Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2006 14:20

Hoďte sem nějaké fotečky někoho z rodiny s koníkem.
Hihi, tady je moje teta, která se trošku koníků bojí.Leontýnka si ji chtěla očichat a teta už že ji chce kousnout panikařila...je to super pozorovat...

25.5.2006 14:21

tajemma danny napsal(a):
Hoďte sem nějaké fotečky někoho z rodiny s koníkem.
Hihi, tady je moje teta, která se trošku koníků bojí.Leontýnka si ji chtěla očichat a teta už že ji chce kousnout panikařila...je to super pozorovat...

a tady jsou obě tety s Kevínkem...jo to je ještě takovej šmudlínek tak se holky nebojej...

25.5.2006 14:23

tajemma danny napsal(a):
a tady jsou obě tety s Kevínkem...jo to je ještě takovej šmudlínek tak se holky nebojej...

a tady je má ségra...příležitostná koňařka...

25.5.2006 14:25

tajemma danny napsal(a):

a malej Pepíček. Kevin si s ním chtěl hrát, narážel do něj a asi si říkal...konečně někdo menší než jsem já!!!

25.5.2006 14:29

tajemma danny napsal(a):
a malej Pepíček. Kevin si s ním chtěl hrát, narážel do něj a asi si říkal...konečně někdo menší než jsem já!!!

Pekny :). Ale mate docela odvahu. Uz jsem videla par pripadu takovychdle capartu nacutnutych hribatama a rozhodne bych takhle neriskovala.

25.5.2006 14:31

strelish napsal(a):
Pekny :). Ale mate docela odvahu. Uz jsem videla par pripadu takovychdle capartu nacutnutych hribatama a rozhodne bych takhle neriskovala.

Je to výřez z fotky...metr od Pepíka stála jeho mamina, která by bez váhání svého syna zachránila...

25.5.2006 20:22

tajemma danny napsal(a):

Nejmenuje se ségra Marcelka a nestuduje v Brně na veterině?

26.5.2006 07:20

anuska napsal(a):
Nejmenuje se ségra Marcelka a nestuduje v Brně na veterině?

Nene, ségra se jmenuje Petra a nestuduje, maká až se z ní kouří...

Přidejte reakci

Přidat smajlík