Zdravím všechny. Předběžně se poohlížím po ustájení pro roční arabku. Od první poloviny května. Jsem z Nového Města na Moravě, takže okolí Města, Žďáru a podobně by bylo nejlepší, ale netrvám na tom za každnou cenu, takže nevadí i dál.
Nepotřebuji halu, jízdárnu, sedlovnu, a tak podobně.... Stačí mi pouze na noc box (není problém venkovní), přes den výběh a v sezoně pastva. Samozřejmě ve společnosti dalších koní.
Máte někdo nějaký typ?
kathey
napsal(a):
Zdravím všechny. Předběžně se poohlížím po ustájení pro roční arabku. Od první poloviny května. Jsem z Nového Města na Moravě, takže okolí Města, Žďáru a podobně by bylo nejlepší, ale netrvám na tom za každnou cenu, takže nevadí i dál.
Nepotřebuji halu, jízdárnu, sedlovnu, a tak podobně.... Stačí mi pouze na noc box (není problém venkovní), přes den výběh a v sezoně pastva. Samozřejmě ve společnosti dalších koní.
Máte někdo nějaký typ?
škoda,že nejseš tady od nás z jihu..:-)
kathey
napsal(a):
když mě přijde, že všude jinde něco je, jen tady u nás nic...a nebo jsem slepá
Ahoj Kathey, možná bych o něčem věděla. Je to asi kilometr od Žďáru- Vysoké, je to směrem od hotelu Grunt nahoru,, kolem krásná příroda, jestli to tam znáš. Dokonce tam taky mají arabku, tak by to ožná šlo. Pán se jmenuje Miloslav Kratochvíl. Kontakt kdyžtak na mail.Jinak jsem tichý pozorovatel Arabů a ta Tvoje kobylenka je vážně krásná