54/367 Whinnyfred po Catango Z

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2010 20:48
koki

XXX.XXX.148.19

Neznáte někdo tuto kobylku? Je to šimla po hřebci Catango Z. Podle plemenné knihy by měla být majitelkou paní Vaníčková Veronika z Nového Knína.
Je to první a zatím jediné hříbě z mé kobylky. Zajímalo by mě jak vypadá

5.3.2010 22:03
mateev

XXX.XXX.219.14

koki napsal(a):
Neznáte někdo tuto kobylku? Je to šimla po hřebci Catango Z. Podle plemenné knihy by měla být majitelkou paní Vaníčková Veronika z Nového Knína.
Je to první a zatím jediné hříbě z mé kobylky. Zajímalo by mě jak vypadá

Dobrý večer, podle poslední informací o klisně ,které jsou na stránkách schčt je klisna někde u Stránčic a má po vykonnostních zkouškách. Winny jsem obsedala, a krátce jezdila takže pokud by jsme měla zájem mohu Vám zaslat na mail nějaké fotky. Můj mail eva.matejckova@centrum.cz

5.3.2010 22:21
koki

XXX.XXX.148.19

mateev napsal(a):
Dobrý večer, podle poslední informací o klisně ,které jsou na stránkách schčt je klisna někde u Stránčic a má po vykonnostních zkouškách. Winny jsem obsedala, a krátce jezdila takže pokud by jsme měla zájem mohu Vám zaslat na mail nějaké fotky. Můj mail eva.matejckova@centrum.cz

Určitě! Budu moooc ráda

monSHERRY

11.9.2010 16:57
monSHERRY

XXX.XXX.243.142

Dobrý den, dlouho sem hledala původní majitele Whinny až sem konečně našla. Whinny se má moc dobře, alespoň tedy doufám :). Budu teď majitelkou skoro rok a je ustájená na Kocandě u Prahy. Určitě není problém, pokud se chcete přijet podívat se nějak domluvit, klidně pošlu i nějaké fotečky a budu ráda, když mi pošlete i vy, pokud tedy nějaké máte, moc bych chtěla vidět, jak vypadala jako hříbátko :). Můj mail je monika.sem@post.cz, pokud budete chtít něco vědět, tak určitě napiště.
PS: pár fotek mám i na facebooku, zažádejte mě o přátelství a já co nejrychleji potvrdím.
Jméno: Monika Semeráková

Přidejte reakci

Přidat smajlík