jindriska
napsal(a):
Ahojky Máte někdo arábka ježděného westernově? Jezdíte s ním west. závody? Pište jaké byly začátky, jak jste vyřešili jejich typické "nošení" krku atd. Dávejte sem fotečky(nejlépe vaše a ne z netu...) Ať se můžeme pokochat pohledem na krásné tuzemské west.araby
Díky
Ahojky-čau, ty máš nějakýho arábka a kde jezdíš? Pošli fotku.
Já bych chtěla taky jezdit western., araba má kamoška na barely a tyče. A jak to vidíš u arabů -Ty? Zeptám se kamošky a napišu.
machacka
napsal(a):
Ahojky-čau, ty máš nějakýho arábka a kde jezdíš? Pošli fotku.
Já bych chtěla taky jezdit western., araba má kamoška na barely a tyče. A jak to vidíš u arabů -Ty? Zeptám se kamošky a napišu.
Já jen jezdím jednu mladou arabku, ale jednou bych určitě chtěla s arabama dělat western,ale ne rychlostky. Spíš reining a tak Jsou na to moc šikovní-až na ten krk,ale i to se dá celkem dobře zmáknout
Foto kobylky najdeš pod tématem Koně na hájence-Lyra.
jindriska
napsal(a):
Já jen jezdím jednu mladou arabku, ale jednou bych určitě chtěla s arabama dělat western,ale ne rychlostky. Spíš reining a tak Jsou na to moc šikovní-až na ten krk,ale i to se dá celkem dobře zmáknout
Foto kobylky najdeš pod tématem Koně na hájence-Lyra.
Pěkná kobylka, ta Lyra. Já mám svou pln. arabku taky na western. Ale co budeme jezdit je ještě předčasné. Loni se obsedla a letos se s ní začíná více jezdit a bude se přiježďovat....co jí půjde, to uvidím. Zatím cokoliv. Arabi jsou všestranní....