Hledám někoho, kdo by bral moji kobylku pod sedlo. Jednalo by se hlavně o ježdění, práci ze země, procházky, lonž atd si obstarám sama. Ježdění potřebuje, já to nestíhám a také bych radši, aby nosila někoho lehčího. Kobylka si v životě prošla svým, já ji poznala jako hodně problémového koně. Není zlá nebo nebezpečná, ale na cizího občas zkusí (nijak zákeřně)... Hledám někoho trpělivého a zkušeného, který se k ní bude chovat slušně a bude ji mít rád. Plemeno Slovenský športový pony, 17let, 142 cm. Jedná se pouze o šetrné rekre ježdění na ohlávce (udidlo nenosí) s bezkostrovým sedlem. Jízdárna, nebo terén s doprovodem. Hledám nejlépe lehkého dospělého (nejlépe do 55 kg) nebo zdatné dítě. Ježdění nejdříve pod dohledem (aby si kobylka na nového člověka zvykla v mé přítomnosti), později samostatně. Nejlépe 2x týdně (všední dny) za nějaký příspěvek na ustájení... SafarikovaG@seznam.cz
Dobrý den, nezlobte se prosím, že neodpovídám na váš dotaz. Chtěla bych se vás zeptat, jaké má tato klisna rodiče. Typově mi přijde hodně podobná Slovenským športovným koní z chovu pana Šlapanského po hřebci Lipan. Měla jsem možnost jezdit od něj jednu kobylku a byla to krása.
Doufám, že brzy někoho schopného na ježdění najdete!
Na webu www.gabrielle.wbs.cz najdete o jejim puvodu vice. Marne jsem hledala nejake jeji pribuzne... Je puvodne ze Slovenska.