Zdravím všechny konaře a koňařky
Mám otázku, našla jsem zajímavou uzdečku (viz. foto) a přemýšlím nad tím, jak vlastně funguje.
Jedny otěže se zapínají klasicky do lícnice, to jsem pochopila , druhé evidentně do těch překřížených řemínků pod hrdlem... Jak ale tahle uzdečka působí? Máte jí někdo?
Díky.
aldator
napsal(a):
Mám otázku, našla jsem zajímavou uzdečku (viz. foto) a přemýšlím nad tím, jak vlastně funguje.
Jedny otěže se zapínají klasicky do lícnice, to jsem pochopila , druhé evidentně do těch překřížených řemínků pod hrdlem... Jak ale tahle uzdečka působí? Máte jí někdo?
Díky.
Blbě jsem to napsala, pro upřesnění - do lícnic se zapíná udidlo a až do něj ty jedny otěže
aldator
napsal(a):
Díky.
zajímavá uzdečka, měli ji také v jiné barvě? kolik stojí? nebo mi porsim posles odkaz kdes ji nasla?dekuji
etnies86
napsal(a):
zajímavá uzdečka, měli ji také v jiné barvě? kolik stojí? nebo mi porsim posles odkaz kdes ji nasla?dekuji
Etnies86
je tady - http://www.mikyfarm. cz/shop/?238,uzde% E8ka-crossilng (2 mezery), stojí trošku víc... ale taky mě zaujala
Uživatel s deaktivovaným účtem

aldator
napsal(a):
Díky.
vyzera to ako hybrid uzdecky, ktora sa da zapnut ako bitless bridle(tie dlhsie kruzky), alebo ako normalna uzdecka(tie vyssie, od licnice). na vytrvalost kvoli materialu(vode odolny) a kvoli zapinaniu-odopnu sa otaze(pripadne aj zubadlo) a z uzdecky je ohlavka.