Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2010 21:46
ambra

XXX.XXX.12.143

Dovolila jsem si založit.
No starej pán je po úrazu v nemocnici a taky nebyla zadarmo. Máme ji dva dny a taky na ni nemůžu dát dopustit. S tou naší můrou po sobě cvakaj zubama ale ještě ani jednou se nehryzly a nekoply. A velmi jim chutná záviděj si vzájemně žrádlo.

24.2.2010 08:16
aluska

XXX.XXX.196.7

ambra napsal(a):
No starej pán je po úrazu v nemocnici a taky nebyla zadarmo. Máme ji dva dny a taky na ni nemůžu dát dopustit. S tou naší můrou po sobě cvakaj zubama ale ještě ani jednou se nehryzly a nekoply. A velmi jim chutná záviděj si vzájemně žrádlo.

ahojky, taky Cipískovi hřívu nečešu nijak často. Jak píše Bonita, prohrábnu rukou, vyberu seno, ofinu má až na nozdry , občas jí připnu nánosníkem. A hříva už taky visí pěknej kus přes krk, ocas tahá po zemi, při couvání si už na něj šlápnul . Teď mi přijede lněnej olej, tak to zase bude žrádýlko pro hřívu a kopýtka

24.2.2010 12:30
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):

Tož gratulace k blondýně .
Pravda, do hřívy moc nesahat a když už rozčesávat, tak nejlépe s kondicionérem anebo aspoń umyté.
Ikdyž geny jsou geny, někomu neroste, někomu až moc a v létě se pod tím děsně potí a jinému by rostlo, kdyby neměl potřebu si to škrabat .
Neodolala jsem nehodit sem tohoto krasavce ( ikdyž foto stažené )
Bavorský norik, plemeník Ganimedes:

24.2.2010 13:33
bonita

XXX.XXX.173.217

ambra napsal(a):

sally, ten je ale krasny

24.2.2010 13:41
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
sally, ten je ale krasny

óóó, tak toho mít doma

24.2.2010 13:54
sally

XXX.XXX.70.138

aluska napsal(a):
óóó, tak toho mít doma

Větší foto zde , když se líbí:
http://www.lfl.bayern.de/lvfz/ schwaiganger/pferde/09869/index.php? rasse2=Kaltblut&zeigen=Anzeigen&js=ja

24.2.2010 14:06
aluska

XXX.XXX.196.7

sally napsal(a):
http://www.lfl.bayern.de/lvfz/ schwaiganger/pferde/09869/index.php? rasse2=Kaltblut&zeigen=Anzeigen&js=ja

je prostě úžasnej, tohle mi nedělej

24.2.2010 14:07
saborka

XXX.XXX.184.52

sally napsal(a):

no ten je Božííí, hm,
já jdu právě vyskoušet nové sedlo, je to wide full Qhors velikost, tak mi držte palce ať je to OK

24.2.2010 14:08
sally

XXX.XXX.70.138

aluska napsal(a):
je prostě úžasnej, tohle mi nedělej

Jen jsem chtěla potěšit oko krásným koněm , no

24.2.2010 14:09
aluska

XXX.XXX.196.7

sally napsal(a):
Jen jsem chtěla potěšit oko krásným koněm , no

to jsi potěšila, takovej krasavec se vidí málokdy

24.2.2010 14:12
saborka

XXX.XXX.184.52

ambra napsal(a):

s tou hřívou, já mám doma dva pankáče..., Betyně tý netoste pranic, to jsou doslova myší ocásky stojící kolmo k k matičce zemi, Kluchi si loni hřívu totálně orval o stromy, teprv mu to začíná přepadávat na staranu, co stihlo dorůst, začala jsem je teď před jarem důkladně cpát česnekovýma tabletama, tak doufám že pak muškám chutnat nebudou a nebude tolika potřeba aby se Kulich drbal, lněný olej dávám celou zimu, na Bty to tedy nemá vliv vůbec....

24.2.2010 14:15
bonita

XXX.XXX.173.217

saborka napsal(a):
s tou hřívou, já mám doma dva pankáče..., Betyně tý netoste pranic, to jsou doslova myší ocásky stojící kolmo k k matičce zemi, Kluchi si loni hřívu totálně orval o stromy, teprv mu to začíná přepadávat na staranu, co stihlo dorůst, začala jsem je teď před jarem důkladně cpát česnekovýma tabletama, tak doufám že pak muškám chutnat nebudou a nebude tolika potřeba aby se Kulich drbal, lněný olej dávám celou zimu, na Bty to tedy nemá vliv vůbec....

saborko, ked zacnu lietat muchnicky, zacni ho-hrivu a koren ocasku, potierat naftou, vazne, zabera to

24.2.2010 14:16
petra136

XXX.XXX.67.24

saborka napsal(a):
no ten je Božííí, hm,
já jdu právě vyskoušet nové sedlo, je to wide full Qhors velikost, tak mi držte palce ať je to OK

já zkoušela včera a je nám malý , tak budu shánět dál. Snad budeš mít víc štěstí.

24.2.2010 14:19
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
saborko, ked zacnu lietat muchnicky, zacni ho-hrivu a koren ocasku, potierat naftou, vazne, zabera to

hm, tak já myslela, že lněný olej na růst hřívy působí, dávám ho jen na jaře a na podzim pokaždé tak 3 měsíce na přesrstění a mám v té době pocit, že kopyta rostou úplně před očima, tak jsem předpokládala, že na hřívu to má vliv taky. No naštěstí máme dlouhou a pořád roste, už jsem přemýšlela o splítání do copanů, motá se mi v otěžích a aby se mu moc nezacuchala

24.2.2010 14:27
bonita

XXX.XXX.173.217

ambra napsal(a):

24.2.2010 14:29
bonita

XXX.XXX.173.217

ambra napsal(a):

neviem, ci to bude dobre vidiet, ale fakt ma uz strasne dlhu hrivu, no kedze on je velky, tak to cloveku tak nepride, ale normalny kon by vyzeral uz ako z rozpravky

24.2.2010 14:31
sally

XXX.XXX.70.138

saborka napsal(a):

Saborka, to je bohužel častá daň za hermelíny, že jsou plešouni
Jedné mojí taky skoro neroste - hříva ani ocas, naštěstí té druhé jo

24.2.2010 14:31
bonita

XXX.XXX.173.217

ambra napsal(a):

24.2.2010 14:33
bonita

XXX.XXX.173.217

ambra napsal(a):

a este to matak vselijak, aj na jednej aj na druhej strane, asi ako sa vyspi

24.2.2010 14:33
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):

No jo, hřebec. A není hermelín .
Taky se snad s věkem dočkáme

24.2.2010 14:35
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
No jo, hřebec. A není hermelín .
Taky se snad s věkem dočkáme

když bude po mamince

24.2.2010 14:38
bonita

XXX.XXX.173.217

ambra napsal(a):

shirici by mali mat hustu hrivu v genoch, co som mala moznost vidiet, tak hlavne chovnacky ponechane napospas iba pastve a rodeniu mimiskov, mali hrivy skoro kazda metrove, a ocasky nemozem posudit, lebo im ich strihaju na velmi kratko a samozrejme predpokladame, ze netrpia letnou vyrazkou, ze, to potom jezko namiesto peknej hrivy, neminie ziadne plemeno

24.2.2010 14:42
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
shirici by mali mat hustu hrivu v genoch, co som mala moznost vidiet, tak hlavne chovnacky ponechane napospas iba pastve a rodeniu mimiskov, mali hrivy skoro kazda metrove, a ocasky nemozem posudit, lebo im ich strihaju na velmi kratko a samozrejme predpokladame, ze netrpia letnou vyrazkou, ze, to potom jezko namiesto peknej hrivy, neminie ziadne plemeno

ten tvůj hřebec je taky pořádnej vlasatec, no jo, maj na to hormony. Já jsem ráda aspoň za tu Cipískovo, když o to nejdůležitější přišel

24.2.2010 14:53
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):
ten tvůj hřebec je taky pořádnej vlasatec, no jo, maj na to hormony. Já jsem ráda aspoň za tu Cipískovo, když o to nejdůležitější přišel

tý jo, holky nějak nestíhám, krásnéééé vše moc krásnééééé.....

taky nemáme žádnou extra hřívu...je sice hustá, ale do délky ne a ne růst

24.2.2010 17:24
sally

XXX.XXX.70.138

aluska napsal(a):

Když už dlouhé hřebčí hřívy - tohle sice není chlaďas, ale udržovat bych to nechtěla:
http://rebecca.rajce.idnes.cz/Scorps_Appa/#04.jpg
- šmikla bych to na půl délky. Já jsem barbar, jak už to příliš přesahuje krk, nelíbí se mi to, na praktičnost nehledě... asi ta délka Ambřiny nové kobyly mi vyhovuje. Do otěží to leze i tak dost...

24.2.2010 17:46
bonita

XXX.XXX.59.150

ambra napsal(a):

sally, panecku, ten palomino ma ale hrivisko, no udrzovat by som ju veru nechcela...

24.2.2010 19:21
saborka

XXX.XXX.184.52

bonita napsal(a):
sally, panecku, ten palomino ma ale hrivisko, no udrzovat by som ju veru nechcela...

mě ten blonďák nejvíc připomíná ze Shreka prince Krasoně jak tam hází patkou

jinak vyskoušela jsem nové sedlo a je to křesílečko, no paráda, jen ty třmeny jsou jaksi, ehm, ohyzdný
kulichovi snad je, je odost širší nez měl doteď snad mu to bude taky pohodlnější.

