Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2010 19:22
iisaabeel

XXX.XXX.34.65

Byl ste tam nekdo?divala sem se na jejich stranky a moc se mi to zamlouva jako dovolena

8.2.2010 20:09
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

iisaabeel napsal(a):
Byl ste tam nekdo?divala sem se na jejich stranky a moc se mi to zamlouva jako dovolena

Majitelé moc příjemní, koně - zlatíčka i pro naprostého začátečníka, příjemné rodinné prostředí venkova, krásné procházky po okolí mezi vinicemi, spousty typů na výlety.
Máš nějaký konkrétní dotaz? :-)

8.2.2010 21:59
iisaabeel

XXX.XXX.223.81

nikoliczenka napsal(a):
Majitelé moc příjemní, koně - zlatíčka i pro naprostého začátečníka, příjemné rodinné prostředí venkova, krásné procházky po okolí mezi vinicemi, spousty typů na výlety.
Máš nějaký konkrétní dotaz? :-)

Dekuji to mi staci,nekdy totiz fotky neodpovidaji skutecnosti,no sem rada ze tady tomu tak neni,je to presne podle mych predstav,vyjizdky,prochazky,krasny selsky styl no proste sem nadsena,ted uz jen pockat na normalni pocasi,jen mozna by me zajimalo jak dlouho dopredu se to ma rezervovat-1 pokoj

8.2.2010 22:20
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

iisaabeel napsal(a):
Dekuji to mi staci,nekdy totiz fotky neodpovidaji skutecnosti,no sem rada ze tady tomu tak neni,je to presne podle mych predstav,vyjizdky,prochazky,krasny selsky styl no proste sem nadsena,ted uz jen pockat na normalni pocasi,jen mozna by me zajimalo jak dlouho dopredu se to ma rezervovat-1 pokoj

Jaňův dvůr, majitele, koně jsem poznala nedávno a jsem stejně nadšená jako ty.
Záleží, jestli máš zájem o rezervaci mimo sezónu nebo v sezóně. Nejlepší bude napsat nezávazně mail a informovat se přímo u majitelky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík