Westernové plemena a jezdci - kochači 140

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.5.2010 19:56
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tak a jdu fanditsmajlík,doufám,že to bude něco platný a vyhrajeme.:-):-):-)

23.5.2010 21:39
lucky

XXX.XXX.133.26

Já na to moc nemám nervy...smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Ferda a Ferda jsou supersmajlík

24.5.2010 00:13
lucky

XXX.XXX.133.26

Je to tadyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!

Huráááááásmajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlík
Zlatooooooooooooooooooooo!smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlík
Máme toooooooo!!!smajlíksmajlík
smajlíksmajlík
Jupííííííí!!!smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlík

...Nehty mám v prde......, málem mě trefil šlak...na tu třetí třetinu jsem už teda šla koukat....ti hááájzli nakonci byli hnusní!!!! Vytřískala bych je přes obrazovku...smradi agresivní. A ještě si sundávali to stříbro z krků! Měli skončit poslední Rusáci :-o Co by jiní dali za stříbro!!!!!! Aby se nepotento...nafoukanci :-((((smajlík

smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Ale kluci byli skvělí!!!!!smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

24.5.2010 07:35
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíksmajlíkNo hele,to bylo něco tak neskutečně krásnýho ti naši,:-):-):-) smajlíksmajlíksmajlíkto byl tým snů:-),opravdu,já jim věřila,věřila jsem,že když už jedou o zlato,že budou hooodně bojovat,a fakt zabojovali:-),a přesně,jak říkáš,Rusáci se ukázali,jací opravdu jsou,smajlíksprostý a zlí:-(,bylo mi z nich blbě.smajlíksmajlík
Ale z našich sálala česká hrdost,:-)je to složité i s tím,jak se na náš manšaft většina velkých hvězd zvysoka víš co,smajlíkale oni chtěli,moooc chtěli:-),a dokázali tosmajlík i bez těch nafrněných borců,to je na tom to krásný.:-):-):-)
Prostě paaaaaaaaaaaaaaarrrááááááááááááááááááááádá ááááááááááááááááááááááááá .smajlíksmajlíksmajlík

24.5.2010 07:39
remonek

XXX.XXX.162.107

Tááák se holky po víkendu hlásím, Lucky hafani jsou úžasný u nás ve vesnici taky mají novofudlanda a Sobík si ho jednou nejspíš na dálku spletl s poníkem, páč na na něj pořád tak řehtal jakoby na něj volal :-))
Jarčo koukám,že jste taky výletovali a měli jste i hezký počásko ( konečně se udělalo hezky :-)) a Ferda a Ferda jsou taky krásný, když jsem byla malá,tak jsme doma taky měli prasátko, jsme ji dostali jako maličkou páč ji máma pořád odstrkovala,tak jsme ji ještě dokrmovali :-) no a holky ona pak byla jak pes, pořád za náma chodila a tak,ale pak nám proběhla skleníkem a musela jít holka prasečí na pekáč :-(:-(,ale myslím,že kdyby se to nestalo,tak ji máme snad dodnes.
No jinak my jsme byli vyjížďkovat v pátek a v neděli. V pátek jsme najeli asi 10 km a v neděli asi tak 12, tak si kluci docela protáhli nohy:-)
Dneska ráno u nás byla bouřka a Sobík si ráno ještě vyspával.:-):-)
A hokej samozdřejmě SUPEEEEEER smajlíksmajlík

24.5.2010 07:49
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky,Ferda a Ferda už kráásně baštěj,:-)jsou kouzelný,sice je to ještě taková víc divočina:-)),ale Jarča je brzo ochočí,to nemám strach.:-)
:-(smajlíksmajlíkJééé,Šárí,to mušelo bejt hrozný,jak ta prasečí holka proběhla tím skleníkem,smajlík:-(no jo,stane se,dokonce jsem slyšela,že někomu prolítlo skleníkem i hříběsmajlík,v zimě,když byl skleník zapadanej sněhem...:-(smajlíksmajlík
:-|My jsme včéra nikde nebyli s koníkama,něják jsme nestíhali,snad se dostanu dneska.:-|

24.5.2010 09:48
madow

XXX.XXX.121.112

teda to byl krásný víkend....tý jo budu muset taky malýho vzít na krátkou vyjížďku do světa...když já se docela bojím aby nevzal roha...je fakt že by se jelo mezi polema po polňačce, ale...

24.5.2010 16:17
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Neboj se,ale nauč si ho vodit ze sedla na laně,a kde to půjde,tam ho můžeš pustit na volno a kde to nepůjde,tak ho lapíš,když půjde k mamině pít.:-)

24.5.2010 16:19
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Neválej se tady,Legišku,já se taky neválím.:-)

24.5.2010 16:20
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Dneska to počasí je takový všeljaký,tak jsme vymysleli tenhle plán,Jarča šla pěšo s Fousištětem a vyrobila mi aspoň nějáký fotky.smajlíksmajlík

24.5.2010 16:22
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Pak si na chvilku sedla taky,nedala pokoj,tak mě ukecala...:-)

24.5.2010 16:26
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Měla hrrroooznou prču z toho,že prý je Moruš jak šicí stroooj:-),no ona už je teď zvyklá na větší koně..:-)):-))

24.5.2010 16:30
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ona už hold zapomněla,že jezdila na Kačence.:-):-)

24.5.2010 21:04
lucky

XXX.XXX.133.26

Super fotky! Kolik ji teď je? Nějak roste jako z vody..začíná být nějaká nohatá:-)

24.5.2010 21:31
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Díky,:-):-)v září jí bude 12,a s těma nohama máááš pravdu:-),koupili jsme jí větší rajtky,Jarče už byly malý a krátký,a ty původní jsem zdědila já.:-):-)Ale jsou mi perfektně,teda asi jenom do Vánoc.:-):-)

24.5.2010 23:21
lucky

XXX.XXX.133.26

Teda tohle závidím ty fotky. Fakt krása. Já budu muset zase jednou ukecat Evičku a zajet na návštěvu, že by mě cvakla na uuň:-).Tak jsem chtěla nějaké foto u řepky, ale nějak mě zaprvé nemá tam kdo vyfotit a zadruhé pořád je hnusně a když svítilo půl dne slunko, tak zase nemám čas... smajlík
Příští neděli je zase trénink s Tondou Solanským, ale podívat se asi půjdu, ovšem bez koně. zaprvé ji musím nyní nechat řádně vyšetřit a chci ji nechat udělat zuby. Musíme to vyřešit, zda ji očkovat či ne, když pořád pokašlává a chci ji nechat přispat, udělat ji zuby a ať ji udělá endoskopii..jinak už nevím..nebo prostě jukne do té tlamy. No asi se řádně prohnu, ale už mě to fakt šve.smajlík.
No a my v pátek jedeme do Německa s Fabriciem , v sobotu je velká mezinárodní výstava v Německu. Budeme spát někde blízko té rodiny, co u nás kryli s Fabbym a mají nyní 9 miminek..mají 1 měsíc. Tak se na ně podíváme při té příležitosti a moc se na náš těší. No a v sobotu je výstava a pak pojedeme domů..už vidím, že část zase odřídím..táta to celé nedá asi. Takže když přijedeme v sobotu kdesi v noci..budu ráda, jestli na ten nedělní trénink vůbec vstanu..natož abych ještě s koněm!!!! A to s ní ještě budu valit k Bendíkovi! Asi vezmu kolo a Usa poběžísmajlík. Dneska se mi tady po dědině smáli, že už ji mám jak psa. Jsem ji vyhodila z vrat a zavírala a neměla jsem ji na vodítku a nakonec jsem ho ani nepřipínala. Usa šla jak ocásek, sem tam se stopla v trávě a pak mě doklusávala, do zatáčky valila za mnou,a bych ji náááhodou moc neodešla, pak tam jeden místní děda pleval v zahrádce a oan na něj jukla přes plot, tak koukalsmajlík, přes most šla pěkně za mnou a pak kolem řeky si poklusává v trávě a projdeme olšinou a to ji řeknu běž, ona koukne a odpíchne to tryskem s řevem za Bendou smajlík

