Ten žlutý koník je Pierot Kinský,můj manžel Olda,manažer celého projektu středočeských stezek.
jaruska
napsal(a):
Ten žlutý koník je Pierot Kinský,můj manžel Olda,manažer celého projektu středočeských stezek.
To je Mirka Drobná.
Další foto je skupina westerňáků,jezdících po stezkách.
jaruska
napsal(a):
Dalšími hosty bylo dvojspřeží Fríských hřebců z Brna,nádhera...
jaruska
napsal(a):
Dalšími hosty bylo dvojspřeží Fríských hřebců z Brna,nádhera...
Ahoj Jaruško,
to musela být krása. Moc Vám fandím. Jinak Žanka se má dobře, včera jsme objevovali nové trasy v okolí - ale kratší. Holka moje je spokojená. Tak držím pěstičky a příští rok si to Vaše otevření nenechám ujít!! Ahojky rena
renmar
napsal(a):
Ahoj Jaruško,
to musela být krása. Moc Vám fandím. Jinak Žanka se má dobře, včera jsme objevovali nové trasy v okolí - ale kratší. Holka moje je spokojená. Tak držím pěstičky a příští rok si to Vaše otevření nenechám ujít!! Ahojky rena
Jééé,ahoj Renčo,a víš,že jsem si na Vás obě v tom dění vzpoměla?Že jste tam nebyli letos,nevadí,Žanetka je na mapě,kterou jsme vydali -deset tisíc map bude,pak Ti je určitě pošlu.
Moc Vás holky všechny zdravím a příští rok se na Vás budu moc a moc těšit.Jarka.
prdelac
napsal(a):
Zdravim, je Vas opravdu pekna skupinka. Ja jezdim po jezdeckych stezkach ve vychodnich cechach.
Tesim se az vyjde nejaka souhrnna mapka - doufam, ze to je v planu.
Ahoj,souhrnnou mapku zatím neřešíme,pro nás je důležitá mapa toho úseku,který naši lidé právě dobudovali a začíná se pracovat na dalším úseku-Doksy-Tábor,ale souhrnná mapa(celorepubliková)by se měla vytisknout také,ale o tom by více věděla paní Andrlová.
Jinak kdo byste chtěl vidět víc fotek z toho otvírání a zajímají Vás jezdecké stezky,otevřete si stránku www.dixina.wz.cz a tam se dozvíte vše podstatné.
Jarka.
jaruska
napsal(a):
Jééé,ahoj Renčo,a víš,že jsem si na Vás obě v tom dění vzpoměla?Že jste tam nebyli letos,nevadí,Žanetka je na mapě,kterou jsme vydali -deset tisíc map bude,pak Ti je určitě pošlu.
Moc Vás holky všechny zdravím a příští rok se na Vás budu moc a moc těšit.Jarka.
Škoda jen, že plakátky, které byly zmiňovány na nemoderce nedorazily až k nám na Lány.
jaruska
napsal(a):
Jé,ahoj Růženko,o jaké plakáty se jedná?Nemám Tvoji meilovou adresu,ale určitě jsi o akci věděla od Hanky Procházkové,že?Pročpak jsi se nedostavila na svém oři?
Neb jsem březí 6 měsíců.Původně jsem s Hankou jet chtěla, ale můžu už jen krokem, tak bych je moc zdržovala, nu a nakonec k nám od pátku do neděle přijela tchýně s tchánem a bylo po akcích.Jen škoda, že k vám nedorazil ten náš prezident.Hanka prý už má zmáklou stezku z N.strašecí na směr k nám.Měla mi od tebe přivézt všecky dostupný materiály, co jste tam prodávali nebo rozdávali.Ještě jsem jí neviděla, tak jsem zvědavá....