TAk zdravím po Velikonocích, naše téma už bylo příliš dlouhé, tak jsem založila nové...
No náš výlete se povedl, no jako vždy..samozřejěm klasické věci proběhli jako strašící sníh před odjezdem, lehké problémy s vozem, ale do termínu odjezdu vše bylo OK. Auto nás statečně odvezlo na místo, kde nás už čekala mávající Danny s Tomem, Lorý jsme zdravily už po cestě...samozřejmě hned šupky dupky do rajtek a hned za Roletou, totálně úžasná kobyla, její charakter je miliónový a i já s jizvou na čele od zlého koně a doteď s nedůvěrou k cizím koním jsem si jí zamilovala, no a pod sedlem? sakra to je šikovnej kůň. Danny nešlo než složit poklonu a přiznat se k závisti, že takový poklad objevila...a světe div se Kája byla odvážnější než sama čekala a loupla si s ní párkrát skůček..a když jsem dala sedové pomůcky k zastavení a pak si jen tak mimochodem plácla houw a ona na místě stála, tak jsem byla paf...DAnnny je prostě báječná....a hlavně trpělivá pač samozřejěm jsme museli do sedla všechny...večer se pilo a kecalo a ten kdo nevydržel skončil pod největším stolem v Evropě
Předváděčka krasavice...dávám foto z druhého slunečného dne, pač navačer už to pochopitelně stálo za starou bačkoru a fotos nic moc...
pak lehká ukázka spolupráce ve volnosti...super jak jsou holky po takové chvilce sehrané...
Danny taky jsem se tím konenčě prohrabala a pookrajovala...hle a kdo první usnul...pod stolem..
Hehe...ale jsem za to ráda. Jen bych to potřebovala tak 3x v týdnu...aby si někdo stoupnul před překážku a juchal na mě abych se na něj koukala místo toho abych čuměla na krtičiny pod překážkou...
Holky, ještě jednou moc děkuji za návštěvu...
Super, super, už vám jdu prošmejdit zbytek foteček :-)
Jinak jak jste přežili velikonoce ženské? Já samo pracovně, ale co, už je to zamnou to 3-denní mučení A hle, tohle je náš první jarn skůček
Hejjj ještě jsem to nikde nevysolila, ael za chvilku to bude u nás...jinak sem ve focení pokračovala a byla nafotit tu bílou jak se snaží...ale hlavně mám radsot jak se spravila, myslím, že otázku na to které granule jsou lepší už mám zodpovězenou...
Pěkné, pěkné, jsem zvědavá na los fotos....Mi ty granulky dovezou v pátek, taky se už mrtě těším :-) Snad ta moje dostihanda dostane trochu tuku navíc :-)
A docela se i těším na bílou žirafu, kdy si konečně hupsnu :-) Jen ted to bude nadlouho, u nás už druhý den lije a lije.
No dámy, mám pocit, že byhc měla dostat u Schaumannů nějakou slevičku..:)) Jsme jim už sehnala tolik zákazníků....:))
Doufám, že i ta moje kostitřaska zrzatá nabere.....a jsem ráda, že se černotka bude zase mít s kým prohánět..:)
Sraz závidím, budete muset do jet novinky zkontrolovat i na Ostravsko:)
takže jedna lééétavice:)
Jojo musím říct majitelce až zas příští týden dorazí odkud vítr vane :))
Pro mě je důkazem bílá, takhle peknou jsem ji zatím ještě neviděla, a též kobyla nemá žádné chrápací chvilky a podobně, jem příjemně svěží...Sabula je tučnej a Sesi?... no prostě těhotná...
Dnes si jí vezmu na krok pod sedlo a uvidíme co ta noha, ale už chodí normoš...tak at neodpočívá přiliš dlouho...včera se mnou mluvil šedivej, i když znakovou, ale masakr...si mě zavolal k úvazu, pak mi začal žduchat do rukou a nakonec začal rozvazovat vazák a jako mi ho podávat...no prostě vem mě na procházku...mazec a já si připadám jak cvok, ale já fakt pochopila o co mu jde, byl neskutečně komunikativní...a sice si nechci moc fandit, ale asi to patřilo mě...šedivák na mě včera řehtal, pak ještě zařehtala Sesil..no milé to uvítání...jsou poslední dobou oba nějací milý...
juhůů ať mi vlajou vlasy:))
kukinatost
napsal(a):
No dámy, mám pocit, že byhc měla dostat u Schaumannů nějakou slevičku..:)) Jsme jim už sehnala tolik zákazníků....:))
Doufám, že i ta moje kostitřaska zrzatá nabere.....a jsem ráda, že se černotka bude zase mít s kým prohánět..:)
Sraz závidím, budete muset do jet novinky zkontrolovat i na Ostravsko:)
takže jedna lééétavice:)
Jooo a Janico a Janko o tom nepochybujte, máme ještě resty u Leničky a Rozárky...my akorát nemůžem kolem toho června, kdy u nás bude baby boom
Hele Kláry, pošli mi čísílko ta tu paní s granulkama...pokusím se s ní domluvit třeba na nějakém řešení...jde mi o to, že mám doma 5 kg vitamínů a tak nějak nevím zda by bylo možné je nakombinovat s těma granulkama...
kdyžtak mi ho hoď na *** a já jí o cígu zavolám zda by neměla cestu okolo, že bych to s tim spojila...
Však jo, dyk jsem říkala, že na nějakej letní víkend uděláme sejšn....tak zkusmo sem hodte nějaký termíny, kdy byste mohly třeba v červenci nebo srpnu a dohodneme to u nás na statku..místa dost jak na spaní, tak na kalení a konečně taky uvidíte Kíšu....
Dobré ráno...
Já včera říkala Klárce, nakonec jsem v pátek byla v práci do půl deváté Mazec...
Víkend čistě pracovní, ale byla jsem ráda, páč korunek je třeba a Molinatá se volnu nebránila
Je vidět baby, že jste si to užily Tak snad příště ve větším počtu
Mějte všechny báječný den, dnes má být krásně.. Tak snad nás pustí brzy z roboty a užijem si trochu slunka!
Přidávám jednu "malou ifauňačku" !
No tak to nás čeká zas nabušenej víkend, Týnuš to zas bude masakr, v pátek večer jdete ke mě na nehty..ju a první závodění, už si nabíjím baterky do fotáku a čistím kartu...snad bude přát počasí...ale nic moc neslibujou...
Já včera vzala na krátkou vyjíždku Sesil a byla moc hodná, jinak hlásím že sesil už má vylínano, sahib stále sněží...ale bylo to parádní moci si nablejskat koně, to se Sabou nejde ani když je v letním... Kobyla byla zlatá a je z ní teď mazlík...Sabula jak pejsek na něj mlasknu a zavolám ho a on mě doběhne a zařadí se...sranda s nima...
a copak to tady máme za žirafu
no to je přece Rorýýýý...
Klárko, bude to asi zajímavé, ale v pátek nakonec nejezdím, protože se to přesunulo do Poděbrad a tam se mi fakt nechce, je to dost daleko na moje podmínky dopravy atd....ted ale přemýšlím, esli ty Hobbyky jet nebo nejet, jsem přihlášená jen do jedné soutěže, tak by to možná Kíšovi neublížilo, naopak pomohlo, když na 3-denním soustřu u Ludi byl v neděli nejlepší....co myslíte, holky? V sobotu na hobby jít 110cm a v neděli na ofikách ZL a L*???
Tím pádem bych využila ustájko "jen" sobota - neděle, ale to je Lukášovi asi jedno, ne?! nebo i tak bych ho mohla v klidu dovíst v pátek, abych ráno nemusela hrotit v šonově....
Týnuško do neděle máme volný box tak je to na tobě...ale víš jak máme drahé ustájení na den, tak aby jsi na to měla Kbyby byla potřeba v pátek dokonce přijede na třetí kovář
takže se vším komfortem :))a nezapomeň na sobotu nějakou róbu...hej to bude mazec...nevím jak jste na tom treninkově, ale proč si v sobotu nezajít na rozeskákání , když ta možnost tu je...
No, Klárko, právě si říkám to samé s tím rozeskákáním..navíc jdu až poslední soutež, takže by to mělo být až někdy odpolko....zas tak rychle to nepůjde a na hobby a na ofikách bude dost lidí si myslím....
a na rooobu nezapomenu a co se týče vašeho předraženého ustájení..no snad na to někde seženu....
Ooo, Dámy, Dámy, já snad přijdu v sobotu taky fandit, fotit s skandovat :-D Ale potřebuju ještě nějak vyvenčit poníčka,tak přinejhorším přijedu ve vrcholný okamžik ještě v jezdeckym :-D BTW. jede i Jeríík?
Klafuš doraz doraz...holky jedou oba dva dny, tak se snad trefíš...CO se týče jeríka, to nevím...to musí Petruše...
juchuu doufám, že vyjde počásko...
Danny pozdravuj Rockyho,kdyby jsi jela kolem
Jinak potvrzuji že oba dva dny budem bojovat já, Bílá, Týnka a Kíša. A Jerry jede jen v sobotu- první soutěž. Fanoušci jsou vítaní. Tak přijeď Klárko
Good morning ladies :)
Přeju všem fajnový víkend, slušné počasí a vycházející plány ..
A těm, co musejí do roboty, ať to rychle utíká a kačky se jen hrnou :))
I Tobě Zuzíku a doufám, že se o víkendu potkáme a uvidíme i toho tvýho border poníka
Tak já jsem spokojená úprava účesu dopadla na výbornou a bych brečela takovej luxus učes a přitom ceny lép než normální....dneska přijede kovář postrouhat, měla jsem ho objednaného dřív než sjem začala shánět kopytáře...takže odpolko u koní, večer dvoje nehtíky a pak snad i ddělám ty moje....a od rána držet pěsti a fotit, už se těším a snad to počasí nám bude v přízni....
hele to bylo mimi
Dobré ráno při pátku..Tak po drobných komplikací dnes očekávám příjezd Týnky a šampiona do naší stáje
My včera absolvovali poslední trénink před závodama a byla jsem mrtě spokojená, Bílá se nosila jak nějaká hérečka,tak jsem zvědavá jak to bude s její koncentrací v cizím prostředí.
Opravy vozejku vrcholí, řeknu vám elektrika na hengru je to největší svinstvo!!!
PŘEJI VŠEM KRÁSNÝ DEN!
Dobré ráno a příjemný začátek týdne...
Víkend byl fajnový, nakonec jsem se dokopala a v té zimě se vydala za sportujícími do HK... Fotoaparát byl chvilku v akci, ale měla jsem totál. zmrzlé ruce
Všem účastníkům gratuluji k výkonům, ač jsem jich viděla velmi málo :/ Přijela jsem dlouho :/
Lenušku, jak bylo v práci?? Dnes bude další z dlouhých dnů, ale musím na noc do roboty, aby měla Molčí na nové boty
Krásný den všem....
Merlin rád vepřové
Hoj Hoj...víkend parádní jsem vyvětraná až až...sobota byla plesací a i ten se velmi podařil...
Sobota byla velmi úspěšná, tři závodnice a tři poháry....a další metal by měli dostat ti, kteří jeli parkur v tom šíleném dešti...naštestí se sobota odpoledne vyčasila....
Neděle už byla bez deštíku a holky to zvládly opět dobře...
Hehe hned mě \Zuzi napadla nová pohádka "Merlin a prasátko"
A tady do té krasavice jsme se s Týnkou zamilovali, nadherná kobyla...
Dobré ráno po víkendu..Holky já jsem úplně mrtvá..
Víkendové závody mě moc potěšily!Oba moji koňouchové zabodovali. Jerry jel parkur do 80cm a umístil se na krásném třetím místě, Grace šla parkur do 90cm a soutěž vyhrála.Druhý den už bylo v Z kolem 40 koní a s Bílou jsme se dostaly na 5-té dekorované místo
. Udělala moc velkou radost a nenechala se ničím rozhodit! Jen já si musím hlídat své chyby a nenechávat si ji ve druhé fazi tak rozpadnout..Kája fotografka,vydržela statečně s náma oba dny,takže budou i fotečky. Ale to počasí..no děs!
A v sobotu jsme teda pěkně zapařili na plese ač jsme s Týnkou říkaly, že se musíme šetřit na druhý den..Ale koně nás uvezli i s tou naší vopicíííí
Jak holky u vás?předpokládám že taky d隍...
TAk už se to natahuje..fota budou za chvilku na www.roudnicka.rajce.idnes.cz a ty Týnko, doufám, že někam vyvalíš fota z plesu, samozřejmě jen ty inteligentní...
Pořádně jsem zkoukla všechny fotky, čest Klárce, že v takovém humus počasí vytvořila dost podařených snímků Zároveň gratulace holčinám, jste obě šikuly, hezky reprezentujete ifaunu
U nás celkem nic nového, podkovy zatím drží, už překvapivě 5 dnů Jo a granulky mi už taky dorazili v pátek, kobyly žerou jak urvané.....
Jo a mám info o Oskárkovi, pořádně je tam ted zllobí....Jednak přes zimu nic nedělal, takže je pěkně rozežraný a odpočatý a staví si hlavu. V zimě ho při velkých mrazech chtěli zavřít do boxu, ale po chvilce zjistili, že to je asi zbytečné. Lump si vyhrabal půl metrovou díru a prostě utekl ven :-) Jednu holčinu pořádně rafnul a dokonce utekl s dcerou majitelky a utíkal pryč, pěkně si hrali na honěnou po louce, nakonec museli sednout do auta a chytit ho tak :-)
Dobré ráno, ženy.
Tak co já bych dodala k víkendu? Jen to, že blondýnám za něj patří můj obrovský dík, bylo to strašně fajn už od páteční vyjíždky s Péťou a Grace až po moje nedělní nezdary.
Já jsem tu sezonu nezačala tak úspěšně jako Peťule. Sice jsem na Hobby byla v té 110cm třetí, ale ta neděle...ááááách jo....v sobotu tam byla Kristýnka Mikulková (Luďova přítelkyně) a radila mi, at tam vůbec nejezdím...usoudili jsme teda, že když už je v HK, at si jedu ZL jen tak tréninkově, tak jsem se do něho tak v neděli odprezentovala. Byl tam i Lukin s "naší" Evčou, který mi dával velice dobré rady a tímto mu za ně děkuji. Po odjetém ZL mi doporučil jet i to L. Povrch byl totiž mnohem lepší než v tu sobotu, v neděli se o něho starali a hlavně do toho nepršelo (naštěstí :))
No ZL jsme šli čistě, ale za jednu "neposlušnost" protože jsem jela na špatnou dvojku a uzavřela tím pádem kruh - poprvé v životě jsem pokazila kurz, ale co, to se prostě občas musí stát....
No a v L jsme šli čistě a já jsem si zase řekla před předposlední překážkou "jdeme pěkně a čistě, to je super" no a jak jsem myslela na kraviny, tak jsem se Kíšovi předklonila do odskoku na kolmák, do kterého nehezky skočil a při opravě jsem se mu předklonila snad dva cvalové předem, takže zase stopka....no a při opravě po vyloučení jsme to skočili a opravili moc hezky....takže L-vyloučeni pro dvě neposlušnosti - opět... je to mrtě škoda, fakt mě to sere, ale tohle jsou prostě jen a jen moje obrovský chyby, kterejma se snad do příště poučím....
JInak ted se chystám až 24.4. do Prahy na Císařák a den předtím jedeme na trénink k panu Bubnovi - konečně!!! TAk snad se v Praze trochu opravím reputaci no, tam pojedu (na doporučení zkušenějších) L* a postupku do 130cm. Však Kíša na to má, jen já se prostě musím zkoncentrovat a neposírat mu to neustále....
ale malou cenu útěchy jsem za ten víkend měla a ta mě trochu drží nad vodou, ač to byly jen Hobby....
Týnuško kdyby nebyli neúspěchy nevážili by jsme si úspěchu, zavodila jsi statečně...a co, že hobík, vy to furt podceňujete, ale je to závod stejnej jako ofika, pro mě v tom zas takový rozdíl nevidím, bojovali jste, snažili jste se a zvládli jste to suprově... a důležité je, že jsis s pohárkem odvezla i dobrý pocit....No a co se týče závodů, chybky škoda, ale kdo je nědělá, no a co se týče L je důležité, že víš kde jsi udělala chybku a příště se jí určo vyvaruješ...Dědek je borec a dokazuje to pokaždý když jdete spolu do akce...a ty seš prostě bomba kalička, ty jsi zas dostala metál za to, že nezkazíš žádnou legraci...
JOoo a ty fota z plesuuu masakr, něco jsem vyzobala, ale dobře, že je to pod heslem...
Jo a kdyby jste mě někdo chtěl udělat radost, tak tahle černá perla by potěšila...
Zdravíčko při ránu, ze včera jsem nalovila nové fotos šedivý modelky a matky s dětmi...s dětma jsme pocourali po lese, počasí nám vyšlo, tak jsme si to užili...kopýtka vypadají čím dál lépe, každý den čistím ošetřuju a jednou týdne střel potírám olejem od leovetu na podporu růstu, a fakt mám radost...ale radši ťuk ťuk ťuk na dřevo...šedivej se včera v klusu zas natřásal...v lese to máme jak militáry drahu všude klacky přes cestu...no a ted se modlím at odpolko vydrží počásko a my můžem s Honzíkem vyrazit do sedel..a teda semínko nesemínko, sabula stále pouští hromady chlupů, už se nemůžu dočkat až to skončí...
Krmírnu máme nabouchanou granulema, tak od koní nechci aspon měsíc slyšet že něco potřebujou, kovář a papu a skoro 2 litry v prd...
Jo a Lenuchu Oskiš je pěkný číslo, ale co by to bylo za poníka kdyby si nepozlobil, a k tomu to jaro...
No a včera jsem Sabulku odbahňovala, kupodivu to šlo celkem hladce...máme novou kobylku ve stáji a ty dva tataři šedivý najednou dělají fajnovky a nekamarádí se s ní, zatím dělají že jsou nerozlučná dvojka, ale za chvilku budou parta hic...
NO a Cecilka, v kroku lemra, ale nesmí se ohřát, to pak zapomíná, že mám sebou hříbě...střevo to je..ale chodit musí, jinak se sní nedá vydržet a je protivná, když nemá svo dávku pozornosti...jinak z trojnožek už mám zas dva stoly
A to je prostě ono:
Pane doktore, já myslím, že je to abces, příznaky odpovídají...doktor: ne kdepak vubec., pohmožděná patka...lup a je to abces! Celkem zbytečně jsem investovala již po druhé peníze...
A nebo...né plíseň to není, tady vám dám Imaverol a jednou za tři dny aplikovat
Fakt si Týnku musíme vychovat a bude to naše dvorní vetka...
Jinak to nevidím...
Zdar při pondělku fauňačky...víkend byl prostě parádní...v sobotu jsem byla u koní půl dne, odjížděla jsem až po půlnoci, měli jsme kecandu....
ale byli jsme na krokovce s těma mejma pajdama...malej píváček, občerstvení v podobě krásné travičky pro oře a byli jsme spokojení všichni čtyři...v neděli jsme si vyrazli dobít Kúňku a já pak celej večer vybírala ze psů klíšťata, ale jinka super...koníci měli neděli ve znamení klidu a pohody....
Dobré ráno, tak nevím jak u vás ale tady zase sluníčko hraje na schovávanou..!! Včera bylo supr počasí, až teda trochu vedro..Byla jsem si zatrénovat za doprovodu obou sester. A s tréninkem jsem byla moc spokojená, mě toho koně snad někdo vyměnil,nebo nevím! Ještě tak kdyby ji někdo odčaroval její problém s mouchama a bylo by!!
hele jakou schaumanky udělali změnu
jj, mi se tež líbí...:) Fajna, malutka, souměrná.....teď už teda ne až tka s tím břuchem a halvně se těším, co že to z ní nakonec vyleze...:)
má drahá čenrá věc odmítá cokoliv k žrádlu co není svěží a zelené....už skoro dolínal, je krsáně černý, leskne se jak psí kuliska....a halvně tež to enní zrovna drobeček...musím vám blejsknout nějaké aktuální foto...:) a co teprve o weekendu, to se budou dít věci..:))
No to teda musíš, už jsem neviděla jeho aktuální foto ani nepamatuju...Jani já doufám v něco tmavého...ale nevím nevím jestli mám šanci...nevím jak vypadají tatíkovi předci, on je rezatej, ale máme vše tmavě hnědá linie, ovšem jak si to nepřeju určitě to bude rezatý......a Sesil je teď bombová...i s tou palici mávací to jde, sice ze začátku pohazovala, ale pak se srovnala a hodí jen sem tam, a to se jí ani nedivím, mávala jsem taky páč na jízdárně byl hmyzu......a už jsme nejspíš vymysleli pobyt matek s dětmi budem to mít zahumny s neustálým dozorem, takže jsem ráda, žádné veké stěhování nebude, až na příští jaro někam do kopců...
Pěkné páteční ráno...
Přeju všem příjemný víkend plný ještě lepších zážitků.. Závodícím úspěch na kolbišti a rekreujícím pohodu při práci
Jedna starší , ale příjemná vzpomínka....
Kámoše status na FB, celkem mě to pobavilo :
Vydal jsem se na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého psa. Úřednice mi řekla, že psi nemůžou dávky dostat.Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky, má plno potomků po celé vesnici.Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá.Krade jídlo a netuší, kdo je jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze.
rocky
napsal(a):
Kámoše status na FB, celkem mě to pobavilo :
Vydal jsem se na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého psa. Úřednice mi řekla, že psi nemůžou dávky dostat.Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky, má plno potomků po celé vesnici.Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá.Krade jídlo a netuší, kdo je jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze.
tak to je fakt HODNĚ Dobrý
Mám dojem, že tady se hodně sportuje, tak zkusím nabídnout 3 letá klisna, zatím neobsednutá, plný původ zapsána jako ČT,matka A1/1 otec All my Dreams. Velice hodná na veškerou manipulaci, připravována na obsednutí, pracuje v kruhové ohradě. KVH 168cm. Pravidelně očkovaná, odčervovaná, bosá zdravá kopyta. Vnímavá, ochotná učit se. Předpoklady do sportu. Cena 60tis. Aktuální foto mohu zaslat na email při požádání vážným zájemcům ( ale až večer) rancpozaha@seznam.cz
Tak to děkujem, že o nás takhle hezky smýšlíš...nejsem si jistá, ale kdo sháněl tak už koníka má, ale co já vím..holky neshání někdo dalšího oře:)) mě těch 2,5 prozatím stačí...
Jinak mám hotové foto...Ludva byl dobrej, Kíšu zná, je to profík a to opět ukázal, aj Týnka už je se svým trenérem sehraná a ví co od ní očekává a pozná svoje chyby a tak dostal spoustu chvály...o to víc jsem byla zvědavá co řekne na běloučkou, no zprvu to bylo a co umí ten bílej...no a pak si hopla a Ludva jí též začal chválit, Petruše dostala spoustu rad a instrukcí, kobyla pochvalu..tak jsem měla za holky radost...tak snad budou pilně trénovat a bude styl lepší a lepší...a máte poklonu ode mě všichni čtyři, pač ty baráky v tom písku masakr
Ahojky,já se jen drze vtírnu...Zítra se těším,že uvidím Týnku a Kíšu přímo v akci na Císařáku.Jedu se tam podívat hlavně kvůli této dvojiciA jedu samozřejmě s foťáčkem,tak doufám,že ulovím pár pěkných foteček
Bude krásně,tak to bude určitě pěkný a úspěšný den!
Tý jo Market, tak to nám tu naši pracantku určitě cvakni i ona bude jistě ráda za fotečku...škoda že nmeůžem taky ale máme již jiné plány, ale třeba se tam potkáme jindy...
to jako vážně jedeš kvůli nám? ježíš, no to zas bude ostuda....
chjo, mi se tam vůbec nechce, abych se přiznala, letos mě ta sezona nijak neuchvátila nebo spíš jsem se pro ni zatím vůbec nenadchla a to byl dycky můj sen si naložit koně a jet si sama třeba do Prahy a já to tak zítra mám a prostě nejsem z toho ani malinko odvařená...
jedu soutěž 2 a 3....budu tam tak na tu 11 dopolko, protože v první soutěží je 70 koní a já pak jedu až padesátá v té druhé....
jinak holky, super startka pro tu stupňovanou do 130cm....Luďa, Já, Kristýnka a Káťa v tomto pořadí...docela masakr, coo?
Klárko, kde máš fotky, že bych to zkoukla, se na ně mrtě těším...
jenysimons
napsal(a):
Tak se ke mě přihlas, jestli mě poznáš...;) budu ráda, když poznám nového člověka z fauny..;)
Tynko na www.klawdie.rajce.net
Zitra na vas budu myslet, zavolej jak jste uspeli!!!Hodne stesti,ukaz jim jak se skace ve vychodnich cechach! !!!
Dobré ránko, tak jaký byl víkend??? U mě v sobotu trošku výletní a návštěvní... Neděle zcela neočekávaně pracovní Ale což, byla moc fajná kolegyně, tak to uteklo...
Co vy ostatní výletící se a závodící ???
Mějte se báječně...
Juvááá to byl jeden z nejkrásnějších víkendů v mém dosavaním životě...počasí luxus, víkend začal fajnově už v pátek super setkáním a domácím tatráčkem, pak výjezd směr Branžež, do kempu, kde Honzík osedlal svého oře a vyrazil na 50 km...my ho netrpělivě stejně jako další účastníky teamu očekávali, no po závodění už nás čekala jen cesta do Rakous, večer bájo grilovačka a pokec,druhý den ať Vám poví Danča, ale bylo ještě krásněji a my si to velmi užili, po cestě dom jsme ještě navštívili skalní město, kde jsme objevili nadnernej bílej píseček a tak se dělali pozy, skoky a fotilo se, a jak sjem čekala Kája dopadla na tvrdý výsyp bosky...takže te´d doufám, at tam není nic polámaného...hehe no koníky jsme byli večer zkontrolovat jestli to bez nás zvládli a jako vždy oni se mají báječně...
