Westernové plemena a jezdci - kochači 142

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.6.2010 15:14
helu

XXX.XXX.189.70

Zakládám smajlík tak jsem byla koupat psiska a teda fááákt bomba. smajlík

6.6.2010 15:16
helu

XXX.XXX.189.70

smajlík Na to že to jsou důchodci .............

6.6.2010 22:35
proxima

XXX.XXX.104.193

Ahojky holky,
teda Helčo já ti závidíme vodní psiska:-) Já si pořídila honáka že je to vodomil,tak že si to budu užívat a chodit s ním k řece a tak a on je to takový cíťa ,že jde tam po půl nožiček do vody a ještě s nechutí a za chvíli už fičí ven:-)Voda mu teda nic neříkásmajlíkJinak držím palce ať se vám domeček povede dodělat,ať máš čisou hlavu.A kluci v zápřahu...slintámsmajlík

Lucko,tak kde jsou ty fotky od táty???:-)

Peti ,to bláto fakt nezávidím,my tu máme škváru,ale taky to bylo děsně rozmáčené..kobyly celé dny v přístřešku,takže podle toho to tam vypadalo...A projít suchou nohou k baráku byl taky zázrak..buď to odnesli od bahna rifle,nebo boty..:-)Tak se mě pak dobře chodilo k doktorce:-)Jožin z bažin,fakt:-)Tak nsad už ti to taky trochu vyschlo a s kydáním ti někdo pomůže!

Jarů Monďásek je fakt super!To se vám výběr povedl.smajlíksmajlíksmajlík

6.6.2010 23:25
helu

XXX.XXX.189.70

:-) Ahoj Eví, moc krásné hříbátko máte ............
Na fotce minul Albík letící piškotek smajlík no jooo barák ..... když chce být člověk ve svém.

6.6.2010 23:32
lucky

XXX.XXX.133.26

Fotky jsem probrala, nic moc nepřeuložila, protože jsem pak jela s Fabbym pro seno a pak pro usu a ještě s Daréskem se projít a najíst a padla jsem dnes za vlastsmajlík

Tak tady aspoň 4:-)

6.6.2010 23:35
lucky

XXX.XXX.133.26

No jo, koupací psiska jsou super...tady se moc koupat ještě nedá. řeka je stále prudší smajlík

Tady kolem řeky v kopretinách..za námi splav na Ostravicismajlík

6.6.2010 23:38
lucky

XXX.XXX.133.26

Na tu kouli nahoře nekoukejte..asi přejdu k jedinné 100% dietě....nežrat smajlík.chjo....smajlík

7.6.2010 07:29
remonek

XXX.XXX.162.107

Helu,teď nevím jestli jsem ti hafloše už nechválila,ale jsou krásní :-) a Usa v kopretinách taky nemá chybu:-)
My jsme v pátek konečně posekali kus zahrady,tak snad aspoň trocha sena z toho bude. V sobotu jsme dali vyjížďku a teda i navečer bylo pěkný vedro, Sobula byl docela zpocenej a to jsme to nijak nehnali. V neděli jsme se byli na chvilu mrknout na Ptýrově na závody, no já bejt kůň,tak mě přez ty překážky nikdo nedostane smajlík

7.6.2010 07:36
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Teda na Evika z bažin muší bejt dobrej pohled,:-)ale Eví,snad už tam budete mít jen a jen kráááásně a všechno to vyschne.:-)
:-)My posekali v pátek ty 2 hektárky,tak 2 dny do toho pralo sluníčko,ale dneska do rána to žmoklo.:-(:-(
smajlík:-)smajlíkLucííí,náádherný fotky,fakt kráása,taťulda je šikulka a fotit umí,smajlíksmajlíkakorát kdybys ty fotky tolik nezmenšovala...:-):-):-)Já si je chci vychutnat většííí.:-)smajlík:-)
:-)Tohle je ještě ze soboty.:-)

7.6.2010 07:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkŠárí,hele,jak se potí Monďásek,po klusu vypadá,jako když projel Huberta,on má ty kejtičky takový hezký,že se mu třou o sebe,tak je během chvilky mezi nohama takhle napěněnej,ale je fakt,že bylo vedro,a ty mušky,co dělaly,to byl děs běs,:-(my se zapomněly všicí narepelentovat a ty čůůzy nás hodlaly sežrat zaživa.:-(Naštěstí jsme dojeli ke kamarádce a ta nás i koníky napičifukovala,tak se nám cestou domů už jelo veseleji.:-)Tady Monďásek přímo zírá v klusu na chlapíka,kterej tam opravuje na zemi model helekoptéry,byly jsme s Jarčou docela rády,že to měl rozbitý,:-)koně by si asi myslely,že je to nějáká maxivčela.smajlíksmajlík

7.6.2010 07:43
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlík:-)Pesani jsou kráásní,:-)ti majitelé Monďáska mají taky labradora,hnědýho,fakt krásnej a šikovnej pejseček.:-):-)Ale fotku nemámsmajlík,fotnu příště.:-)

7.6.2010 07:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Monďásek už zebru neřeší:-),je fakt vidět,že to jen prostě neznal,teď už chodí všude a nekroutí se.:-):-):-)

7.6.2010 07:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady pasu Moruš na sedmimetrovým provazu,ona je tam přivázaná a já sedím přes silnici u stromu,tak ona furt špízluje,jestli tam jsem.:-|

7.6.2010 07:52
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady není Moruš přivázaná vůbec,jen je ten provaz položenej na zemi,ani neřešila,že kolem ní těsně projel Olda s tím obracákem,hrozně moc se ta kobča zklidnila,když si vzpomenu na ty začátky naše,to bylo díílo...:-):-)

7.6.2010 07:55
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru my jsme většinou zpocený spíš na krku a na prsách, mezi zadníma nohama moc spocený nebejváme. Na nás naštěstí komáři moc nejdou a doufám,že ani nepujdou #05
Jak koukám na toho Monďase na přechodu,tak u nás nějak na jaře nově lajnovali silnici a jak ty pruhy zářili novotou,tak Sobulák se toho taky bál :-)

7.6.2010 07:56
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Je takovej zvláštní s těma vodníma flekama.:-)

7.6.2010 07:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)A pasoucí se Monďásek,máme tu ve vsi krásnej plácek,tak tam chodím s obouma koníkama,akorát je beru po jednom,ale dneska bych to mohla zkusit je vzít oba najednou,mám pocit,že dneska by to šlo...:-))

7.6.2010 08:29
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkHolky,potřebovala bych poradit,nemáte některá zkušenosti s touhle maskou co se týče velikosti?
ORIENTAČNÍ TABULKA VELIKOSTÍ:

FOAL/PONY - ž.v. koně 90 - 250 kg
( pro hříbata/pony )
YEARLING - ž.v. koně 250 - 350 kg
( pro roční koně )
ARAB - ž.v. koně 350 - 410 kg
( nejčastěji arabská plemena, Paso Fino ... odpovídá ohlávce č.1 )
HORSE - ž.v. koně 410 - 550 kg
( nejčastěji plnokrevníci, Quarter Horse, Paint, Appalloosa, Morgan ... odpovídá ohlávce č.2 COB )
XL - ž.v. koně 550 - 700 kg
( nejčastěji teplokrevníci, tažní koně, Trakénští koně ... odpovídá ohlávce č.3 )
smajlíkmyslím,že Monďáskovi by mohla být ta arab,nebo nééé???smajlíksmajlík

7.6.2010 08:37
remonek

XXX.XXX.162.107

já myslím,že pokud to objednáváš z nějakého koňoobchodu,tak jim tam napiš kde máš koníka změřit aby mu maska sedla.

7.6.2010 08:38
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkNo to je od Farnamu,ale oni tam mají právě tenhle orientační návod na velikosti konísmajlík,no ale zkusím jim tam napsat,a raději tu Monďáskovu škebličku změřím.:-))

7.6.2010 08:41
remonek

XXX.XXX.162.107

jj, ono to je kolikrát lepší, než to pak posílat zpátky, já jsem zas tahkle psala do equiservisu kvuli chráničům

7.6.2010 08:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No,právě,tak jsem jim tam raději napsala,jestli mám tu makovičku jeho změřit,jestli podle míry mi dokážou poradit,aby mu to sedlo.:-):-)

7.6.2010 09:27
lucky

XXX.XXX.133.26

No jo, to je záměr...abych nebyla moc vidět smajlíksmajlíksmajlík

No tak jo, udělala jsem je trochu větší .... stačí?

Pierot vypadá zajímavě jako puntíkovanýsmajlík

7.6.2010 10:00
madow

XXX.XXX.121.112

ahojky, tak je za námi krásný víkend....já jsem perfektně spálená....

koupací psíci jsou teda fakt úžasný....

pierotek jako flekáč je dost legrační...připomíná mi malého Scharona jak líná :-))

7.6.2010 10:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlík:-)Noo,Lucí,to už je lepší,díky,to je krááása.smajlíksmajlíkprosím tě,nás tady se vůbec bát nemusíš,tady určitě nejsou lidi,kteří souděj člověka podle toho,jak vypadá,ale co má uvnitř,každej z nás má nějákej nedostatek,nikdo není ideální,ale všechny nás spojují koníci:-),takže klidně fotky dávej větší,moc Vám to spolu sluší,:-)ještě by Ti po boku slušel nějákej kauboj.:-)smajlík:-)
No,tak pán mi moc neporadil s těma velikostěma,smajlíkjenom mi připsal další orientační tabuli s ohlávkama...smajlík
Arab ... ohlávka vel. 1
Horse ... ohlávka vel. 2 ( COB )
XLarge ... ohlávka vel. 3 ( FULL )

smajlíksmajlík
:-):-)Markét,malej je špicovej,vidím mapu Itálie....smajlík:-))

7.6.2010 10:15
madow

XXX.XXX.121.112

no jo, teď jak na něj koukám tak tam opravdu ta Itálie Je :-))
nejlepší jsou na něm ty opelichaný uši ono to na fotce není tak dobře vidět, ale je jak E.T.

7.6.2010 10:23
madow

XXX.XXX.121.112

Lucky, ty fotečky jsou kouzelný nemůžu se vynadívat na tu poslední jak jste s Usinkou zahleděný...to je fakt krása...o fotkách u splavu v záplavě kytiček ani nemluvím:-)

7.6.2010 10:44
lucky

XXX.XXX.133.26

Děkuji, některé fotky se vážně povedly.

Tady mě dost štvala, protože chtěla lítat jako magor, hlavně byla nasraná, že po ní chci něco, když ona přece jen za olšinou má pastvinu a chce jít žrát ...no jo..měsíc skoro nic moc nedělala, pod sedlem byla asi jednou, tak to bylo vidět...

8.6.2010 07:51
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)My jsme včéra taky vejletili,:-)bylo náádherný počasí,tak jsme vzaly koníky do brodu,Moruš tam zase řádila:-)),to je radost na ní koukat,:-)olizovala i Monďáska,ale to zrovna vyfocený nemám.smajlík

8.6.2010 07:52
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkVždycky,když začne zívat ve vodě,tak jsem ve střehu,aby jí nenapadlo si lehnout.:-)

8.6.2010 07:56
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Koukám,Lucí,že Usidlo je na to žrádlo taky jako ďas:-),Moruš teď roste tráva už pomalu do papuly,ona jak je maličká,tak ta tráva je už vysoká a projít bez žraní prostě nelze.:-)):-))
:-):-)Tady jsme na chvíli oduzdily a koníci baštili,až se jim vytvářely boule za ušima.:-):-)

8.6.2010 08:13
markemic

XXX.XXX.129.9

Ahojky,včera to bylo moc krásný,ale po tááák dlouhé době hooodně bolavý:-D
A taky jsem si po tak dlouhé době přiapadalo jako největší dřevo s naprosto příšerným sedemsmajlík

8.6.2010 08:13
lucky

XXX.XXX.133.26

No to oni na žrádlo jsou snad všichni koněsmajlík. Benda dělá jakoby umíral hlady a plazí se pod ohradou, aby se dostal na stébla trávy za ní, přitom je jak kulička. A Usa taky nevěděla i pod tím sedlem jak si kde co urvat, když ji to taky šimralo po papuli..Usa taky není nic velkého:-)

8.6.2010 08:17
markemic

XXX.XXX.129.9

Tady jsem stihla jen konec po tom olizování,jak tu Jaruška říkalasmajlík

8.6.2010 08:18
markemic

XXX.XXX.129.9

No ale ještě by to chtěloo tu fotku mám dojem...

8.6.2010 08:23
markemic

XXX.XXX.129.9

Tady krásná Morušesmajlík
Zbytek Jaruško na www.rajce.net pod nickem ZERYCEK,nebo jestli chceš můžu Ti je poslat,ale je jich hodněsmajlík

8.6.2010 08:30
lucky

XXX.XXX.133.26

No krasavec to je smajlík.
A hrabací Moruš ve vodě je taky dobrá...to na tyhle koně kouká ta moje jak na mantálně postiženésmajlík...fuuuj..jak se někdo může ve vodě tak cachtat....znechuceně radši odchází, nebo stojí a asi si myslí svojesmajlík

Tady nenažraná uuň smajlík

8.6.2010 08:34
remonek

XXX.XXX.162.107

holky koupací fotky jsou supr, hnedka bych to dý vody taky skočila :-):-) koňuchům to muselo udělat dobře v tomhle vedru :-). Já sobistu vždycky vezmu aspoň hadicí a on vždycky dělá takový koniny,že jsem většinou víc mokrá než on :-)). Včera jsme ještě sekali zahradu a teď mi kamarád říkal,že ještě jeho děda pro mě zas bude mít seno,takže já nakonec pomalu nebudu vědět kam to seno nacpat :-)
Fuj teď říkali na rádiu,že zítra má být přez 30 stupňůsmajlík fuj nejdřív zima a teď takový hicáky.
Holky nějako o víkendu jsem Sobulákovi při čištění u přední nohy našla něco vypadá to jako ´´boule´´ ale je to takový měký a když mu to zmáčknu tak ho to nebolí a ani z toho nic neteče, myslíte,že by to mohl být jen nějaký kousanec od nějaký potvory?

8.6.2010 08:35
lucky

XXX.XXX.133.26

Tééda a ty poslední tři v trávě nemají chybu..krásasmajlíksmajlík

8.6.2010 08:36
proxima

XXX.XXX.104.193

Ahojky,
všichni máte krásné fotečky!!!
Jéé já bych táák jela na vandr!!smajlíksmajlík

Teda to zase bude pařák..fuj tajbl,už ať je pod mrakem..:-))Jdu natírat dnes haldu prkem na plot,tak se upeču...

Naši koně trávu jooo,ale veliká už jim nešmakuje-to raději budou brbat do hlíny tu kraťoučkou:-)

8.6.2010 08:40
proxima

XXX.XXX.104.193

Tady jedna s nasvíceným hárem:-)
A já fičím :-)

8.6.2010 08:49
lucky

XXX.XXX.133.26

Evi ta je kráásná! K večeru se asi pojedu projet s hol,čí..že bych dojela na kopec?... hočlí by asi trefil šlak, dlouho jsme nejezdili, ale předvčerem měla elánu na rozdávání smajlík

Tady zrovna jedna rychlejší ....jsem myslela, že ji zabiju. Pořád byla nervní, že v té hloubce trávy kde před tím byla půl metru voda se někde utopí každou chvíli..jako dost se tam bála.smajlík

8.6.2010 08:58
lucky

XXX.XXX.133.26

Tady jde vidět, jak pořád čučela mezi stébla, byla nejistá v nožkách a pořád někde brzdila nebo usklakovala (normálně takový prdlouš není), že je tam loužička, přitom se mi zdálo, že tam už nic nebylo, ale ona je na tohle hrozná. Strašně si pamatuje po celém okolí kde kdy byla někde louže, bláto, nebezpečí atd. Ona třeba běhá navolno po louce a přesně ví, kde v jakém místě někdy něco bylo a tam si dá pozor...strašně tyhle věci registruje a dává si bacha. Děsně se odjakživa bojí o nohy, ale dnes už je to o něčem jiném. Kdysi šílela i z vodítka. Ale jelikož už skončila i s řádně pořezanýma nohama v zledovatělém sněhu, tak se rpostě bojí takových věcí...přejde to v klidu v kroku už bez klepání se jak osika strachem, ale teda chtít po ní cválat v místě, kde před nedávnem chodila jak koník z Camarque, to bylo asi něco na její nervysmajlík..málem ji vypadly oči mezi stébla...smajlík

8.6.2010 09:05
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlík:-):-)Markét,bylo to fakt super,mě se ta vyjíž´dka s tebou moc líbila,fakt to bylo úžasný.:-):-)Joo,prosíím,tu hrabací fotičku na mejlíka,ta je mooc pěkná.:-):-)
:-):-)Mě se zase moc líběj tyhle....smajlík

8.6.2010 09:07
lucky

XXX.XXX.133.26

Sakrááá..my tady snad máky ani nemáme! ještě jsem to tady v takovém množství neviděla smajlík

8.6.2010 09:08
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ty máky byly prostě úžasný a k Monďáskovi krásně pasovaly.:-)smajlík

8.6.2010 09:10
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-))Markéét,řekni sýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýr .:-):-)

8.6.2010 09:14
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Monďásek zkoumal,zdali je sloup k jídlu.:-):-)

8.6.2010 09:16
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Lucí,já na ty máky taky koukala,smajlíkoni jsou totiž v řepce.:-)
:-)Tady přecházíme hlavní silnici.:-)

8.6.2010 09:24
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkMarkét,mě to na tom rajčeti žádný fotky nenašlo včerejší...smajlíksmajlík

8.6.2010 09:26
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Se mi Legišek líbí,jak leží s těma nohama dopředu.:-)

8.6.2010 09:28
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkŠárí,to musíš fotnout,takovejch bulek může být povícero druhů.:-)

8.6.2010 09:39
remonek

XXX.XXX.162.107

Jj dneska to snad fotnu. Legíš má krásnou barvičku teď na léto

8.6.2010 09:39
markemic

XXX.XXX.129.9

Jaktože ne?dala jsi www.rajce.net a tam zadala Zerycek?tam Ti vyjede moje jméno a pod ním je moje album.

8.6.2010 09:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkNo,ale pod tím albem jsou jen 3 sekce a tam koně nejsou...smajlíksmajlík

8.6.2010 09:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Díky,Šárí,taky se mi něják začíná podezřele líbit...:-|:-|

8.6.2010 09:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkJooo,už to mááááááááááám.smajlík

markemic

XXX.XXX.129.9

Jo jsi správně,a nahoře nad těmi alby Ti určitě vyjelo zelené písmo zerycek(markéta mičková) a na to klikni!

markemic

XXX.XXX.129.9

Jupííí!smajlík

8.6.2010 09:56
madow

XXX.XXX.121.112

Jaruško, ty fotky jsou fakt krásný...a hlavně ta jak tam stojí u těch vlčích máků....já chci takýýýý někoho kdo nás bude fotit...nebo alespoň někoho kdo mi podrží kobylu ať si jí můžu krásně vyfotit smajlík

opravdu krása střídá nádheru.......smajlík

jo jinak bacha na víkend se má ochladit....z 30 °C na 26 °C smajlík

tohle mi říkala ráno mamka když jsem si pro změnu stěžovala na vedra...tak mi bylo řečeno...neboj na víkend se ochladí z 30 na 26

no jo no já nebudu asi s počasím spokojená nikdy i když těch 26 se tak akorát (teda pro mě)....30tky jsou na mě už moc v našich klimatických podmínkách...u moře mi to neva...tam je pak krásně vlhký vzduch...kdežto tady...bleee to se pak člověk potí i ve stoje když nic nedělá

Scharon se ani tak nechtěl fotit jako mi sežrat mobil

8.6.2010 10:09
remonek

XXX.XXX.162.107

No to my Madow podívej,taky tyhle vedra moc nemusím, pro mě je nejlepší tak půlka září to je na mě,tak akorát.
Hříbo je krásný, bereš ho sebou ven na vyjížďky

8.6.2010 10:55
madow

XXX.XXX.121.112

chodíme jen na procházku kobču na vodítku a malý za námi...ale mám v plánu o víkendu (až se "ochladí" vzít kobyl pod sedlo a malýho s sebou....chci jít kousek dál 2x tolik co normálně a zkusit jak se bude tvářit na potok smajlík

8.6.2010 12:05
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkMarkét,kráásný fotky,dííky.:-):-)smajlík
:-):-)Lucí,možná je lepší,když je Usina opatrná na ty nohy,:-)ona už měla pořezanou šlachu,tak to víš,to už si pak dávají pozor,u nás tohle koníci teda neřešej,to spíš já se bojím jet někde rychle ve vysoký trávě,kde to neznám,ale i kde to znám,nemůžu že jo vědět,jestli někoho nenapadlo tam hodit třeba flašku od piva nebo něco,o co by se mohla kobča zranit,tak to se bojím,jednou jsem na poli našla vidle takový podávky,a když si uvědomím,že po tom poli normálně cváláme,tak je mi tak něják špatně....:-(:-(

8.6.2010 12:08
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Holky,jen ať jsou hice,když potřebujeme usušit to seno,pak ať se to třeba zase potentuje,ale do neděle potřebujeme hezky a hic.:-):-)

8.6.2010 12:12
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Předevčírem mě napadlo si od Moruš oddojit trochu mlíka a ochutnat to:-),fuuuuj,teda,už mě to zase dlooouho nenapadnesmajlík,to bylo hnuuusnýý,brrr....:-(:-(

8.6.2010 12:14
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)A ten bambula na to čeká jak na smilování,když Moruš přijde z vycházky,táák se na ní vrhne a celou jí vysaje.:-)

8.6.2010 12:37
remonek

XXX.XXX.162.107

To to mlíko bylo fakt tak hrozný? Já si pořád říkám,jak asi může chutnat :-) Jaru koho má Legíš za tatíka, myslím,že z něj bude pěknej koník,takovej mohutnej

8.6.2010 12:40
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No hnuus,a přímo fialovej:-(,fakt kozí mlíko je proti tomu naprostá dobrota.:-):-)
Jo,Legišek nebude žádná souška,teda aspoň nemá bejt po kom,jeho tatík je APH.

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6075079/Plemenny-hrebec-Blue-Eye-Jane-Valley.php

8.6.2010 12:52
remonek

XXX.XXX.162.107

páni otec je taky frajer, nevím jestli je to ta samá stáj,ale z Český Lípy tam měli i plaváka a nad tím jsem teda slintala :-)

8.6.2010 17:51
lucky

XXX.XXX.133.26

Z Legiška už je fakt kus koněsmajlíksmajlík..boožínku! Vždyť se nedávno narodil!!!!!smajlík

Táák jsem byla dopoledne KO :-(( ..totálně mrtvá..v dusnu jsem lítala jako magor kolem řeky v kopretinách, abych nafotila ty svoje černé vobludky s uuuň..no spolu ani náhodou. Na co jsem brala teláč, když jsem pořád jak tři lepidla mi neustále tři metry za zadkem..pomoooc!

Mám nějaké fotky psů v kopretinách a u řeky. Moje uň teda zrovna neměla náladu mi dělat modelku, tak jsem aspoň hezky nafotila poníka Bendulku, z něhož mě málem trefil šlak (pořád by to žralooo!) , ale světe div se, ty fotky stojí za to!!! No a super byly fotky běhacích koní v ohradě..Benda s Usou...co dokáže jedna petka s kamínky by jste čuměli...ony ty hnidy hnuly prdelí a běhaly!!!!! :-))))))

Tady jedna drbací smajlík

8.6.2010 17:57
lucky

XXX.XXX.133.26

a tady poletovala ve výběhu, že jdeme s Bendou bez ní smajlík

jinak jde pořád vidět ta pochroumaná plecsmajlíkchjo..

9.6.2010 09:17
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))No viď,dost drsně to uteklo a už mu bude rok zanedlouho.:-|:-|
:-)Usina je kráásnááá,jak běží...:-)Na plec se vyprdni:-),to se časem zahojí,hlavně že nemá nic horšího,a to,že je to vidět,neubírá na její povaze a charakteru.:-):-):-)
smajlíkA kde jsou ty fotičky toho prďoly Bendíka???smajlík:-)

9.6.2010 09:34
madow

XXX.XXX.121.112

ahojky....přesně tak Usinka je krásná i s nemocnou plecí....a snad se rychle uzdraví a dá dohromady....

teda mě dnes chytla alergie jako kráva....ale můžu si za to sama ráno jsem si nevzala prášek a tak tu teď mlátím hlavou o stůl jak furt kejchám...asi vím co budu dělat o polední pauze...žádný oběd, ale pojedu domů pro prášek :-))

včera jsem byla s koníkama na procházce...Roza měla obřišník a malého jsem na vodítku uvázala k obřišníku aby se učil ťapkat vedle Rozárky...a čuměla jsem jak pulec jak mu to šlo...a to jsem mu vodítko nechala poměrně dlouhé....a ťapkal jak kdyby cellý svůj život nedělal nic jiného smajlík

9.6.2010 09:51
lucky

XXX.XXX.133.26

No, ta plec mě štve že je taková hrudkovatá, když se na to sáhne, tak jakoby tuhá..někdy se mi zdá, že chodí trochu blbě na předek..no snad se to časem srovnásmajlík.

Alergie je nepříjemná. To máti když začne kýchat, tak pčiká tak 50x za sebou, až už je totálně vyřízenásmajlík a já za ní chodím a straším ji...no a ono ji to fakt přejdesmajlíksmajlíksmajlík...ale ona to prý asi nemá z alergie, ale z nervůsmajlík

Jo tak Bendulku by jste rádi viděli, jo??? No tak jo smajlíksmajlíksmajlík

9.6.2010 10:00
lucky

XXX.XXX.133.26

..včera jsem seděla na bendovi :-) ...z hospůdky mě dovezl domů..vedla ho majitelka..no prča smajlík. Na takovém pidi jsem ještě nejela, ale neměl absolutně problém, myslím, že kldině bych ho po louce mohla projet, sedělo se na něm dobře a špacíroval bez problémůsmajlíksmajlík

Tady zázrak..Benda zrovna nebaštísmajlík

9.6.2010 10:25
madow

XXX.XXX.121.112

jééé to jsou bomba fotky jak se na nich u toho baštění kření smajlík
tý jo budu si muset taky koupit nějaký lepší foto ať mám nějaké momentky...protože mobil než něco pobere, tak už je kůň v jiné pozici :-|

ještě jednou indiáni

9.6.2010 12:00
lucky

XXX.XXX.133.26

JJ.mobil je nanic. Taky sem tam cosi cvaknu, ale je to o ničem.

9.6.2010 13:27
madow

XXX.XXX.121.112

fuj byla jsem si pro ten prášek a jsem ráda že jsem zase v práci.....máme tu alespoň krásný chládek...je dusno a nebe na spadnutí smajlík

9.6.2010 15:00
lucky

XXX.XXX.133.26

Jo..u nás taky příšerné vedro, byla jsem ve městě a nejhorší je sednout do rozpáleného autaaa!!!smajlíksmajlík..fujsmajlíksmajlík
A koukám, že psi už jsou vaření, tak je jdu hodit do řeky dneska už podruhé.smajlík

9.6.2010 20:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jééé,ten Bendík je fakt kráásnej,:-)takovej sympaťák.smajlík:-):-)
:-)smajlíkNo vidííš,Markét,jakej je malej šikulka,naše malý kůňata byly taky takový šikulky,a já se toho bála už tejden dopředu,:-)no,já se bojím vždycky radši preventivně.smajlík
:-)Tohle je včerejší fotka.:-)

9.6.2010 20:15
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkTady je tak zatažíno a čekáme,kdy se to spustí,to bude rachot....:-(

9.6.2010 20:18
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Moruš se tady včera ještě páslasmajlík,ale mám obavy,že dneska už to Technický služby posekaly.smajlík

9.6.2010 21:26
lucky

XXX.XXX.133.26

Já přišla pro Usu a koukám, vylezu z olšiny a ta vasoká tráva posekaná..to bylo najednou prostorusmajlík. Koně žijou...jezdilo jim to kolem ohrady, takže asi byli ok. No došla jsem dřív, že pojedu ještě se projet..no ani nááhodousmajlík. Než jsem s Usou došla domů, tak nás málem sežrali komářismajlík. měla je všude, mlátila sebou, na mostě se kroutila..děs. Já jsem dožraná a vše mě svědí..no ježdění nemělo smysl. My tady zrovna doma tolik jich nemáme jak kolem té olšiny a řeky úplně, ale i tak...no projet by se nebylo kam, ty svině jsou všude a v hejnechsmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Tady je Bendíček úžasný. Jinak vypadá jak těhotná kobylka, ale tady zrovna zatáhl bříško smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

9.6.2010 21:31
lucky

XXX.XXX.133.26

Benda tady vypadá větší než je ve skutečnostismajlík

9.6.2010 21:43
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Je moc pěknej a moc jim to s Usinou spolu sluší:-),jak běhaj.:-):-)smajlík
smajlíkMy dneska taky nejely na jízdárnu,bylo příšerný dusno,tak jsme Monďáska v tom nechtěli trápit...:-|:-|
smajlíkA bouřka asi nebude,už asi šla někam jinamsmajlík,nebo se zase vrátí večer:-(,ani moc nepršelo,spadlo jen pár kapiček...smajlík

9.6.2010 22:40
lucky

XXX.XXX.133.26

Tady je úplně úžasně. Krásně teploučko, hvězdičky, akorát Usa je děsně poštípaná od komárů, tak jsem ji vyrdbala celou mycí rukavicí s těmi čudlíky. Ona byla nadšená, málem upadla, jak se kroutila a děsěn to prožívala, že jsem ji celou hladila a vydrbkala tou rukavicí...zlatíčko. Zato mě úplně upusinkovala:-)

9.6.2010 22:51
proxima

XXX.XXX.104.193

Ahojky
no tepločko tu je fest:-):-)
Ještě že máme u počítače okno-tak je dokořán a fuká na měsmajlík
Ale zase sem lítají komáři,tak jsem poďobaná..A jak jsem natírala tak mě nejde barva z nohou a ruk a ještě mám puchýře od spálení sluníčkem..Tak jsem fakt modelkasmajlíksmajlík

10.6.2010 07:29
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlík:-)Ahooj,tady je taky náádherně,ale komáři tu neštípou,teda doma,ale včéra Jarča si hrála s dětma někde venku a prolejzaly nějáký roští a ta přišla celá taky poštípaná od komárů:-(,no ale to je taky nápad,prolejzat roští v šatech,že jooo?:-)

10.6.2010 08:11
lucky

XXX.XXX.133.26

Evi, teda to fakt musíš být modelka, když to popisuješsmajlík.

Hele, dneska je tady na padnutí! Šílené vedro, psi už jsou vaření, válejí se chudáci po zahradě ve stínu a neví jak si lehnout, aby se nepekli. Usa už na sluníčku samozřejmě se opaluje..ta se konečně vyžívásmajlík a soused ji každé ráno nosí plnou obří ugelitku trávy, když jsem na procházku se psem, takže ta bagruje u plotu, jen si hupsla do stáje zbaštit granule a aniž by se sena dotkla, tak vyplula zase ven a dojíst ten zbytek trávy..denně to vyluxuje do posledního lístešku pampeliškysmajlík

Vedro je tady na padnutí, naštěstí fouká docela dost vítr, tak to aspoň rozfouká, ale tohle něce přinese... smajlík

10.6.2010 10:47
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady je dneska taky příjemně,ale včera bylo fakt dusno k padnutí,tak jsme jízdárnu odpískaly,přece jenom tam Monďásek třičtvrtě hodiny kluše nebo cválá,v kroku jdou jen tak tu čtvrt hodinku,a to by ani pro něj nebylo příjemný,u nás je jen na rekreaci,:-))tak když to není nutný,tak nemuší.:-):-)
:-):-)Moruš s Pierotem hlídají padlého Legiška.:-)

10.6.2010 10:51
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(No jo,plácek pastevní nám už posekali,:-(tak jsem to shrabala a odvozila kozám i koním.:-)Moruš mi tam asistovala.:-):-):-)

11.6.2010 07:54
remonek

XXX.XXX.162.107

Ahojec holky, no tradičně všecky fotky moooc krááásný, no malej Benda bez komentáře :-):-):-)
Fuj se teď potim v práci uplně neskutečně,kamarád větrák se nám odporoučel do věčných lovišť,vybral si na to opravdu tu nejlepší dobu smajlíksmajlík. Jsem si včera už musela přivstat páč u nás odpoledne byla vždycky bouřka a neskutečný dusnu, tak jsme včera razili ven už v půl pátý ráno a holky paráda, krásnej vzdoušek,klid, no pohodička i Sobistus byl rád,že se protáhnul :-). Celý odpoledne byl u kámoše a to teplo je nějako zmohlo, se tam kluci vykulovali jak na pláži. Tyjovka jsem udělala nějaký fotky telefonem,chtěla jsem je sem dát a počítač mi nechce načíst kartu smajlík
Seno nám uplně krásně uschlo a co ty Jarčo povedla se vám ta vojtěška?
A jak jsem psala tu bouličku,tak jsem zas plašila, teď jak Sobíka sprchuju,tak jsem to po koupání ještě chvilku jakoby masírovala a hle ono to zmizelo smajlík

11.6.2010 08:05
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlíkTak super,že boulička zmizela,to mohl být jen nějákej štípanec,ono to někdy nateče do velkých rozměrů.:-|
:-(Ten větrák nezávidím,snad to brzo spravěj.:-)
smajlíksmajlíkParáda,že je seno domasmajlík,no my se chystáme to vzít domů zítra,ale určitě to dneska zmokne do rána,tak by se to posunulo.A to ještě chce Olda posekat další hektar traviny,co máme,ale já mu říkám,aby to nechal,až tohle seno bude doma,ta tráva je suchá do balíků pátej den.:-)Jenže on to chce mít všechno doma hned,ale pak neví,kam dřív skočit..:-|
:-)Takhle Monďásek nechává jazyk venku,když se napije.:-))

11.6.2010 08:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Je s ním docela sranda:-),včera jak si vyhráli s Monďáskem,to byla nádhera.:-)

11.6.2010 08:12
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Mrňous si docela dovoluje,:-)ale Monďásek si ho vždycky zpacifikuje.:-):-)

11.6.2010 08:15
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Sbíraly jsme s Jarčou bobany a Moruš se jde pomazlit.:-):-)

11.6.2010 08:21
remonek

XXX.XXX.162.107

To Sobulák má teď taky nějakou mazlivou, jsem se včera válela na lehátku a on ke mě dorazil jako co tam dělám a začal se tam se mnou šmrdlat, ale tak hrozně opatrně aby mě nekousnul, jsem se musela smát :-):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík