Levný dopravce na nadměrný náklad-saně

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2010 22:37
sheril

XXX.XXX.88.21

Ahoj potřebovala bych poradit s dopravcem,před lety jsem zasílala malé sáně za pony a doprava vyšla na 1700Kč do Ostravy,ale nepamatuji si dopravce,vím že pošta ani vlaky tak nadměrný náklad neberou.rozměry po složení jsou cca110x 125x 200,poradte nebo dejte tip.Hlavně dopravce pro celou ČR

8.1.2010 08:55
thesis

XXX.XXX.151.2

sheril napsal(a):
Ahoj potřebovala bych poradit s dopravcem,před lety jsem zasílala malé sáně za pony a doprava vyšla na 1700Kč do Ostravy,ale nepamatuji si dopravce,vím že pošta ani vlaky tak nadměrný náklad neberou.rozměry po složení jsou cca110x 125x 200,poradte nebo dejte tip.Hlavně dopravce pro celou ČR

Šárko skus TOP Trans, vezmou nákladku i u tebe, že s tím nemusíš nikam jezdit. Mě skrz ně přišel komplet celý interiér z velkého auta a stálo to necelých 600kč. Pak jsou ještě firmy co ti to taky pošlou ale jsou jen jakoby zprostřekovatelé, zaplatíš jim a nakonec to stejně veze Top Trans (přepravce co bere i velké náklady) a tomu taky platíš. Najdeš je na netu, vyplňují se formuláře, jde to všechno udělat on-line a oni to v nejbližším termínu vyzvednou.

8.1.2010 10:37
sheril

XXX.XXX.88.21

thesis napsal(a):
Šárko skus TOP Trans, vezmou nákladku i u tebe, že s tím nemusíš nikam jezdit. Mě skrz ně přišel komplet celý interiér z velkého auta a stálo to necelých 600kč. Pak jsou ještě firmy co ti to taky pošlou ale jsou jen jakoby zprostřekovatelé, zaplatíš jim a nakonec to stejně veze Top Trans (přepravce co bere i velké náklady) a tomu taky platíš. Najdeš je na netu, vyplňují se formuláře, jde to všechno udělat on-line a oni to v nejbližším termínu vyzvednou.

díky moc

8.1.2010 13:00
sccary

XXX.XXX.74.216

sheril napsal(a):
díky moc

SHERIL dej pak vedet jak to dopadlo taky bych potřebovala něco převézt.

8.1.2010 13:44
sheril

XXX.XXX.88.21

sccary napsal(a):
SHERIL dej pak vedet jak to dopadlo taky bych potřebovala něco převézt.

A za kolik jsi prodala teda ten vozík a sáně?i s tím postrojem?

8.1.2010 22:37
jurasek

XXX.XXX.112.250

sheril napsal(a):
A za kolik jsi prodala teda ten vozík a sáně?i s tím postrojem?

no tak sranda bude až si to dotyčný nepřevezme

Přidejte reakci

Přidat smajlík