Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2010 20:45
blondy1

XXX.XXX.3.172

Dobrý večer. chci se zeptat , nemáte někdo na prodej přebytečné pražce.Prosím spěchá.

27.2.2010 21:26
danurba

XXX.XXX.12.226

blondy1 napsal(a):
Dobrý večer. chci se zeptat , nemáte někdo na prodej přebytečné pražce.Prosím spěchá.

taky jsme je sháněli, ptali jsme se na nádraží a řekli nám, že oficiálně nám je prodat nesmějí, ale můžeme si je ukrást...Takže jsme se s nima dohodli, kde ty pražce mají a že se nebudou dívat, až si je tam budeme brát. Pražce jsou nebezpečný odpad a oni musí platit za likvidaci, takže jsou taki rádi, dkyž jim je někdo "ukradne"

27.2.2010 21:47
sheril

XXX.XXX.88.21

danurba napsal(a):
taky jsme je sháněli, ptali jsme se na nádraží a řekli nám, že oficiálně nám je prodat nesmějí, ale můžeme si je ukrást...Takže jsme se s nima dohodli, kde ty pražce mají a že se nebudou dívat, až si je tam budeme brát. Pražce jsou nebezpečný odpad a oni musí platit za likvidaci, takže jsou taki rádi, dkyž jim je někdo "ukradne"

Já jsem je před 6 lety kupovala vyřazená 10 ks asi za 2000,ale nejsem si jistá,jsou celkem škodlivé,postupem času se z nich uvolnuje olovo,ale zas je to jediný materiál který mi koně neokusují.Zkus u bývalých nádražních domků a přejezdů

28.2.2010 10:03
fahtim

XXX.XXX.54.65

blondy1 napsal(a):

A odkuď jsi? My nějaké pražce máme, ale aby ti doprava nepřišla dráž než pořizovačka. Jsou nové, zeptám se mažílka, co by za ně chtěl a kolik jich je.

Přidejte reakci

Přidat smajlík