Westernové plemena a jezdci - kochači 143

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2010 08:21
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Dneska si načnu já,heč,mladá maká jako šroubek,když chce,:-)ale už se vidí na prázdninách,už jí to v tý škole nebavííí....smajlík:-)

11.6.2010 08:22
remonek

XXX.XXX.162.107

Koho by to bavilo bejt ve škole když je venku takhle :-), jsme nebyli jiný :-):-)

11.6.2010 08:24
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Noo,přesně,Šárí,já jak bylo hezky,tak buď courat se psem nebo bejt u koní:-),nic jinýho mi v tý hlavě neproudilo...smajlíksmajlík

11.6.2010 08:27
remonek

XXX.XXX.162.107

No asi tak no, jsem přijela v půl druhý ze školy,zahodila tašku a ve dvě už šlapala na kole ke koním, no a ty prázdniny u koní, ty nikdy neměli chybu :-):-) Já třeba vůbec nechápu když jedu ven se Sobistou,jak ty děcka může bavit jen dřepět na zastávce,vykuřovat a poslouchat muziku z telefonu smajlík

11.6.2010 10:40
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(No jo,když na těch vesnicích toho vyžití pro ty mladý moc není:-(,většina třeba klubů,kde byli koně,si vzali majitelé do soukroma nebo to zkrachovalo a tím pádem pro ty,kteří by třeba rádi trávili volný čas u koní,tak nemají šanci...:-(:-(Je to těžký....smajlík
:-)Už se cpeme třešněma.:-)

11.6.2010 10:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Kozel taky a kozy navíc,jak jsou ochočený,dělají tohle samý,ale o mě se opřou a trhají si lupení.:-)

11.6.2010 11:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Teda dneska tam nahoře topěj,hlavně ať nám nezmokne to seno:-),to budu spokojenej človíček.:-|:-|

11.6.2010 14:08
lucky

XXX.XXX.133.26

Teda ty dvě poslední fotky jsou kouzelné. Jak se mají rádi:-)smajlík
No dneska je úplně tropické vedro, ale prý to nemá trvat dlouho smajlík
usu jsem opláchla hadicí a byli jsme ji dát k Bendovi se psy a pak jsem s nimi byla u splavu a plavali jako blázni, Darés se potápěl..no užili si to. V poledne jsem je sprachla hadicí a mám dojem, že s nimi ještě brzy zase půjdu do řeky znovu..tady je na padnutí...

11.6.2010 14:17
proxima

XXX.XXX.104.193

Teéééda jarůůů,závidím ty třešně..smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Nám v těch deštích skoro všechny opadali ,nebo uhnili..a to jsem se tak těšila..tak snad alespoň pár..

Ty fotečky s klukama jsou moc pěkné:-)

11.6.2010 14:37
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Lucí,třeba by i Usina se ráda vyplavila,:-)naše hemelky by určitě rády do vody,jenže tady není zatím kam,náš rybník už prý začali napouštět,jenže snad udělali špatně hráz,že propouštěla,tak to zasejc mušeli vypustit a voda něni.:-(smajlíkAle doufám,že se letos ještě plavení dočkáme:-),já už se docela těším,až tam budu s plovací vestou jako idiot plavat:-)),hihi,já se jinak do tý hlouky bojim,oni jak to vybagrovali,tak je hloubka hned,jak tam člověk vleze.:-|V Královicích je nádhernej rybník taky,jenže to podloží je tam hrozně měkký,koně se tam bořej:-(,a není to dno taky nikde vyzpevněný,prý to zatím nejde,snad až příští rok...smajlík
smajlíkEví,to je mi líto,že nemáš třešněsmajlík,přijéééď,natrháš si,kolik budeš chtít,kozy zavřu,aby se o Tebe neopíraly.:-)
:-):-)Za kluky moc děkuju,jsou úžasný.:-):-)

12.6.2010 12:00
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkTak včéra jsme uklidili ten hektar za barákemsmajlík,nádherný seníčko,a dneska tak kolem čtvrtý pojedem balíkovat ten druhej hektar,snad to nezmokne do tý doby.:-|

12.6.2010 12:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlíkDneska jsme byly s Elinou,ráno to docela šlo,pak už začínal bejt hic,ale to už jsme byly skoro doma.:-)

12.6.2010 19:31
helu

XXX.XXX.189.70

Tééda ty máky jsou krásnýýýý. Vrátila jsem se z Vrchovan a jsem pěkně spálená. Jak jsem byla ráda že jsem nechala Liancu doma. Takové horko a ty miminka chudáci nebylo tam kousek stínu. Ale koníci krásní.

12.6.2010 19:37
helu

XXX.XXX.189.70

Ti naši jsou ted venku a za chvilku je du zavřít vypadá to tady na bouřku. Vojtěšku jsme stihli sklidot tak jsem spokojená.

13.6.2010 07:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkHelčo,taky jsme to stihli,sice jen tak tak,na lisování posledních dvou balíků začalo pršet,ale kámoši hned na valník nakládali a hned jsme to zaplachtovali,takže se nic nestalo:-),hurá,smajlíktaky nám spadl obrovskej kámen ze srdce,byly 2 narvaný plaťáky,smajlíktak se nám taky ulevilo.:-)
:-)):-))Pejsan hledá rybičkysmajlík,to je úžasný,tohle dělají snad všechny naše hemelky,ale psi ani jeden,taky to nejsou moc vodomilové...smajlík
smajlíkNo v těch Vrchovanech to muselo bejt dobrý,když nebyl stín,:-(tos udělala dobře,že jsi malou nechala doma.:-):-)To byste za celej den tam ztrávenej byly jako smaženice.:-|

13.6.2010 10:16
madow

XXX.XXX.20.105

teda opět všichni jedna s hvězdičkou za fotečky :-)

já včera vyklidila sedlovničku a když jsem vyděla venku tu kupu nechtěla jsem věřit tomu že to je všechno moje (teda až na to starý vojenský sedlo....ale postarala jsem se nakonec i o něj chudinku zaprášenou

13.6.2010 19:52
markemic

XXX.XXX.129.9

Teda Jaru,to už jsou čerešně?Tož to abych přifrčela co nejdříve:-D

14.6.2010 08:28
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))No joo,čerešně už jsou,já už včera udělala i bublaninu,ale dneska už skoro žádná není....smajlík
smajlík:-)My byli včéra na slavnostní vyjížďce,Olda nás pozval na oběd,oslavovali jsme to sklizené seno,:-)povedlo se mi fotnout Monďáska,jak byl nadšenej,když viděl,že se jede ven.:-):-)smajlík

14.6.2010 08:30
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkTaky mám v plánu vyklidit sedlovničku,ale to zase pak zapomenu,kam jsem co uklidila.:-)

14.6.2010 08:31
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlíksmajlíkJojo,Markét,přifrrč,nadlábneme se a můžeš si natrhat i dom na bublaninu.:-):-)

14.6.2010 08:33
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Maková panenka,ty makový fotky jsou kráásný,mušíme tudy jezdit,dokud ten mák kvete.:-)):-)

14.6.2010 08:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady tryskáme do kopce,to Jarču baví,se mi moc líbí,jak se kráásně s Monďáskem sžila:-),nejdřív se z něj párkrát sesunula:-)),ale prostě poznala,že to byla její vina,jak furt seděla s těma nohama od koně:-|,tak Monďásek,jak občas na zemi na něco koukne a přizastaví,tak by byla dóle furt:-)),tak se naučila konečně pořádně na něm dřepět:-) a už jí nerozhodí ani nic ve cvalu,smajlíkusedí teda dost věcí,fakt jí muším moc pochválit.:-):-):-)

14.6.2010 08:53
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady už přicházíme do té hospůdky,kdybyste někdo náhodou putoval na koni kolem Slaného,tak tuto hospůdku fakt doporučuju,ideální místečko i pro koníky,:-):-)dobře tam vařej,venku je nádherný posezení,že na koně člověk krásně vidí,je to restaurace Na střelnici,jinak je to i místo,kam mě Olda pozval poprvé na večeři,když jsme se seznámili.:-)):-)

14.6.2010 08:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Bylo teda nádherně na vyjížďku,takový chladno docela,což bylo príma pro koně,ale my s Jarčou jsme si sedly venku na tu terasu a během chvilky jsme se klepaly jako osiky,neměly jsme sebou kabáty,:-(a ještě jak jsme se párkrát napily tý ledový Kofoly,tak jsme tam klepaly kosu.smajlíkAle jak nám přinesli jísdlo,tak už to bylo dobrý.:-)):-)

14.6.2010 09:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Monďásek zase vytvářel úchvatné grimasy.:-):-)

14.6.2010 09:03
remonek

XXX.XXX.162.107

Se vám Jarčo určitě ulevilo co,když bylo nový seno doma :-). Minulý týden byl na sušení dobrý, zato teď to asi zas bude na prd, ráno tady u nás docela lilo :-(
My jsme v sobotu konečně dodělali i druhou stranu ohrady před stájí,a navečer jsme ještě stihli vyjížďku. Včera jsme taky byli venku,ale to se Sobulákovi moc nechtělo.
No a taky jsme v sobotu byli v tom equiservisu, konečně mám nový třmenový řemeny :-)smajlík a Sobislav pytel krmení. Taky jsme tam zkoušeli sedla a rozhodli jsme se pro winteca, teď přesně nevím jak se jmenuje,ale už má takový ty vzduchový sedlový polštáře a líbí se mi na něm ty vyměnitelý komory.
Pak jsme se ještě stavovali v Hornbachu a podařilo se nám tam sehnat suprovou skříňku pod akvárium za 200 Kč, jsem nejdřív myslela,že to maj asi špatně napsaný,ale pán nám říkal,že to je taková ta vystavená skříňka a že má dole oškubanou tu lištu,jinak by stála 1500 Kč, tak jsme ji vzali,pak ještě koupili takovou tu nažehlovací pásku místo tý lišty no a máme doma krásnou skříňku a to moje akvárko se na ní uplně krásně vešlo smajlík

14.6.2010 09:10
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No,to víš,že jsme rádi,že je to doma,:-):-)teď zase bude na chvíli klídek,než bude další seč,snad se povede usušit i ta.:-)Tady do rána skoro celou noc pršelo taky,sice Olda včera ještě posekal tu travinu,ale ta snad uschne dobře.:-)
smajlíksmajlíkNo vidíš,jak jsi dobře nakoupila,:-)jé,akvárko jsem taky mívala,když mi bylo nějákých 20,tak mě to bavilo,ale dneska už neéé.smajlíknechapu#

14.6.2010 09:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkNa sedlo jsem zvědavá,jak bude Sobistovi pasovat,tak pak vyfoť,jak mu sekne a sedne,joo???:-)
:-):-)smajlíkMy máme dneska narozeniny,v poledne tomu bude přesně rok,co se narodil Legišek.:-):-)smajlík

14.6.2010 09:15
remonek

XXX.XXX.162.107

Mno já bych se taky už na to akvárko vyprdla,nechala v poklidu dožít pana rybu a hotovo. Jenže to si zas Aleš vymyslel, páč vyštrachal po želvě takový velký akvárko a že si do něj koupí takový ty svítící rybičky ( neonky) :-):-), mno tak jsme ještě nakupovali výbavičku pro akvárko :-)):-)):-)), takže máme kamínky, kytičky, topítko a dokonce i maják :-):-)

14.6.2010 09:18
remonek

XXX.XXX.162.107

jééé takovej malej prdíš :-):-):-):-) tak to Legíškovi třepni kopýtkem za mě i za Sobistu :-).
Jj sedlo pak určitě vyfotím,ale ještě musíme něco pošetřit páč stojí 14 000 což taky nejni nejlevnější, ale pořád to je slušná cena. Sakra bych potřebovala vyhrát ve sportce smajlík

14.6.2010 09:22
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)):-)Díky,třepnu,:-):-)letí to jako blázen ten čas...:-|smajlík

14.6.2010 10:33
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkŠmarjáá,to je čuně ten Sobista,smajlíkale ono to na nich uschne,pak se vyválejí znova a jsou čistí.Horší je Fous,ten se včéra zvrhnul ve zdechlině a to byl panečku odééér,:-(:-))ještě že se nechá dobrovolně polejt vodou a pak se válí a trochu to ze sebe ten smrad oválel,ale stejně...:-(:-(

