Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.4.2010 08:03
petas

XXX.XXX.156.34

Tak co,uz trénujete?My se snazíme co to dá,ale sezóny se hrozím... :-):-)

19.4.2010 08:04
petas

XXX.XXX.156.34

Koník skáče super,ale já mu to pořád kazím:-|

sadzi saj

20.4.2010 15:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

Ahojky,

pěkný ryzoň :-) my už jsme taky začli, letos sice jedeme jenom tréninkově, sezona snad příští rok, ale po té zimě je to záhul, než se obě rozhýbeme, když si vzpomenu, kde jsme byli na podzim, tak se mi ještě nedávno chtělo pomalu brečet :-|, ale pomalu se do toho zase dostáváme, tak jsem ráda :-)

20.4.2010 17:00
haisovad

XXX.XXX.167.4

Peti...toho tvýho mlaďocha ti okukuju už snad dva roky, je z něj moc krásnej koník!!!
Povedl se!!! Co máte v plánu tuto sezónu?

Já se s madam zatím jen oťukávám...
ale spokojenost největší...spolupracuje ikdyž má takového tupce na zádech...:-)

v neděli snad první VT...tak nám držte palce

20.4.2010 17:02
haisovad

XXX.XXX.167.4

ale zatím žádné přehánění...má fyzička je někde úplně jinde...klasika.

Andy, co ty? Na letošek nic neplánuješ?

sadzi saj

21.4.2010 11:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

Teda Danuli, jste fofrníci, tak držím na víkend palce, ať Vám to dobře dopadne a koukej dodat foto jestli nějaký bude :-)

No Danny, já mám letos bohužel už naplánováno, ale úplně něco jiného :-)...... takže letos to máme pouze v duchu tréninkových příprav na příští sezonu, snad :-|, ale co, člověk se nesmí vzdávat a musí za nějakým cílem jít, takže my sice už máme trénink v plné parádě, ale letos jenom doma na jízdárně :-|

22.4.2010 14:49
petas

XXX.XXX.156.34

Moc děkuju za chválu.Nevyměnila bych ho za nic na světě..kolikrat se taky vztekam,ale vim,že je to moje chyba,kdyz se nedaří#10

Loni sme spolu meli jeden veřejnák a letos bysme měli začít závodit na ofi,ale nevim nevim...moc se necítím:-(tak se jeste uvidí...:-)

tajemnadany: co to mas za konoucha?strasne mi pripomina jednoho,co jsem jezdila...:-)

22.4.2010 15:06
dominika

XXX.XXX.224.12

Trénujem ....:-) Sezona nám už začla,takže máme za sebou i dvoje závody.

22.4.2010 15:08
dominika

XXX.XXX.224.12

A i s mladíčkem co ho mám v tréninku. :-)

sadzi saj

22.4.2010 15:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

petas napsal(a):
Moc děkuju za chválu.Nevyměnila bych ho za nic na světě..kolikrat se taky vztekam,ale vim,že je to moje chyba,kdyz se nedaří#10

Loni sme spolu meli jeden veřejnák a letos bysme měli začít závodit na ofi,ale nevim nevim...moc se necítím:-(tak se jeste uvidí...:-)

tajemnadany: co to mas za konoucha?strasne mi pripomina jednoho,co jsem jezdila...:-)

Holky, hlavně, že máme chuť se vzdělávat a ono se k tomu časem dopracujeme :-)

Peti neboj, ze začátku si dáte pár hobbíček a ono to přijde samo :-)

22.4.2010 22:10
haisovad

XXX.XXX.208.166

Peti koupila jsem si povánoční dárek...má vysněná černá dlouhohřívá vysoká kobyla...:-)

ba né, Lorýs je sice rezavá jak roura, hřívy má pomálu a výškově má "jen" 163 ale

"když jí miluješ není co řešit...:-)"

No takže tak...zatím nic nechodila, pouze má za sebou výkonnostky a jinak pohoda. Ofika ještě nikdy nešla.

Moc vám to přeji...nepospícháte, pěkně v klídku až ten čas přijde tak to přijde a všem vytřete ve správnej čas zrak...

sadzi saj

23.4.2010 11:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

haisovad napsal(a):
Peti koupila jsem si povánoční dárek...má vysněná černá dlouhohřívá vysoká kobyla...:-)

ba né, Lorýs je sice rezavá jak roura, hřívy má pomálu a výškově má "jen" 163 ale

"když jí miluješ není co řešit...:-)"

No takže tak...zatím nic nechodila, pouze má za sebou výkonnostky a jinak pohoda. Ofika ještě nikdy nešla.

Moc vám to přeji...nepospícháte, pěkně v klídku až ten čas přijde tak to přijde a všem vytřete ve správnej čas zrak...

Chicht, koukám Danny, že jsme s tím snem a realitou dopadli stejně :-))

23.4.2010 14:22
zazika

XXX.XXX.174.165

No my chtěly taky jakože něco letos. Ale zatím máme toto :(

buggyna

24.4.2010 11:48
buggyna

XXX.XXX.81.124

No my s kobylou máme vystavené licence tak je mi líto to nevyužít,ale nijak to nehrotim. Respektive ještě to hrotit nemůžu jelikož teprve stavíme skokovej materiál. Ale kobyla je profík takže zatím pracujem v terénu a pak je třeba jen porovnat mě:-)
A v plánu je jen pár výjezdů, pak kobylu čeká jiná povinnost:-)

28.5.2010 08:17
petas

XXX.XXX.156.34

Tak koukám,že spíte?! Co voda? Postihla z vas někoho? U nás naštěstí jen mokro a podmáčená jízdárna...jinak koníci na kopečku v suchu!

Ted uz se dá tak týden i jezdit,tak pilně trénujem smajlík

sadzi saj

2.6.2010 11:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

petas napsal(a):
Tak koukám,že spíte?! Co voda? Postihla z vas někoho? U nás naštěstí jen mokro a podmáčená jízdárna...jinak koníci na kopečku v suchu!

Ted uz se dá tak týden i jezdit,tak pilně trénujem smajlík

Naštěstí ne, ale když jsem šla minulý týden lonžovat na jízdárnu, tak jsem čučela, jak je to mokrý, ale díky bohu jsme daleko od vody a ještě na kopci, ale už je to otrava, červen a pořád leje smajlík

My zatím leháro, tak snad se do toho zase pustíme, uvidímesmajlík

A plánujete už nějaký výjezd?

Přidejte reakci

Přidat smajlík