Transpotrní kamaše....prosím

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.12.2009 13:33
sabina

XXX.XXX.60.81

Koukala sem na ně a docela se mi líbí...

Ráda bych zjistila, jeslti s nimi nemáte někdo zkušenost. Díky všem

10.12.2009 13:53
sabina

XXX.XXX.60.81

sabina napsal(a):

Ha ještě kdybych napsala dobře nadpis..žeo

Takže transportní...jo

10.12.2009 14:07
lucky

XXX.XXX.133.26

sabina napsal(a):
Ha ještě kdybych napsala dobře nadpis..žeo

Takže transportní...jo

Sabi, já si přesně takové nechala šít tady a jsem spokojená

http://www.equimoda.cz/

10.12.2009 14:09
sabina

XXX.XXX.60.81

lucky napsal(a):
Sabi, já si přesně takové nechala šít tady a jsem spokojená

http://www.equimoda.cz/

Na kolik tě vyšli... Víš co potřebuju něco co je na hubený nohy...a má dostatek zápinek.

10.12.2009 17:39
jenysimons

XXX.XXX.237.100

sabina napsal(a):
Na kolik tě vyšli... Víš co potřebuju něco co je na hubený nohy...a má dostatek zápinek.

na té equimodě si můžeš nadiktovat téměř cokoli...majitelka firmy je má sponzorka...mám od ní také transportky a pokud jí napíšeš, že koník má hubenějš nohy a že potřebuješ více pásek, neměl by být problém..jinak, když jsem je kupovala já, tak mě 4 ks vyšly na tisícovku a to v barvách, v jakých jsem chtěla..;)

10.12.2009 21:09
michaela z

XXX.XXX.21.230

jenysimons napsal(a):
na té equimodě si můžeš nadiktovat téměř cokoli...majitelka firmy je má sponzorka...mám od ní také transportky a pokud jí napíšeš, že koník má hubenějš nohy a že potřebuješ více pásek, neměl by být problém..jinak, když jsem je kupovala já, tak mě 4 ks vyšly na tisícovku a to v barvách, v jakých jsem chtěla..;)

Já ti dám tisícovku! 900.- jen kostka je za 1000.-

10.12.2009 21:12
jenysimons

XXX.XXX.237.100

michaela z napsal(a):

jaaj..tak to sorry, nějak mi tahle částka uvázla v hlavě...

10.12.2009 21:20
sabina

XXX.XXX.60.81

jenysimons napsal(a):
jaaj..tak to sorry, nějak mi tahle částka uvázla v hlavě...

nehádat se

Tak to je fajn...jakmile budou penízky navíc..asi jdu do toho, přála bych si nějakou čokoládovou barvičku....třeba s bledě modrou
něco navymýšlím

10.12.2009 21:36
microfon

XXX.XXX.182.201

michaela z napsal(a):

Já mám taky transportky od Míši Z, ale aby to tu nebylo jen o kladech, tak nám jsou celkem malé... ale brala jsem co byli už ušité, a chtěla je na velkou ponici se silnou holení.
Asi jsem měla vše ale opravdu změřit přesnět... tak na to upozorňuji zadavatelku. Nic proti Míše Z

10.12.2009 21:37
sabina

XXX.XXX.60.81

microfon napsal(a):
Já mám taky transportky od Míši Z, ale aby to tu nebylo jen o kladech, tak nám jsou celkem malé... ale brala jsem co byli už ušité, a chtěla je na velkou ponici se silnou holení.
Asi jsem měla vše ale opravdu změřit přesnět... tak na to upozorňuji zadavatelku. Nic proti Míše Z

Ok, zkusím přeměřit vše, co se bude požadovat..takhle sem už jedny prodávala..kůň se v tom topil...prostě potřebujem velikost pony...a když budou na míru..tím líp

10.12.2009 21:49
kukinatost

XXX.XXX.219.111

sabina napsal(a):

No, my až tak na míru sice nemáme, ale taky jsme si vymýšlela...mám šité na zakázku v Kentauru - hnědé s fleesovým podložením...byly teda o pár stovek dražší než od Míši,ale jsem s nima maximálně spokojená..opravdu hodně pevné, dole vyztužené, suché zipy drží...akorát dát je plňasovi, tak mi z nich vypadne, ten taky potřebuje pony..

10.12.2009 21:49
sabina

XXX.XXX.60.81

kukinatost napsal(a):
No, my až tak na míru sice nemáme, ale taky jsme si vymýšlela...mám šité na zakázku v Kentauru - hnědé s fleesovým podložením...byly teda o pár stovek dražší než od Míši,ale jsem s nima maximálně spokojená..opravdu hodně pevné, dole vyztužené, suché zipy drží...akorát dát je plňasovi, tak mi z nich vypadne, ten taky potřebuje pony..

fotkůůůů

10.12.2009 21:51
sabina

XXX.XXX.60.81

sabina napsal(a):
fotkůůůů

hoďte sem fotky ...jak ty vaše vypadají....prosím...všichni co máte.

10.12.2009 22:08
kukinatost

XXX.XXX.219.111

sabina napsal(a):
hoďte sem fotky ...jak ty vaše vypadají....prosím...všichni co máte.

no, tak to ybhc musela ryzečku kvůli tobě spešl vyfotit...:)
uvidím, kdy vyjde čas...ještě na focení...nestíhám nic:)

10.12.2009 22:09
sabina

XXX.XXX.60.81

kukinatost napsal(a):
no, tak to ybhc musela ryzečku kvůli tobě spešl vyfotit...:)
uvidím, kdy vyjde čas...ještě na focení...nestíhám nic:)

Jak se ti bude chtít

10.12.2009 22:24
lucky

XXX.XXX.133.26

sabina napsal(a):
Jak se ti bude chtít

Sabi, taky máme hubené nohy

10.12.2009 23:20
rocky

XXX.XXX.233.250

sabina napsal(a):

Gabčo i já si nechala šít od Míši, je to velikost cob,kobyla je drobná a sedí perfektné!

10.12.2009 23:22
lerry

XXX.XXX.217.215

sabina napsal(a):
Ok, zkusím přeměřit vše, co se bude požadovat..takhle sem už jedny prodávala..kůň se v tom topil...prostě potřebujem velikost pony...a když budou na míru..tím líp

Taky máme z equimody transportky a odpocovačku. Je super, že si člověk může nadiktovat míry. Deka fajn, ale ty transportky mě zklamaly, že jsou docela tenké a přesto, že byly na míru (a to jsem si dala při měření fakt záležet :-), spíš ten problém přikládám tomu tenkému molitanu), tak i přes dotažení "co to de" trochu sklouzávají, takže po každé jízdě musím prát, jak jsou dole pak ošlapané a od kobyláků. Tím i materiál dostává zabrat, takže kdyby jsme cestovali často, tak už jsou asi ve věčných lovištích Druhému koňouchovi jsem kupovala klasiku v koňoobchodě a jsou festovnější, tím i líp drží na noze.

10.12.2009 23:25
rocky

XXX.XXX.233.250

rocky napsal(a):
Gabčo i já si nechala šít od Míši, je to velikost cob,kobyla je drobná a sedí perfektné!

11.12.2009 08:48
michaela z

XXX.XXX.21.230

rocky napsal(a):

Ano, míry jsou důležitý...on třeba není poník jako poník apod., jinak čokoládovou barvu máme nově a bledě-modrý lem taky někde najdu

11.12.2009 19:27
sabina

XXX.XXX.60.81

michaela z napsal(a):
Ano, míry jsou důležitý...on třeba není poník jako poník apod., jinak čokoládovou barvu máme nově a bledě-modrý lem taky někde najdu

Skvělé, že nejadeš

Mě jde o to, aby to mělo fakt dostatek pásků..nejmíň 4. Hlavně na zadních..zkusím ti pak poslat jedny, co sme na sobě měly a fakt držely jak přibitý - tenkrát sme je jen zkoušeli od kamarádky
Kůň má děsně hubené nohy a silné klouby, hlavně velikost pony, ale je opravdu normálně standartně vysoký

Přidejte reakci

Přidat smajlík