Vidím, že máte nejvyšší čas....fakt že některým není hanba mít koně v takovém stavu...a ještě ho s takovýma přerostlýma kopytama prodávat Škoda, že jsme na jaře nevyfotili jak vypadaly kopyta po půlročním pobytu prcka u jedné "chovatelky" od Pardubic. Za celou tu dobu mu na ně nikdo nešáhl a došlo to tak daleko, že se mu pořádný kus kopyta na přední uštípnul. Hnus.
No, přesně tohle jsem si myslela, že někteří lidi, začnou zase rejt...
Já jen, že koníka neprodávám, já jsem si ho koupila, asi před dvěma týdny...Při převozu, se pořádně zranil, má stehy a já na něj kováře mám, ale řekl mi, že to v tomhle stavu není možné, neustál by struhání, když má tu nohu....
Já sháním spíš kováře na ostatní koně, na Ramíra kováře jak už jsem řekla mám...
Tak pro příště, se zdrž komentáře, když nevíš co a jak je...
Díky...Jinak otázka byla:Znáte nějakého kováře??? a ne: Nechcete si do mě rejpnout???
No nazdar, tak další rejpaní???
Já jen, že otázka byla: Znáte nějakého kováře...? a ne: Nechcete si někdo rejpnout?
Já koníka neprodávám, ja jsem si ho před dvěma týdny koupila, a při převozu si zranil nohu celkem fest...
Má tam stehy, a můj veterinář, který mi ho i ostruhá, mi řekl, že struhání v tomto stavu není možné, neustál by to,..
Pro příště tě prosím, nerypej do něčeho o čem nemáš ani páru...
Já sháním kováře na velké koně, a ty mají kopyta ještě jakž takž...
johnt
napsal(a):
Doporučuji pana Moudrého, zákazníci jsou s ním moc spokojení, není ani drahý a umí okovat i problémové kopyta včetně schvácených apod. tel: 603 423 175
Cus, díky...Zavolám mu...
Pardon, že jsem dvakrát napsala podobný komentář, ale řeklo mi to, že se to nějak nepodařilo uložit, a tak jsem napsala ještě jeden, a pak jsem s epodívala a byly tu dva...:)
0bubak0
napsal(a):
No nazdar, tak další rejpaní???
Já jen, že otázka byla: Znáte nějakého kováře...? a ne: Nechcete si někdo rejpnout?
Já koníka neprodávám, ja jsem si ho před dvěma týdny koupila, a při převozu si zranil nohu celkem fest...
Má tam stehy, a můj veterinář, který mi ho i ostruhá, mi řekl, že struhání v tomto stavu není možné, neustál by to,..
Pro příště tě prosím, nerypej do něčeho o čem nemáš ani páru...
Já sháním kováře na velké koně, a ty mají kopyta ještě jakž takž...
Hele, neřekla jsem proti tobě ani půl slova, vím, že toho prcka jste dovezli teď nedávno, takže za jeho stav kopyt asi sotva můžeš ty, to co jsem psala je o péči jeho bývalých majitelů, ne vaší.