14.6.2010 10:39
madow

XXX.XXX.121.112

tak já se také přidávám ke gratulaci....Legíšku vše nej...smajlík

teď jsem koukala taky na fotečky když se narodil Scharonek a vůbec bych neřekla že je to jeden a ten samý kůň kdybych ho neznala smajlík

14.6.2010 10:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky moc,:-)vyřídím.:-)
:-):-)Markét,ho´d sem nějáký fotičky,když se Sharonek narodil,to já jsem ho neviděla,smajlíkjá ho viděla až takhle velkýho.:-)

14.6.2010 12:35
bospor

XXX.XXX.195.231

ahooj! teda to je bordel:-( po dlouhý době chci něco napsat, přihlásím se a pak se mi to vůbec nevloží a ještě mi to nadává. a když se chci znova přihlásit tak prej přihlášená jsemsmajlík

14.6.2010 13:22
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkNoo,to je teda bordel,mě to občas s tím přihlášením taky zlobí,ale po chvilce se to umoudří.:-|
:-):-)Koza svým nádherným pohledem loudí třešně.smajlík

14.6.2010 13:27
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkPak usnul tak,že mu upadla hlava a nakonec celý tělo.smajlík

14.6.2010 15:02
madow

XXX.XXX.121.112

Jaruško, tak já ti je posílám :-)

15.6.2010 06:58
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Ten je spráávnej:-),ale musím uznat,že ta tmavší barva mu sekne víc.:-):-)Maminka je fakt moc pěkná.:-):-)

15.6.2010 06:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Takhle to u nás chrounilo včéra odpoledne.:-|

15.6.2010 07:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))I Moruš upadla do hlubokého spánku.:-|

15.6.2010 10:25
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Takhle to zase pro změnu vypadá dneska,každej ale leží na svým místě,jako leželi včéra...:-):-)

15.6.2010 10:32
proxima

XXX.XXX.104.193

Ahojky,
u nás je dnes taky ospalo...:-))

15.6.2010 10:54
remonek

XXX.XXX.162.107

jéééé ono se to všecko válí smajlík bych se k nim hned přidala :-)). U nás už Sobistus stepoval v 5 ráno a pofrkával,kde jako jsem s tou snídaněj. Teda ale ráno byla docela zima.
Doufám,že o víkendu bude fajne počasí jsem si teď naplánovala koňovýlet cca 11 Km, jen jsem zvědavá jestli podle naší úžasně mapy nebudeme se Sobíkem někde bloudit :-), přece jen jsem blondýna :-)):-))

15.6.2010 13:28
madow

XXX.XXX.121.112

Šárko, to zvládneš....i blondýnky mají orientační smysl

15.6.2010 14:23
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkEvíí,ty kráásně chráápou,taky bych k nim přilehla do tý trávy....:-)
smajlíksmajlíkŠárí,doooufáám,že budeš fotit,:-)na fotky z výletu se moc těšííím!!!!:-):-)Hlavně se vraťte ve zdraví,a když zabloudíte,nic se přeci neděje,tak se vrátíte,na koni se bloudí docela dobře:-)),horší je to zabloudit pěšky,to než se vrátí člověk,tak je tma.:-(
:-|:-|Taky něco kujeme,ale nemůžu se rozhodnout.....smajlík
:-)Moruš na skále.:-)

15.6.2010 14:28
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady bejvala taková dost hrozná cesta,ale golfisti jí spravili,ale zase člověk může dostat golfovým míčkem do kebule,a to z obou stran...:-(

15.6.2010 14:30
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkA tady už jsme u rybníčka,už je napuštěnej a s tou hloubkou to nebude tak strašný.:-):-)

15.6.2010 14:34
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlík:-)Jak bude hezky,hned pojedeme plavat.:-)

15.6.2010 14:35
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Moruš furt sledovala labuťáka,aby jí nááhodou nepřišel spapat.:-):-)

15.6.2010 14:36
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Po krásné vyjížďce příjemná bašta.:-)

15.6.2010 14:37
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Moruš taky furt leze z tý velký trávy na ten sotva viditelnej jetelíček.:-)

15.6.2010 14:58
remonek

XXX.XXX.162.107

Tak to bych se docela bála,že dostanu tím golfovým míčkem do kebule na o představa,že Sobík před sebou žene golfisty v tom vozítku,tak nevim nevim :-):-):-). No ono ten náš výlet,zas taková štreka nebude, (teď jak je dlouho vidět, tak za vyjížďku kolem těch 10 Km většinou najedeme)ale musíme prozkoumat cesty i na jinčí stranu než jezdíme teď. Fotky nejspíš budou jen z telefonu,páč foťák bude u rodičů na dovolený.
Teď mi psala kámoška, že by jsme ve čtvrtek mohli zkusit koníkům smočit nohy v rybníce, no tak jsem na Sobulu zvědavá, jestli tam vleze nebo ne..
Hříboš je suprovej jak se mu teď mění srst :-)
Holky pojedete někdo 26. června do kladrub na jezdecký den?

16.6.2010 07:53
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Noo,to já se právě taky bojím,golfovej míček máme doma a teda,to by normálně člověka i zabilo,dostat to do spánku třeba...:-(Ale nechodí se tam mezi vozejkama,:-))to né,jen se prochází po tý cestě,pak je to oddělené jakoby tam byla ohrada,ale vozíky golfový tam nejezděj,akorát může přilítnout ten míček.Já vždycky chvilku čekám:-),než na tu cestu vlezu s kobčou a když slyším poblíž hlasy,tak tam nejdusmajlík,popasu jí na trávě,oni za chvilku odejdou o kus dál.:-)Včéra tam golfisti byli,ale dost daleko od tý cesty.:-)
:-):-)Tak to jsem zvědavá,jestli Sobista vleze do vody:-),ale myslím,že když tam vleze ten druhý koník,že Sobistovi nebude dlouho trvat a půjde si dobrovolně taky zašplíchat.:-)smajlíkJá chci taky Monďáska vzít na koupání s Moruší,ta tam krásně vleze do rybníka,Monďásek sice do brodu vleze,ale brod a rybník je něco jinýho,tak nevím,jak by se na to tvářil,ale za Moruš on půjde na kraj světa.:-)):-):-)

16.6.2010 07:54
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkJá do těch Kladrub,Šárí,nejedusmajlík,to je tady jiná akce,ale pořád si říkám,že bych se tam chtěla podívat,ještě jsem v Kladrubech nebyla.smajlík

16.6.2010 11:02
bospor

XXX.XXX.195.231

ahooj:-) jaruško do kladrub na jezdecký dny bys mohla přijet a stavit se tady:-)
taky chodíme do písákusmajlík jen v létě je obleženej lidma a ty prskají, když tam vlezemsmajlík

16.6.2010 11:05
bospor

XXX.XXX.195.231

šárko ty jestli sem jedeš, tak se taky můžeš zastavit:-) jsem od kladrub 16km:-|

16.6.2010 11:09
bospor

XXX.XXX.195.231

golfový hřiště mě hrozně dráždí:-):-) tááák ráda bych si zacválala na tom trávníčkusmajlík
mám tu novou holku na ježdění a živí se jako fotografka:-) všechny tři ty fotky jsou od nísmajlík

16.6.2010 11:34
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlík:-):-)Ivčí,krááásný fotky,náádhera,už jsem Honzíčka dlouuuho neviděla.:-):-)
:-)Joo,taky mě občas napadaj takový myšlenky proběhnout s koníkama ten jejich udržovanej trávník,mohli by bejt rádi,že bychom jim tam utvořili několik desítek krásných jamek,smajlíksmajlíkno ale nevím,nevím...:-):-)

16.6.2010 11:37
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ivčí,díky,určitě bych se ráda stavila,:-)ale bohužel tam nejedeme,a znáš Oldu...smajlík

16.6.2010 11:39
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkAsi budu mušet Legiša změřit,se mi zdá,že má už tak 135...smajlíkMoruš má 130.:-)

16.6.2010 11:43
bospor

XXX.XXX.195.231

je velkej a pěknejsmajlík ale nemáš strach že si "vyrobí" sourozence??smajlík
ještě jsem zapomněla. koňovýlety jsou fajn:-) http://www.bospor.estranky.cz/clanky/co-je-noveho/patecni-vylet-.html

16.6.2010 11:45
remonek

XXX.XXX.162.107

Souhlasím s Jaruškou,fotky jsou krásný. Mno to já bych se baba zvědavá hnedle jela podívat :-), ale asi nás do těch Kladrub pojede trochu víc, tak ať u vás neděláme nějakou exkurzi.
U nás taky máme písák,rybníky v něm jsou 4, ale ani jeden není na plavení dobrej :-(

16.6.2010 11:56
bospor

XXX.XXX.195.231

ty naše taky nejsou na plavení dobrý:-( jen kousek mělčiny a pak prudkej sešup do 4m hloubky. chodíme jen po krajích. čím víc lidí tam chodí tím víc to rozšlapávají a mělčiny jsou čím dal větší a delší. za nějakou dobu to bude perfektní a dokonce tam přestanou chodit lidí, protože už se tam netěží, pokvete voda a bude to zarůstat

16.6.2010 11:58
bospor

XXX.XXX.195.231

a exkurze mi nevadí:-| jen na to zapomenu a budu čumět jak vyoraná myšsmajlík

16.6.2010 12:51
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Nemám,Ivčí:-),už je dávno vykastrovanej:-),on by se bejval činil,pacholek,:-)nechtěla jsem riskovat,že by se dostal k Dejzině a nebo pak třeba připustil Moruš.smajlíkTo člověk nikdy neví,většinou ty maminy ty syny na sebe nepustěj,ale kdo ví,do toho člověk nevidí a to bych opravdu nechtěla.smajlík

16.6.2010 13:00
bospor

XXX.XXX.195.231

a to joooo:-) já někdy dočítám a někdy ne, tak to mi nějak uniklo:-) ono je to rozumný:-) s koulema jsou jen starosti:-)

16.6.2010 19:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No právě...Takhle už nemůže připouštět a navíc přestal konečně rozhrabávat ty kobylince,z čehož jsem fakt byla na mrtvici,když je sbírám...:-|

16.6.2010 19:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Pierotovi už visí ten pysk,to jsem zvědavá,jak bude vypadat,až mu bude 20..smajlíksmajlíkMoruš je o 3 roky starší a nemá to...:-)

16.6.2010 19:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkDneska jsem bádala a objevila jsem Legišovi po těle dost bílejch chlupů,takhle vypadá na nose.:-|

17.6.2010 08:18
madow

XXX.XXX.121.112

Legišek je frajer největší smajlík

jinak já taky pozoruji na tom malým chlupatci že na zádech má pár bílých chlupů....a to už jsou v té srsti co je vylínaná

Jinak Scharonek roste jako z vody...už má pěkně vylínanou hlavičku a na tý mu svítí jeho lysina jak jikdy....bude mít i tmavé nohy...já už se bála že je bude mít až nevím kam bílé, ale vypadá to opravdu zatím jen na krátké ponožky
už si zvyká i chodit na delší procházky......jen nevím jak ho mám odnaučit atentáty na lidi...on je schopnej se k vám přiřítit a skočit vám na záda ...když se stihnete otočit tak dotapká a dělá že nic....ale jakmile je on rychlejší máte ho na zádech....mě to teda udělal jednou...ale i Venda říkal že to na něj zkoušel

Scharon s mojí kamarádkou

17.6.2010 09:06
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Díky,:-)No já myslím,že mu moc chybí kamarád na hraní,on by potřeboval ještě jednoho hřebce mladýho k sobě,a skákali by takhle na sebe,na lidi by to pak nedělal...:-):-)

17.6.2010 09:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Monďásek vždycky,když sbírám koblihy,tak se přijde pomazlit,chce podrbat,a když ho nepodrbu honem,tak se drbe o kolečko,ale on jen tak něžně.:-):-)

17.6.2010 09:11
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Pak si toho všimne Legiš,že se něco děje a jde mi pomáhat.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík