jsem laik, co se týče sedel. Na diskuzi na téma "sedlo se protáčí" jsem si přečetla spoustu rad, ale bohužel moc nemám představu, o čem se tam mluví...tuším, co je to komora, kde jsou polštáře a kde posedlí, to je asi tak všechno. Mohl by sem někdo dát obrázky, kde by bylo jasné, o čem je řeč? Popsat tam třeba části sedla a to, jak by měly vypadat na růné typy koní?
danurba
napsal(a):
jsem laik, co se týče sedel. Na diskuzi na téma "sedlo se protáčí" jsem si přečetla spoustu rad, ale bohužel moc nemám představu, o čem se tam mluví...tuším, co je to komora, kde jsou polštáře a kde posedlí, to je asi tak všechno. Mohl by sem někdo dát obrázky, kde by bylo jasné, o čem je řeč? Popsat tam třeba části sedla a to, jak by měly vypadat na růné typy koní?
sheril
napsal(a):
MRKNI NA MOJE STRÁNKY TAM TO JDE VÍC VIDĚT,V RUBRICE POSTROJE A KONĚ,NEBO NĚJAK TAK
díky, ale tohle jsou jen ty všeobecné informace. Potřebovala bych to podrobněji, někdo psal o nějakém zaúhlení....to bych potřebovala lépe vysvětlit. A podle čeho vlastně poznám, že koni sedlo sedí??? A co způsoí nepř. nevhodná vzdálenost polštářů od sebe? Atd...