gabči fotkách vidět). bylo to moc fajn, všichni se s převlečky moc snažili.