kaccak
napsal(a):
Tak mě napadlo, že by třeba bylo fajn udělat si tady obrázek o tom, kde se všude dá jezdit, jaké to tam je atd. Kdybyste mohli třeba přiložit i fotečky a nějákej komentář,jak jste spokojení
Já jezdim v Košíkově u Velké Bíteše. Je tam spousta krasných cest v lese a treba taky tyhle dlouhé louky... na fotce Míša s ČT Bartem.(www.jscasia.cz)
hanzy
napsal(a):
Já jezdim v Košíkově u Velké Bíteše. Je tam spousta krasných cest v lese a treba taky tyhle dlouhé louky... na fotce Míša s ČT Bartem.(www.jscasia.cz)
Já jezdím v Rybnici.Na fotce já a Pinta
hanzy
napsal(a):
Já jezdím ve Štěticích, je to stáj plná haflingů.Můžu si vybrat koně i sedlo. Ale je to spíš oddechová jízda, tak si někdy nejsem jistá, zda jedu dobře. Fotka je z roku 2005 !!!! Jukněte na www.stajestetice.cz
katulik
napsal(a):
Já jezdím ve Štěticích, je to stáj plná haflingů.Můžu si vybrat koně i sedlo. Ale je to spíš oddechová jízda, tak si někdy nejsem jistá, zda jedu dobře. Fotka je z roku 2005 !!!! Jukněte na www.stajestetice.cz
Ahojky, já jezdím u Žatce někdy i v žatci, podle toho kde je potřeba pomoct, ale jinak u kámoše na chlaďáskách, ale kámošky táta by měl koupit nějaký koníky tak budu u něj..Posílám fotku mě a Sultána, bohužel už neni u nás ve staji, ale je to miláček...4letej hřebec ČMB
nikiska
napsal(a):
Ahojky, já jezdím u Žatce někdy i v žatci, podle toho kde je potřeba pomoct, ale jinak u kámoše na chlaďáskách, ale kámošky táta by měl koupit nějaký koníky tak budu u něj..Posílám fotku mě a Sultána, bohužel už neni u nás ve staji, ale je to miláček...4letej hřebec ČMB
a ještě jednou já a Sultán v ohradě
nikiska
napsal(a):
a ještě jednou já a Sultán v ohradě
v hale.-)to Pájka
nicynka
napsal(a):
v hale.-)to Pájka
Na loučce se dá taky trénovat a nesmíte zapomenout pořádně pochválit
kaccak
napsal(a):
Tak mě napadlo, že by třeba bylo fajn udělat si tady obrázek o tom, kde se všude dá jezdit, jaké to tam je atd. Kdybyste mohli třeba přiložit i fotečky a nějákej komentář,jak jste spokojení
Většinou trénujeme v coralu ale tady v kruhovce (nemám zatím fotku z kruhovky) a vyjímkou nejsou ani vyjížďky do přírody
dagies
napsal(a):
Většinou trénujeme v coralu ale tady v kruhovce (nemám zatím fotku z kruhovky) a vyjímkou nejsou ani vyjížďky do přírody
já jezdím v Přívorech,to je kousek od Melníka
fotka z jízdárny
konarka007
napsal(a):
já jezdím v Přívorech,to je kousek od Melníka
fotka z jízdárny
jezdím tam také ... na jízdárně občas, jinak venku
kaccak
napsal(a):
Dostihové zavodiště Velká Chuchle
http://www.stajhb.wz.cz
my jsme v tom oranzovem!
blanche
napsal(a):
jezdím tam také ... na jízdárně občas, jinak venku
Terén je kolem Mělnicka super - takže hlavně ty vyjížďky
doga

blanche
napsal(a):
Ahojky, díky za pochvalu já jsem nevěřila vlastním očím ... je to jetel
Fakt pole jetelu a takhle krásně to kvete ... mám spoustu fotek, ale zatim ve foťáku ... zítra něco přihodím
Nebo se dá jezdit ve vodě!! Já a moje welska Jessa
sadzi saj

doga
napsal(a):
Nebo se dá jezdit ve vodě!! Já a moje welska Jessa
Já jezdím v kruhovce, venku a nebo u sousedky na jízdárně
kaccak
napsal(a):
Nejradši máme vandry do hor. Tady Rumunské Karpaty. Je to spíš o chození a lezení Ale také o nádherné svobodě.
calamity
napsal(a):
Nejradši máme vandry do hor. Tady Rumunské Karpaty. Je to spíš o chození a lezení Ale také o nádherné svobodě.
A ještě jedna ze sestupu.
calamity
napsal(a):
A ještě jedna ze sestupu.
Já jezdím v Potěhách, převážně v terénu, ale i na jízdárně...foto já a Kaska
kaccak
napsal(a):
Po horách....Králický Sněžník (1423 m n. m.)
stieberova
napsal(a):
Po horách....Králický Sněžník (1423 m n. m.)
...ale i údolích....Zemská brána
calamity
napsal(a):
To je nádhera. Můžeš prosím napsat více. To byla nějaká akce- s cestovkou? Nebo jste jeli sami a koníky někde půjčili, bylo to moc náročné, jak dlouho jste "výlet" plánovali, jak jste se tam domlouvali, na kolik to vyšlo zhruba finančně, na jak dlouho?
Díky moc, přemýšlím, že na něco podobného "zbuntuju" rodinu.
lerry
napsal(a):
To je nádhera. Můžeš prosím napsat více. To byla nějaká akce- s cestovkou? Nebo jste jeli sami a koníky někde půjčili, bylo to moc náročné, jak dlouho jste "výlet" plánovali, jak jste se tam domlouvali, na kolik to vyšlo zhruba finančně, na jak dlouho?
Díky moc, přemýšlím, že na něco podobného "zbuntuju" rodinu.
To je dotaz na ty Karpaty? Bylo to s kamarádem, který se zabývá touto koňskou turistikou www.equitrek.cz
Na měsíc. Cena pro jednoho 20.000 Když tak jukni na naše www.maranatha.name
píšu o tom v kapitole Karpaty v sedle a jsou tam i fotky. Ještě nejsou doplněné všechny, nestíháme.
Letos jsme byli doma protože máme malého hříbka, příští rok chceme udělat naší starou, zlatou Šumavu a pak asi Polsko.
calamity
napsal(a):
To je dotaz na ty Karpaty? Bylo to s kamarádem, který se zabývá touto koňskou turistikou www.equitrek.cz
Na měsíc. Cena pro jednoho 20.000 Když tak jukni na naše www.maranatha.name
píšu o tom v kapitole Karpaty v sedle a jsou tam i fotky. Ještě nejsou doplněné všechny, nestíháme.
Letos jsme byli doma protože máme malého hříbka, příští rok chceme udělat naší starou, zlatou Šumavu a pak asi Polsko.
Díky moc. Hned jdu na stránečky kouknout.
kaccak
napsal(a):
Ja jezdím doma, teda v říčanech, prevazne ven do lesu, poli, luk, plavit a taaak...www.evush.estranky.cz/kone