No víkend klasa!!!
V pátek light popíjení.
V sobotu jsem chvíli hákovala po baráku a nedočkavě koukala na hodinky kdy už dorazí hradečáci...
Petwa s Kájou mě potrápily chvíli s Lorýs a pak už jen nakrmit a šup ke grilu. Z lehka popíjení a teoretické přípravy na ráno...
Ráno vstávačka v sedm, jet nakrmit a pak se vymódit...panika...nebudu sladěná mě teda nečekala. Nějak jsem to nehrotila, pracovní dečka, pracovní pantáče.
No nakládání celkem dobrý, Lorýs teda chvíli čuměla ale lonžky hned zabraly a paní nastoupila a hurá směr Hnanice.
Vyložen, nasedlat a šup si očíhnout skůčky. Párkrát jump a hlavně jsem se bála abych do někoho já nebo nějdo do mě nanarazil...občas to bylo fousové.
Jo jinak já helmu na sobě neměla ani nepamatuji, mám jí doma asi tři roky a měla jsem jí snad jen dvakrát
No na oprácku pak pokec s kamarádama, projití si kurzu, jelikož jsem skleróza tak raději dvakrát projít. Srdíčko mi tlouklo až od vstupu na kolbiště ke zvonění, pak už to šlo...A jelikož jsem šla hned jako druhá tak jsem už pak jen sledovala výkony ostatních. B-rajtři dokonalý!!! Takže pohoda klídek a tabáček
Lorýsek spokojenej, já též.
Cesta domů cca dvě hodinky po kopytě, odsedlat a šup na 15 min do Jizery schladit nožky a pak zaslouženej odpočinek, vrátit vozejk, večeře jak pro mě tak Lorýs a hurá hodit postel na záda.
Jo mám krásné opálené ručky a xift...luxusně opálené rukávky
Já už sem ani nic psát nemusím, pátek začal pěkně pracovně a to u nás doma, dělalo se dříví! ale s klukama jsme to zmákli!Pak začlenění Matyldy do našeho stáda, vše dopadlo dobře.No a večer s rodinkou na pofsóna a ráno hurá na závody! Pěkně jsme si to fandění užili a večer parádní grilovačka u Danny a Toma. Druhý den závody moc povedené,holky se moc snažily!!!
No a v neděli aby toho nebylo málo tak mamka slavila narozky...
Takže víkend sice náročnej ale prostě BÁJEČNEJ!!! a dnes už hurá do sedla a s Bílou trénovat.
Tož já ten víkend neměla až tak vynikající, protože venku nádherně a já seděla v práci. Ale i tak jsem v sobotu ráno stihla potrenovat s Rozárkou, byla šikulka a protože jsem měla ještě i chvilku času, provětrala jsem i Rosu. Pak celá zmožená a uřícena směr pizzerka a po půlnoci doma:-( V neděli včas ráno se segrou na vyjíždku a pak opět tradá do práce. Dnes se nějak nemůžu vzpamatovat, ale věřím, že odpol už to bude vklidu :-) Fotila Natálka, pár snímků sem hodím....
Zdar baby, tak SABulku jsem včera místo krokovky vyvětrala trochu svižněji, nechávám to na něm, sám si řekne jestli se chce proběhnout a pak už jen dodám pobídku, aby si nechodil jak chce, tož klus luxusní, dokonce se nesl čistě, jen ho nesmíme prodlužovat a hopli jsme i do cvalu, šel nahoru místo dopředu takže jsme hoprdali, pomalu hlavu mezi nohama, a zadek sem tam vyletěl výš, to bylo radsoti...já nejvýšší bod...evidentěn povrch mu seděl...a včera jsem si připadal v jak citroenu, jak sem ho pobrala na otěž a sedlo se mi o pár centimetru zvedlo..stejně je ho škoda...hele a zvažuju mu nasadit kůru MSM či něčeho podobného, pač tildren zřejmě velmi rychle odezněl, ale trochu se v tom ztrácím, co by jste mi doporučili? díky..
Čau ženský,
chtěla bych Týnce pogratulovat k pěkně zajetým sobotním parkurům:-) mám pár fotek..moc se mi líbilo Diegovo chlupatý bříško
Já už posílala Týnce těch pár fotek na email,ale na rajčeti je mám na "zerycek".To jen kdybyste chtěli juknout i na jiné:-)
gituna
napsal(a):
Čau ženský,
chtěla bych Týnce pogratulovat k pěkně zajetým sobotním parkurům:-) mám pár fotek..moc se mi líbilo Diegovo chlupatý bříško
jeee a bylo by možno někde vidět další fotečky? Třeba jestli bys mi ji nehodila taky ne mejlika jako Market...?! Prosím...
a moc díky ke gratulaci...sama jsem spokojená.... Jinak Kíšovo chlupaté bříško je každoročně lepší a lepší....
foto Market
Už zase chrníte, že?
To tady zase pěkně zanedbáváme...
Včera jsem byla s Loryzmusem na prochajdě...no ze začátku se chovala jak kdyby měsíc nic nežrala, furt hlavu u země a futrovala a futrovala.
Bylo nádherně, sluníčko luxusně hřálo. Tohle období mám moc ráda, možná raději než 35°C...
v tomhle se dá dělat cokoliv.
Co vy? Jak jste strávili středu?
a etě jedna s třešní...
jen jsem hledala nějakej pěknej zlatej déšť a nic...
Omlouvám se za zpoždění:-)
fotky více či spíš méně povedené: http://amoural.rajce.idnes.cz/Praha/
zatím tak, na mejl příští týden, domácí net by mi to nezkousnul...
a fakt se mi to líbilo, myslím, že hodně suverénní výkon, můžeš být spokojená právem:-) Ať se daří
Víkend sportující...
Lorý měla od sedla celej víkend pokoj. Jen v pátek jsem malounko pojezdila a posadila na ní mou ségru. Lorýsek opatrně drndala a asi přesně věděla že na zádech veze křehké zboží.
Tenisový turnaj ve znamení medailí
Já v sobotu bronz a Tomáš v mužích zlatou...MISTŘÍÍÍÍ
Včera jsme koníky zlehka pohonily...
Lorý pózovala jak modelka...
všimněte si jak se podtavička formuje
Však už jsme ti psala na fcb...je masakrálně viděl jak se krásně kulatí, kombinace travičky a granulek je evidetně suprová...já to mám taky všechno bůčkatý...sahib mě začíná nekontrolovatelně tloustnout, tak se nedívím, když ke všemu stojí celej den u balíku....
My víkend fotící...a odpočinkový...
Dnešní pondělí mě teda rozhodně nenastartuje!!Venku počasí pod psa..
Jak jste užívali víkendu ženy?? My čarodky tak nějak v klidu zapily v Roudničce na hřišti,na prvního máje jsem šla trénovat Mildu a Bílou na jízdárnu + těhotná paní Riki šla též.No a v sobotu jsme se jeli juknout na drezury do Pardubek.
Kde jste baby? včera jsem byla jen kydat a zavírat, matkám už tancujou pupky..Sesil ěm díky bohu nechá šáhnout na vemínko...ale už je to problém přes ten pupek...
Ahoj ženy....
Tady je fakt mrtvo, tak to trochu oživím svým víkendem...
Ve čtvrtek grilovačka v Karsitu - super party, fakt jsme se natlemili jak svina, v pátek ráno jsem pomáhala ve stáji a dokonce měla i tu čest se svést na 2 konících (v prvé řadě můj velmi oblíbený hřebec Castelon) do terénku Pak jsem frčela za Kíšou a hned na čarodky, který jsme měli spojený se srazem ze střední....super akce, sešlo se dost lidí, vlastně všichni zvaní a taková pohodička, nijak se to nezvrtlo, nikdo nezvracel, jen opití do dobré nálady
V sobotu mě čekaly čarodky s lidma od nás z Olympu (vesnice)a to bylo taky fajne no a ráno jsem brzko vstávala a mazala do Velichovek, odkud jsme jeli na závody se 6 koněma na Páterov...konečně jsem na živo viděla T* a přiznám se, že já bych se posrala už při prohlídce, natož pak před prvním skokem...
Kíša už je krmen granulema Pavo a jak jsem dlouho přemýšlela, co mu koupím za chondroprotektiva, tak to Luďa vyřešil za mě a v pátek mi dal pro Kíšu Hyaulinchondro (či jak se to jmenuje) v hodnotě asi 950,- zdarma za to, jak jim pomáhám.....:)
Tento víkend jsem měla jet na závody do Brna, ale protože Bertík tam nemá boxy a ustájení přednostně pro koně startujících ve stupni T*, tak jsem to odhlásila a pojedu na víkend asi s Kíšou do Velichovek, kde budu pomáhat Kristýnce a ona mě bude trénovat no a v neděli asi na kukandu do Brna na Velkou....
Samý koně..a heleme se nové smaily...nahoře drží slovo, děkujem!!!!
U nás klid, SAbulka trochu bojuje s tvrdým terénem, ale je to jen takové v náznacích, však ho moc netrápím, matku už taky šetřím včera jsme vyrazili s dětma pěšo....my s Ivou s matkama a holky na Sabulovi a Jerym...byla to pohodička a mě ty procházky taky prospějou...Jen mi došlo, že mi Sesil zapoměla letos zesvětlat, ale tento odstín ji šikne nejvíc...dneska mám volno od koní za to né od nehtů, budu drbat až do večera...
a konečně už mám hotovou koňo kšiltovku...doporučuju namaluju.cz...
sice je to trochu dětinské, ale prostě jsem neodolala:))
No mazec hurááá !!
Myslím si že tyhle se v některých diskuzí budou používat nejvíce!: ,
,
Hééééj, klasa smail!!!!
No pěkně to tu zanedbáváme, jen co je pravda. Tak nějak převládá čas na FB...
No já jsem včera byla také jen light procházka, dneska bude rajtn na jízdárně, konečně to není tak tvrdé tak to půjde. Kláry, už stříháš metr viď?
Platí to, že si naplánuji výjezd k vám až se to bude blížit, pokud to vyjde kolem víkendu tak to bude luxus...nějak jí to vštěpuj do hlavinky, aby s tim počkala na pátek či sobotu...
Hele jsme z ni hotový břicho ji masakrálně narostlo a sjíždí..to samý Rikče..jsme napnutý a hlavně je tam uvnitř držíme i očima do správnýho termínu...a počítám s tebou, potřebuju uklidňovače...ale jellikož 26.6. máme jet na vodu, tak si myslím, že bude určo rodit:)))
Dobré jitro,
holky, nevím zda jste to četli na equichannelu...ale někdo tam doporučoval tenhle sprey pro pohazovače hlavou...
http://www.nostrilvet.com./
DAnny my už jsme domluvené...
Jinak matku už šetřím, takže víkend odpočívala, Sahibka jsem si v sobotu vytáhla na vyjíždku a troufla jsem si na bezudidle a paráda, nezklamal mě,v lese mi zas odbočoval na cestu kde jsou z houštin skoky, je to blázínek skákavej...to ale není nic proti novému koníkovi se stejnou nemocí u nás, který je bez jakýkoli preparátu a speciálního okutí využívan ke skákání, celkem ve mě hrklo...sice je starší, ale toto mu určitě neprospěje...
hele celej sahib za mlada, jeden koník ze závodůůů....jak brácha:))
Pěknej šimlík :) a ten nahoře taky nevypadá k zahození
Víkend byl fajn, ač z většiny pracovní.. Ale stihla jsem provětrat Molču i fotyho..
Jen Molinatá měla nějakej záchvat, takže mi převálcovala Roye . Naštěstí to odnesly " jen zuby" a příští týden budem muset do narkózy a proděláme úpravu dvou špičáků...
chjo... Ale byl statečnej ! A věřím, že bude i dál...
sem se vybrečela***.
No včera jsme s drahým vyrazili na prochajdu k rybníku, kde jsme jen smočili nožky a pak plnými hlty se cpali krásnou travičkou...už se mi na tu matku obzvlášt v tomto počasí moc líst nechce...sítka letos super zabírá, co jí má, nehodí ani jednou...
A Jani domlouvala jsem se s Danny že vyzjistí od známé ten preparát, jestli by se dal sehnat a za kolik...
Klárko, no, já jsem ten preparát samozřejmě studovala, ale pro nás bohužel není....pro vás zřejmě ano, páč je to vyloženě pro sezónní headshakery...kdežto my házíme urputně celý rok, ať ěnco kvete, nekvete....a navíc háže i v tuhých mrazech a sněhu, tož moc nečekám, že by šlo o alergii...
ale bylko by fajn, dkyby vám to azbrlao, ať nemusíte mít stan na nose....:)
a i tady pomachruju se svou nejkrásnější fotečkou....:)
je obdodí na vznik najkrásnějších fotek..Jani tyhle jsou vážně luxusní...ořící jsou báječní, už se na ně těším...no pravda, ják Máňu sleduji, svědí ji nos, občas se drbe o zem, síťka nám opravdu zabírá na 99%. teď už ji jen vadí muchy kolem uší, tak klepe ale to Sabuša taky...a já s nimi..zavžovala sjem koupit jí tu masku s prodloužením, ale nevím na ty pastvině, bych se jí to bála nechávat, takže to nemá smysl, a na druhou stranu je to kůň a bohužel hmyz v létě k němu patří...
na tomhle já občas vyrážím do přírody...sabuša evidetně spokojen...
Ahoj ženy
tak jsem se rozohoupala vám sem zase hodt nějakej přízpěvěk....víkend jsem měla vcelku náročný, ale hlavně na játra... trochu jsme okupoali naši kramolenskou základnu no a v neděli ráno jsem jela do Velichovek pomoct s koněma a pak frr do Brna mrknout na velkou, kterou Luďa s Casiem zase vyhrál a s Catharem byl 4. takže super, super a zase super.....
No a co se týče následujícího víkendu tak by se mi měl vrátit bráška s tatínkem (snad to ta zkur*ená sopka dovolí) a já v sobotu s Kíšou zas na Tróju do Prahy a v neděli s Karsitem jako oška....docela natřískané, ale těším se a jsem na Kiškuli zvědavá, protože je ted pod sedlem velice příjemnej (jezdíme teda jen terény, páč to jinde moc nejde) a taky už je krmenej tím Pavem, tak jsem i na to zvědavá, jakt o zmákne bez ovísku...snad pohoda....
Peti, tobě hodně štěstí v Pardubkách, at to vyjde lépe než ted v Brozanech
a co vůbec plánuje zbytek na víkend, hmm?
foto Šárka
Kočko s tím krmením to je dobrej nápad, třeba Kiša přesta s tím olizování, oves někdy umí nadělat neplechu...cituji: Plevy ovsa obsahují alkaloid avenin, glykosid koniferin a další látky působící mírně dráždivě na nervový systém.....
Tak jsem zvědavá, v těle to na Vás, již doufám, víc znát nebude, pač obří jste dostatečně...
Tak vyhrála Trója joo?? Dobrá budu bojovat sama v Pardubicích! A Vám přeji moc moc štěstíčka!!!