Koňáci z Pardubic a okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.12.2009 11:28
ampinka

XXX.XXX.43.2

Kampak jste se nám poděli??? Není tu někdo v okolí Sezemic, Starého Hradiště, Kunětic, Brozan, Dražkova apod.? Že by jsme třeba uspořádali nějakou Vánoční vyjíždku?

14.12.2009 14:24
avelanc

XXX.XXX.92.19

ampinka napsal(a):
Kampak jste se nám poděli??? Není tu někdo v okolí Sezemic, Starého Hradiště, Kunětic, Brozan, Dražkova apod.? Že by jsme třeba uspořádali nějakou Vánoční vyjíždku?

Já se přidávám :-) Jsem z vesnice kousek za Holicema.. Jen nevím, jak to udělat s vyjížďkou, nemáme přepravák :-( Jinak s kámoškou hodláme vyjet na "Novoroční"

14.12.2009 14:30
jawinka

XXX.XXX.210.148

ampinka napsal(a):

já klidně pojedůů..

14.12.2009 17:27
bospor

XXX.XXX.193.16

ampinka napsal(a):

sice dobrej nápad ale nereálnej i když!!!!!!! když jsem se mohla jet projíždět do kladrub proč bych nejela jinam jenže jsem zmrzlá a upracovaná lidi maroděj a nemá kdo dělat. zavřít jzd nemůžem. zvířata musej žrát pořád
jinak kdybych měla nějaký volno tak jedu hned

14.12.2009 18:20
ampinka

XXX.XXX.43.2

bospor napsal(a):
sice dobrej nápad ale nereálnej i když!!!!!!! když jsem se mohla jet projíždět do kladrub proč bych nejela jinam jenže jsem zmrzlá a upracovaná lidi maroděj a nemá kdo dělat. zavřít jzd nemůžem. zvířata musej žrát pořád
jinak kdybych měla nějaký volno tak jedu hned

Hani s tebou se urči počítá, to se neboj
Ivčo koukala jsem na video z Kladrub na streamu, to je super Vydali jste se na vlastní pěst, nebo jste tam měli nějakýho průvodce po krásách Kladrubského okolí? Škoda že jsi nedala vědět, bych bývala jela s vámi

14.12.2009 18:21
ampinka

XXX.XXX.43.2

avelanc napsal(a):
Já se přidávám :-) Jsem z vesnice kousek za Holicema.. Jen nevím, jak to udělat s vyjížďkou, nemáme přepravák :-( Jinak s kámoškou hodláme vyjet na "Novoroční"

Zuzko odkud přesně jste?

14.12.2009 18:27
bospor

XXX.XXX.193.16

ampinka napsal(a):
Ivčo koukala jsem na video z Kladrub na streamu, to je super Vydali jste se na vlastní pěst, nebo jste tam měli nějakýho průvodce po krásách Kladrubského okolí? Škoda že jsi nedala vědět, bych bývala jela s vámi

jakýho průvodce? jsem se tam courala 3 roky a zdenka taky
nenapadlo mě že bys taky jela až zas někam pojedem tak ti písnu
ale asi to hned tak nebude

14.12.2009 18:46
2504

XXX.XXX.149.36

ampinka napsal(a):

Ahoj,mám koně asi 15 km od Vysokého Mýta západně.Není někdo od tamtuď ???

14.12.2009 19:00
jawinka

XXX.XXX.210.148

ampinka napsal(a):

no tak to je supeer..:)hele koukni se tam jak je to americky klusaci..a nekdo z bosporu..dal fotku bracha aminky..:)

14.12.2009 19:05
bospor

XXX.XXX.193.16

jawinka napsal(a):
no tak to je supeer..:)hele koukni se tam jak je to americky klusaci..a nekdo z bosporu..dal fotku bracha aminky..:)

no já amina se u mě narodila
hele ségra

14.12.2009 19:07
jawinka

XXX.XXX.210.148

bospor napsal(a):
no já amina se u mě narodila
hele ségra

no joo..

15.12.2009 10:20
avelanc

XXX.XXX.92.19

2504 napsal(a):
Ahoj,mám koně asi 15 km od Vysokého Mýta západně.Není někdo od tamtuď ???

bob: Lepší by bylo napsat město.. To už bych se třeba i chytla :-)

15.12.2009 10:22
avelanc

XXX.XXX.92.19

ampinka napsal(a):
Zuzko odkud přesně jste?

Ampinka: Přesně jsme z Litětin, Dolní Roveň, od tebe můžeme být tak 15km, Tvým směrem jsem byla nejdál v Holicích, dál nevím kam jet, abych se vyhla městu...

15.12.2009 10:31
skulls

XXX.XXX.120.7

ampinka napsal(a):

Ahoj,mrkni sem http://www.rajkoni.cz

15.12.2009 11:26
2504

XXX.XXX.149.53

avelanc napsal(a):
bob: Lepší by bylo napsat město.. To už bych se třeba i chytla :-)

Zuzana:No jo,když já se nechtěl úplně zveřejňovat a ty máš ňákej zacpanej email.

15.12.2009 13:47
klawdie

XXX.XXX.100.124

2504 napsal(a):
Zuzana:No jo,když já se nechtěl úplně zveřejňovat a ty máš ňákej zacpanej email.

že by holice? máte to v profilu

16.12.2009 17:03
avelanc

XXX.XXX.92.19

2504 napsal(a):

Bob: No jo, jsem teloň, na profil jsem se nepodívala A mail je opravdu plnej, neměla jsem na to to všechno promazat, tak jsem si zřídila nový... Takže Holice? To by se opravdu dalo něco vyvést Náhodou na Hubertce v Ostřetíně jsi nebyl?

16.12.2009 18:02
ampinka

XXX.XXX.43.2

avelanc napsal(a):
Ampinka: Přesně jsme z Litětin, Dolní Roveň, od tebe můžeme být tak 15km, Tvým směrem jsem byla nejdál v Holicích, dál nevím kam jet, abych se vyhla městu...

Tak to jsme od sebe asi 10 kiláků vzdušnou čarou :) My jsme od Sezemic... Tak v létě můžeme někam vyrazit, až budou mít koníci fyzičku na nějaký delší tůry, teď v zimě to je na prd

16.12.2009 18:04
ampinka

XXX.XXX.43.2

bospor napsal(a):
jakýho průvodce? jsem se tam courala 3 roky a zdenka taky
nenapadlo mě že bys taky jela až zas někam pojedem tak ti písnu
ale asi to hned tak nebude

3 roky? Jako pěšo bo na koni???

16.12.2009 19:10
avelanc

XXX.XXX.92.19

ampinka napsal(a):
Tak to jsme od sebe asi 10 kiláků vzdušnou čarou :) My jsme od Sezemic... Tak v létě můžeme někam vyrazit, až budou mít koníci fyzičku na nějaký delší tůry, teď v zimě to je na prd

Ráda bych něco podnikla, už jen proto, aby si ta moje hysterka zvykla na cizi koně.. A taky mě to děsně láká.. Pořád bylo něco proti, chjo. Abychom na jaře začli plánovat
A kde přesně bydlíš? že bych se někdy stavila na kukačku.

16.12.2009 20:13
ampinka

XXX.XXX.43.2

avelanc napsal(a):
Ráda bych něco podnikla, už jen proto, aby si ta moje hysterka zvykla na cizi koně.. A taky mě to děsně láká.. Pořád bylo něco proti, chjo. Abychom na jaře začli plánovat
A kde přesně bydlíš? že bych se někdy stavila na kukačku.

Přesně Kladina, nevím jestli ti to něco říká... To není špatnej nápad, taky bych se k vám mohla zajet někdy podívat, co máte za koníky?

16.12.2009 21:07
avelanc

XXX.XXX.92.19

ampinka napsal(a):
Přesně Kladina, nevím jestli ti to něco říká... To není špatnej nápad, taky bych se k vám mohla zajet někdy podívat, co máte za koníky?

Vím, že je tam odbočka u autobusový zastávky, ale nikdy jsem tudy neprojižděla... My máme jen dva koníky... Kobylu, směska všho druhu a hříbka po paintíkovi..
A co ty máš navíc kromě toho albína-či jakou že to teda má barvu ?

16.12.2009 22:20
2504

XXX.XXX.149.36

avelanc napsal(a):
Bob: No jo, jsem teloň, na profil jsem se nepodívala A mail je opravdu plnej, neměla jsem na to to všechno promazat, tak jsem si zřídila nový... Takže Holice? To by se opravdu dalo něco vyvést Náhodou na Hubertce v Ostřetíně jsi nebyl?

Ahoj,bohužel jsem ani nevěděl,že ňáká byla. :-(

17.12.2009 17:20
avelanc

XXX.XXX.92.19

2504 napsal(a):
Ahoj,bohužel jsem ani nevěděl,že ňáká byla. :-(

Zas až tak nebylo o co stát.. Ale bod plus, že se alespoň konala.. Teď jsem ready na mailu avelanc1@centrum.cz... Tak klidně napiš a někdy někam vyjedem.

19.12.2009 23:45
bospor

XXX.XXX.193.16

ampinka napsal(a):
3 roky? Jako pěšo bo na koni???

pěšky i na koni! jsme tam obě byli na učňáku

22.12.2009 07:30
jawinka

XXX.XXX.210.148

skulls napsal(a):
Ahoj,mrkni sem http://www.rajkoni.cz

Tak coo..bude se pořádat nějaká ta novoroční vyjížďkaa..??

22.12.2009 16:16
avelanc

XXX.XXX.92.19

jawinka napsal(a):
Tak coo..bude se pořádat nějaká ta novoroční vyjížďkaa..??

No klidně, jen by vymyslet kde... Nemám přepravák. S kámoškou hodláme někam vyjet,jen tak komorně... Nevím, jestli není potřeba nějaké povolení, když by nás jelo víc...?

23.12.2009 22:46
bospor

XXX.XXX.193.16

avelanc napsal(a):
No klidně, jen by vymyslet kde... Nemám přepravák. S kámoškou hodláme někam vyjet,jen tak komorně... Nevím, jestli není potřeba nějaké povolení, když by nás jelo víc...?

to snad ne když jsme všichni místní a nepřekračujem ani hranice okresu.
a stejně moc koní nebude.
já bych jela, ale nevím jestli už budu zdravá. a když budu tak musím do práce, takže jedině mezi 9. a 13h nemůžu jet nikam daleko

Přidejte reakci

Přidat smajlík