Zajímavá uzdečka, ale jak působí?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.12.2009 09:42
aldator

XXX.XXX.44.115

Zdravím všechny konaře a koňařky
Mám otázku, našla jsem zajímavou uzdečku (viz. foto) a přemýšlím nad tím, jak vlastně funguje.
Jedny otěže se zapínají klasicky do lícnice, to jsem pochopila , druhé evidentně do těch překřížených řemínků pod hrdlem... Jak ale tahle uzdečka působí? Máte jí někdo?
Díky.

26.12.2009 09:54
aldator

XXX.XXX.44.115

aldator napsal(a):
Mám otázku, našla jsem zajímavou uzdečku (viz. foto) a přemýšlím nad tím, jak vlastně funguje.
Jedny otěže se zapínají klasicky do lícnice, to jsem pochopila , druhé evidentně do těch překřížených řemínků pod hrdlem... Jak ale tahle uzdečka působí? Máte jí někdo?
Díky.

Blbě jsem to napsala, pro upřesnění - do lícnic se zapíná udidlo a až do něj ty jedny otěže

26.12.2009 09:56
maty

XXX.XXX.191.41

aldator napsal(a):
Blbě jsem to napsala, pro upřesnění - do lícnic se zapíná udidlo a až do něj ty jedny otěže

To vypadá jako kříženec mezi BB, bosalem a normální uzdečkou. Takže se dá používat na 3 způsoby zapnutí. Zřejmě bude vhodná i pro vytrvalost.

26.12.2009 10:15
aldator

XXX.XXX.44.115

maty napsal(a):
To vypadá jako kříženec mezi BB, bosalem a normální uzdečkou. Takže se dá používat na 3 způsoby zapnutí. Zřejmě bude vhodná i pro vytrvalost.

Proč myslíte, že bude vhodná i na vytrvalost? Protože je z plastu? Nerýpu, jen mě zajímá váš názor...

26.12.2009 10:43
etnies86

XXX.XXX.128.44

aldator napsal(a):
Díky.

zajímavá uzdečka, měli ji také v jiné barvě? kolik stojí? nebo mi porsim posles odkaz kdes ji nasla?dekuji

26.12.2009 11:00
aldator

XXX.XXX.44.115

etnies86 napsal(a):
zajímavá uzdečka, měli ji také v jiné barvě? kolik stojí? nebo mi porsim posles odkaz kdes ji nasla?dekuji

Etnies86
je tady - http://www.mikyfarm. cz/shop/?238,uzde% E8ka-crossilng (2 mezery), stojí trošku víc... ale taky mě zaujala

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.12.2009 11:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

aldator napsal(a):
Díky.

vyzera to ako hybrid uzdecky, ktora sa da zapnut ako bitless bridle(tie dlhsie kruzky), alebo ako normalna uzdecka(tie vyssie, od licnice). na vytrvalost kvoli materialu(vode odolny) a kvoli zapinaniu-odopnu sa otaze(pripadne aj zubadlo) a z uzdecky je ohlavka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík