Vzkazík pro myarchie007

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2006 14:39

Ahojky..Už jsem ti jednou psala,ale asi sis toho nevšimla...V tom Rožnově jsem byla...A jak si dojela free style,tak sem šla za tebou a nenašla jsem tě(asi ses převlíkala) a mi jsme už odjížděli Takže jsme nepokecaly=0(( No snad jindy!!!Pojedeš do Horky na "béčka"???
Dášenka
PS:Ten free style ti zkazili a byla to škoda...Jeli jste dobže

25.5.2006 14:39

sejtanek napsal(a):
Ahojky..Už jsem ti jednou psala,ale asi sis toho nevšimla...V tom Rožnově jsem byla...A jak si dojela free style,tak sem šla za tebou a nenašla jsem tě(asi ses převlíkala) a mi jsme už odjížděli Takže jsme nepokecaly=0(( No snad jindy!!!Pojedeš do Horky na "béčka"???
Dášenka
PS:Ten free style ti zkazili a byla to škoda...Jeli jste dobže

Jo a nemáš ICQ??

26.5.2006 08:45

sejtanek napsal(a):
Jo a nemáš ICQ??

Jo , mám - 302-780-852
Škoda, že jsme se nepotkaly... aler na tu Horku asi pojedu, takže v klidu...
Ten free style se vůbec nepovedl...
Počínaje tím, že mi dělal bordel, absolutně nestopoval a nespinoval, konče tím, že mi pokazili tu hudbu...
Ale na druhý den jsme jeli reining za 116 bodů...čekala jsem , že to bude horší...
V horsemanshipu jsme byli pátí z osmnácti... takže v poho... doufám, že se v Horce uvidíme...

26.5.2006 10:09

myarchie007 napsal(a):
Jo , mám - 302-780-852
Škoda, že jsme se nepotkaly... aler na tu Horku asi pojedu, takže v klidu...
Ten free style se vůbec nepovedl...
Počínaje tím, že mi dělal bordel, absolutně nestopoval a nespinoval, konče tím, že mi pokazili tu hudbu...
Ale na druhý den jsme jeli reining za 116 bodů...čekala jsem , že to bude horší...
V horsemanshipu jsme byli pátí z osmnácti... takže v poho... doufám, že se v Horce uvidíme...

Mě se ten free style líbil..Jak ti zrychloval...A kdyby ti nzkazili hudbu,tak bys byla tak 2.... Fakt to vypadalo dobře...A nevíš kde je nějaká výledková listina z toho WOODEN TROPHY?? Chtěla jsem vědět,kdo se umístil v horsemanshipu,pleasuru a reiningu..Ale jenom mládež...Mrzí mě,že jsem tam v neděli nebyla...Ale v Horce budu určitě!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík