Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2006 18:48

Tak mě napadlo, že by třeba bylo fajn udělat si tady obrázek o tom, kde se všude dá jezdit, jaké to tam je atd. Kdybyste mohli třeba přiložit i fotečky a nějákej komentář,jak jste spokojení

31.5.2006 19:04

kaccak napsal(a):
Tak mě napadlo, že by třeba bylo fajn udělat si tady obrázek o tom, kde se všude dá jezdit, jaké to tam je atd. Kdybyste mohli třeba přiložit i fotečky a nějákej komentář,jak jste spokojení

Já jezdim v Košíkově u Velké Bíteše. Je tam spousta krasných cest v lese a treba taky tyhle dlouhé louky... na fotce Míša s ČT Bartem.(www.jscasia.cz)

31.5.2006 19:35

hanzy napsal(a):
Já jezdim v Košíkově u Velké Bíteše. Je tam spousta krasných cest v lese a treba taky tyhle dlouhé louky... na fotce Míša s ČT Bartem.(www.jscasia.cz)

Já jezdím v Rybnici.Na fotce já a Pinta

31.5.2006 19:45

hanzy napsal(a):

Já jezdím ve Štěticích, je to stáj plná haflingů.Můžu si vybrat koně i sedlo. Ale je to spíš oddechová jízda, tak si někdy nejsem jistá, zda jedu dobře. Fotka je z roku 2005 !!!! Jukněte na www.stajestetice.cz

31.5.2006 19:50

svagmo napsal(a):
Já jezdím v Rybnici.Na fotce já a Pinta

Čus mončo drobet rozmazaná fotka ale co . Co že si dneska nebyla u koní ty lajdáku, Zuzka byla jezdit sama Cuš Petra

1.6.2006 17:17

katulik napsal(a):
Já jezdím ve Štěticích, je to stáj plná haflingů.Můžu si vybrat koně i sedlo. Ale je to spíš oddechová jízda, tak si někdy nejsem jistá, zda jedu dobře. Fotka je z roku 2005 !!!! Jukněte na www.stajestetice.cz

Ahojky, já jezdím u Žatce někdy i v žatci, podle toho kde je potřeba pomoct, ale jinak u kámoše na chlaďáskách, ale kámošky táta by měl koupit nějaký koníky tak budu u něj..Posílám fotku mě a Sultána, bohužel už neni u nás ve staji, ale je to miláček...4letej hřebec ČMB

1.6.2006 17:18

nikiska napsal(a):
Ahojky, já jezdím u Žatce někdy i v žatci, podle toho kde je potřeba pomoct, ale jinak u kámoše na chlaďáskách, ale kámošky táta by měl koupit nějaký koníky tak budu u něj..Posílám fotku mě a Sultána, bohužel už neni u nás ve staji, ale je to miláček...4letej hřebec ČMB

a ještě jednou já a Sultán v ohradě

2.6.2006 11:13

nikiska napsal(a):
a ještě jednou já a Sultán v ohradě

v hale.-)to Pájka

2.6.2006 13:21

nicynka napsal(a):
v hale.-)to Pájka

Na loučce se dá taky trénovat a nesmíte zapomenout pořádně pochválit

2.6.2006 13:40

kaccak napsal(a):

Většinou trénujeme v coralu ale tady v kruhovce (nemám zatím fotku z kruhovky) a vyjímkou nejsou ani vyjížďky do přírody

2.6.2006 15:51

dagies napsal(a):
Většinou trénujeme v coralu ale tady v kruhovce (nemám zatím fotku z kruhovky) a vyjímkou nejsou ani vyjížďky do přírody

já jezdím v Přívorech,to je kousek od Melníka
fotka z jízdárny

2.6.2006 19:56

konarka007 napsal(a):
já jezdím v Přívorech,to je kousek od Melníka
fotka z jízdárny

jezdím tam také ... na jízdárně občas, jinak venku

5.6.2006 12:05

dita33 napsal(a):
Čus mončo drobet rozmazaná fotka ale co . Co že si dneska nebyla u koní ty lajdáku, Zuzka byla jezdit sama Cuš Petra

JO JO JO JO JO!

6.6.2006 10:12

kaccak napsal(a):

Dostihové zavodiště Velká Chuchle

http://www.stajhb.wz.cz

my jsme v tom oranzovem!

9.6.2006 15:55

blanche napsal(a):
jezdím tam také ... na jízdárně občas, jinak venku

Terén je kolem Mělnicka super - takže hlavně ty vyjížďky

9.6.2006 18:20

habecko napsal(a):
Dostihové zavodiště Velká Chuchle

http://www.stajhb.wz.cz

my jsme v tom oranzovem!

Blanche - Super originál fotka . Můžu se zeptat, co to tam okolo tak zajímavě kvete?

9.6.2006 18:25

janna napsal(a):
Blanche - Super originál fotka . Můžu se zeptat, co to tam okolo tak zajímavě kvete?

Ahojky, díky za pochvalu já jsem nevěřila vlastním očím ... je to jetel Fakt pole jetelu a takhle krásně to kvete ... mám spoustu fotek, ale zatim ve foťáku ... zítra něco přihodím

doga

21.8.2006 10:58
doga

blanche napsal(a):
Ahojky, díky za pochvalu já jsem nevěřila vlastním očím ... je to jetel Fakt pole jetelu a takhle krásně to kvete ... mám spoustu fotek, ale zatim ve foťáku ... zítra něco přihodím

Nebo se dá jezdit ve vodě!! Já a moje welska Jessa

sadzi saj

21.8.2006 11:10
sadzi saj

doga napsal(a):
Nebo se dá jezdit ve vodě!! Já a moje welska Jessa

Já jezdím v kruhovce, venku a nebo u sousedky na jízdárně

21.8.2006 11:42

kaccak napsal(a):

Nejradši máme vandry do hor. Tady Rumunské Karpaty. Je to spíš o chození a lezení Ale také o nádherné svobodě.

21.8.2006 11:44

calamity napsal(a):
Nejradši máme vandry do hor. Tady Rumunské Karpaty. Je to spíš o chození a lezení Ale také o nádherné svobodě.

A ještě jedna ze sestupu.

21.8.2006 11:51

calamity napsal(a):
A ještě jedna ze sestupu.

Já jezdím v Potěhách, převážně v terénu, ale i na jízdárně...foto já a Kaska

21.8.2006 14:13

kaccak napsal(a):

Po horách....Králický Sněžník (1423 m n. m.)

21.8.2006 14:14

stieberova napsal(a):
Po horách....Králický Sněžník (1423 m n. m.)

...ale i údolích....Zemská brána

21.8.2006 14:17

stieberova napsal(a):
...ale i údolích....Zemská brána

Jé na Zemské bráně jsem byla na vandru v r. 2000, s Petrem Staňkem. Dělá indiánské tábory a vandry, neznáš ho?

21.8.2006 15:43

calamity napsal(a):

To je nádhera. Můžeš prosím napsat více. To byla nějaká akce- s cestovkou? Nebo jste jeli sami a koníky někde půjčili, bylo to moc náročné, jak dlouho jste "výlet" plánovali, jak jste se tam domlouvali, na kolik to vyšlo zhruba finančně, na jak dlouho?
Díky moc, přemýšlím, že na něco podobného "zbuntuju" rodinu.

21.8.2006 15:52

lerry napsal(a):
To je nádhera. Můžeš prosím napsat více. To byla nějaká akce- s cestovkou? Nebo jste jeli sami a koníky někde půjčili, bylo to moc náročné, jak dlouho jste "výlet" plánovali, jak jste se tam domlouvali, na kolik to vyšlo zhruba finančně, na jak dlouho?
Díky moc, přemýšlím, že na něco podobného "zbuntuju" rodinu.

To je dotaz na ty Karpaty? Bylo to s kamarádem, který se zabývá touto koňskou turistikou www.equitrek.cz

Na měsíc. Cena pro jednoho 20.000 Když tak jukni na naše www.maranatha.name
píšu o tom v kapitole Karpaty v sedle a jsou tam i fotky. Ještě nejsou doplněné všechny, nestíháme.
Letos jsme byli doma protože máme malého hříbka, příští rok chceme udělat naší starou, zlatou Šumavu a pak asi Polsko.

21.8.2006 22:56

calamity napsal(a):
To je dotaz na ty Karpaty? Bylo to s kamarádem, který se zabývá touto koňskou turistikou www.equitrek.cz

Na měsíc. Cena pro jednoho 20.000 Když tak jukni na naše www.maranatha.name
píšu o tom v kapitole Karpaty v sedle a jsou tam i fotky. Ještě nejsou doplněné všechny, nestíháme.
Letos jsme byli doma protože máme malého hříbka, příští rok chceme udělat naší starou, zlatou Šumavu a pak asi Polsko.

Díky moc. Hned jdu na stránečky kouknout.

22.8.2006 13:30

jackie napsal(a):
Jé na Zemské bráně jsem byla na vandru v r. 2000, s Petrem Staňkem. Dělá indiánské tábory a vandry, neznáš ho?

ahoj koňáci,já jezdím u začínající dostihové stáje ve Zlíně-Loukách.V březnu se nám tam narodilo první hříbě-kobylka.Foto zašlu až mi pujde skener:)))

22.8.2006 13:45

kaccak napsal(a):

Ja jezdím doma, teda v říčanech, prevazne ven do lesu, poli, luk, plavit a taaak...www.evush.estranky.cz/kone

Přidejte reakci

Přidat smajlík