24.2.2010 19:44
saborka

XXX.XXX.184.52

ambra napsal(a):

http://www.novinky.cz/koktejl/193062-opily
-drevorubec-neuridil-nakladak-ani-kone.html

mezera za opily

24.2.2010 21:29
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Tož gratulace k blondýně .
Pravda, do hřívy moc nesahat a když už rozčesávat, tak nejlépe s kondicionérem anebo aspoń umyté.
Ikdyž geny jsou geny, někomu neroste, někomu až moc a v létě se pod tím děsně potí a jinému by rostlo, kdyby neměl potřebu si to škrabat .
Neodolala jsem nehodit sem tohoto krasavce ( ikdyž foto stažené )
Bavorský norik, plemeník Ganimedes:

sally hezkej hřebec

24.2.2010 21:32
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):

jmisak můžu se ještě zeptat odkud kobylku znáte a co o ní víte?

24.2.2010 22:40
sally

XXX.XXX.70.138

saborka napsal(a):
http://www.novinky.cz/koktejl/193062-opily
-drevorubec-neuridil-nakladak-ani-kone.html

mezera za opily

Já to říkám furt, že ožralkové mají minimálně jednoho anděla strážného navíc oproti ostatním

25.2.2010 09:14
aluska

XXX.XXX.196.7

ambra napsal(a):
jmisak můžu se ještě zeptat odkud kobylku znáte a co o ní víte?

holky, u nás svítí sluníčko , sníh taje, u koní je břečka jako hrom , ale i tak se už za tím mým klukem těším

25.2.2010 10:20
bonita

XXX.XXX.167.42

saborka napsal(a):
mě ten blonďák nejvíc připomíná ze Shreka prince Krasoně jak tam hází patkou

jinak vyskoušela jsem nové sedlo a je to křesílečko, no paráda, jen ty třmeny jsou jaksi, ehm, ohyzdný
kulichovi snad je, je odost širší nez měl doteď snad mu to bude taky pohodlnější.

25.2.2010 11:45
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

taky máme u nás krásné sluníčko,a jak hřeje !!!!paráda...sníh už docela rychle taje...místy už je vidět travička...ale fakt jen místy a toho bláta co už máme před stájí...takže nás každou chvíli čekají bahení koupele

25.2.2010 11:47
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

holky ještě takový blbý dotaz....záleží nějak na jménu hříběte když stejné bude mít jen poloviční původ??? já jen jestli musí mít jméno po mamině od R nebo po tatíkovi po S
mám teda vymyšlený pro kobylku Rozinka, pro hřebečka buď Remorker, nebo Robin

25.2.2010 13:11
sally

XXX.XXX.70.138

madow napsal(a):
holky ještě takový blbý dotaz....záleží nějak na jménu hříběte když stejné bude mít jen poloviční původ??? já jen jestli musí mít jméno po mamině od R nebo po tatíkovi po S
mám teda vymyšlený pro kobylku Rozinka, pro hřebečka buď Remorker, nebo Robin

Vůbec nezáleží.
Jako chovatel můžeš pojmenovat kobylku libovolně ( na jakékoli písmeno), hřebečka v podstatě též. Pouze u hřebců uchovněných musí jméno začínat prvním písmenem jména otce - ale ikdyž mají do té doby jméno jiné, nic se neděje, prostě se přejmenují. U polovičního původu hřebce uchovnění nehrozí, takže ať už se narodí cokoliv, jméno je jen a jen na tobě

25.2.2010 21:09
ambra

XXX.XXX.12.143

aluska napsal(a):
ahojky, taky Cipískovi hřívu nečešu nijak často. Jak píše Bonita, prohrábnu rukou, vyberu seno, ofinu má až na nozdry , občas jí připnu nánosníkem. A hříva už taky visí pěknej kus přes krk, ocas tahá po zemi, při couvání si už na něj šlápnul . Teď mi přijede lněnej olej, tak to zase bude žrádýlko pro hřívu a kopýtka

aluska kde kupuješ lněnej olej?

26.2.2010 00:19
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):

Bonita: může tohle být shire?
http://rebecca.rajce.idnes.cz/muskerro/#album
A ještě přidám odkaz na nějaký šikmooký chladnokrevný sport ( něco jako dostihy v tahu) - šířka předků těch koní je impozantní. Jako udidlo řetěz ... asi jiný kraj, jiný mrav:
http://rebecca.rajce.idnes.cz/Banei/

26.2.2010 00:29
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Bonita: může tohle být shire?
http://rebecca.rajce.idnes.cz/muskerro/#album
A ještě přidám odkaz na nějaký šikmooký chladnokrevný sport ( něco jako dostihy v tahu) - šířka předků těch koní je impozantní. Jako udidlo řetěz ... asi jiný kraj, jiný mrav:
http://rebecca.rajce.idnes.cz/Banei/

Zadala jsem Banei vyhledávači a mj. vyjelo i tohle video.
Fakt to jsou dostihy v tahu na pískové dráze. Co ovšem někteří závodníci tropí před cílem, aby koně pohnali, by zasloužilo jednu dobře mířenou okovanou zadní mezi oči...
http://www.youtube.com/watch?v=x8cHMzgUt3c

26.2.2010 01:32
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Zadala jsem Banei vyhledávači a mj. vyjelo i tohle video.
Fakt to jsou dostihy v tahu na pískové dráze. Co ovšem někteří závodníci tropí před cílem, aby koně pohnali, by zasloužilo jednu dobře mířenou okovanou zadní mezi oči...
http://www.youtube.com/watch?v=x8cHMzgUt3c

A ještě přidám nějaká hezká:
http://www.youtube.com/watch?v= aDn0FOe6bGE&NR=1
a
http://www.youtube.com/watch?v= UiyFbPamENs&feature=related

26.2.2010 09:26
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):
A ještě přidám nějaká hezká:
http://www.youtube.com/watch?v= aDn0FOe6bGE&NR=1
a
http://www.youtube.com/watch?v= UiyFbPamENs&feature=related

tak to video je teda hrozný.....chudinky....

26.2.2010 09:27
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
tak to video je teda hrozný.....chudinky....

tak ten "šedivo-bílý" nevím jak to nazvat koník je úžasný....

26.2.2010 10:38
bonita

XXX.XXX.158.87

ambra napsal(a):

sally, ten rousaty konik je prenadherny irsky cob, slintam tak, ze uz mozem na stole plavatna shira ma kratsie nohy a prilis robustne telo, ale povedala by som, ze shira v predkoch ma

26.2.2010 10:38
bonita

XXX.XXX.158.87

ambra napsal(a):

no a ti rakosnici, co robia s tymi tazakmi, to som v zivote este nevidela, fakt! idem si oci vyocit...

26.2.2010 12:18
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):
sally, ten rousaty konik je prenadherny irsky cob, slintam tak, ze uz mozem na stole plavatna shira ma kratsie nohy a prilis robustne telo, ale povedala by som, ze shira v predkoch ma

Aha, to mě nekoplo, že je vlastně strakatý - myslela jsem, že tak divně vyběluje.

26.2.2010 12:19
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):
no a ti rakosnici, co robia s tymi tazakmi, to som v zivote este nevidela, fakt! idem si oci vyocit...

Japonská civilizace asi

26.2.2010 13:56
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

http://rebecca.rajce.idnes.cz/Noname/#17.jpg
toto je taky nádhera

26.2.2010 19:40
bonita

XXX.XXX.164.42

ambra napsal(a):

Marketko, to je tiez barvicka na zozratie

27.2.2010 22:47
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
Marketko, to je tiez barvicka na zozratie

TAk jsme se byly dneska projet

27.2.2010 23:11
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
TAk jsme se byly dneska projet

A ještě jedna

28.2.2010 08:37
bonita

XXX.XXX.40.228

ambra napsal(a):

jeeej vy sa mate, kobylky boli dobre spolu v zaprahu?

28.2.2010 10:12
gomira

XXX.XXX.26.126

ambra napsal(a):

A další flekáček je na světě
Včera ráno se narodil na Bouzově a měl by být po Navarovi.

28.2.2010 10:13
gomira

XXX.XXX.26.126

gomira napsal(a):
A další flekáček je na světě
Včera ráno se narodil na Bouzově a měl by být po Navarovi.

a ještě jedna

28.2.2010 11:19
bonita

XXX.XXX.40.228

ambra napsal(a):

ten je sladky, na zozratie

28.2.2010 11:26
bubo

XXX.XXX.20.53

gomira napsal(a):
a ještě jedna

Ten je krásnej- prcek

28.2.2010 15:53
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
jeeej vy sa mate, kobylky boli dobre spolu v zaprahu?

bonita ano, poprvý tak se musej ještě spolu schodit.

28.2.2010 17:24
efendi

XXX.XXX.155.43

gomira napsal(a):
a ještě jedna

Omlouvám se že se pletu do diskuse ale ten prcek z Bouzova je krááásnej .Chodila jsem kdysi k panu Pokornému jezdit...

2.3.2010 09:47
misamarincova

XXX.XXX.210.251

bonita napsal(a):
ten je sladky, na zozratie

Ze včerejška..

2.3.2010 09:50
misamarincova

XXX.XXX.210.251

misamarincova napsal(a):
Ze včerejška..

...

2.3.2010 10:08
madow

XXX.XXX.121.112

misamarincova napsal(a):
...

jééé Míšo ty jsou tak krásně čistí, to ty naši dobytci neváhali ani minutu....jen Rozárka už se neválí, už jí tíží bříško

2.3.2010 10:08
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
jééé Míšo ty jsou tak krásně čistí, to ty naši dobytci neváhali ani minutu....jen Rozárka už se neválí, už jí tíží bříško

nechtěl jít domů....bál se vody

2.3.2010 10:09
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
nechtěl jít domů....bál se vody

Rozárka zase myslela že ve stáji nebude nic na chroupání tak dělala ještě zásoby

2.3.2010 10:09
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

a Broumovský kláštěr

2.3.2010 10:45
misamarincova

XXX.XXX.210.251

madow napsal(a):
a Broumovský kláštěr

Čistí? Neuberg jo, ten absolvuje každý den koupel, dostane odpocovačku na oschnutí a v boxe má nastláno po kolena, aby vypadal, že je to flekáč. Ale kobyly se nešetří. Dafné má termín červen červenec, ale ještě lítá jak střelená..

