Pejsani na hlídání ke koníkům?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2010 17:51
proxima

XXX.XXX.104.193

Ahojky,
máme doma dva pejsky tříměsíčních kříženců rotvíků.Nevíte prosím o někdom kdo by je chtěl?Dáme je zadarmo do dobrých rukou..
Jsou odčervení,očkovaní,kamarádí s dalšími pejsany,s koníky, jsou přátelští k lidem,mazlíčci..

Už nevím kam dát inzerát,ozývají se nám jen lidi co hledají psi na talíř...

Hubert...

3.1.2010 17:53
proxima

XXX.XXX.104.193

proxima napsal(a):
Ahojky,
máme doma dva pejsky tříměsíčních kříženců rotvíků.Nevíte prosím o někdom kdo by je chtěl?Dáme je zadarmo do dobrých rukou..
Jsou odčervení,očkovaní,kamarádí s dalšími pejsany,s koníky, jsou přátelští k lidem,mazlíčci..

Hubert...

Edik....

3.1.2010 22:18
lerry

XXX.XXX.217.215

proxima napsal(a):

To jsou krasavečci. Rodiče jsou rotvík a ... ? My doma máme taky mix RTW x zlatý retriver a je super.

4.1.2010 07:58
proxima

XXX.XXX.104.193

lerry napsal(a):
To jsou krasavečci. Rodiče jsou rotvík a ... ? My doma máme taky mix RTW x zlatý retriver a je super.

Ahojky ,
rodiče jsou rotvík a tatík neznámý...
Ale vypadají že budou po mamce

4.1.2010 09:42
sabina

XXX.XXX.60.81

proxima napsal(a):
Ahojky ,
rodiče jsou rotvík a tatík neznámý...
Ale vypadají že budou po mamce

Jsou nádherní, Kolikrát takhle pořádné štěně ani u čistého RTW vidět není

Kdybych tam měla už barák...tak bych je hned brala.

4.1.2010 10:59
olina30

XXX.XXX.7.87

sabina napsal(a):
Jsou nádherní, Kolikrát takhle pořádné štěně ani u čistého RTW vidět není

Kdybych tam měla už barák...tak bych je hned brala.

Dobrý den, odkud jsou štěňátka?

4.1.2010 11:16
olina30

XXX.XXX.7.87

olina30 napsal(a):
Dobrý den, odkud jsou štěňátka?

Už jsem to našla škoda to je přes celou republiku, manžel má autodopravu, kdyby v brzké době měl cestu tam k vám, určitě bych zavolala, zda jsou štěňátka ještě k mání, sháním pro naší fenku rtw kámoše, měli jsme psa NO na podzim umřel a fenka je moc smutná.

4.1.2010 13:57
marketka

XXX.XXX.28.105

olina30 napsal(a):
Už jsem to našla škoda to je přes celou republiku, manžel má autodopravu, kdyby v brzké době měl cestu tam k vám, určitě bych zavolala, zda jsou štěňátka ještě k mání, sháním pro naší fenku rtw kámoše, měli jsme psa NO na podzim umřel a fenka je moc smutná.

Vyvěsit inzerát v supermarketu ,či u veterináře by nepomohlo?

4.1.2010 17:24
proxima

XXX.XXX.104.193

marketka napsal(a):
Vyvěsit inzerát v supermarketu ,či u veterináře by nepomohlo?

Ahojky,
u veterináře jsem to vyvěsili hned jak se prckové narodili.
No a na ostatní inzeráty se ozvývají lidi co chtějí psa HNED(třeba v 21hodin večer) ale druhý den už ne..
nebo pak Olah co chová pitbuly..no děs...Nebo paní co nemá auto,chce ať psa dovezeme ,ale ne k ní domů,ale předáme si ho někde na parkovišti..
Tak nevím,jestli normální lidi nechtějí větší hafany??

5.1.2010 19:33
shantal88

XXX.XXX.250.238

proxima napsal(a):
Ahojky,

Hubert...

Já nabízím štěnda bernáků,zajimavé vybarvení, cena podle pejska, volní ještě dva pejsci a dvě fenečky.
Vhodní jak do bytu-jeden pejsek je vysloveně byták, jinak šikovní,živí prcci,budou hlídat,pěkné stavby.

5.1.2010 20:01
marketka

XXX.XXX.179.23

shantal88 napsal(a):
Já nabízím štěnda bernáků,zajimavé vybarvení, cena podle pejska, volní ještě dva pejsci a dvě fenečky.
Vhodní jak do bytu-jeden pejsek je vysloveně byták, jinak šikovní,živí prcci,budou hlídat,pěkné stavby.

No hele, moje známá prodává velmi kvalitní psy maďarského ohaře a nemůže je udat. Fenky už jsou pryč, ale poslední pejsek ne a ne najít nového majitele. A to je z velmi kvalitního chovu a za hubičku.
Každopádně, zkus stále obnovovat inzeráty na bazoši, pokud to neděláš. Nebo inzerát topuj, taky to hodně pomůže.

Přidejte reakci

Přidat smajlík