Kampak jste se nám poděli??? Není tu někdo v okolí Sezemic, Starého Hradiště, Kunětic, Brozan, Dražkova apod.? Že by jsme třeba uspořádali nějakou Vánoční vyjíždku?
ampinka
napsal(a):
Kampak jste se nám poděli??? Není tu někdo v okolí Sezemic, Starého Hradiště, Kunětic, Brozan, Dražkova apod.? Že by jsme třeba uspořádali nějakou Vánoční vyjíždku?
Já se přidávám :-) Jsem z vesnice kousek za Holicema.. Jen nevím, jak to udělat s vyjížďkou, nemáme přepravák :-( Jinak s kámoškou hodláme vyjet na "Novoroční"
ampinka
napsal(a):
sice dobrej nápad ale nereálnej i když!!!!!!! když jsem se mohla jet projíždět do kladrub proč bych nejela jinam
jenže jsem zmrzlá a upracovaná
lidi maroděj a nemá kdo dělat. zavřít jzd nemůžem. zvířata musej žrát pořád
jinak kdybych měla nějaký volno tak jedu hned
bospor
napsal(a):
sice dobrej nápad ale nereálnej i když!!!!!!! když jsem se mohla jet projíždět do kladrub proč bych nejela jinam
jenže jsem zmrzlá a upracovaná
lidi maroděj a nemá kdo dělat. zavřít jzd nemůžem. zvířata musej žrát pořád
jinak kdybych měla nějaký volno tak jedu hned
Hani s tebou se urči počítá, to se neboj
Ivčo koukala jsem na video z Kladrub na streamu, to je super Vydali jste se na vlastní pěst, nebo jste tam měli nějakýho průvodce po krásách Kladrubského okolí?
Škoda že jsi nedala vědět, bych bývala jela s vámi
ampinka
napsal(a):
Ivčo koukala jsem na video z Kladrub na streamu, to je super Vydali jste se na vlastní pěst, nebo jste tam měli nějakýho průvodce po krásách Kladrubského okolí?
jakýho průvodce? jsem se tam courala 3 roky a zdenka taky
nenapadlo mě že bys taky jela až zas někam pojedem tak ti písnu
ale asi to hned tak nebude
ampinka
napsal(a):
no tak to je supeer..:)hele koukni se tam jak je to americky klusaci..a nekdo z bosporu..dal fotku bracha aminky..:)
jawinka
napsal(a):
no tak to je supeer..:)hele koukni se tam jak je to americky klusaci..a nekdo z bosporu..dal fotku bracha aminky..:)
no já amina se u mě narodila
hele ségra
2504
napsal(a):
Zuzana:No jo,když já se nechtěl úplně zveřejňovat a ty máš ňákej zacpanej email.
Bob: No jo, jsem teloň, na profil jsem se nepodívala A mail je opravdu plnej, neměla jsem na to to všechno promazat, tak jsem si zřídila nový... Takže Holice? To by se opravdu dalo něco vyvést
Náhodou na Hubertce v Ostřetíně jsi nebyl?
avelanc
napsal(a):
Ampinka: Přesně jsme z Litětin, Dolní Roveň, od tebe můžeme být tak 15km, Tvým směrem jsem byla nejdál v Holicích, dál nevím kam jet, abych se vyhla městu...
Tak to jsme od sebe asi 10 kiláků vzdušnou čarou :) My jsme od Sezemic... Tak v létě můžeme někam vyrazit, až budou mít koníci fyzičku na nějaký delší tůry, teď v zimě to je na prd
ampinka
napsal(a):
Tak to jsme od sebe asi 10 kiláků vzdušnou čarou :) My jsme od Sezemic... Tak v létě můžeme někam vyrazit, až budou mít koníci fyzičku na nějaký delší tůry, teď v zimě to je na prd
Ráda bych něco podnikla, už jen proto, aby si ta moje hysterka zvykla na cizi koně.. A taky mě to děsně láká.. Pořád bylo něco proti, chjo. Abychom na jaře začli plánovat
A kde přesně bydlíš? že bych se někdy stavila na kukačku.
avelanc
napsal(a):
Ráda bych něco podnikla, už jen proto, aby si ta moje hysterka zvykla na cizi koně.. A taky mě to děsně láká.. Pořád bylo něco proti, chjo. Abychom na jaře začli plánovat
A kde přesně bydlíš? že bych se někdy stavila na kukačku.
Přesně Kladina, nevím jestli ti to něco říká... To není špatnej nápad, taky bych se k vám mohla zajet někdy podívat, co máte za koníky?
ampinka
napsal(a):
Přesně Kladina, nevím jestli ti to něco říká... To není špatnej nápad, taky bych se k vám mohla zajet někdy podívat, co máte za koníky?
Vím, že je tam odbočka u autobusový zastávky, ale nikdy jsem tudy neprojižděla... My máme jen dva koníky... Kobylu, směska všho druhu a hříbka po paintíkovi..
A co ty máš navíc kromě toho albína-či jakou že to teda má barvu ?
avelanc
napsal(a):
Bob: No jo, jsem teloň, na profil jsem se nepodívala A mail je opravdu plnej, neměla jsem na to to všechno promazat, tak jsem si zřídila nový... Takže Holice? To by se opravdu dalo něco vyvést
Náhodou na Hubertce v Ostřetíně jsi nebyl?
Ahoj,bohužel jsem ani nevěděl,že ňáká byla. :-(
ampinka
napsal(a):
3 roky? Jako pěšo bo na koni???
pěšky i na koni! jsme tam obě byli na učňáku
skulls
napsal(a):
Ahoj,mrkni sem http://www.rajkoni.cz
Tak coo..bude se pořádat nějaká ta novoroční vyjížďkaa..??
avelanc
napsal(a):
No klidně, jen by vymyslet kde... Nemám přepravák. S kámoškou hodláme někam vyjet,jen tak komorně... Nevím, jestli není potřeba nějaké povolení, když by nás jelo víc...?
to snad ne když jsme všichni místní a nepřekračujem ani hranice okresu.
a stejně moc koní nebude.
já bych jela, ale nevím jestli už budu zdravá. a když budu tak musím do práce, takže jedině mezi 9. a 13h nemůžu jet nikam daleko