PRACANTKY 29- další rok za náma

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2010 07:48
rocky

XXX.XXX.189.86

Přeji všem dobré ráno, dovolila jsem si založit novej list,když se nám ten rok pošoupnul,tak je třeba začít na čisto
Jak jste užívali vánoční svátky???
U mě paráda,krásně jsem si odpočla s rodinou a koníky! O to víc je dnešní pondělí krizovější...!!!!

4.1.2010 08:06
haisovad

XXX.XXX.167.4

rocky napsal(a):
Přeji všem dobré ráno, dovolila jsem si založit novej list,když se nám ten rok pošoupnul,tak je třeba začít na čisto
U mě paráda,krásně jsem si odpočla s rodinou a koníky! O to víc je dnešní pondělí krizovější...!!!!

Zdravím,
tak nějak nevím kde začít...
No jak víte přistane mi do náruče kobuše...v pátek už sichruji dopravu. Nevím vůbec jak a co, protože kobyla nemá tak medvědí kožich jak bych si představovala a tak nevím zda přikoupit nějakou deku a jakou gramáž, velikost...bojim bojim aby přesun a nový domov neomarodila.
Sisik už se na novou kámošku těší, jak je nyní sám tak je hodně smutnej, jen stojí a pořechtává u stáje.
Musím přikoupit nějakou mňaminu, vidím to na extrudovanou kukuřici a nějaké ty granulky, nejspíše Běstovice standart a vitamíny...

Jen se modlím aby v so vyšetření proběhlo v pohodě a byla madam zdravá, o nic jiného mi nejde.

Přeji všem do roku 2010 hodně zdraví pro vás i čtyřnožce, štěstí při závodech a ať je rok 2010 plný samých pozitiv!!!

4.1.2010 09:02
jenysimons

XXX.XXX.237.100

haisovad napsal(a):
Zdravím,
tak nějak nevím kde začít...
No jak víte přistane mi do náruče kobuše...v pátek už sichruji dopravu. Nevím vůbec jak a co, protože kobyla nemá tak medvědí kožich jak bych si představovala a tak nevím zda přikoupit nějakou deku a jakou gramáž, velikost...bojim bojim aby přesun a nový domov neomarodila.
Sisik už se na novou kámošku těší, jak je nyní sám tak je hodně smutnej, jen stojí a pořechtává u stáje.
Musím přikoupit nějakou mňaminu, vidím to na extrudovanou kukuřici a nějaké ty granulky, nejspíše Běstovice standart a vitamíny...

Jen se modlím aby v so vyšetření proběhlo v pohodě a byla madam zdravá, o nic jiného mi nejde.

Přeji všem do roku 2010 hodně zdraví pro vás i čtyřnožce, štěstí při závodech a ať je rok 2010 plný samých pozitiv!!!

čau holky...
tak já ted sedím doma v jídelně a čekám na odvoz do Brna na popravu...dnes začínám zkouškové první zkouškou, na kterou fakt nejsem připravená a aby toho nebylo málo, tak ve čt další a na tu nemám ani nejmenší šanci,protože dva dny mi na naučení brutální bichle do hlavy nestačí.....
ale aby nebyly jen negativa, tak....ani nevím, co napsat...na Kíšovi jsem už taky neseděla ani nevím, jak dlouho a hrozně mi to chybí...vůbec tohle období nějak nedávám.....
Danny, budu držet palečky a těšit se, že příští návštěva v Rakousích už bude nejen za tebou ale i za kobylenkou....

i já vám ještě jednou přeji jen to nej do toho nového roku s dekádou a at je alespon o něco lepší, než ten minulý....

4.1.2010 10:20
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
čau holky...
tak já ted sedím doma v jídelně a čekám na odvoz do Brna na popravu...dnes začínám zkouškové první zkouškou, na kterou fakt nejsem připravená a aby toho nebylo málo, tak ve čt další a na tu nemám ani nejmenší šanci,protože dva dny mi na naučení brutální bichle do hlavy nestačí.....
ale aby nebyly jen negativa, tak....ani nevím, co napsat...na Kíšovi jsem už taky neseděla ani nevím, jak dlouho a hrozně mi to chybí...vůbec tohle období nějak nedávám.....
Danny, budu držet palečky a těšit se, že příští návštěva v Rakousích už bude nejen za tebou ale i za kobylenkou....

i já vám ještě jednou přeji jen to nej do toho nového roku s dekádou a at je alespon o něco lepší, než ten minulý....

HOlky moje zlatý i já přeji at je ten rok lepší a veselejší, hlavně Danulí ať dopadne konečně koňská partačka a je jim spolu dobře, a hlavně zdraví všem našim koníkům..
Ti moji dva taky jen rekreují, kobylenka zlehka tloustne, Sabuláček tloustne rychleji...jsou hodní, kobyla vubec nedělá žádnou rotiku, holt je na sebe opatrná....Sabuláček jako vždy na jedničku...Sabulka dostal novou uzdečku k vánocům, kobuša dostane zas dečku a box na čistění od mých drahých kamarádek...jsou prostě hýčkání, ode mě mají celoroční sponzoring, takže jsem Vánoce nijak nehrotila.....

4.1.2010 12:53
jenysimons

XXX.XXX.73.235

klawdie napsal(a):
HOlky moje zlatý i já přeji at je ten rok lepší a veselejší, hlavně Danulí ať dopadne konečně koňská partačka a je jim spolu dobře, a hlavně zdraví všem našim koníkům..
Ti moji dva taky jen rekreují, kobylenka zlehka tloustne, Sabuláček tloustne rychleji...jsou hodní, kobyla vubec nedělá žádnou rotiku, holt je na sebe opatrná....Sabuláček jako vždy na jedničku...Sabulka dostal novou uzdečku k vánocům, kobuša dostane zas dečku a box na čistění od mých drahých kamarádek...jsou prostě hýčkání, ode mě mají celoroční sponzoring, takže jsem Vánoce nijak nehrotila.....

teda ženy, jsem čekala, že novým rokem novej začátek....a vy na to kašlete pořád stejně...sakra, kde jsou ty doby, kdy jsem se vracela ze školy domů a četla za ten den aspon 50 příspěvků?! hmm?! tak haloo, vstávat a psááát...

5.1.2010 08:16
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
teda ženy, jsem čekala, že novým rokem novej začátek....a vy na to kašlete pořád stejně...sakra, kde jsou ty doby, kdy jsem se vracela ze školy domů a četla za ten den aspon 50 příspěvků?! hmm?! tak haloo, vstávat a psááát...

Zdarec nazdárec, do nového roku jsem už přála, ale klidně ještě jednou i tady, takžeeeeeee.......At se nám všem daří, snad už toho smutného a zlého bylo dostatek :-(
Jinak svátky teda ve znamení odpočinku, docela jsem si odpočala, ikdyž jsem i mezi něma byla pracovat. Koníci jsou ted jak načasované bomby, stačí píchnout a vybouchnou :-) Ale už začínáme více jezdit, tak snad to bude o.k.
Týnuš a co Démonek? Máš nové zprávy o něm jak se tam kamarádí s vrstevníkama?

5.1.2010 11:25
jenysimons

XXX.XXX.73.235

lanika napsal(a):
Zdarec nazdárec, do nového roku jsem už přála, ale klidně ještě jednou i tady, takžeeeeeee.......At se nám všem daří, snad už toho smutného a zlého bylo dostatek :-(
Jinak svátky teda ve znamení odpočinku, docela jsem si odpočala, ikdyž jsem i mezi něma byla pracovat. Koníci jsou ted jak načasované bomby, stačí píchnout a vybouchnou :-) Ale už začínáme více jezdit, tak snad to bude o.k.
Týnuš a co Démonek? Máš nové zprávy o něm jak se tam kamarádí s vrstevníkama?

Ahojda holky, tak hlásím první neúspěch u první zkoušky.... moc nic si z toho nedělám, dám to příště..:)))
Leni, Démonek? Paní jsem volala před svátky, ale ona ti je taková jakože zvláštní a řekne mi jen "no dobrý no"....nedokáže se o tom rozmluvit jako my tady, ale tak co..psala mi už první týden, že na blbiny nemá čas a že se skamarádil s haflošem a arábkem a že je hroznej pohodář....nějak po zkouškovém bych tam chtěla vyrazit, takže pak dám zprávy já..

6.1.2010 08:02
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky, tak hlásím první neúspěch u první zkoušky.... moc nic si z toho nedělám, dám to příště..:)))
Leni, Démonek? Paní jsem volala před svátky, ale ona ti je taková jakože zvláštní a řekne mi jen "no dobrý no"....nedokáže se o tom rozmluvit jako my tady, ale tak co..psala mi už první týden, že na blbiny nemá čas a že se skamarádil s haflošem a arábkem a že je hroznej pohodář....nějak po zkouškovém bych tam chtěla vyrazit, takže pak dám zprávy já..

Sněží, sněží, sněží.........To bude masakr s tou předpovědí :-) Až do neděle má u nás neustále sypat, tož jsem na tu nadílku zvědavá ......
Janušku, ted mě napadlo, nechtěla bys teda přes ten víkend dorazit ty? Zavzpomínat na jeden bombový den??? Je to jen návrh, ale mohli jsme vytáhnout Kačoricu a tu její velkou obludu :-)

6.1.2010 08:04
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Sněží, sněží, sněží.........To bude masakr s tou předpovědí :-) Až do neděle má u nás neustále sypat, tož jsem na tu nadílku zvědavá ......
Janušku, ted mě napadlo, nechtěla bys teda přes ten víkend dorazit ty? Zavzpomínat na jeden bombový den??? Je to jen návrh, ale mohli jsme vytáhnout Kačoricu a tu její velkou obludu :-)

Teta Janka a její úžasné svačinky s ledovým salátkem :-)

6.1.2010 08:17
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):

Holky chybíte mi..na jaro zas něco naplánujem....Sabulák mě nějak megozně obrostl špekem, to ty mrazy...má větší pupek než Cecilka...včera jsme se byli klouzat s dětma v lese, Sabík je profesor, uřídí ho 11 letá holka, jen je tvrdo děs bes..tak jsme pocourali po lese a zase dom...je to naprd, výběhy děs, že si říkám že by jim bylo lépe v boxu, pač ztvrdlo to rozdupaný....at aspon napadne...
Tady se stájovým kolegou trenuje na apassionátu...

6.1.2010 08:18
haisovad

XXX.XXX.167.4

lanika napsal(a):

Dobré ranko,
tak já už mám dopravu ošéfovanou, poveze mě šéf s Land Roverem...tož jsem též zvědavá jak v tom marastu dojedem. Vetka má rozekanej RTG digi, tak vytáhne starej klasik, takže výsledky budou až v pondělí...
Lorí už má vše připravené na příjezd, tak už jen ve zdravý přežít cestu...
Už mám koupenou uzdečku, klasič čóórnou ale pěknou a za luxusní peníz a vypadá dobře.
U nás teda přes noc nespadla ani vločka tak opatrně Bohumíňačky a Jablůnkářky, aby jste někde nezapadly!!!
Co vůbec ořové? Jak se daří v tomhle počásku?

6.1.2010 08:18
rocky

XXX.XXX.189.86

lanika napsal(a):

Dobré ránečko holky,mám takovej dotaz: Včera jsem si mazala uzdečky a dávala dohromady druhou na závody,no a ta neměla očko na nánosníku na podpínku,tak jsem si ho koupila a přidělala,ale přijde mi nějaká divná.Za prvé celkem douhé má to očko a za druhé těma dirkama stejně neprocpu podpínku,tak safra kde je chyba,mám to snad zaplé celé blbě???Nekupovali jste si to třeba taky na uzdečku,nebo nemáte to někde vyfocené ???

6.1.2010 08:19
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Holky chybíte mi..na jaro zas něco naplánujem....Sabulák mě nějak megozně obrostl špekem, to ty mrazy...má větší pupek než Cecilka...včera jsme se byli klouzat s dětma v lese, Sabík je profesor, uřídí ho 11 letá holka, jen je tvrdo děs bes..tak jsme pocourali po lese a zase dom...je to naprd, výběhy děs, že si říkám že by jim bylo lépe v boxu, pač ztvrdlo to rozdupaný....at aspon napadne...
Tady se stájovým kolegou trenuje na apassionátu...

foto by Terezka

6.1.2010 08:20
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
foto by Terezka

držím a nepustím, mě teda už opustili dvě ohlávky:)))

6.1.2010 08:20
haisovad

XXX.XXX.167.4

rocky napsal(a):
Dobré ránečko holky,mám takovej dotaz: Včera jsem si mazala uzdečky a dávala dohromady druhou na závody,no a ta neměla očko na nánosníku na podpínku,tak jsem si ho koupila a přidělala,ale přijde mi nějaká divná.Za prvé celkem douhé má to očko a za druhé těma dirkama stejně neprocpu podpínku,tak safra kde je chyba,mám to snad zaplé celé blbě???Nekupovali jste si to třeba taky na uzdečku,nebo nemáte to někde vyfocené ???

Petí, tak nějak ani si to teďka po ránu nedovedu představit...

6.1.2010 08:21
klawdie

XXX.XXX.100.124

rocky napsal(a):

ségra já se na to pak podívám, v tvém případě to spíš tipuji na špatně zapnuté

6.1.2010 08:22
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
držím a nepustím, mě teda už opustili dvě ohlávky:)))

tedy brutus ksift...foto by Terezka

6.1.2010 08:22
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
tedy brutus ksift...foto by Terezka

hups

6.1.2010 08:23
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
hups

a finální póza jejich hrátek...jen mě s tím trochu iritujou, dala jsem takový prachy za tildren a on takhle....

6.1.2010 08:24
haisovad

XXX.XXX.167.4

klawdie napsal(a):
hups

Ty jo, to má nacvičenou nějakou choreografii od Harika (Harapese), ne?

Pěkně zařádil...

6.1.2010 08:31
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
Ty jo, to má nacvičenou nějakou choreografii od Harika (Harapese), ne?

Pěkně zařádil...

jo to asi jo...nemám z těhlech hrátek teda moc radost, takovejch peněz mě stála léčba a on to takhle pokouší...tatar...
a vidíš toho bůčka..to jsou řepný pelety....

6.1.2010 09:02
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
ségra já se na to pak podívám, v tvém případě to spíš tipuji na špatně zapnuté

Peti, taky přesně nevím, co máš na mysli. Já to očko tam vždycky měla a neumím si představit jak se dá dokoupit a přidělat :-) To víš, blondýna.....
Jinak Dany, tobě ted mega závidím, nový konuch, nadšení.....Mám radost.Kláruš, Sábuláček bubáček je opravdu mega koule, já bych koníky taky chtěla fotnout, ale foták stávkuje už asi 3 měsíce, nemám ani jeden snímek :-(

6.1.2010 09:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Peti, taky přesně nevím, co máš na mysli. Já to očko tam vždycky měla a neumím si představit jak se dá dokoupit a přidělat :-) To víš, blondýna.....
Jinak Dany, tobě ted mega závidím, nový konuch, nadšení.....Mám radost.Kláruš, Sábuláček bubáček je opravdu mega koule, já bych koníky taky chtěla fotnout, ale foták stávkuje už asi 3 měsíce, nemám ani jeden snímek :-(

To je škoda, jsem na tu tvoji kobulenku zvědavá v zimním provedení a jak máš s plnaskou veselo, my asi díky těhotenství jsme splachovací a je hodná, až na ty její protivný ksifty při krmení....

6.1.2010 09:17
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
To je škoda, jsem na tu tvoji kobulenku zvědavá v zimním provedení a jak máš s plnaskou veselo, my asi díky těhotenství jsme splachovací a je hodná, až na ty její protivný ksifty při krmení....

Veselo mám, ale pořád je to zlatíčko. Takže se bojí sněhu, lístečku, auta, lidí, dětiček, popelnic, plůtků Všechno vidí poprvé. Ale to se maximálně jen vyleká, uprkne, jenže ona je tak jemnounká, že ji v momentě hned stáhnu zase zpět. Je fakt, že ted moc necválám, všude to klouže a to se za koněm feeeest dře dopředu, ale jak říkám, na to, kolik měla a vlastně i má odpočinku, jsem schopná s ní normálně fungovat......Dokonce včera jsem ji vzala na louku trochu pocvičit a poohýbat, spíš to byla jediná možná situace vzhledem k té brzké tmě a chodila fakt luxusně. Takže ikdyž plňas s dostihů, je to charakter a srdcař jako blázen....

6.1.2010 09:25
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Veselo mám, ale pořád je to zlatíčko. Takže se bojí sněhu, lístečku, auta, lidí, dětiček, popelnic, plůtků Všechno vidí poprvé. Ale to se maximálně jen vyleká, uprkne, jenže ona je tak jemnounká, že ji v momentě hned stáhnu zase zpět. Je fakt, že ted moc necválám, všude to klouže a to se za koněm feeeest dře dopředu, ale jak říkám, na to, kolik měla a vlastně i má odpočinku, jsem schopná s ní normálně fungovat......Dokonce včera jsem ji vzala na louku trochu pocvičit a poohýbat, spíš to byla jediná možná situace vzhledem k té brzké tmě a chodila fakt luxusně. Takže ikdyž plňas s dostihů, je to charakter a srdcař jako blázen....

no já si zas užívám toho klidu a jejího mateřství, pač jinak by byla jak hopsinkový štávě, vloni to nešlo jinak než nechát vyblbnout na lonži až pak se dalo jezdit, ted?! na zahozený otěži cválám po poli směr dom a nic se neděje....měla by bejt asi permanentně těhotná...
a jakej má odstínek? ztmavla ti? my už nejsme tolik do černa, ale zase má ten svůj hnědej makeup, ten se mi na ní líbí...

6.1.2010 09:29
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
no já si zas užívám toho klidu a jejího mateřství, pač jinak by byla jak hopsinkový štávě, vloni to nešlo jinak než nechát vyblbnout na lonži až pak se dalo jezdit, ted?! na zahozený otěži cválám po poli směr dom a nic se neděje....měla by bejt asi permanentně těhotná...
a jakej má odstínek? ztmavla ti? my už nejsme tolik do černa, ale zase má ten svůj hnědej makeup, ten se mi na ní líbí...

Nevím jestli to pujde vidět, ztmavla jako blázen, docela se směju jak vidím fotky z léta takový hnědáček :-) A trochu makeupu máme taky :-))))

6.1.2010 09:34
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Nevím jestli to pujde vidět, ztmavla jako blázen, docela se směju jak vidím fotky z léta takový hnědáček :-) A trochu makeupu máme taky :-))))

skoro černoška...
jeé vy jste se deli na dekaření, japato? jsem ráda, že nemusím, když jsem nedávno stahoval ze segry kobyli deku s nánosama bahna vážící tak 10 kg, byla jsem vděčná že to nepotřebujem....

6.1.2010 10:03
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
skoro černoška...
jeé vy jste se deli na dekaření, japato? jsem ráda, že nemusím, když jsem nedávno stahoval ze segry kobyli deku s nánosama bahna vážící tak 10 kg, byla jsem vděčná že to nepotřebujem....

Od te doby, co měla Rozárka problémy se zádama jsem už neriskovala nic. Tenkrát to bylo strašné :-( Ale já mám tu deku tenučkou, není to ta klasická peřina. jde spíš o to, jak jsou celý den venku a ona nemá zas až takovou hustou srst, aby nezmokla a neprochladla. nemají se kde schovat. Takže od te doby co to takhle provádím je klid. Marné, snad další zimu si už zvykne na naše klima. Hold v Luhačovicích bylo teploučko i v zimě :-) A pro odpůrce dekování co si to tady přečtou jen vzkážu, že já jsem taky nikdy dekovat nechtěla, ale bohužel není koník jako koník :-)

6.1.2010 10:17
haisovad

XXX.XXX.167.4

lanika napsal(a):
Od te doby, co měla Rozárka problémy se zádama jsem už neriskovala nic. Tenkrát to bylo strašné :-( Ale já mám tu deku tenučkou, není to ta klasická peřina. jde spíš o to, jak jsou celý den venku a ona nemá zas až takovou hustou srst, aby nezmokla a neprochladla. nemají se kde schovat. Takže od te doby co to takhle provádím je klid. Marné, snad další zimu si už zvykne na naše klima. Hold v Luhačovicích bylo teploučko i v zimě :-) A pro odpůrce dekování co si to tady přečtou jen vzkážu, že já jsem taky nikdy dekovat nechtěla, ale bohužel není koník jako koník :-)

Jééé, Leni...taky budu muset přikoupit deku ale nevím vůbec jakou. Potřebuji taky nějakou nepromokavou ale hubeňounkou, žádnej termáč. Lorý je taky téměř bez chlupů tak aby mi frajerka nezačala marodit, myslím si že chlupy přijdou ale pokud bude extrémně sněžit nebo pršet tak půjde pod deku...
To je nápad kupovat stájového koně do nezateplené dřevostavby v lednu...
Odkud jí máš Leni? A kolko jsi za ní dala?

6.1.2010 10:30
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):

JO jo však občas se nedá nic dělat...Sabulka měl taky záda choulostivější, naštěstí věkem natučnil a je to v klidu....u nás bohužel pulka stáje deku zbytečně, jen aby se neumazali, nebo já ani nevím proč, dívím se, že nenosí bačkory, ted stojí i v bandážích....blázinec, nooo...a když to právě vyjímečně převlíkám, tak jsem vděčná že nemusím tohle absolvovat u svejch....jsou to jen starosti...no snad se to správí a budeš mít klid...je fakt že vy tam máte asi fest zimu..čekám jestli dnes padne ten sníh i u nás....
A co vlastně Vánoce co jste dostali zajímavýho? já teda, respektivě my s Honzíkem, jsme dostali samý hranatý dárky, měkkej dárek byl jedinej a to ponožky a kalhotky...ale za to mám doma multifunkčího robota 4+1, novou nerez konvici, elektrickej gril, fén a podobně...jsme byli sakra hodný a nějakou korunu....však se chystám do obchodů na ty slevy pro největší dárek, novou ledničku!
HOnzíkovi a sobě jsem mimo jiné nadělila speciální vyjíždku na černých perlách, tak se těším....
tady na čuňáka

6.1.2010 10:55
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
JO jo však občas se nedá nic dělat...Sabulka měl taky záda choulostivější, naštěstí věkem natučnil a je to v klidu....u nás bohužel pulka stáje deku zbytečně, jen aby se neumazali, nebo já ani nevím proč, dívím se, že nenosí bačkory, ted stojí i v bandážích....blázinec, nooo...a když to právě vyjímečně převlíkám, tak jsem vděčná že nemusím tohle absolvovat u svejch....jsou to jen starosti...no snad se to správí a budeš mít klid...je fakt že vy tam máte asi fest zimu..čekám jestli dnes padne ten sníh i u nás....
A co vlastně Vánoce co jste dostali zajímavýho? já teda, respektivě my s Honzíkem, jsme dostali samý hranatý dárky, měkkej dárek byl jedinej a to ponožky a kalhotky...ale za to mám doma multifunkčího robota 4+1, novou nerez konvici, elektrickej gril, fén a podobně...jsme byli sakra hodný a nějakou korunu....však se chystám do obchodů na ty slevy pro největší dárek, novou ledničku!
HOnzíkovi a sobě jsem mimo jiné nadělila speciální vyjíždku na černých perlách, tak se těším....
tady na čuňáka

DAnny jukni na ***....

6.1.2010 10:55
rocky

XXX.XXX.189.86

rocky napsal(a):

Danny protože též dekuju ze stejného důvodu jako Léňa (v loni v zimě komplikace se zadama) a plus nema az takovej kozich a nikdy nebyla tolik nakrmena..

Doporucila bych na ven tuto, má ji ted od nas Sir,je nepromokava a slabá.zapinky za zadnima nohama,krizove pod brichem a na plecich na karabiny. http://www.zooprodukt.com /show_img.php?zbozi_detail=44220&set_lang=CZ

Ale pohlidala bych si byt tebou aukro,obcas tam jsou nepromokave skoro nove a za lepsi ceny

6.1.2010 10:58
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
tady na čuňáka

Když u nás přišel v říjnu ten první sníh, to byl masakr. Rozárka na sebe nedala ani šáhnout, natož vyčistit-myslím okolo beder a po celé délce zad. Nasedlat a sednout? To se nedalo dobrý měsíc až pak, jak se zase oteplilo. Takže asi tak, no :-( Ale je fakt, že tam o zimu ani tak nejde, jako spíš o to, že ta nekvalitní a řídká srst propustí vodu a pak stačí k tomu vítr a je hned zaděláno.....Asi bych to taky řešila pouze nepromokavou pláštěnou třeba podšitou fleesem, ideál. Ale neměla jsem a ani ted nemám nějak finance navíc a tak mám půjčenou zimovku nepromokavou, ale tenučkooooooooooou. Jinak Dany, Rozárku jsem koupila z Luhačovic, jak jsem psala tam je teplo i vzimě :-))))))))

6.1.2010 10:59
jenysimons

XXX.XXX.73.235

klawdie napsal(a):
tady na čuňáka

Ahojda holky, tak Brno hlásí přívaly sněhu, přes noc napadlo dobrých 10 cm, možná i více..:)))

ty Danny, kde vlastně kobylu budeš mít?! Nějak mi to asi celé uniklo...

dnes poslední den v Brně, nenuceně, ale zároven nuceně...jedu si ke kamarádce, dceři veterináře, pro očkování na ty naše ušáky za lepší cenu, pak mrknout na privát, kam se mám stěhovat kolem prvního února a večer popít s lidmi od nás z Náchoda..:)) a zítra směr Praha a večer domů...mám to nějak našlapané a to jsem do toho nějak zapoměla zařadit učení....

Doufám, že i u nás napadne nějaký sníh, těším se po dlouhé době do sedla a protože Kíša bude jistě nabušen, tak by bylo faine, kdyby bylo napadlo, protože jak je na bosko, tak se nám po tom zmzrlém nechodí vůbec dobře....

Vánoční vyjíždka...

6.1.2010 11:00
haisovad

XXX.XXX.167.4

rocky napsal(a):
Danny protože též dekuju ze stejného důvodu jako Léňa (v loni v zimě komplikace se zadama) a plus nema az takovej kozich a nikdy nebyla tolik nakrmena..

Doporucila bych na ven tuto, má ji ted od nas Sir,je nepromokava a slabá.zapinky za zadnima nohama,krizove pod brichem a na plecich na karabiny. http://www.zooprodukt.com /show_img.php?zbozi_detail=44220&set_lang=CZ

Ale pohlidala bych si byt tebou aukro,obcas tam jsou nepromokave skoro nove a za lepsi ceny

Na aukro jsem debil... nějak jsem na to slaboch...

Jo jinak bude ustájená u nás, od baráku cca 300 m...

6.1.2010 11:04
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
Na aukro jsem debil... nějak jsem na to slaboch...

Jo jinak bude ustájená u nás, od baráku cca 300 m...

danny klidně ti to vyaukruju, jen stačí říct jakou dáš max částku a pak držet palec...
Týbuš budem to k tý Danny zajet omrknout na živo

brigádička v sobotu...jsme se zahřáli

6.1.2010 11:05
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
danny klidně ti to vyaukruju, jen stačí říct jakou dáš max částku a pak držet palec...
Týbuš budem to k tý Danny zajet omrknout na živo

brigádička v sobotu...jsme se zahřáli

a kupa z vrchu..patří k tomu i to vzádu pod sněhem...6 valníků

6.1.2010 11:06
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

Jo a blbka jsem vám chtěa dát foto stromečku, jak pěkně prskali prskavky..

6.1.2010 11:07
jenysimons

XXX.XXX.73.235

rocky napsal(a):

co se týče deky, Danny, tak my máme ve stáji nepromokavou pláštěnku, co je fakt tenoučká, není ani podšitá fleesem, takže teplotně nerozmazluje, ale udrží jak sucho, tak teplo (od větru). Když ji vezmu do ruky, jako by to byl jen takový šusták, ale je opravdu kvalitní a kdyby byl problém, hodíš pod to odpocku a máš to jako podšité fleesem...nebo já mám na Kíšu od Cassiny podšitou fleesem, je pevná a příjemná....vydrží i dlouhodobý déšt či sníh a vítr...stála mě před rokem 1200,- což byla už tenkrát luxus cena

asi tuto mám pro Kíšu nebo něco podobného http://www.equiservis.cz/ cz/eshop/detail/12453-deka-lehka- cassini-kombi/57950-deka-kombi-lehka-cassini- 120-modra-popis.html (3 mezery)

6.1.2010 11:07
haisovad

XXX.XXX.167.4

klawdie napsal(a):

Hele za sedlo cca 7000-7300

a za tu deku cca 500?

Fakt teď nevím kolik by tak mohla stát...

byla by jsi zlato!!!

6.1.2010 11:08
jenysimons

XXX.XXX.73.235

jenysimons napsal(a):
co se týče deky, Danny, tak my máme ve stáji nepromokavou pláštěnku, co je fakt tenoučká, není ani podšitá fleesem, takže teplotně nerozmazluje, ale udrží jak sucho, tak teplo (od větru). Když ji vezmu do ruky, jako by to byl jen takový šusták, ale je opravdu kvalitní a kdyby byl problém, hodíš pod to odpocku a máš to jako podšité fleesem...nebo já mám na Kíšu od Cassiny podšitou fleesem, je pevná a příjemná....vydrží i dlouhodobý déšt či sníh a vítr...stála mě před rokem 1200,- což byla už tenkrát luxus cena

asi tuto mám pro Kíšu nebo něco podobného http://www.equiservis.cz/ cz/eshop/detail/12453-deka-lehka- cassini-kombi/57950-deka-kombi-lehka-cassini- 120-modra-popis.html (3 mezery)

Klárko, to bychom rozhodně měli...už nasněžilo, tak je náš čas...

6.1.2010 11:17
jenysimons

XXX.XXX.73.235

jenysimons napsal(a):
Klárko, to bychom rozhodně měli...už nasněžilo, tak je náš čas...

Danny, zrovna za tuhle deku bych se nebála si připlatit, kdyby to bylo nutný....máme ji ve stáji a je taky dobrá...jedinej problém je ten, že jakmile se sundá z koně, tak se to na ní nějakým způsobem vykondenzuje a je dost vlhká, takže ji nejlíp hodit hned někam do sucha a tepla.....

6.1.2010 11:30
rocky

XXX.XXX.189.86

jenysimons napsal(a):
Danny, zrovna za tuhle deku bych se nebála si připlatit, kdyby to bylo nutný....máme ji ve stáji a je taky dobrá...jedinej problém je ten, že jakmile se sundá z koně, tak se to na ní nějakým způsobem vykondenzuje a je dost vlhká, takže ji nejlíp hodit hned někam do sucha a tepla.....

Tez jsem na aukro debil,tak me pomaha segra,ted pres svatky jsem tam ziskala teplou deku za 480,- moje stajova od dasla se totiz zacina rozpadat a od te doby co se v ni vyvalela v bahne je to humus tezkej..

6.1.2010 11:35
klawdie

XXX.XXX.100.124

rocky napsal(a):
Tez jsem na aukro debil,tak me pomaha segra,ted pres svatky jsem tam ziskala teplou deku za 480,- moje stajova od dasla se totiz zacina rozpadat a od te doby co se v ni vyvalela v bahne je to humus tezkej..

Už si to zařídila a zaplatila, když už si to připoměla?

6.1.2010 11:49
rocky

XXX.XXX.189.86

klawdie napsal(a):
Už si to zařídila a zaplatila, když už si to připoměla?

jasaaaan:)

6.1.2010 11:56
jenysimons

XXX.XXX.73.235

rocky napsal(a):
jasaaaan:)

ježíš, tam já.....

7.1.2010 07:56
haisovad

XXX.XXX.167.4

jenysimons napsal(a):
ježíš, tam já.....

DObré jitro pracantky...

nepište furt jen na ***, ať tu má celá ifauna taky co číst

Holky?

Už stříhám metr a nervózní jsem jak u maturity

7.1.2010 08:25
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
DObré jitro pracantky...

nepište furt jen na ***, ať tu má celá ifauna taky co číst

Holky?

Už stříhám metr a nervózní jsem jak u maturity

DRžím pěsti at je vše dle tvých představ...
Sic je to ted v tomhle mrazu naprd, a my téměř nejezdíme, ale i tak hlavně že už bude holka doma...
DOufám, že na víkend napadne ten sníh i u nás aby jsme mohli jít pojezdit...

7.1.2010 08:45
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
DRžím pěsti at je vše dle tvých představ...
Sic je to ted v tomhle mrazu naprd, a my téměř nejezdíme, ale i tak hlavně že už bude holka doma...
DOufám, že na víkend napadne ten sníh i u nás aby jsme mohli jít pojezdit...

No tak my teda už sníh máme dlouho, ale taky žádná sláva, u nás to pro změnu brutálně klouže. No, a Rozárka na podkovách, takže si to umíte představit.....Jako pak ty vedlejší cesty nebo lesní celkem vpohoě, ale dostat se od chalupy někam na louku je nad naše síly :-(((( Taska včera tak zabruslila, rozjížděly se ji asi 4x nohy na střídačku přední a zadní

7.1.2010 08:54
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
No tak my teda už sníh máme dlouho, ale taky žádná sláva, u nás to pro změnu brutálně klouže. No, a Rozárka na podkovách, takže si to umíte představit.....Jako pak ty vedlejší cesty nebo lesní celkem vpohoě, ale dostat se od chalupy někam na louku je nad naše síly :-(((( Taska včera tak zabruslila, rozjížděly se ji asi 4x nohy na střídačku přední a zadní

Jo a Rozárka včera na lonži tak hopsala a hejsala až sebou švihla, při vstávání na nohy znovu uklouzla a pak se tááááááák moc vynervila že znovu vyskočila do luftu jak opica......To je normálně taková panička, jak se ji něco nepovede, tak začne vyšilovat. Koza jedna moja

8.1.2010 11:30
rocky

XXX.XXX.189.86

rocky napsal(a):

Přeji všem parádní víkend, už nám to tu začalo padat taky,tak snad už se zas začne jezdit.nebo budu na jaře znova obsedat :))))

8.1.2010 13:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

rocky napsal(a):
Přeji všem parádní víkend, už nám to tu začalo padat taky,tak snad už se zas začne jezdit.nebo budu na jaře znova obsedat :))))

Já dnes ke koním nejdu, právě tam razí muž za tím svým miláčkem...Sessi má taky dnes svého osobního ošetřovatele, ale je to hrozný dva dny nejdu ke koním a mám absták....no aspon třeba spáchám doma nějakej uklid...a zbavím se stromečku...byt už nám začíná bejt s šesti čoklíka těsnej, ale za chvilku už jdou do světa, tak tu bude prázdno :( ......
Myslím na Danny jak asi s vozíkem proráží sněhovou vánici a věřím, že ani sníh ji dnes neodradí...
Hezký víkend dámy, nás v sobotu čeká návštěva Dětenického zámku, staršidelná rpohlídka při svíčkách a večeře ve středověké krčmě, tak už se moc těším...

sadzi saj

8.1.2010 15:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):
Já dnes ke koním nejdu, právě tam razí muž za tím svým miláčkem...Sessi má taky dnes svého osobního ošetřovatele, ale je to hrozný dva dny nejdu ke koním a mám absták....no aspon třeba spáchám doma nějakej uklid...a zbavím se stromečku...byt už nám začíná bejt s šesti čoklíka těsnej, ale za chvilku už jdou do světa, tak tu bude prázdno :( ......
Myslím na Danny jak asi s vozíkem proráží sněhovou vánici a věřím, že ani sníh ji dnes neodradí...
Hezký víkend dámy, nás v sobotu čeká návštěva Dětenického zámku, staršidelná rpohlídka při svíčkách a večeře ve středověké krčmě, tak už se moc těším...

Klárko, tak si to tam užijte, je to tam super a fajnová atmoška

A Danulí držím pěsti, ať RTG dopadne dobře a zvládnete tu cestu v tom marastu, to tam od rána valí a valí..........

Hezký víkend.

9.1.2010 15:40
molly

XXX.XXX.192.18

rocky napsal(a):

Ahoj holky... Tak konečně i tady...
O událostech u mě doma víte, pomalu se s tím vyrovnávám... Roy dneska špatně žral, dolehlo to až dnes...
Nachumelilo jako blázen, ráno jsem si musela proházet dálnice na zahradě těmi návátými závějemi.. Mazec, takhle se dobře potí
Pak ještě vyházet před barákem místo na parkování.. To byla taky fuška. Marek jezdil od půl jedné ranní a protahoval okolní vsi. Dorazil dom cca o půl třetí odpoledne..tak dostal najíst a mazal do postele. Jestli bude počasí takové, jaké je, v noci jej to čeká opět!
Když jsem dovařila, tak jsem vzala Molču ven . Řeknu vám, balzám na mé nervy... Šly jsme do lesa, tam nebyly tak vysokánské "návěje" Nechala jsem tempo zcela na ní a doufám, že jsme si to užily obě... Přestalo na chvíli padat, klid, jen my dvě.. hmmm
Škoda jen, že zítra mě čeká celodenní robota a nemůžem si to zopakovat..

Danny, doufám, že u Tebe vše OK A těším se na fota
Mějte báječný zbytek víkendu a prima začátek týdne...

9.1.2010 20:18
haisovad

XXX.XXX.208.166

molly napsal(a):
Ahoj holky... Tak konečně i tady...
O událostech u mě doma víte, pomalu se s tím vyrovnávám... Roy dneska špatně žral, dolehlo to až dnes...
Nachumelilo jako blázen, ráno jsem si musela proházet dálnice na zahradě těmi návátými závějemi.. Mazec, takhle se dobře potí
Pak ještě vyházet před barákem místo na parkování.. To byla taky fuška. Marek jezdil od půl jedné ranní a protahoval okolní vsi. Dorazil dom cca o půl třetí odpoledne..tak dostal najíst a mazal do postele. Jestli bude počasí takové, jaké je, v noci jej to čeká opět!
Když jsem dovařila, tak jsem vzala Molču ven . Řeknu vám, balzám na mé nervy... Šly jsme do lesa, tam nebyly tak vysokánské "návěje" Nechala jsem tempo zcela na ní a doufám, že jsme si to užily obě... Přestalo na chvíli padat, klid, jen my dvě.. hmmm
Škoda jen, že zítra mě čeká celodenní robota a nemůžem si to zopakovat..

Danny, doufám, že u Tebe vše OK A těším se na fota
Mějte báječný zbytek víkendu a prima začátek týdne...

No fotek moc není, nějak to foty nebral a půlce dne před strouháním a vetem umřel...

normoš, fotografové, co se na něco těší to znají...

Jó, to vlevo je valach a rodit zatím nebude...

9.1.2010 20:20
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
No fotek moc není, nějak to foty nebral a půlce dne před strouháním a vetem umřel...

normoš, fotografové, co se na něco těší to znají...

Jó, to vlevo je valach a rodit zatím nebude...

Ranní seznamovačka...
musel abýt ještě zavřená protože byla kovaná na přední pohon...

takže vězení hadr. utrpení neskutečný, ta řičela když se Siysel vzdálil...

9.1.2010 20:22
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
Ranní seznamovačka...
musel abýt ještě zavřená protože byla kovaná na přední pohon...

takže vězení hadr. utrpení neskutečný, ta řičela když se Siysel vzdálil...

no a jedna sněhová...a jdu kalit. První kůň a první zrušený šemík se musí zapít...

Jo to jsem vám neřekla ale dneska jsem se čelně setkala v cca 40 km rychlosti ve smyku s žulovým patníkem...

KONEC ŠEMÍKU V ČECHÁCH...

Ale beru to statečně, nikdo z lidí zraněný

9.1.2010 20:23
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
no a jedna sněhová...a jdu kalit. První kůň a první zrušený šemík se musí zapít...

Jo to jsem vám neřekla ale dneska jsem se čelně setkala v cca 40 km rychlosti ve smyku s žulovým patníkem...

KONEC ŠEMÍKU V ČECHÁCH...

Ale beru to statečně, nikdo z lidí zraněný

zítra vám ho nafotím, předek je zlomenej na půlku...

9.1.2010 20:59
molly

XXX.XXX.192.18

haisovad napsal(a):
zítra vám ho nafotím, předek je zlomenej na půlku...

hlavně, že jsi celáááá

10.1.2010 12:31
haisovad

XXX.XXX.208.166

molly napsal(a):
hlavně, že jsi celáááá

Ahoja při neděli,
tak máme za sebou dnešní zkoušku pod sedlem...raději jen vevýhěbu najízdárně, ven se vydám příště. A hle, její gymnastické cviky, které aplikuje v hrátkách se Sísou pod sedlem ee, krásně si vyšlapovala a pohoda, klus má velky pohodlný...cval jak na houpačce, luxus...
sem šoupnu pár fotek z dopoledne

10.1.2010 12:31
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
Ahoja při neděli,
tak máme za sebou dnešní zkoušku pod sedlem...raději jen vevýhěbu najízdárně, ven se vydám příště. A hle, její gymnastické cviky, které aplikuje v hrátkách se Sísou pod sedlem ee, krásně si vyšlapovala a pohoda, klus má velky pohodlný...cval jak na houpačce, luxus...
sem šoupnu pár fotek z dopoledne

se nosí jak h**** na lopatě...

bych se na ní vydržela koukat celej den

10.1.2010 12:33
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
se nosí jak h**** na lopatě...

bych se na ní vydržela koukat celej den

bohužel kvalita fotek stojí za prd, je zataženo a tak musím s každou fotkou laborovat v programu

10.1.2010 12:33
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
bohužel kvalita fotek stojí za prd, je zataženo a tak musím s každou fotkou laborovat v programu

neúnavná a stačí jí velmi málo k rozhejbání...

10.1.2010 12:34
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
neúnavná a stačí jí velmi málo k rozhejbání...

a klidovka, ta se mi líbí

10.1.2010 12:34
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
a klidovka, ta se mi líbí

10.1.2010 12:36
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
kuk

všimněte si té bohaté kštice...

10.1.2010 14:04
jenysimons

XXX.XXX.237.100

haisovad napsal(a):

všimněte si té bohaté kštice...

Danny, hlavně, že jsi v pohodě....fujho, nezávidím ti to....ale tak dokud jde jen o plechy, tak je to okej...
kobyla je nádherná, to se musí nechat...těším se na vizitu u vás, fakt jsem na ni naživo zvědavá...

10.1.2010 18:17
haisovad

XXX.XXX.208.166

jenysimons napsal(a):
Danny, hlavně, že jsi v pohodě....fujho, nezávidím ti to....ale tak dokud jde jen o plechy, tak je to okej...
kobyla je nádherná, to se musí nechat...těším se na vizitu u vás, fakt jsem na ni naživo zvědavá...

Týnko, já jsem byla připoutaná, Tomáš sice ne ale ustál to a ani se nebouchl, nebyla to nějaká mega pecka...
No šemík měl jít stejně na poslední cestu v srpnu...
takže pro něj super smrt...v akci

Teď jsem byla zavřít koňouchy...stáli celej den u baliku a drtili seno...jsou po večeři a dlabou doma.
Kobuše je zatím stále bez deky, sice dneska byla morká durch ale neklepala se, žádná nudle u nosu takže zatím bez paniky nedekuji...kopýtka jsou jak vysoustružená...

10.1.2010 18:33
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
Týnko, já jsem byla připoutaná, Tomáš sice ne ale ustál to a ani se nebouchl, nebyla to nějaká mega pecka...
No šemík měl jít stejně na poslední cestu v srpnu...
takže pro něj super smrt...v akci

Teď jsem byla zavřít koňouchy...stáli celej den u baliku a drtili seno...jsou po večeři a dlabou doma.
Kobuše je zatím stále bez deky, sice dneska byla morká durch ale neklepala se, žádná nudle u nosu takže zatím bez paniky nedekuji...kopýtka jsou jak vysoustružená...

odpich

10.1.2010 18:34
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
odpich

začátek ...víc jsem nestihla, fot nějak nemusí tohle počasí

10.1.2010 18:35
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
začátek ...víc jsem nestihla, fot nějak nemusí tohle počasí

a končim, ať to tu není samej ryzec ryřavej

11.1.2010 08:03
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
a končim, ať to tu není samej ryzec ryřavej

NO pánečku Danny krása...
no hradec je pod sněhem,a jak jste viděli ve zpráva nakonec největší kalamita u nás na Jíčinsko, taklže Dětenice se pochopitelně nekonali, ale z pátka na sobotu jsme byli u kámošky v Lípě, takže jsme si to užili hned po ránu na kopci s pekáče...
Takhle to vypadá když Kája dělá ve stíženejch podmínkách, čelovka, prodlužka...

11.1.2010 08:07
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
NO pánečku Danny krása...
no hradec je pod sněhem,a jak jste viděli ve zpráva nakonec největší kalamita u nás na Jíčinsko, taklže Dětenice se pochopitelně nekonali, ale z pátka na sobotu jsme byli u kámošky v Lípě, takže jsme si to užili hned po ránu na kopci s pekáče...
Takhle to vypadá když Kája dělá ve stíženejch podmínkách, čelovka, prodlužka...

Ranní akce

11.1.2010 08:08
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Ranní akce

čoklíci užasně pozovali...

11.1.2010 08:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
čoklíci užasně pozovali...

a všude krásně bílo

11.1.2010 08:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a všude krásně bílo

samozřejmě včetně našeho auta...ale oktávky mají můj obdiv to auto odjelo odevšad

11.1.2010 08:14
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
samozřejmě včetně našeho auta...ale oktávky mají můj obdiv to auto odjelo odevšad

CO se dělo při navratu domů..mazec, silnice sice protažený, ale parkoviště u nás byla past na řidiče, jak pluh projel cestu všem zaparkovaným autům za zadkem usdělal metrovej val...a těch aut co vjeli a už vyjet nemohli mazec...no my osedlali oře na snníh dělané a ve čtyřech dali jednu z nejluxusnějších vyjížděk v tomto roce, společně jsme si pocválali po poli v tom nádherném snížku, koně nadšení my též..Sesil z prvku paráda, ale pak si trochu radostně zahopsala...a v lese jak v pohádce...prostě paráda a budu na to dlouho vzpomínat...
petruše zvolala: "urození pánové, co Vaše sstudia...!!"

11.1.2010 08:15
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
CO se dělo při navratu domů..mazec, silnice sice protažený, ale parkoviště u nás byla past na řidiče, jak pluh projel cestu všem zaparkovaným autům za zadkem usdělal metrovej val...a těch aut co vjeli a už vyjet nemohli mazec...no my osedlali oře na snníh dělané a ve čtyřech dali jednu z nejluxusnějších vyjížděk v tomto roce, společně jsme si pocválali po poli v tom nádherném snížku, koně nadšení my též..Sesil z prvku paráda, ale pak si trochu radostně zahopsala...a v lese jak v pohádce...prostě paráda a budu na to dlouho vzpomínat...
petruše zvolala: "urození pánové, co Vaše sstudia...!!"

A na hnědé začíná být potomek vidět, jsem nyní mnohem napjatější co z ní vyleze...

11.1.2010 08:17
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
A na hnědé začíná být potomek vidět, jsem nyní mnohem napjatější co z ní vyleze...

no a druhej den jsme ve stejném složení dali na dvě hodiny běžky, a zimních sportu bylo pro tento víkend vybráno.....paráda luxus...
jinak smradochy jsme taky na chvilku vytáhli, jinak bych se z nich dma zbláznila....

11.1.2010 08:18
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
no a druhej den jsme ve stejném složení dali na dvě hodiny běžky, a zimních sportu bylo pro tento víkend vybráno.....paráda luxus...
jinak smradochy jsme taky na chvilku vytáhli, jinak bych se z nich dma zbláznila....

Na tebe Danny jsem myslela celý víkend, jak si asi užíváte...a jsem moc ráda...

11.1.2010 12:27
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
Na tebe Danny jsem myslela celý víkend, jak si asi užíváte...a jsem moc ráda...

ženy, tak já drtím a drtím a vůbe nic neumím...(no asi to tak moc nedrtím, jak se může zdát :)))) na koni jsem neseděla ani nepamatuju a prdel mě svědí, že to není ani hezký...dnes jsem měla v plánu jet kolem poledne, protože mi pak přijede návštěva jenže naši v práci a felina, kterou mám k dispozici, už nejezdí asi tak týden, takže je totálně zasněžená a udělat z ní zase červenýho draka a před ní vyházet cestu, kudy by se procpala, by bylo tak na 2-3 hodiny práce...takže sedím na prdeli doma nad zoologií a mrzí mě, že v tak krásném počasí nemůžu jít jezdit.... zítra už to musí klapnout, chtě nechtě...

11.1.2010 12:41
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
ženy, tak já drtím a drtím a vůbe nic neumím...(no asi to tak moc nedrtím, jak se může zdát :)))) na koni jsem neseděla ani nepamatuju a prdel mě svědí, že to není ani hezký...dnes jsem měla v plánu jet kolem poledne, protože mi pak přijede návštěva jenže naši v práci a felina, kterou mám k dispozici, už nejezdí asi tak týden, takže je totálně zasněžená a udělat z ní zase červenýho draka a před ní vyházet cestu, kudy by se procpala, by bylo tak na 2-3 hodiny práce...takže sedím na prdeli doma nad zoologií a mrzí mě, že v tak krásném počasí nemůžu jít jezdit.... zítra už to musí klapnout, chtě nechtě...

vytáhni bežky a mazej... srabe..dnes dopřávám vyjíždku domácí se sesi a terezka si vyvětrá sahibka, tak jim to přeju a závidím....je to luxus...do sedla se dostanu asi až ve čtvrtek...

11.1.2010 12:50
rocky

XXX.XXX.189.86

rocky napsal(a):

Danny jsem okouzlena,kobylka je luxusní,!!!!!!!!!!A smekám že jste vpořádku dojeli,opravdu je vidět že jsi z pracantek na výlety si vybíraš to nejlepší počasí Už se těším až závěje zmizí a my budem moct přijet okouknoiut tu tvoji krásku na živo!!musí to být krásný pocit- první kůň doma,užívej si to..Jo a šemíka je mi líto

11.1.2010 12:53
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
vytáhni bežky a mazej... srabe..dnes dopřávám vyjíždku domácí se sesi a terezka si vyvětrá sahibka, tak jim to přeju a závidím....je to luxus...do sedla se dostanu asi až ve čtvrtek...

upřímně? mít běžky, tak asi neváhám..dolů bych se dostala a nahoru by mě třeba někdo svezl...ale nemám a na pekáči teda nepojedu..
hele, fakt těžká závist každýmu, kdo se do sedla v tomhle dostane, protože mi to fakt chybí a sere mě, že bych se fakt měla učit a učit a nelítat nikde....zítra vyrazím i kdyby nevím co...a vůbec, mohli bychom ušáky zase konečně zapřáhnout a vyrazit se sáňkama, když je venku tak krásná nadílka...

12.1.2010 08:03
klawdie

XXX.XXX.100.124

rocky napsal(a):
Danny jsem okouzlena,kobylka je luxusní,!!!!!!!!!!A smekám že jste vpořádku dojeli,opravdu je vidět že jsi z pracantek na výlety si vybíraš to nejlepší počasí Už se těším až závěje zmizí a my budem moct přijet okouknoiut tu tvoji krásku na živo!!musí to být krásný pocit- první kůň doma,užívej si to..Jo a šemíka je mi líto

Hoj Babice, tak já včera nebyla vubec u koníků, za to jsme vyrazili do města pro další kus nábytku do mega bytu, no jysk nezklamal, tak mám zarezervováno a snad to brzy dorazí, dneska mám klub s dětma, tak jsem zvědavá jak hojná bude učast, je vezmu do lesa, myslím že budou nadšené.jen nevím aby nám nezapadla ponička....
Doufám že ten snížek vydrí co nejdéle, mám ráda když je bílo, holky venčím místo na ploše tak na cstičkách, tak chudáci nemají ani kde hodit bobek...

malý loupežníci, večer už se šli venčit s námi....akorát pochytat tu zvěř to je mazec...

12.1.2010 09:10
haisovad

XXX.XXX.167.4

klawdie napsal(a):
Hoj Babice, tak já včera nebyla vubec u koníků, za to jsme vyrazili do města pro další kus nábytku do mega bytu, no jysk nezklamal, tak mám zarezervováno a snad to brzy dorazí, dneska mám klub s dětma, tak jsem zvědavá jak hojná bude učast, je vezmu do lesa, myslím že budou nadšené.jen nevím aby nám nezapadla ponička....
Doufám že ten snížek vydrí co nejdéle, mám ráda když je bílo, holky venčím místo na ploše tak na cstičkách, tak chudáci nemají ani kde hodit bobek...

malý loupežníci, večer už se šli venčit s námi....akorát pochytat tu zvěř to je mazec...

Kláry,
kdy vůbec dojde k loučení...uteklo to jako voda, že?
Šoupni sem pár fotek...
Jo jinak já jsem včera byla u koníků do skoro sedmi...oba stojej celej den u balíku a jen na hajzl si choděj dál od sena a pak zase hrrr jak kdyby 14 dní nedostali...
ty jo, Lorý žere jak chlaďas, seno do ní padá...
Kýbl má vymetenej snad za minutu...dneska pokud dorazím nějak normoš tak jí vezmu na chvíli ven...
jo jinak máme trochu plíseň v bílé čáře na předkách.Péťa říkal že to bývá u kovaných koní...tak každej večer bílou čáru potírám desinfekcí...
tak tohle provozujou celý dny...

12.1.2010 09:11
haisovad

XXX.XXX.167.4

haisovad napsal(a):
Kláry,
kdy vůbec dojde k loučení...uteklo to jako voda, že?
Šoupni sem pár fotek...
Jo jinak já jsem včera byla u koníků do skoro sedmi...oba stojej celej den u balíku a jen na hajzl si choděj dál od sena a pak zase hrrr jak kdyby 14 dní nedostali...
ty jo, Lorý žere jak chlaďas, seno do ní padá...
Kýbl má vymetenej snad za minutu...dneska pokud dorazím nějak normoš tak jí vezmu na chvíli ven...
jo jinak máme trochu plíseň v bílé čáře na předkách.Péťa říkal že to bývá u kovaných koní...tak každej večer bílou čáru potírám desinfekcí...
tak tohle provozujou celý dny...

detail

12.1.2010 09:18
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
detail

nejlepší deka je seno...jen at hezky papá šikulka...
kočko, našla jsem pěkný článek, pěkně tu popisují zajímavé věci, stojí za přečtení...
http://www.koneapohoda.estranky.cz/ stranka/kun-a-zima

a co nožk\ chodí se jí teda už lépe, ono to zutí není pro každého takhle v pohodě, ještě že tvrdou zem kryje snížek....

Jo pacholci pujdou příští týden, jeden mi zustane dýl pač jde k babičce, tak ho musím trochu vychovat a jeden je ještě volný...jedeme první týden v unoru na hory, tak snad na to zapomenu...

12.1.2010 09:20
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
nejlepší deka je seno...jen at hezky papá šikulka...
kočko, našla jsem pěkný článek, pěkně tu popisují zajímavé věci, stojí za přečtení...
http://www.koneapohoda.estranky.cz/ stranka/kun-a-zima

a co nožk\ chodí se jí teda už lépe, ono to zutí není pro každého takhle v pohodě, ještě že tvrdou zem kryje snížek....

Jo pacholci pujdou příští týden, jeden mi zustane dýl pač jde k babičce, tak ho musím trochu vychovat a jeden je ještě volný...jedeme první týden v unoru na hory, tak snad na to zapomenu...

dneska mě zas celé ráno doprovázeli po bytě, jsou to hrozný asistenti....

12.1.2010 09:36
haisovad

XXX.XXX.167.4

klawdie napsal(a):
dneska mě zas celé ráno doprovázeli po bytě, jsou to hrozný asistenti....

Díkas,
jojo jsem ráda že jí chutná. Ono to seno je pěkný, voní, nepráší...tak jim to jede.

13.1.2010 09:01
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
Díkas,
jojo jsem ráda že jí chutná. Ono to seno je pěkný, voní, nepráší...tak jim to jede.

Teda musím si toho šediváčka pochválit, včera dělal se mnou vedoucího koně poníkům s dětma,absolutně chápal jak pomaým tempem v klusu i cvalu se musíme pohybovat a přesně tak se mnou i šlapal, luxusní...ty nožiska to krčisko, to musí být pštros né, né??? holky mám doma španěla ani jsem to netušila, takhle luxusně jsem si dlouho nezajezdila...musím zas někoho donutit aby nás blejsknul v akci, jinak mi to neuvěříte, že takovej šmatla může takhle baletit.
POtřebuju nějakýho fotografa, bych chtěla udělat nějaký bájo fota na sněhu....

14.1.2010 07:21
molly

XXX.XXX.246.70

rocky napsal(a):

Dobré ráno...
Molinatá si zrovna zas užívá říje, takže chodí jen navrch zahrady :/ Ale o víkendu už ji zkusím vytáhnout , než mi ten sníh roztaje...

Danny, zrzečka vypadá ohebně

Nějak nemám co, tak aspoň pozdravení všem

14.1.2010 07:30
jenysimons

XXX.XXX.73.236

molly napsal(a):
Dobré ráno...
Molinatá si zrovna zas užívá říje, takže chodí jen navrch zahrady :/ Ale o víkendu už ji zkusím vytáhnout , než mi ten sníh roztaje...

Danny, zrzečka vypadá ohebně

Nějak nemám co, tak aspoň pozdravení všem

ženy, jdu na popravu=zkoušku....myslete na mě prosím, at už mám aspon jednu hotovou...díky předem a hezký a úspěšný den přeju

14.1.2010 07:54
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
ženy, jdu na popravu=zkoušku....myslete na mě prosím, at už mám aspon jednu hotovou...díky předem a hezký a úspěšný den přeju

držím pěsti
heh, těším se o víkendu, kež by bylo slunce, chtěla byych něco nafotit na těch našich pláních.....

14.1.2010 10:30
jenysimons

XXX.XXX.73.236

klawdie napsal(a):
držím pěsti
heh, těším se o víkendu, kež by bylo slunce, chtěla byych něco nafotit na těch našich pláních.....

tak další prohra...holky, asi to vzdávám a půjdu zas až do prahy...

14.1.2010 10:52
haisovad

XXX.XXX.167.4

jenysimons napsal(a):
tak další prohra...holky, asi to vzdávám a půjdu zas až do prahy...

Týnko... nezoufej...jednou to klapnout musí!!!

Hlásím je zrzečka je totální hovádko... chčije si do sena

Jinak je pažravá až až...no nevím zda je to za ten týden možné ale normálně jí roste pupek.
Je sranda když jí vybírám z kopyt, většinou když má hlavu zabořenou v kýbli s ovsem a ona i přes to, že žere a oči má v kýbli tak mi zvedá nohy jen se k jedné z nich sehnu...
mě překvapuje každej den s něčim zatím teda mile...doufejme že to tak bude i nadále

14.1.2010 10:54
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
Týnko... nezoufej...jednou to klapnout musí!!!

Hlásím je zrzečka je totální hovádko... chčije si do sena

Jinak je pažravá až až...no nevím zda je to za ten týden možné ale normálně jí roste pupek.
Je sranda když jí vybírám z kopyt, většinou když má hlavu zabořenou v kýbli s ovsem a ona i přes to, že žere a oči má v kýbli tak mi zvedá nohy jen se k jedné z nich sehnu...
mě překvapuje každej den s něčim zatím teda mile...doufejme že to tak bude i nadále

o tom nepochybuji, už se nemůžu dočkat až jí uvidím na živo..

14.1.2010 10:56
haisovad

XXX.XXX.167.4

klawdie napsal(a):
o tom nepochybuji, už se nemůžu dočkat až jí uvidím na živo..

Tak šup sem s termínem...

jen zatím 5.-6.2 přijede bývalá majitelka na kukačku...ale jináč můžete kdykoliv!!!

14.1.2010 11:00
haisovad

XXX.XXX.167.4

haisovad napsal(a):
Tak šup sem s termínem...

jen zatím 5.-6.2 přijede bývalá majitelka na kukačku...ale jináč můžete kdykoliv!!!

V takovéto pozici jí najdu kdykoliv během dne...

14.1.2010 11:04
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
V takovéto pozici jí najdu kdykoliv během dne...

Vidím to Danny asi na ten unor, ted to nedávám a první týden v unoru jedem na dovču, potom už by mělo být volněji a hlavně už nebudou doma štěnata, tak pohoda..

14.1.2010 11:17
haisovad

XXX.XXX.167.4

klawdie napsal(a):
Vidím to Danny asi na ten unor, ted to nedávám a první týden v unoru jedem na dovču, potom už by mělo být volněji a hlavně už nebudou doma štěnata, tak pohoda..

O.K.

14.1.2010 19:00
0bubak0

XXX.XXX.127.251

haisovad napsal(a):
O.K.

Čuuus holky!!!!Tož co? jak to s konouchama zvladate v takem hnusu?? My se ted jenom prochazime prochazime a prochazime...a pracujeme na londzi sem tam...

Muj ponik Zip....:D...:D...A jááá...:D

14.1.2010 19:25
klafus

XXX.XXX.248.81

0bubak0 napsal(a):
Čuuus holky!!!!Tož co? jak to s konouchama zvladate v takem hnusu?? My se ted jenom prochazime prochazime a prochazime...a pracujeme na londzi sem tam...

Muj ponik Zip....:D...:D...A jááá...:D

Kláry, já ti teda nechci brát iluze, ale ty bílý pláně opravdu krásně jenom vypadaj. Nemyslím, že by to u vás vypadalo jinak než u nás, když sme od sebe vzdálený letem světem 5km, ale dnes sem taky neodolala a na louky vyjela a děs běs nejvyššího kalibru! Z Hucíka chudáka sem měla malýho Andalusana, kam až ty nohy musela strkat .Propadaly sme se v kroku snad půl metru a nebylo to příjemný ani kobyle ani mě. Je to strašně zrádný, ale momentální průřez sněhenm vypadá asi tak, že je tam 20 čísel starýho přemrzlýho prašanu na to 3cm ledová krusta a na tom dalších 15 čísel toho novýho prašanu :-( Kdybž sme se probojovaly loukama vlezly sme ještě do lesa a tam mě čapnul akorát hajnej s tím, že je odedneška zákaz vstupu do lesa až do odvolání...!! Tak si řikám no dopr***le, co teda jako můžem v takovýmhle nečase dělat :-( A to bych si asi neměla ještě vůbec stěžovat, protože při představě, co asi dělaj ti chudáci, kteří bydlí třeba na horách je mi až zle... :-(

14.1.2010 20:03
haisovad

XXX.XXX.208.166

klafus napsal(a):
Kláry, já ti teda nechci brát iluze, ale ty bílý pláně opravdu krásně jenom vypadaj. Nemyslím, že by to u vás vypadalo jinak než u nás, když sme od sebe vzdálený letem světem 5km, ale dnes sem taky neodolala a na louky vyjela a děs běs nejvyššího kalibru! Z Hucíka chudáka sem měla malýho Andalusana, kam až ty nohy musela strkat .Propadaly sme se v kroku snad půl metru a nebylo to příjemný ani kobyle ani mě. Je to strašně zrádný, ale momentální průřez sněhenm vypadá asi tak, že je tam 20 čísel starýho přemrzlýho prašanu na to 3cm ledová krusta a na tom dalších 15 čísel toho novýho prašanu :-( Kdybž sme se probojovaly loukama vlezly sme ještě do lesa a tam mě čapnul akorát hajnej s tím, že je odedneška zákaz vstupu do lesa až do odvolání...!! Tak si řikám no dopr***le, co teda jako můžem v takovýmhle nečase dělat :-( A to bych si asi neměla ještě vůbec stěžovat, protože při představě, co asi dělaj ti chudáci, kteří bydlí třeba na horách je mi až zle... :-(

No já jezdím domů kolem páté takže o ježdění není ani řeč...
Lorý secelej den futruje a já jen večer přijedu, vykydám, nakrmím, nanosím vodu, pomuchlám a jedu buď ještě ke kamarádce na kafe, pak se u koní jen na chvíli zastavím sebrt houna...co udělali za tu hodinku a tradááá v sedm v půl osmé domů...
takže takový já mám pracovní týden...
sníh je u nás celkem v pohodě, umrzlé to až tak není...ale je vidět že nikde po výběhu moc nechoděj...furt udusávaj plochu jen kolem balíku...a občas jdou hodit o kus dál bobek...jinak žádnej pohyb...
včera jsem byla v jezdeckejch...takže vitamínky a chrániče a litr v pr....
aby půjdu ukrást bankomat...ale zase ho nemám čím odvést když jsme bez auta...
sakra

15.1.2010 07:37
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
No já jezdím domů kolem páté takže o ježdění není ani řeč...
Lorý secelej den futruje a já jen večer přijedu, vykydám, nakrmím, nanosím vodu, pomuchlám a jedu buď ještě ke kamarádce na kafe, pak se u koní jen na chvíli zastavím sebrt houna...co udělali za tu hodinku a tradááá v sedm v půl osmé domů...
takže takový já mám pracovní týden...
sníh je u nás celkem v pohodě, umrzlé to až tak není...ale je vidět že nikde po výběhu moc nechoděj...furt udusávaj plochu jen kolem balíku...a občas jdou hodit o kus dál bobek...jinak žádnej pohyb...
včera jsem byla v jezdeckejch...takže vitamínky a chrániče a litr v pr....
aby půjdu ukrást bankomat...ale zase ho nemám čím odvést když jsme bez auta...
sakra

Klafus iluze mi brát nemusíš, u nás se zřejmě nudil nějakej pluhař, tak máme na vojtěšce protažené dvě dlouhatánské cesty, nemluvě o tom že máme u nás devčata odvážná a pod ohradama sníh rozdupaný jak tam drtí koně ve sněhu,včera to šedivej testoval na lonži a good a aspon trochu makal a zvedal nohy,....Takže není důvod proč si na popelku nezahrát, zvlášt když nemůžem do lesů....
Danulí, program máme pdoobnej...já to vidím sedelně až an ten víkend....
Dneska musím s prtatama na včelku, pak udělat oře a pak mě navštíví jedna babuše z Hvozdnic
A ty Danny nezapomen přes víkedn udělat novou fotodokumentaci.... Je to krasavice...

15.1.2010 11:33
rocky

XXX.XXX.189.86

klawdie napsal(a):
Klafus iluze mi brát nemusíš, u nás se zřejmě nudil nějakej pluhař, tak máme na vojtěšce protažené dvě dlouhatánské cesty, nemluvě o tom že máme u nás devčata odvážná a pod ohradama sníh rozdupaný jak tam drtí koně ve sněhu,včera to šedivej testoval na lonži a good a aspon trochu makal a zvedal nohy,....Takže není důvod proč si na popelku nezahrát, zvlášt když nemůžem do lesů....
Danulí, program máme pdoobnej...já to vidím sedelně až an ten víkend....
Dneska musím s prtatama na včelku, pak udělat oře a pak mě navštíví jedna babuše z Hvozdnic
A ty Danny nezapomen přes víkedn udělat novou fotodokumentaci.... Je to krasavice...

čauky holky,tak přeji všem nádherný víkend,má prý zase sněžit tak uvidíme,co bude za nadílku:)))
Danny jak říká ségra,nezapomeň na new fotka,co my tady s těma našema starejma pardálama, chcem okukovat tu tvoji kobylenku!!
Já mám víkend převážně v alkoholovém znamení a teď se loučím,jdu se balit za chvilku frčíme do tej prahy pro new koně

15.1.2010 12:49
haisovad

XXX.XXX.167.4

rocky napsal(a):
čauky holky,tak přeji všem nádherný víkend,má prý zase sněžit tak uvidíme,co bude za nadílku:)))
Danny jak říká ségra,nezapomeň na new fotka,co my tady s těma našema starejma pardálama, chcem okukovat tu tvoji kobylenku!!
Já mám víkend převážně v alkoholovém znamení a teď se loučím,jdu se balit za chvilku frčíme do tej prahy pro new koně

Coco ? Novej koňouch? Teď nevím zda mi něco neukteklo...

15.1.2010 12:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

haisovad napsal(a):
Coco ? Novej koňouch? Teď nevím zda mi něco neukteklo...

Danny, ani já vůbec o ničem nevím...o co gou, sestry?

15.1.2010 13:36
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
Danny, ani já vůbec o ničem nevím...o co gou, sestry?

nebojte to není pro nás...segra dělá jen řidiče....

15.1.2010 14:08
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
nebojte to není pro nás...segra dělá jen řidiče....

no už jsem si říkala, jestli toho nemáte mnoho...

mimochodem, volala jsem k Démonkovi a zjištovala, o kolik víc mám poslat za očkování....Kíšu jsem letos měla za 350,- (očkování koupeno od spolužačky, vakcinace bez asistence veta), takže pohoda, tak se ptám, o kolik teda víc a ona, že to stálo....holky 700,- mě spadla tlama říkám jí, že to je teda nějak mnoho, že jsem asi teda na Kíšovi těch pár korun od normálu našteřila na Démona no a paní, že to tak má prostě vet daný....jinak že prej Démonek je hrozně hodnej, že to je pohodář, nezlobí, i při očkování stál bezproblémů a jediný co, tak že hrabe při krmení, ale to už dělal u nás...no takže se asi panáček mění, což mě moc těší...

17.1.2010 10:47
molly

XXX.XXX.246.70

rocky napsal(a):

čaute dámy... Tak nám zas chumelí.. Je půlka neděle a víkend v p..... ... Sorry, ale to se rýmuje
Včera byla Molinatá po týdnu pod sedlem a kupodivu OK Jen se nám moc nelíbí zvuk lyží, když potkáváme běžkaře, a že jich tu je !
Sadaři mají prohrnuto, aby se dostali k prořezávání stromů a bomba... To je jak dálnice, nechá se po tom pěkně pocválat.. Pár cm sněhu na trávě, hmmmm... Dnes na to sice napadá čerstvý, ale porát to bude fajne , doufám..
Danny, jak zrzečka? Dá se u Vás někde do terénu , když je toliko sněhu?
Klárka mi říkala, že mají taky prohrnuto, takže pohoda...
A Leňuch a Jaňuch ?

Pěkný zbytek víkendu

17.1.2010 20:31
haisovad

XXX.XXX.208.166

molly napsal(a):
čaute dámy... Tak nám zas chumelí.. Je půlka neděle a víkend v p..... ... Sorry, ale to se rýmuje
Včera byla Molinatá po týdnu pod sedlem a kupodivu OK Jen se nám moc nelíbí zvuk lyží, když potkáváme běžkaře, a že jich tu je !
Sadaři mají prohrnuto, aby se dostali k prořezávání stromů a bomba... To je jak dálnice, nechá se po tom pěkně pocválat.. Pár cm sněhu na trávě, hmmmm... Dnes na to sice napadá čerstvý, ale porát to bude fajne , doufám..
Danny, jak zrzečka? Dá se u Vás někde do terénu , když je toliko sněhu?
Klárka mi říkala, že mají taky prohrnuto, takže pohoda...
A Leňuch a Jaňuch ?

Pěkný zbytek víkendu

DObrý večer,
tak hlásím novinky přes týden.
V pátek sousedský ples (celých 75 plat¨ících lidí...), noa co jsem dala asi do tomboly...heh, fůůůru hnoje...tak se holka musí snažit.
Včera jsem byla na vyjížďce...odchod od Sisla v pohodě, brala to vážně dobře...ale Sísa byl v nervama v prčicích...No zkušila jsem klusík na tvrdém jak šlape a je to dobrý, již nekulhá. Šla jem spíše pohodovou vyjížďku, jsem si pokuřovala, kochala se krajinou, přesvědčovala kobylu že pod tím stromem který je sice spadlý před cestu cca ve třech metrech výšky a opírá se o další strom na druhé straně může přejít, že do kopce se dá jít i krokem a né furt spěchat a naklusávat...no padárička...šlo se báječně, fakt že jo!!!
Ani se moc nezapotila a to jsme dali pohodovou cvalovku na cca kilásek, ale jen tak pohodu, houpy houp...
cestou domů pohoda, sice byl Sisel slyšel na kilometry daleko ale ona v poho, žádnej spěch.
No a dneska jsem jí měla jen na laně... frajerka.
Jo jinak jestli krmíte Gela Pony vitamin tak mají akci v Equiservisu...10,8 kg za dvojku cca. Zítra mi snad dorazí
Nové fotejšn...
prej se neválí...heh

17.1.2010 20:32
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
DObrý večer,
tak hlásím novinky přes týden.
V pátek sousedský ples (celých 75 plat¨ících lidí...), noa co jsem dala asi do tomboly...heh, fůůůru hnoje...tak se holka musí snažit.
Včera jsem byla na vyjížďce...odchod od Sisla v pohodě, brala to vážně dobře...ale Sísa byl v nervama v prčicích...No zkušila jsem klusík na tvrdém jak šlape a je to dobrý, již nekulhá. Šla jem spíše pohodovou vyjížďku, jsem si pokuřovala, kochala se krajinou, přesvědčovala kobylu že pod tím stromem který je sice spadlý před cestu cca ve třech metrech výšky a opírá se o další strom na druhé straně může přejít, že do kopce se dá jít i krokem a né furt spěchat a naklusávat...no padárička...šlo se báječně, fakt že jo!!!
Ani se moc nezapotila a to jsme dali pohodovou cvalovku na cca kilásek, ale jen tak pohodu, houpy houp...
cestou domů pohoda, sice byl Sisel slyšel na kilometry daleko ale ona v poho, žádnej spěch.
No a dneska jsem jí měla jen na laně... frajerka.
Jo jinak jestli krmíte Gela Pony vitamin tak mají akci v Equiservisu...10,8 kg za dvojku cca. Zítra mi snad dorazí
Nové fotejšn...
prej se neválí...heh

17.1.2010 20:35
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):

Co vy? pařili jste někde?

To vstávání ráno o víkendu ke koním je celkem dobrý...člověk už večer přemýšlí o obsahu kolik čeho si může dát aby ráno v pořádku vstal...
a ikdyž jsem se ráno ještě z lehka motala tak korzování s kolečkem mě z toho rychle dostane...

kuku

17.1.2010 20:35
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):

Co vy? pařili jste někde?

To vstávání ráno o víkendu ke koním je celkem dobrý...člověk už večer přemýšlí o obsahu kolik čeho si může dát aby ráno v pořádku vstal...
a ikdyž jsem se ráno ještě z lehka motala tak korzování s kolečkem mě z toho rychle dostane...

kuku

a jdem na tóóó

17.1.2010 20:36
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
a jdem na tóóó

17.1.2010 20:36
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):

to je ušák, že?

17.1.2010 20:37
haisovad

XXX.XXX.208.166

haisovad napsal(a):
to je ušák, že?

ale počasí na focení fakt nebylo...

17.1.2010 21:21
molly

XXX.XXX.246.70

haisovad napsal(a):
ale počasí na focení fakt nebylo...

je krásná, Danny

18.1.2010 10:03
haisovad

XXX.XXX.167.4

molly napsal(a):
je krásná, Danny

Nechrápejte sakriš...

pište novinky...šup!!!

18.1.2010 10:08
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
Nechrápejte sakriš...

pište novinky...šup!!!

OK, já měla o víkendu fotyho v ruce, takže vás zase mohu zasypat...
pátek proběhlo očkování malejch smradochů, připadal jsem si jak matka s dvojčata a težkým nákupech, uhlídat je byl celkem mazec a čekačka v čekárně byla, takže masakr, ale zvládli jsme to ankonec na jedičku, jen já byla straná...v sobotu jsem pujčovala sabulku an trochu hypoterapie, jako vždy nezklamal, jeho by uřídilo i mimino....

18.1.2010 10:11
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
OK, já měla o víkendu fotyho v ruce, takže vás zase mohu zasypat...
pátek proběhlo očkování malejch smradochů, připadal jsem si jak matka s dvojčata a težkým nákupech, uhlídat je byl celkem mazec a čekačka v čekárně byla, takže masakr, ale zvládli jsme to ankonec na jedičku, jen já byla straná...v sobotu jsem pujčovala sabulku an trochu hypoterapie, jako vždy nezklamal, jeho by uřídilo i mimino....

a na otevřeném poli s plnaskou, pche...pohodička...sníh nám změkl, ale je to mazec, včera jsme byli s cecilkou a psíma holkam ana procházce brázdou po poli co nám udělal traktor a bylo to moc fajné, kobyla je ted hrozně příjemná a milá...
už je to na ní vidět...

18.1.2010 10:13
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a na otevřeném poli s plnaskou, pche...pohodička...sníh nám změkl, ale je to mazec, včera jsme byli s cecilkou a psíma holkam ana procházce brázdou po poli co nám udělal traktor a bylo to moc fajné, kobyla je ted hrozně příjemná a milá...
už je to na ní vidět...

a nafotila jsem Sabulkovi hry se Siránem, ale v sobotu jsem si konenčě vyprosila ten balík do výběhu, takže od něděle provozují žvejking a s těma jejich hrátkama dali pokoj...

18.1.2010 10:13
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a nafotila jsem Sabulkovi hry se Siránem, ale v sobotu jsem si konenčě vyprosila ten balík do výběhu, takže od něděle provozují žvejking a s těma jejich hrátkama dali pokoj...

koho tady boleli nožičky??? ten sníh je pro nás nejideálnější terén...

18.1.2010 10:14
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
koho tady boleli nožičky??? ten sníh je pro nás nejideálnější terén...

18.1.2010 10:15
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
prej arab

znáte jeho názor na focení...

Přidejte reakci

Přidat smajlík