Ahojík, koupila jsem si nový poprsák. Jenže zapínání je mezi předníma nohama na karabinu. Mám gelový podbřišák s dotahovacíma gumama. Jsme s ním obě, teda já i kobyla moc spokojený. Ráda bych sehnala stejný jenom s kroužky na poprsák. A ono nikde nic! Samý kožený.
. nevíte kde seženu? Kožený fakt nechci :(
zazika
napsal(a):
Ahojík, koupila jsem si nový poprsák. Jenže zapínání je mezi předníma nohama na karabinu. Mám gelový podbřišák s dotahovacíma gumama. Jsme s ním obě, teda já i kobyla moc spokojený. Ráda bych sehnala stejný jenom s kroužky na poprsák. A ono nikde nic! Samý kožený.
Možno by stačilo kúpiť také to kožené očko, cez ktoré prevlečieš podbrušak a o to zapneš karabinou poprsák..mne to raz ponúkali v nejakých jazdeckých potrebách
jibbah
napsal(a):
Možno by stačilo kúpiť také to kožené očko, cez ktoré prevlečieš podbrušak a o to zapneš karabinou poprsák..mne to raz ponúkali v nejakých jazdeckých potrebách
Úplně přesně! Já jsem to taky takhle řešila. Je to, mám dojem, náhradní díl ke gumovému šambonu nebo k průvlečkám.
makki
napsal(a):
Nebo šikovné ručky si vyrobí. Stačí kousek popruhu a kroužek.
Toto konkrétne majú v Obluku v Brne a stojí to len 90 KČ
zazika
napsal(a):
Já mám tady tento neoprenový: http://www.equiservis.cz/ cz/eshop/detail/11949-podbrisnik-kentaur -neopren-s-gumou-popis.html
No ale to očko na podbřišák, tě vyjde rozhodně levněji :-)
jajaa
napsal(a):
Já mám tady tento neoprenový: http://www.equiservis.cz/ cz/eshop/detail/11949-podbrisnik-kentaur -neopren-s-gumou-popis.html
No ale to očko na podbřišák, tě vyjde rozhodně levněji :-)
A jak jsi s ním spokojená?
zazika
napsal(a):
A jak jsi s ním spokojená?
Tak mě vyhovuje a zdá se, že i koni, odřená od něj není, v létě ani zapařená ne, já ho mám na kobylu přes dva roky a pořád vypadá skoro jako nový - když kobyla líná, tak ho po ježdění ošmidlám kartáčem a občas, když je hodně propocený, ho přečváchnu ve vodě s šamponem. Letos jsme ho pořídili na druhého koně a taky spokojenost.
jajaa
napsal(a):
Tak mě vyhovuje a zdá se, že i koni, odřená od něj není, v létě ani zapařená ne, já ho mám na kobylu přes dva roky a pořád vypadá skoro jako nový - když kobyla líná, tak ho po ježdění ošmidlám kartáčem a občas, když je hodně propocený, ho přečváchnu ve vodě s šamponem. Letos jsme ho pořídili na druhého koně a taky spokojenost.
mám ten stejný typ od kentaura. Vystřídali jsme 6 podbřišníků, každý mi koníka odřel. Měli jsme i klasické bavlněné od kentauru, kožený, bavlněný, syntetický neopren a teď jsme zakotvili u tohoto.. Koníkovi se rány zahojily, a pak sjem po dvou a půl měsících nasedlala. Změna jako hrom. Sice má pořád bílý pruh pod břichem z toho dodírání,ale jinak¨tenhle podbřuch mi zachránil kejhák. Rodiče už toho měli plné kecky vyhazování peněz do lufrtu.. nejvíce škody nám nadělal podbřišník cassini gel od equiservisu. pokud ho někdo chcete kupovat, předem nedoporučuji. koník měl šílené zapařeniny, odřený byl až mu tekla krev a měl otlaky velké jako slepičí vejce na každé straně. . Ten kentaurový podbřišník je asi nejlepší, jaký jsem kdy měla.
Koník se odřel v srpnu, a sedlala jsem na konci října. Od té doby s ním jezdím pravidelně a super