25.5.2010 06:35
remonek

XXX.XXX.162.107

Jarčo zdá se mi to nebo je Moruše na léto tmavší? Jééé jak jsem viděla malou Jarču v tý košili,tak mi to připomnělo když jsem byla v jejím věku, to jsme s holkama ke koním taky tahaly flanelky nejlíp ty po tátovi :-)) no a když některá přišla v nový,tak to už bylo něco :-)
Lucky ty se máš,že s Usou takhle můžeš chodit, to já Sobistu takhle pustím jen když jdeme za Pasíkem, tam už je louka a vím,že poběží za ním,ale jinak my bydlíme hned u hlavní silnice, takže to musíme na vodítku.
Mě včera dobře vybláznila mamča,my volala do práce, uplně rozklepaným hlasem,jako jestli můžu,tak ať se přijedu podívat na Sobíka,že pomalu celý dopoledne leží a že když k němu přijde,tak,že se ani nezvedne. No mě se v tu chvilu uplně udělalo zle, jsem se bála aby jsme zas neměli koliku. Tak jsem teda letěla z práce domů, ale to už Sobík lozil po zahradě a naštěstí byl ok, nejspíš byl jen utahaný z těch posledních ježdění, tak mu musím trošku přidat granulky.
Tak měl včera flákací den, stejně u nás pořád bouřkovalo...

25.5.2010 07:53
madow

XXX.XXX.121.112

fotečky teda na jedničku podtrženou,:-):-):-) škoda že nemám taky někoho kdo by šel takhle se mnou na procházku...budu muset někdy ukecat mamku:-) ale té budu muset slíbit že jí nebudu nutit do sedla....mamina se totiž hrozně bojí koní....nebo hrozně, už si ho pohladí dá mu něco mňam, ale lést na něj...hrůza...jednou jsem jí posadila na Rozárku a to opravdu jen posadila...ani krok jsem nesměla udělat.....tak já fakt nevím po kam já ty koně tak Miluju smajlíksmajlík

25.5.2010 07:56
madow

XXX.XXX.121.112

jinak u nás teda včera přeukrutný dusno...koníky jsem na chvíli vykopala ven...a jen to než jsem došla z ohrady do stáje mi stačilo...mokrá jsem byla jak myš....a pak ta představa kydání :-)) byla jsem pak tak akorát na koupel....pak začalo pěkně bouřkovat, koníci rychle domů stihli jsme to za minutu dvanáct....já já už se pak nestihla schovat...ale bylo mi to jedno..bylo to moc příjemný:-)

náš Bret...jak jinak než se vyválet v největším bordelu smajlík

25.5.2010 08:02
madow

XXX.XXX.121.112

trochu zimní...Mareček se převádí

25.5.2010 08:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Lucí,to budeš mít program nabitej,teda,ale aspoň to líp utíká.:-)Ty zuby a tu trubici bych taky dala zkontrolovat,pak se rozhodnete,co dál,když tam nic nebude.:-|
Tady taky včéra lilo,právě jak jsme byly s tou Jarčou a Moruš venku,tak bylo takový to hnusný dusno,mušky štípaly jak divý,:-(no a ještě než jsme dojely dom,páč jsme to braly ještě směrem k rybníčku,tak jsme trochu zmokly,ale kvečeru byly 2 bouřky a pěěknej liják.:-(
No,Markét,ta mamina má teda opravdu v očích tééměř smrt,po kom ta mamina jenom jeee????:-):-):-)

25.5.2010 08:10
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkŠárí,jééžííš,tak to muselo Sobiště chrápat úplně natvrdo,smajlíkto věřím,že měla mamina strach,ale měla do něj šťouchnout,ale ona se asi bála,viď...:-|:-|

25.5.2010 08:17
lucky

XXX.XXX.133.26

Teda maminka tady vypadá vyděšeněsmajlík. To moje máti na koni nikdy neseděla,a le pořád ji říkám, že by ji proboha usa unesla..vždyť zhubla a je skoro jak já a já taky nejsem žádné pírko smajlík.

Ale u nás to bylo kdysi "kůň jen přes mou mrtvolu"..což tvrdila hlavně máti. No a do Usy se táák zbláznili, že máma ji klidně lítá vybrat bobeček ve dvě v noci, než jde spát, ay si holčička náááhodou do něj nešlápla a nesmrdinkoval ji tam smajlíksmajlíksmajlík. Oba tvdí, že je to jejich krásná bí¨lá vnučka smajlíksmajlík a táta o ní říká, že má nejkrásnější zadek a nohy z rodinysmajlíksmajlík ..takže totálně zmagořená rodina smajlíksmajlík

Dneska je tady nádherně, svítí sluníčko, usa už ráno přišla z výběhu, kde chytala sluníčko smajlík

25.5.2010 08:19
remonek

XXX.XXX.162.107

taky si myslim,že musel chrnět jak kojenec:-)), mamina prej do něj šťouchala a on po ní dělal jen ksichty:-)):-)), ale pak se sám zvednul a šel na zahradu, no aspoň,že tak, já jsem teda z toho byla docela vyplašená.
Madow to moje mamča si na Sobistu občas sedne,ale jen na dvoře a ještě ji musím vodit, ale pořád ´´vyhrožuje´´,že až bude čas, že pojede i ven :-)

25.5.2010 08:21
lucky

XXX.XXX.133.26

No jo, člověk ty naše koňouse pořád ohlíží, jestli jsou ok, co? A pořád se o něj nějak bojíme smajlík. Tady byla večer pořádná bouřka..děs smajlík
O hmyzu ani nemluv! Ted jsem slyšela v rádiu, že v Ostravě Polance, kde se voda hodně bvylila a jsou tam jezera, tak budou hromadně hubit komáry. Hmyz bude letos hezky přemnoženýýý smajlíksmajlíksmajlík

25.5.2010 08:24
remonek

XXX.XXX.162.107

Jj Lucky přesně tak, co kdyby měl náš koníšek nedejbože zaražený prdeček nebo tak něco:-), já už si někdyy přijdu jak magor, když se jdu třeba na Sobistu ještě v 11 večer podívat jestli je všecko ok, ale když on člověk má občas takovej ten blbej pocit :-//
Tady u nás bylo hezky ráno, teď se tu zatáhlo a nejspíš bude zase lejt smajlík

25.5.2010 08:26
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Šárí,jojo,Moruš je na léto tmavší,ale to i Pierot je v zimě dost světlej a na léto krásně přelíná do tý sytě žlutý,a je kráásný,jak mu v tom svítí ta krásně bílá hříva,ocas néé,ten on si vždycky pokadí,:-)ale ta hříva je úplně nádherně bílá a září na dálku.:-):-)
No ty mušky včéra dělaly,to byl děs,ale je zajímavý,když jedeme s Jarčou ven,tak na ní tu mušky jdou,ta furt něčím mává si u obličeje,a mě si žádná muška nevšimne.No ale zase tůdle si mě všímla včela,tak je to jedno.:-):-)

25.5.2010 08:28
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkTa bílá vnučka mě fakt pobavila,:-)smajlíkto je dobrý.smajlíksmajlík

25.5.2010 08:33
lucky

XXX.XXX.133.26

JJ, no vážně! naši jsou naprosto spokojení a úplně jsou nadšení, když jsou v kuchyni a holčí chodí po zahradě, postaví se u okna, do kuchyně strčí hlavu, hodí ty svoje kukadla a naši lítají jak Usa řehtá smajlík ...cukříček, dobrůtku, pusinku.... no totální blázinec. Ale jinak fakt není rozmazlená..jen trooošku smajlíksmajlíksmajlík

25.5.2010 08:38
remonek

XXX.XXX.162.107

jééé lucky u nás to je taky tak, máma vaří v kuchyní a Sobulák se jde vždycky podívat jestli by se nenašlo něco na zub, no a máma pak líta po kuchyni co,že by mu mohla dát dobrýho

25.5.2010 08:45
madow

XXX.XXX.121.112

tatík taky říká že dřív než vnoučata budou hříbata...přání se mu splnilo...:-))

25.5.2010 08:45
lucky

XXX.XXX.133.26

No přesněsmajlík. Oni jsou děsně zvědaví a ta kukadla..no odolejsmajlík

25.5.2010 08:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Markét,malej půjde do světa nebo zůstane doma?:-|
:-)smajlíkMoruš se to nelíbilo,že muší vozit někoho,kdo se jí směje,a chtěla ke mně....:-):-)

25.5.2010 08:58
lucky

XXX.XXX.133.26

To je krásné, jak na Tebe kouká! Mamííí, zachraň mě!!!! smajlíksmajlíksmajlík

25.5.2010 09:06
lucky

XXX.XXX.133.26

No nic....holčí už je snad vychrápaná po snídani, tak ji jdu hodit k Bendovi. vezmu psy se proběhnout smajlík

25.5.2010 09:47
madow

XXX.XXX.121.112

možná zůstane ve stáji..pokud si ho kamarád bude chtít nechat...má právě Marka a Breta..chodí s nima do lesa a Marek už je starší..tak si třeba malýho nechá a bude i ho vychovávat...jinak půjde do světasmajlík

26.5.2010 08:43
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Ty vage,tady zase prší,my to snad neposekámesmajlík,jezdíme sekat jenom na krmení.Ale co jsme koukali takhle když jezdíme autem,tak dost lidu má posekáno,ale to jim shnije,to se nedá usušit v tomhle blbým počasí.smajlíksmajlík
:-):-)Takhle šťastnej byl Fous včéra,když ho Olda vzal do traktoru,úúplně byl vysmátej.:-):-):-)

26.5.2010 08:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Pierot je v bahně taky spokojenej...:-):-)

26.5.2010 08:47
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkOdpoledne bylo kráásně,tady Jarča lapla Monďáska,:-))je moc hodnej,nemusíme ho honit,stojí a čeká,až ho Jarča odvede.:-):-)

26.5.2010 08:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)smajlíkTakhle kráásně byla rozcuchaná Moruš...smajlíksmajlík

26.5.2010 08:51
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlík:-)Tady v tom rybníčku jsme pozorovaly žabí pulce,byly jich tam tisíce.smajlík:-)

26.5.2010 08:54
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady čekáme,až přejede vlak,Monďásek je vidět,že tu dopravu z tý Prahy zná a nic ho nerozhází.:-)smajlík

26.5.2010 08:57
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady se mi něják nevešel ocásek.:-)

26.5.2010 08:57
remonek

XXX.XXX.162.107

Jarčo my jsme včera taky vyjížďkovali,po víkendu jen tak lehce, spíš jen krok a klus,ale i tak to bylo fajn. Alešů nám opět dělal doprovod na kole a vždycky když nám ujel,tak ho Sobula musel dohnat a pak šel přesně vedle něj, jsem se tomu musela smát no a pak když třeba Aleš jel pomalejc, tak Sobin do něj dloubnul :-)):-)). Počasí jsme měli krásný,ale za to dneska tady je zas hnus, zima a chvílema i prší smajlík by mě fakt zajímalo kdy já to seno nasuším. smajlík

26.5.2010 09:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)My jsme včéra taky cválaly jen na jednom místě,jinak hodně klušeme.:-)
:-(Noo.hele,celej červen má stát za houby,jenže ta vojtěška,jak je těžká,tak už padá a to bude dost problém to posekat a usušit,taky nevíme,co s tím...smajlíksmajlík

26.5.2010 09:04
remonek

XXX.XXX.162.107

já mám teda normální trávu-taková ta klasika na velký vesnický zahradě. Jarčo a jak krmíte to vojtěskový seno? Dáváte samotnou vojtěšku a nebo přidáváte i normální seno k tomu? Mě právě na to každej říká něco jinýho, tak nevím.
U vás je to asi taky supr na ježdění na ořích což

26.5.2010 09:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Když krmím vojtěškový seno,tak nedávám už další druh sena,ale ječnou slámu,dostanou trochu vojtěškovýho sena a zbytek mají v kleci slámu,které můžou žrát ad libitum,tedy neustále,a jelikož jim to malé množství vojtěšky nemůže stačit a mají hlad,tak se musejí dožrat tou slámou.:-):-)
:-):-)Jojo,ježdění tu není špatný,sice toho lesa tu opravdu moc nenísmajlík,ale zase jsou tu docela pěkný cesty udržovaný,tak je to paráda.:-)smajlík

26.5.2010 09:22
remonek

XXX.XXX.162.107

no já jsem právě dodělávala normální seno a sehnala jsem už jen vojtěskový, tak jsem mu to ze začátku míchala aby to neměl takovej skok a teď už mám doma právě jen to vojtěškový, slámu tam má taky na zakousnutí, ale on stejně když je doma,tak se pase na zahradě a když je u Pasaika,tak tam jsou taky na trávě. Takže sena si stejně všimne až navečer.
To u nás je zas lesů nekonečně,ale některý ty cesty jsou fakt děs, zrovna v neděli jsme se dostali na nějakou cestu, která měla na hodně místech takový ty velký ostrý kameny, takže jsme radši přez to koně převáděli. Ale většina cest tu je dobrých

26.5.2010 11:18
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(No jo,tyhle ostrý kameny jsou na prd,my taky vždycky slejzáme,jak na ně někde narazíme,a jdeme radši po kraji lesa,naštěstí jich tady moc není,ale kde jsou,tak tam se jde opravdu špatně.:-(:-(
smajlíkJééžííš,já tady furt brečím,jak furt prší,a teď jsem dokoukala kvalifikaci na Velkousmajlík a tam jim před tím dostihem lilo,že nebylo vidět,tak chudáci to měli hoodně těžký:-(,Holčákovci měli smůůlu jako vrata,snad projdou tu další kvalifikaci.:-|
smajlíkJá bych nemohla bejt žokej,já bych v tomhle s tím koněm nejela ani omylem...smajlíkJá bych jezdila jen kdyby bylo hezky.:-)):-)

27.5.2010 07:43
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Takhle včéra jsem sbírala koblihy a přiběhli 2 zajíci a noormálně tam běhali,vůbec se mě nebáli.:-):-)

27.5.2010 07:47
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)S tím Legiškem se Monďásek fakt vyblbne,ale furt pozoruju,jak Pierot kolikrát k Monďáskovi přichází,že by se s ním třeba rád pošudlal,ale Monďásek si to pamatuje,jak ho honil,a vůůbec s ním nechce mít nic společnýhosmajlík,odchází od něj a Pierot to pak vzdá.:-|

27.5.2010 07:54
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady včéra jezdila s Jarčou jedna velká kobyla a jedna menší,který tam s ní normálně jinak nejezděj,tak Jarča z toho byla vykulená,a pak zjistila,že je to naprosto v pohodě,že Monďásek se za nikým necpe,:-)to bylo dobře,páč ta kobyla,co je před ním,kope,tak jsem jim říkala,ať jsou ve střehu,ale Mondýs byl úžasnej.:-):-):-)

27.5.2010 08:03
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(Včera tam koně i nás málem sežrali komáři,:-(tak jsme byli rádi,že jedeme dom.:-)

27.5.2010 08:19
remonek

XXX.XXX.162.107

ten Pierot je stejně kus koně :-):-), jéééžiš to by se Olda divil jak na něm sedí obráceně kdyby se mu Pierot rozesel :-)):-)).
Já jsem včera vyměnila koně za kolo a ještě teď mě bolí pozadí :-( a Sobulák jak je zvyklej,že teď s ním Aleš jezdí jako doprovod na kole tak si myslel,že jdeme ven a volal na nás že jsme ho zapomněli :-)):-)) a když jsme se vrátili,tak na nás řval kde jako jsme :-)
Dneska musím naložit mojeho hafana a milou zlatou dovézt na očkování, to zas pro ní pro chuděru bude boj, není moc zvyklá jezdit autem a většinou to končí blinkáním :-|:-(

27.5.2010 08:49
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky:-),no jo,to by se Olda divil,což kdyby se Pierot rozešel,to ani néé,ale kdyby se rozcválalsmajlík,to by asi byla docela sranda.:-):-)
:-)My už máme pejsany naočkovaný:-),teď se vzteklina očkuje na 3 roky,tak je to paráda,doktor jezdí k nám,že nemušíme nikde s hafikama chodit mezi psy.:-|

27.5.2010 10:02
madow

XXX.XXX.121.112

já chci taky kamaráda na vyjížďky smajlík
fakt moc zavidím společnost....no je fakt že když to kamarádce výjde tak budu mít od léta taky parťačku...hurááá

tak to jsem já Rozárka a "malý" Scharonek..

27.5.2010 10:08
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Noo,je to docela zábavný,když jezdíme celá rodina,ale mně zase teď už vůůbec nevadí,když jedu úplně sama,to je taky hezký.:-):-)
:-)Máme středoasiatku a ten blíž na tý sekačce je Fous,to je nechtěný kříženec australského honáckého psa,mamina je čistokrevná papírová australanda,ale tatínek se jim vešel pod vrata v době hárání a nechal tam své geny,:-)ale náhodou je Fous naprosto skvělej:-) a jsme rádi,že jsme si ho vzali.smajlíksmajlík:-)

27.5.2010 10:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Vypadá,že malej bude mít tu krásně tmavou rezavou barvu po mamině,coo?:-)Ty se mi moc líběj ti tmavý ryzáci.:-)

27.5.2010 10:31
madow

XXX.XXX.121.112

taky jsem moc ráda že tmavne....jen nohy bude mít hodně světlý...no ale uvidíme co z něj bude...jak se vybarví :-|
tý jo tak to bych neřekla že je to kříženec....nejlepší foto je to v tom traktoru...hezký ksichtík...
doma už jsme teda bez pejska, měli jsme pyrenejského ovčáka fenku ale už je to dva roky co umřela..bylo jí 15...a mamka se zařekla že dalšího pejsana nechce..až bude v duchodu a bude na pejska pořádný čas....jinak u koníků máme čuvače, německýho ovčáka/toho vůbec nemám ráda, hlídá zadní vchod do stáje, ale ňafe tam furt a útočí na koně, ještě že nedošáhne až za dvěře a hlavně se všeho strašnqě bojí, takže hlídač nic moc :-)
a pak tam majitel statku má ještě joršíra

naše Benji

27.5.2010 10:45
remonek

XXX.XXX.162.107

Madow hříbek je krásnej :-), chlaďáky mám ráda :-)
My máme doma dva hafany,mamča má korkšpaněla - to už je 10 letej dědula :-) no a já mám kříženku ČSV x NO a je to takovej temperamentní drak :-)

27.5.2010 13:39
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Noo,takovej pes,kterej útočí na koně,je fakt na prd,to je docela o úraz,buď koní,nebo toho čokla,taky bych z takovýho psa nadšená nebyla...smajlík

27.5.2010 13:43
madow

XXX.XXX.121.112

kolikrát jsme vyváděli marka ze stáje a on mu útočil na nohy...je fakt že až do stáje nedosáhne, ale Marek kdyby vypálil tak je po psovi...smajlík

loňský hubert

27.5.2010 14:02
madow

XXX.XXX.121.112

jééé to je kouzelné foto smajlík

27.5.2010 14:03
madow

XXX.XXX.121.112

jinak mladej pěkně líná vypadá jak kdyby měl nějaký svrab :-))

27.5.2010 14:06
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlíksmajlíkTa Hubertovská fotka je hezká:-),když vyjde počasí,tak to bývá i hezký.:-):-)
:-):-)No jo,ty hříbata línají divně:-),pak fakt vvypadají jako když ten svrab mají,:-)je to legrační.:-):-)

27.5.2010 14:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady na tý fotce vypadá,jak když má obarvenou ofinu,nějákej super přeliv.smajlík

27.5.2010 14:17
madow

XXX.XXX.121.112

ty jo tak to je ještě předloňký hubert teď tak koukám že ještě nemáme poprsák...a já mám o 15kilo víc:-|

to už se mě jeden známý ptal zda malýho neškubu:-)

27.5.2010 14:52
proxima

XXX.XXX.104.193

Ahojky holky,
musím vás tu zase jednou pozdravit!!
Dnes je tu konečně slunečno-je to děs jinak -každý den prší,nic se nedá dělat,boty už ani neschnou a u koní je vodní svět:-)
Tak nsad už bude líp..zase se asi vyrojí mouchy..
Posílám pár foteček malé Vikči..

27.5.2010 14:56
proxima

XXX.XXX.104.193

Je to teda pěkné čílo po Wičákovi:-):-)

mamka jí moc nebere,normálně minule jsme se večer šli projít se psi na kopec a Wiči s Vikčou jsme nechali na volno na louce...Vikča se přidala k nám a šla s náma že už ani na maminu neviděla a kdyby na ní Wičina nezařehtala,tak by asi putovala s náma dál:-)
Je hrozné jí odvést někam bez ohlávky..vezmu kobylu a jdem na pastvinu a malá to otočí a běží sama k baráku a tam sama stojí u auta a olizuje ho a zkoumá co kde je a vůbec za náma nepřijde..
Takže přesně jak když byla Wiči malá:-)

Když jede někdo autem,na kole,pěšky,tak za všema řehtá a letí k nim:-)

27.5.2010 14:56
madow

XXX.XXX.121.112

jejda krásná malá Zlatuška:-)smajlík

27.5.2010 14:58
proxima

XXX.XXX.104.193

Jinak všem vám závidím jak si užíváte v sedle..už se taky těším!!!
Jarů vy jezdíte denně,že!To je super.:-)

27.5.2010 15:00
proxima

XXX.XXX.104.193

Díky,no Zlatuška to je,ale zlatá moc ne-pěknej rarach:-)smajlík

27.5.2010 15:02
proxima

XXX.XXX.104.193

..tak poslední a fičím něco dělat než zase začně pršet..už tak je zázrak že to dnes tak krásně vydrželo..smajlík:-)

27.5.2010 20:54
lucky

XXX.XXX.133.26

Evi malá je kráásná! no jo, dneska bylo konečně trochu hezky. Já dneska půl dne ještě pracovala, pak čekala na veta, Usa spásala zahradu. No a jak dopadlo vše?...no prostě Usa má naprosto čisté plíce, nekašlala, totálně zdravý kůň,...tak teda už faaakt nevíme smajlíksmajlík
naočkovali jsme, pokecali, a Usu jsem pak šla hodit k Bendovi. Potom vyčesala a přistřihla Fabbyho, vykoupala ho a nyfoukla a je kráásný. Ráno totiž jedeme do německa, v sobotu je v giessenu výstav, tak uvidíme, zda se zadaří. No a taky se jukneme na ta miminka po Fabbym co se narodila v Německu. Máma se mnou pak byla pro usu u bendy, tak ví co a jak a zítra se o usu a pozítří postará. pokud nebude pršet, tak ji tam hodí aspoń na pár hodin.

já jsem docela kaput dneska, ještě jsem se od rána nezastavila pořádně. Takže půjdu brzy spát, zítra se budeme za volantem střídat a já jsem pár dní moc nedospaná...smajlík

Jinak ta fotka z huberta je mooc hezká a taky koukám, jak kluci pěkně řádí. Jiank Monďáskovi se nedivím, že s Pierotem nechce bavit..Usa by se po tom taky s ním nebavilasmajlík

28.5.2010 08:00
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Evíííí,Zlatuška je fakt náádherná,:-):-):-)a ta fotka,jak leží v trávě a Ája je u ní,ta je boží.smajlík:-)
No jo,ty holky jsou takový samostatný jednotky,ty klucí jsou zase takoví hodně závislý na těch maminách,já teda mám radši ty holky.:-):-)Co dokážou vymyslet,to se člověk muší jen smát.:-):-)
Eví,a malou si necháte?:-|
:-):-)Lucí,držím palečky na výstavě.:-):-)
No,hele,přesně je vidět,jaká je Monďásek citlivá dušička:-),Pierot byl na něj ošklivej a zlej a to mu Monďásek jen tak honem nezapomene...smajlík

28.5.2010 09:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkKdepáák,Evíí,nejezdíme každej den,někdy se nedá kvůli počasí a někdy zase časově to nevyjde,já se dostanu do sedla až zítra odpoledne,a to zase může lejt...:-|:-|

28.5.2010 11:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-))Pierot odpustí,že jsem ho fotla v takovéto choulostivé situaci:-),ale chtěla jsem jen ukázat,jak je čistotný,opravdu chodí pravidelně čůrat ke hnoji.smajlík:-)To je včerejší fotka.:-)

28.5.2010 11:15
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Dneska čůral taky tam,ale na druhou stranu,on si ty strany mění.:-):-)

28.5.2010 11:16
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Když krmíme zelený,tak je to povětšinou vojtěška,a to muším vždycky hlídat,dám jen do jedný klece,kterou si samozřejmě obsadí Pierot,:-)na Moruš zbyde jen něco po zemi nebo co si vytáhne z klece...:-)

28.5.2010 11:18
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Legišek tam nesmí,tomu bohatě stačí to,co si napase a sláma.:-)

28.5.2010 11:19
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ale jemu to nevadí,on vždycky za chvíli usne.:-):-)

28.5.2010 11:23
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))A když už je vyspinkanej,zlobí Monďáska tím,že ho kouše do prdízny.:-):-)

29.5.2010 13:42
jesina

XXX.XXX.77.182

Ahojky všem , chtěla bych veřejně poděkovat Jarušce že mi umožnila koupit si Abonku zpět.
Je to super baba .
Takovejch lidí je opravdu málo.
Děkuju Jaruš.
:-)

31.5.2010 10:00
madow

XXX.XXX.121.112

jesina, kobylka je krásnáááá :-)

a jak jste přežily víkend ženy...u nás hnus a hnus smajlík
koníci byli venku přes víkend cca 8 hodin fakt hrozný...když neprší tak je zase dusno na zalknutísmajlík

když to žere mamka tak já taky

31.5.2010 13:06
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady bylo takový střídavo,chvilku lilo jak z konve,a za chvilku svítilo sluníčko,ale mně to nevadilo,že prší,seděla jsem u voleb.:-):-)

31.5.2010 13:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|V sobotu jsem byla ve 3 už doma,ale ven jsem se taky nedostala,jeli jsme všicí až včera.:-):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík