Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2006 14:17

Hledám někoho,kdo nastupuje letos v září na dálkové nástavbové studium jezdecké školy v Chuchli.Je to obor trenérství dost. a sport. koní. Díky

26.5.2006 13:17

mela napsal(a):
Hledám někoho,kdo nastupuje letos v září na dálkové nástavbové studium jezdecké školy v Chuchli.Je to obor trenérství dost. a sport. koní. Díky

ahojky co je potreba k tomu aby me vzali do chuchle?

26.5.2006 21:27

anushka napsal(a):

Záleží na tom na co chceš jít.Jestli na nástavbu,nebo na normální učební obor:jezdec

27.5.2006 16:25

mela napsal(a):
Záleží na tom na co chceš jít.Jestli na nástavbu,nebo na normální učební obor:jezdec

na ucebni obor ale napis mi co potrebuju jak to tomu tak na nastavbu.

28.5.2006 19:17

anushka napsal(a):
na ucebni obor ale napis mi co potrebuju jak to tomu tak na nastavbu.

Úplně nejlepší bude když koukneš přímo na jejich stránky. Je to www.sou-chuchle.cz Nástavba se ale otevírá každé 2 roky,takže další školní rok bude až 2008-2009. Ale všechny podmínky najseš přímo na téhle adrese.Ale kdyby něco tak se určitě ozvi

30.5.2006 09:23

anushka napsal(a):

skoro nic, nizkou vahu a vtah ke konim, a ubehnout 3km, da se tam dostat snadno a je to vubec nejlepsi skola co muze bejt!!!!

a takhle ti to pak bude sluset

30.5.2006 13:22

habecko napsal(a):
skoro nic, nizkou vahu a vtah ke konim, a ubehnout 3km, da se tam dostat snadno a je to vubec nejlepsi skola co muze bejt!!!!

a takhle ti to pak bude sluset

Ono hlavně záleží na tom,čemu se chce nakonec člověk věnovat.Pokud jsou to dostihy,tak je to jednoznačné.Jsou lidi,kteří zase preferují parkůry a taky lidi,kteří nemají přesně vyhraněný cíl a změní se až během školy.Já osobně jsem dělala školu v Kroměříži.Tam si zase člověk projde úplně vším.Byly to remonty,tažáci,plemení hřebci,parkůry,klusáci,porodnictví,v poddstatě celý chov a také dostiháci. Praxe probíhá v Tlumačově,Napajedlích a ve clastních stájích školy v areálu bývalé veterinární nemocnice.Stačí si jen vybrat

Přidejte reakci

Přidat smajlík