Sedlo Principesa od Hauzra

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2010 22:07
samueliprostor

XXX.XXX.43.198

Ahoj, máte někdo toto sedlo? Prosím jestli máte fotky tohoto sedla, zkušenosti (klady, zápory), nechali jste si ho dělat od p. Hauzra na míru? Cokoli byste měli ohledně tohodle sedla budu ráda :-) děkuji

1.6.2010 19:37
samueliprostor

XXX.XXX.28.160

samueliprostor napsal(a):
Ahoj, máte někdo toto sedlo? Prosím jestli máte fotky tohoto sedla, zkušenosti (klady, zápory), nechali jste si ho dělat od p. Hauzra na míru? Cokoli byste měli ohledně tohodle sedla budu ráda :-) děkuji

nikdo???

1.6.2010 21:52
skippka

XXX.XXX.46.19

Ahoj, já mám Principessu. Původně jsem jí chtěla nechat na míru, měla jsem i naměřeného koně i sebe, ale na poslední chvíli jsem si to rozmyslela (kvůli nedorostlému koni, ne kvůli nějakému problému). Nakonec jsem na sedlo narazila na inzerci za poloviční cenu bylo úplně nové a tak jsem neváhala. Sedí se v něm velice pohodlně, hezky si mě posadí. Koník aktuálně trochu pohubl, tak dávám gelovku, ale jinak padne pěkně. Jsem nad míru spokojená :-)

2.6.2010 18:42
samueliprostor

XXX.XXX.19.208

skippka napsal(a):
Ahoj, já mám Principessu. Původně jsem jí chtěla nechat na míru, měla jsem i naměřeného koně i sebe, ale na poslední chvíli jsem si to rozmyslela (kvůli nedorostlému koni, ne kvůli nějakému problému). Nakonec jsem na sedlo narazila na inzerci za poloviční cenu bylo úplně nové a tak jsem neváhala. Sedí se v něm velice pohodlně, hezky si mě posadí. Koník aktuálně trochu pohubl, tak dávám gelovku, ale jinak padne pěkně. Jsem nad míru spokojená :-)

děkuji :-) no mi by jsme ho měli mít za 3-4 týdny dělané na míru, zatím jsem s přístupem p. Hauzra nad míru spokojená. Jen se pořád bojím, že to sedlo nesedne po tom co si všude čtu, jak sedla od Hauzra nesedí a já nevím co všechno, jen doufám, že tito lidé si jen kupovali sedlo od Hauzra ale nenechávali si dělat na míru. Snad se povede a budeme spokojeni oba :-)

3.6.2010 22:18
skippka

XXX.XXX.46.19

Ve stáji máme ještě 4 sedla od Hauzra na míru ( 3x ČT a jeden hafling) nevím jestli přímo principessy, ale sedla sedí. Ty čétéčkový máme půl roku a hafl asi měsíc teda... :-) Mě koník teď opadnul a tak jsem pro jistotu dala gelovku, ale myslím, že během léta se to opět napraví :)

4.6.2010 06:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

Ono to není o tom který sedla sedí, jde spíš o to, že tyto sedla na míru nemusí sedět na pořád, záleží jak s koněm dělate, či postačí vysazení z pracovního trenéninku a ejhle koník opadne ve svalech a nesedí, či ba naopak koník se dosvalí a opět nesedí, toto není vinou sedláře...sedla na míru by se tedy dle mého měli nechávat na koně udělané-hotové...ale pro mě bylo vždycky lepší zajeté než nové sedlo, chvilku trvá než si nové vysedíte, pro někoho toto období ze začátku býva nepříjemné...

4.6.2010 21:12
samueliprostor

XXX.XXX.43.100

klawdie napsal(a):
Ono to není o tom který sedla sedí, jde spíš o to, že tyto sedla na míru nemusí sedět na pořád, záleží jak s koněm dělate, či postačí vysazení z pracovního trenéninku a ejhle koník opadne ve svalech a nesedí, či ba naopak koník se dosvalí a opět nesedí, toto není vinou sedláře...sedla na míru by se tedy dle mého měli nechávat na koně udělané-hotové...ale pro mě bylo vždycky lepší zajeté než nové sedlo, chvilku trvá než si nové vysedíte, pro někoho toto období ze začátku býva nepříjemné...

koníkovi letos bude 9, takže stavbou už se asi měnit nebude, to že se bude měnit osvalení s tím snad i trochu počítáme (kdyby nějak hodně a trvale tak jsme domluveni s p. Hauzrem, že by ho upravil). Jinak ohledne vysezení to doufám nebude tak hrozné :-D

Přidejte reakci

Přidat smajlík