2.3.2010 10:58
madow

XXX.XXX.121.112

misamarincova napsal(a):
Čistí? Neuberg jo, ten absolvuje každý den koupel, dostane odpocovačku na oschnutí a v boxe má nastláno po kolena, aby vypadal, že je to flekáč. Ale kobyly se nešetří. Dafné má termín červen červenec, ale ještě lítá jak střelená..

aha takže taky blátivci....tak to má ještě kupu času, Rozárka má max 3týdny

2.3.2010 13:49
petra136

XXX.XXX.67.16

madow napsal(a):
aha takže taky blátivci....tak to má ještě kupu času, Rozárka má max 3týdny

My máme ve výběhu brouzdaliště, ale naštěstí se mi v tom čuňátka neválí.
Tady Sabina provokuje dědulu a tomu je to úúúúplně jedno!!!

2.3.2010 13:50
petra136

XXX.XXX.67.16

petra136 napsal(a):
My máme ve výběhu brouzdaliště, ale naštěstí se mi v tom čuňátka neválí.
Tady Sabina provokuje dědulu a tomu je to úúúúplně jedno!!!

a tady moje krasavička!

2.3.2010 14:24
bonita

XXX.XXX.149.113

ambra napsal(a):

2.3.2010 15:15
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):

andrejko, malej je prostě boží....čudlíček malej usměvavej

3.3.2010 10:52
bonita

XXX.XXX.185.175

ambra napsal(a):

tu su pekne fotecky: http://www.flickr.com/ photos/22784156@N05/

3.3.2010 16:15
saborka

XXX.XXX.184.52

bonita napsal(a):
tu su pekne fotecky: http://www.flickr.com/ photos/22784156@N05/

tak to je můj sen jet na koni po pláži............ dík za odkaz Bonitko

3.3.2010 16:48
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

saborka napsal(a):
tak to je můj sen jet na koni po pláži............ dík za odkaz Bonitko

Bonita: to jsou krásné fotečky. Takový kolos koní, jak se táhne krajinou

4.3.2010 08:59
bonita

XXX.XXX.87.81

ambra napsal(a):

som rada, ze fotecky v odkaze sa pacili a pokochali ste sim oci, on taka masa krasnych koni pokope musi vydavat ohromny zvuk, ved len ked nasi dvaja idu po ceste, uz z dialky viem, ze sa blizia k domovu

4.3.2010 09:21
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
som rada, ze fotecky v odkaze sa pacili a pokochali ste sim oci, on taka masa krasnych koni pokope musi vydavat ohromny zvuk, ved len ked nasi dvaja idu po ceste, uz z dialky viem, ze sa blizia k domovu

krásný zvířata, myslím že ještě asi před měsícem byli na bazoši na prodej hříbata toto plemena vím že za 11měsíční hříbě chtěli asi 60tisíc a pak to stáhli na 40....úžasný tvor hlavně ta mohutnost krása....

4.3.2010 09:45
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
krásný zvířata, myslím že ještě asi před měsícem byli na bazoši na prodej hříbata toto plemena vím že za 11měsíční hříbě chtěli asi 60tisíc a pak to stáhli na 40....úžasný tvor hlavně ta mohutnost krása....

mně se to neotevřelooooooooo

4.3.2010 10:08
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

smazala jsi mezeru? taky mě tam trápila

4.3.2010 13:18
ambra

XXX.XXX.12.143

m i s i c k a napsal(a):
Bonita: to jsou krásné fotečky. Takový kolos koní, jak se táhne krajinou

hezký fotky jenom by zajímalo k jé příložitosti se takhle projížděj po té pláži protože mi to přišlo jako nějaké slavnosti, když maj ty koně tak hezky napentlené. A taky jsou tam pak dál fotky z nějakých výstav a na některých ti koně maj ocasy dlouhé a někde je maj kupírované to by mě taky zajímalo proč. Jinak fotky jako takové všechny super i ty nekoníkové.

5.3.2010 10:19
bonita

XXX.XXX.158.236

ambra napsal(a):

urcite to bolanejaka super akcia, maju dobre vyzdoby, ze? a evidentne im nerobi problem, dat dokopy taku ucast, to my im mozme len ticho zavidiet...

5.3.2010 16:50
saborka

XXX.XXX.184.52

bonita napsal(a):
urcite to bolanejaka super akcia, maju dobre vyzdoby, ze? a evidentne im nerobi problem, dat dokopy taku ucast, to my im mozme len ticho zavidiet...

já byla na podobné akci v Německu, je to víc jak 10let, bylo to nějak před nebo na- velikonoce v Lužicko-srbsko - nebyli to jen chlaďasi, tak 50%-50%, ale ten průvoud... šlo se po dvojicích a snad 1km dlouhý "štrůdl" no koní mraky a taky tak vyzdobení.

6.3.2010 00:26
sally

XXX.XXX.70.138

saborka napsal(a):
já byla na podobné akci v Německu, je to víc jak 10let, bylo to nějak před nebo na- velikonoce v Lužicko-srbsko - nebyli to jen chlaďasi, tak 50%-50%, ale ten průvoud... šlo se po dvojicích a snad 1km dlouhý "štrůdl" no koní mraky a taky tak vyzdobení.

Myslím, jestli to není obdoba tohoto:
http://cestovani.idnes.cz/ tradicni-velikonocni-jizda-ozivi-lukavec-f1b-/ igcechy.asp?c=A010413_122945_ostr_volnycas_inc
Tady to asi nijak běžné není, ale četla jsem někde, že třeba v Německu ano.

6.3.2010 11:32
bonita

XXX.XXX.66.97

ambra napsal(a):

nam veru smeti nikto neukradne

6.3.2010 12:54
saborka

XXX.XXX.184.52

bonita napsal(a):
nam veru smeti nikto neukradne

pěkný hlídač, to je jak bývá na sloupech vrat do statku lev

a to je aktualní foto? nám tady teda chumelí aspoň už zas 3tí den, včera to byla docela síla, dnes ráno zase pořádná vánice- sníh lítal vodorovně se zemí, vidět bylo na pár metrů, dokonce se nám tady na R10 rychlostce srazilo spousta au kvůli sněhut, ještě že nikam nemusim. teda bohužel ani na koni se ven nevydám........ tak si aspoń vyrábím uzdu a snad to i bude pěkný

6.3.2010 13:43
bonita

XXX.XXX.66.97

ambra napsal(a):

je sice zima, a vcera bola aj chumelenica, ale sme bez snehu

6.3.2010 15:04
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
je sice zima, a vcera bola aj chumelenica, ale sme bez snehu

Tak my stihly včera sluníčko, vítr, zimu, sněhovou vánici, sluníčko dvě kůzlata(kozlíky).... no náročnej to den včera. A dneska zima a slunko a vítr co víc si přát?

6.3.2010 15:06
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
Tak my stihly včera sluníčko, vítr, zimu, sněhovou vánici, sluníčko dvě kůzlata(kozlíky).... no náročnej to den včera. A dneska zima a slunko a vítr co víc si přát?

A ještě jedna dnešní.

6.3.2010 21:31
petra136

XXX.XXX.67.16

ambra napsal(a):
A ještě jedna dnešní.

Nááádhera!!! Krásná kůzlátka! To mě se kozenky od tý doby, co jsem dovezla zvířata z Německa vůbec nedaří. Dneska mi umřela moje nejhezčí, chtěla jsem si od ní nechat kozičky do chovu, ale za celý téměř dva roky, co je u mě, neporodila. Asi budu muset s kozenkama skončit. Chjo!!!

6.3.2010 22:26
ambra

XXX.XXX.12.143

petra136 napsal(a):
Nááádhera!!! Krásná kůzlátka! To mě se kozenky od tý doby, co jsem dovezla zvířata z Německa vůbec nedaří. Dneska mi umřela moje nejhezčí, chtěla jsem si od ní nechat kozičky do chovu, ale za celý téměř dva roky, co je u mě, neporodila. Asi budu muset s kozenkama skončit. Chjo!!!

Petro taky jsme měly takový období (kůzlata se narodila mrtvá, jedna nezabřezla...)a kozeny jsme darovaly za symbolickou cenu (připuštění) na Zlínsko. A dneska jestli dobře počítám jsou tam 3tím rokem maj cca 7 a 6 let a rozrostli se na takový malý stádečko asi 9ks a ta starší před pár dny porodila trojčata a ta druhý dvojčata. A maj se dobře běhaj si po pastvě..... A já si pořídila druhý a zatím se zdaj že to bude všechno v pohodě, ještě jsem zvědavá na hnědou co z ní vypadne, ale má ještě čas.
Tak držím palečky aby se to u tebe srovnalo a začalo se dařit.
A taky nezbednice s monoklem

8.3.2010 06:48
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

ambra napsal(a):
Petro taky jsme měly takový období (kůzlata se narodila mrtvá, jedna nezabřezla...)a kozeny jsme darovaly za symbolickou cenu (připuštění) na Zlínsko. A dneska jestli dobře počítám jsou tam 3tím rokem maj cca 7 a 6 let a rozrostli se na takový malý stádečko asi 9ks a ta starší před pár dny porodila trojčata a ta druhý dvojčata. A maj se dobře běhaj si po pastvě..... A já si pořídila druhý a zatím se zdaj že to bude všechno v pohodě, ještě jsem zvědavá na hnědou co z ní vypadne, ale má ještě čas.
Tak držím palečky aby se to u tebe srovnalo a začalo se dařit.
A taky nezbednice s monoklem

Tak u nás dnes -13°C, Snad už jsou to poslední mrazivé dny. Oba koně už hodně línají ..

8.3.2010 10:57
madow

XXX.XXX.121.112

m i s i c k a napsal(a):
Tak u nás dnes -13°C, Snad už jsou to poslední mrazivé dny. Oba koně už hodně línají ..

ahojky ženský, tak já hlásím taky -10 stupňů a napadlo asi 10 čísel sněhu, no prostě hrůza už mě ten sníh fakt nebaví....Rozárka má postavený už boxík, takže se bude už moc v klidu ohřebit

8.3.2010 13:39
bonita

XXX.XXX.124.175

ambra napsal(a):

my nastatsie bez snehu, ale kos aje riadna, brrrr

9.3.2010 07:47
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
my nastatsie bez snehu, ale kos aje riadna, brrrr

ahojte, konečně svítí sluníčko a i když mrzne sněhu ubývá...Rozárka se vesele rochní v novém boxe a i bříško už jí kleslo dolů...jen čekám kdy se jí začne nalévat vemínko to zatím jaksi nespolupracuje a to mě děsí....ale pro jistotu jsem si koupila kbelík sušeného kobylího mlíčka...co kdyby náhodou...ale na to nechci ani myslet

9.3.2010 14:07
bonita

XXX.XXX.167.185

ambra napsal(a):

tusim sme vsetci pomrzli

9.3.2010 14:37
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
tusim sme vsetci pomrzli

Já teda nepomrzla pouze jsem nachlazená.

9.3.2010 15:10
bonita

XXX.XXX.167.185

ambra napsal(a):

a jj, tak to ti nezavidim, skoro sa uzdrav

9.3.2010 20:48
saborka

XXX.XXX.184.52

bonita napsal(a):
a jj, tak to ti nezavidim, skoro sa uzdrav

teď jsem přišla z krmení, kozu jsem uvázala ráno ve stodole ale tak aby zas viděla na ostatní, protoře mi káča pitomá trká do oveček-březích, no a našla jsem ji tam viset-svázanou do kozelce za nohy na vodítku dlouhým 3m, na uvázání je zvyklá, nevim co tam vyváděla, když jsem ji rozvázala, myslela jsem že už nevstane, naštěstí když jsem ji pomohla na nohy se otřepala a dobrý...... no....... chci ji prodat, nehodí se mi k samým ovečkám ale nějak neni zájem, popravdě má pastruk ale jinak je super ochočená...

9.3.2010 20:49
saborka

XXX.XXX.184.52

saborka napsal(a):
teď jsem přišla z krmení, kozu jsem uvázala ráno ve stodole ale tak aby zas viděla na ostatní, protoře mi káča pitomá trká do oveček-březích, no a našla jsem ji tam viset-svázanou do kozelce za nohy na vodítku dlouhým 3m, na uvázání je zvyklá, nevim co tam vyváděla, když jsem ji rozvázala, myslela jsem že už nevstane, naštěstí když jsem ji pomohla na nohy se otřepala a dobrý...... no....... chci ji prodat, nehodí se mi k samým ovečkám ale nějak neni zájem, popravdě má pastruk ale jinak je super ochočená...

nelča

10.3.2010 09:39
aluska

XXX.XXX.196.7

saborka napsal(a):
nelča

holky, Kauflanďáček pořád kvete

11.3.2010 09:57
bonita

XXX.XXX.181.245

ambra napsal(a):

pomoooc pomoooc, my sme zapadani a stale sype, mna snad trafi slak

11.3.2010 10:13
bonita

XXX.XXX.181.245

ambra napsal(a):

nase macky po mejdane

11.3.2010 12:34
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
nase macky po mejdane

bonita tady je taky sníh sice jenom takový poprašek, ale je. A koukám čičinky jsou po mejndanu ne?

11.3.2010 20:35
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
bonita tady je taky sníh sice jenom takový poprašek, ale je. A koukám čičinky jsou po mejndanu ne?

http://video.ihned.cz/c1-41019950-video- cerny-kun-britske-hitparady-zokejove- predelali-hit-downtown doporučuju pustit bedničky

12.3.2010 08:46
aluska

XXX.XXX.196.7

ambra napsal(a):
http://video.ihned.cz/c1-41019950-video- cerny-kun-britske-hitparady-zokejove- predelali-hit-downtown doporučuju pustit bedničky

holky, u nás napadlo skoro 10 cenťáků sněhu. Já myslela, že je už po zimě a ono teda ještě ne

12.3.2010 09:33
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):
holky, u nás napadlo skoro 10 cenťáků sněhu. Já myslela, že je už po zimě a ono teda ještě ne

ahojte ženy, tak u nás už naštěstí nesněží, jen mrzne jak v Rusku.....

12.3.2010 09:53
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
ahojte ženy, tak u nás už naštěstí nesněží, jen mrzne jak v Rusku.....

Tak tady je sníh asi tak 2cm napdl do rána a zima je tu teda taky sice nic extrémního ale na to jak bylo min. týden hezky fakt kosa.

12.3.2010 13:54
aluska

XXX.XXX.196.7

ambra napsal(a):
Tak tady je sníh asi tak 2cm napdl do rána a zima je tu teda taky sice nic extrémního ale na to jak bylo min. týden hezky fakt kosa.

no já se na to vykašlu, tady zas chumelí. Včera jsem nesedlala, protože byl Cipísek mokrej a teď se mi namočí zas .

13.3.2010 05:04
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

aluska napsal(a):
no já se na to vykašlu, tady zas chumelí. Včera jsem nesedlala, protože byl Cipísek mokrej a teď se mi namočí zas .

Tak hlásím taky chumelenici ¨Asi uděláme dnes Mikulášskou vyjížd'ku

13.3.2010 08:37
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

večer krásně chumelilo (kéž by bylo tak hezké počasí na vánoce) a ted už jen prší....holky jsem napnutá jak kšandy Rozina má v pondělí první termín....co myslíte je na chlaďáska blbé jméno Sonet??? holka by pak asi byla Soneta...

13.3.2010 08:50
bonita

XXX.XXX.119.152

ambra napsal(a):

tak drzim palecky, nahodou, Sonet je dobre meno, aj Soneta, a to chces na S?

13.3.2010 09:01
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak drzim palecky, nahodou, Sonet je dobre meno, aj Soneta, a to chces na S?

ne nemusí být od S ale tak nějak mě to při hladání jmen padlo do oka....původně jsem vymýšlela jména aby byla kobylka podle mamči po R a hřebeček po otci od S jenže kobylčí jméno na R mě žádné nezaujalo...takže pokud máte nějaké návrhy sem s nima

13.3.2010 09:56
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
ne nemusí být od S ale tak nějak mě to při hladání jmen padlo do oka....původně jsem vymýšlela jména aby byla kobylka podle mamči po R a hřebeček po otci od S jenže kobylčí jméno na R mě žádné nezaujalo...takže pokud máte nějaké návrhy sem s nima

madow máš jedno kdy se to narodí hlavně když to bude zdravé a nejlíp když se ohřebí sama a nic nebude řešit. TAkové porody jsou nejlepší. A jméno bych neřešila už vůbec ono až to bude na světě tak tě něco napadne samo. Věř tomu, že pokud to není nápad dané chvíle tak mu stejně ostatní říkaj jinak Takže až uslyšíš, že ta malá svině podlezla ohradník a zdrhla budeš přesně vědět o kom je řeč.

13.3.2010 10:03
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
madow máš jedno kdy se to narodí hlavně když to bude zdravé a nejlíp když se ohřebí sama a nic nebude řešit. TAkové porody jsou nejlepší. A jméno bych neřešila už vůbec ono až to bude na světě tak tě něco napadne samo. Věř tomu, že pokud to není nápad dané chvíle tak mu stejně ostatní říkaj jinak Takže až uslyšíš, že ta malá svině podlezla ohradník a zdrhla budeš přesně vědět o kom je řeč.

Ale třeba tahle paní kobyla se jmenuje Dája taky hezký jméno

13.3.2010 10:30
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

ambra napsal(a):
Ale třeba tahle paní kobyla se jmenuje Dája taky hezký jméno

Madow : známý má valacha ČT Soneta. Jezdí s ním western soutěže

14.3.2010 07:37
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
Madow : známý má valacha ČT Soneta. Jezdí s ním western soutěže

Tak přidám něco ze včerejška at' nezapadnem

14.3.2010 07:38
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
Tak přidám něco ze včerejška at' nezapadnem

14.3.2010 07:39
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):

napadlo tak minimálně 10cm sněhu

14.3.2010 07:40
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
napadlo tak minimálně 10cm sněhu

14.3.2010 07:41
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):

jedna z vyjížd'ky

14.3.2010 07:42
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
jedna z vyjížd'ky

a jedna pro zasmání

14.3.2010 11:23
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
a jedna pro zasmání

Ještě něco z dneška

14.3.2010 11:23
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
Ještě něco z dneška

14.3.2010 17:44
petra136

XXX.XXX.67.211

m i s i c k a napsal(a):
a poslední

Zdravím!
Nevíte někdo, kolik je připouštěcí poplatek u Navara? Asi se mi povede od něj získat ID , ale potřebuju si spočítat, kolik si mám našetřit .
Děkuju!

14.3.2010 18:45
madow

XXX.XXX.20.105

petra136 napsal(a):
Zdravím!
Nevíte někdo, kolik je připouštěcí poplatek u Navara? Asi se mi povede od něj získat ID , ale potřebuju si spočítat, kolik si mám našetřit .
Děkuju!

ahojky, nevím jak letos ale loni NAVAR připouštěl za 4000+dph

15.3.2010 11:02
saborka

XXX.XXX.184.52

ambra napsal(a):

držte si brady

http://videa.superhry.cz/video/9758-konske-ko/

15.3.2010 11:48
madow

XXX.XXX.121.112

saborka napsal(a):
držte si brady

http://videa.superhry.cz/video/9758-konske-ko/

bože, patří mu to debilovi...hrůza....

15.3.2010 12:24
saborka

XXX.XXX.184.52

ambra napsal(a):

http://www.facebook.com/Saborka?ref=name

15.3.2010 13:17
aluska

XXX.XXX.196.7

saborka napsal(a):
http://www.facebook.com/Saborka?ref=name

tý jo, ten jí koupil, ale dobře mu tak, magorovi

17.3.2010 08:21
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

zapadáváme.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík