Westernové plemena a jezdci - kochači 149

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2010 14:15
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jarča muší nasedat,pokud je to jen trochu možný,z nějáký vyvýšeniny.:-)

10.8.2010 14:16
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|Královickej rybník je z těch povodní taky takovej hodně kalnej.:-|Ale to se vyčistí časem.:-)

10.8.2010 14:19
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Prolejzáme vedle balíků na úzkou cestičku a pak přecházíme silnici.:-)

16.8.2010 08:38
remonek

XXX.XXX.162.107

ježišmarja,kam jsme to holky zapadli?smajlík tak jak přežíváte tohle počasí? U nás byla ve čtvrtek neskutečná bouřka jsem zrovna byla se Sobistou u kamarádky mno a za chvilu na nás nebyl chlup suchej no děs :-ppp. Máme upravený kopýtka,ale zas s tim bahnem nám začla trochu hniloba smajlík, na kurzu jsme ani nebyli páč bylo hnusně a jet tam v dešti se mi zrovna moc nechtělo,tak snad příště při lepším počásku...

16.8.2010 11:20
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Šárí,o počasí mi ani nemluv,hrůůůza a děěěs,:-(:-(a dneska byla bpuřka v noci,že běhaly blesky kolem dokola,a jaký,smajlíkfuj,bála jsem se,brrr...smajlík
:-)Takhle hlídá naše Čakina,když už je líná štěkat,tak aspoň drží dveře,aby k nám nikdo nemoh....smajlík

16.8.2010 11:22
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Jinak jezdíme,když je počasí,ale taky jezdíme na houby,rostou praváci,kráása.:-)

16.8.2010 11:24
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(Ta hniloba je na prd,ale dá se s ní úspěšně bojovat,nacpi mu do kopýtka modrou skalici,tak,jak je,a zavaž to fáčem,večer převaž a pak nech ještě den tu skalici a máš po hnilobě.:-)

16.8.2010 11:28
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlík:-)Heler,jak jsme jednoho krásnýho dne houbařili s koníkama,jedeme,já jedu poslední na Moruš,koukám do boku a říkám:týýýýýýýýýýýýýý blááho,houba,táto,a jaká!!!smajlíkV trávě tam seděl hřib jako tele,tak jsme seskákali z koní,pustili jsme je,oni se krásně pásli,ani nebyli uvázaní,a my prošli okolí a nasbírali jsme asi 17 praváků!!!smajlík

16.8.2010 11:31
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)No,a jelikož jsem neměla u sebe nic než ty pytlíky odpadní,co mám na koblihy,tak jsem je dala do toho pytlíku a všicí jsme se prostřídali v nešení,páč to bylo do jedný ruky fakt docela těžký.:-)

16.8.2010 11:36
remonek

XXX.XXX.162.107

heheh Jarčo mi taky se Sobistou houbaříme,já jedu na něm,Aleš na kole a já vždycky hlásím houby, minule jsme se vraceli s plným košíkem :-)). Mno my jsme se s hnilobou prali už když jsem Sobíka koupila to byl boj no hrůza až pak jsem objednala takovou lahvičku s něčím tmavě fialovým,teď přesně nevím jak se to jmenule a to nám teda zabírá úplně suprově :-). Zítra bych chtěla zkusit vzít ven na Sobistovi Aleše, ale pro jistotu ho budu víst ještě na lonži, chjo by to už chtělo toho druhýho oře....

16.8.2010 11:40
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Tady nesl houbičky chvilku Pierot,jenže ten je snesl jen po týhle straně,pak si Olda přendal houbičky do druhý ruky,jenže je přendaval u Pierotový hlavy,no a Pierot uviděl pytel a v tu ránu se vydal na okružní jízdu místního okolí v trysku spojenou s vyhazováním,smajlíksmajlíktak Olda samozřejmě musel milý houby pustit,:-(tak jsem posbírala pak po zemi hlavy zvlášť a nohy zvlášť,no hrůůza...smajlíksmajlík

16.8.2010 11:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)No a jelikož pytlík při pádu prasknul,tak jsem mušela houby dát ještě do jedný idelitky,která je sice děravá,ale houbičky se v ní udržely,tady nese Monďásek,byl moc hodnej.:-):-)smajlík

16.8.2010 11:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)A jelikož domů bylo ještě daleko a my si chtěli občas někde zacválat,tak jsme houbičky schovali a Olda pak pro ně dojel autem.:-)Tady schovávám houby a Jarča mi odvedla Moruš na pastvu.:-):-)

16.8.2010 11:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Všicí si z nás dělaj prču,že Jarča má většího koně,než já...smajlíksmajlík

16.8.2010 11:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Šárí,tak jestli je to vodička,tak je to lepší,že to nemusíš fáčovat,tak ať se Sobík brzo vyléčí.:-):-):-)

16.8.2010 11:59
remonek

XXX.XXX.162.107

jéé jarčo,tak teď jsi mě potěšila s tím jak jsi psala,jak se Pierot vydal na okružní jízdu, já už si myslela,že tyhle občasný okružní jízdy děláme jen my :-DD.

16.8.2010 14:03
lucky

XXX.XXX.133.26

Jsem se zasmála, jak se Pierot vydal na okružní jízdu smajlíksmajlík..ještě že se nic nestalosmajlík.
Já byla před chvíli pro Usu, tady se to strašně zatahuje, už trochu poprchávalo a má být nějaká hrůza a bouřky a já jedu pryč a pro Usu bych šla až někde v 8 večer a v kdovíjakém lijáku, tak už jsem si ji stáhla domů. Tady je tma jak v pytli....chjo..jestli začne hodně lít a já v tom zase pojedu autem, tak mě trefí. Nemám to ráda.smajlík

16.8.2010 16:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkNo jo,holky,já už se tomu teď taky směju,ale v tu chvíli,jak se rozjel tryskem,jsem nevěděla,jak tohle skončí,musí se mu Olda víc věnovat s tímhle,jemu vadí tyhle plachtící předměty.:-|
:-(Tady už sprchlo,sice chvilku,ale řádně,ale teď už zase svítí sluníčko,to je fakt jak apríííl.smajlík

16.8.2010 17:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Jinak Jarča byla na pár dní na Zmrzlíku,tak jí tam kamarádka půjčila vykrokovat koníka a ještě jí vzali na vyjížďku,ale na jiným koníkovi,byl chudák asi 20letej...:-|

16.8.2010 17:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)My byli venku s Janinou,ten její koník je úžasný chodítko,ti naši se vlečou,ale za ním krásně mastili.:-)Jsme říkali Janině,že si jí budeme půjčovat na vyjížďky,abychom se někam dostali.smajlík

16.8.2010 18:05
hovawart

XXX.XXX.155.142

jaruska napsal(a):
:-):-)Odpočívárna.:-))

ahoj kdo mi poradi, pokud chci zalozit novy prispevek a k tomu vlozit foto...ale nikde nevidim vkladani fotografii.....:-(

16.8.2010 18:21
jaruska

XXX.XXX.45.87

Pod smajlíkama máš políčko Obrázek a tam si pak vybereš v procházet,podle toho,kde máš fotku uloženou,na to klikneš a fotka tam je,ale chvilku počkej,není to hned.:-)

16.8.2010 20:00
bospor

XXX.XXX.195.231

šárko já volala ve čt kdy kurzík začíná a bylo mi řečeno že se nekoná:-| že jsou pod vodousmajlík

16.8.2010 20:03
bospor

XXX.XXX.195.231

na houbách jsme byli taky:-) já ukazovala a terka sbírala:-) ale pak jsem taky slezla a ukazovala jen danča s gastona. měli jsme plný brašničky. a dneska k obědu smaženicismajlík ještě mi zbyly bedly na řízky:-)

16.8.2010 20:05
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Jé,Ivčí,to já bych nic nedovezla v brašničkáchsmajlík,leda houbovou kaši,:-)my to pak máme z lesa daleko dom a krokem bychom dojeli až za tmy...:-(

16.8.2010 20:18
bospor

XXX.XXX.195.231

no jo to my máme les za rohem:-) ale i jsme s nima zaklusali a docela jsme je moc nerozflákali:-) oni v těch brašnách na hrušce tak zabrat nedostanousmajlík

16.8.2010 20:36
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkNo jooo,pěěěknej úlovek:-),já strašně ráda hledám houby,:-)z bedel jsem se odvážila letos poprvé udělat řízky a jsou fakt vynikající.:-):-)

17.8.2010 06:27
remonek

XXX.XXX.162.107

holky tož obě máte krásný houbový úlovky :-), Ivčo u mě byl ve čtvrtek Nykl na kopyta a říkal, že ať se na to nejspíš vyprdnu,že asi fakt tu jízdárnu budou mít jedno bahno smajlík, tak jsem pořád doufala,že bych se aspoň jela podívat sama,ale když jsem viděla jak v sobotu ráno lilo,tak jsem to vzdala,ale což kurz to není poslední, tak snad ještě nějaký stihnem. Holky já jsem včera se Sobulákem cvičila na provazovce a byl uplně suprovej,myslím,že vy s tím ale asi budete mít víc zkušeností , tak bych se chtěla zeptat jestli na takový to blbnutí v ohradě ( ježdění) nám stačí jen ta provazová ohlávka nebo už je pro koníka lepší a srozumitelnější taková ta provazovka dělaná přímo na ježdění? Fakt to chci jen na blbnutí po ohradě, ven bych si na to netroufala.

17.8.2010 07:49
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Šárí,nebreč:-),kurzík určitě zanedlouho bude jinej.:-):-):-)
:-)Na to blbnutí v ohradě Ti určitě stačí ta obyčejná provazovka,Šárí.:-)
:-(Týý joo,dneska je zima jak v Rusku a ještě do toho poprchává:-(,ale na víkend snad má bejt hezky,fakt ta druhá půlka prázdnin je neskutečně hnusná.:-(:-(My ještě nemáme doma slámu,a já už začínám pochybovat o tom,že jí letos domů dostaneme...smajlíksmajlík

17.8.2010 08:24
lucky

XXX.XXX.133.26

My tady máme taky zimu jak v Rusku, ale svítí sluníčko a bude hezky. Včera tady byl odpoledne fakt hnusný slejvák, tak jsem byla ráda, že jsem si Usu stáhla domů. Přijela jsem pozdě pak z města a ta už řvala kde má večeřismajlík..herečka....smajlík
No a dneska svítí sluníčko, ale zima je... smajlík....mám dojem že máme po létěsmajlík

17.8.2010 08:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkJééžííš,nestraš,já doufám,že ten podzim ještě bude pěknej.:-):-)

17.8.2010 08:55
remonek

XXX.XXX.162.107

jéé Lucky tak po dlouhý době od tebe slyším,že tam u vás svítí sluníčko smajlík, no tady u nás je zataženo a taky docela zima, jsem včera byla Sobuláka ještě napást a už mi to přišlo jak na podzim, ale jak píše Jarča doufám,že to babí léto bude aspoň povedený to jsou pak po venku krásný barvičky :-):-)
hehe,tak trochu to byla změna přesedlat na Sobulu :-)):-))

17.8.2010 10:45
lucky

XXX.XXX.133.26

Tady svítí sluníčko pořád. Druhá půlka republiky pod vodou a u nás je celou dobu krásně. Maximálně přijde bouřka, ale to se pak zase rozjasní. Takže u nás je sluníčko stále smajlík

Sobulákovi to sluuuušííí!!!! Krása!smajlík

17.8.2010 21:14
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)To jo,Soban je fakt líbivej:-),a ten plaváček je taky kráásnej.:-)
smajlíkHele,takhle to vypadalo dneska,normálně se mi v životě nestalo,že jsme museli v lese nechávat houby,páč jsme je už neměli kam dát!!!!smajlíksmajlíkTohle a ještě půl košíku,měli jsme bedlový řízky,já si udělala i pravákový,ňam,:-)akorát to krájení a zpracovávání je dlouhý,ve 3 jsem začala a v 7 jsem skončila,nohy mě bolej jako psa.:-(

17.8.2010 21:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ještě přeju Petíně k svátku hodně zdraví,štěstí a mnoho radostí s malou Barčou:-) a s koníkama.:-):-):-)

18.8.2010 06:25
remonek

XXX.XXX.162.107

ó děkujeme, Sobanovi vyřídím,že se líbí:-)):-))
No to potěš koště Jaru takovejch hub smajlíksmajlík

18.8.2010 08:21
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))No,viď,Šárí,a to jsme si chtěli jen posbírat na oběd a jet dom,ale to fakt nešlo...:-)Ale tak zásobička na zimu se neztratí,taková smaženice v lednu,to nemá chybu.:-):-)
Šárí,a ten plaváček,ten byl jenom půjčenej,viď?A co jak se dařilo Alešovi na lonži,byli jste???:-)

18.8.2010 08:27
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkTady dneska normálně neprší,smajlíknesmím nahlas,aby zase nezačlo,tak snad to trochu vyschne,víkend má bejt krásně,juchůůůůůůůůůůů.smajlíksmajlíksmajlík

18.8.2010 08:54
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru jsi mě s těma houbama tak navnadila,že si dneska přidělám na sedlo kapsy a vyrazím do lesa na houbařskou projížďku :-))
O plaváčka jsem se dřív chodila starat,tak nějako mě všecko naučil a nic nedal zadarmo,teď už se prohání tam nahoře...
Aleše jsem nakonec ven ani nebrala páč u nás bylo poslední dny fakt hnusně a docela i fučelo a to se mi zas nechtělo riskovat aby jsme ho ještě někde nesundali.On takovej přilítlej igelit je děsně nebezpečnej obzvláště pro bílé koně:-)):-)),tak si pan Sobista užíval kravení s kámošev v ohradě, včera tam lítali dobrejch 15 minut a taky mě pěkně holomek nakrnul mi za Pasikem normálně zdrhnul, jsem ho tam vedla na vodítku a najednou frrrrrr a byl v čudu smajlíksmajlík:-(,tak zas máme asi co nacvičovat.
Nám za chvilu ten jeden kůň nebude stačit :-))
By jsme zas měli udělat nějaký nový fotky

18.8.2010 09:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)A jak je na tom Aleš s ježděním,zvládá klus,cval?:-)
No joo,Ty to máš na houbách dobrý,hihi,jen ukazuješ a Aleš sbírásmajlík,taky bych takovýho Aleše brala,sakryšsmajlík,ono z těch koní jsou ty houby docela dobře vidět,ale když tam není Aleš,tak se muší slejzat a zase nalejzat furt.:-)Teda z těch malejch koní,jak jsme našli ty houby s koníkama,tak oni šli oba před náma,my s Moruš jsme šly poslední,no a oni já nechápu,jak se kochaj,já se kochám na všechny strany,tak jsem ty houby uvidělasmajlík,oni se kochaj asi jenom dopředu nebo co...:-):-)

18.8.2010 09:27
remonek

XXX.XXX.162.107

Klus se zatím ještě učí pořádně chytnout rytmus na vysedávání, ale je dobrý,že se nebojí a nemá tendenci přepadávat dozadu,dopředu a tak, že si dobře drží sed, si dělá srandu,že to má nacvičený z motorky. Cválat ještě nezkoušel, ale venku by jsme šli stejně jen krokem max někde zkusit naklusat,ale žádnou divočinu.
Dneska asi na houby vyrazíme sami,páč Aleš musí něco pomoct doma. Však já jsem minule říkala,že by jsme si na houbaření měli pořídit nějaký malý poníky :-)):-))

19.8.2010 07:55
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No,v terénu by se perfektně zdokonalil v tom klusu,ale chtělo by to opravdu druhýho koníka,viď,běhat za nima by se mi taky nechtělo.smajlík
:-)My byly s Jarčou včéra,potřebovaly jsme dojet do jedné vsi asi 6 kiláků od nás,jenže já tím směrem už léta nejela,tak jsme docela bloudily.:-)

19.8.2010 08:02
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Tady jsme čekaly,co Monďásek vymyslí,na jedný straně syčící labutě a na druhý straně hromada igelitovejch pytlů,tak šel dál od těch pytlů a tím hezky vystrkal do vody labutě.:-)

19.8.2010 08:43
remonek

XXX.XXX.162.107

jj,chtělo by to druhýho oře,dokonce jsem na netu asi před 14 dněma našla křížence s haflingem a paní tam psala,že je pohodář,ale že na jejich ježdění ve skupině je moc pomalej a i ta cena za něj byla slušná, jenže nevim kam by jsme druhýho koně momentálně uskladnili smajlík
Včera byl asi nějaký bloudící den, já jsem taky se Sobistou zabloudila :-)) a to jsme byli asi 2 km od domova, jsem jela zkoumat takový ty vedlejší cestičky v lese a už to bylo :-)):-)),mno ale nakonec jsme cestu domů našli. To u nás zas vítr rozfoukal u popelnic plastový flašky,tak jsme to teda radši obešli páč tam u toho stáli auta,tak jsem nechtěl riskovat,že by jsme jim trošku vyzdobili dveře :-)):-))

19.8.2010 09:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No,ty lesní cestičky jsou na zabloudění nejlepší,hihi,mě tůdle můj chlap povídal,že jestli vím,jak ti chlapi,když už mají svejch manželek dost po nějákech dvaceti letech manželství,tak je zamordujou,a říkal:já tě vraždit nebudu,až mě naštveš,já Tě jen dovezu se zavázanejma očima do lesa,zatočím Tě a mám od tebe navěky pokoj.smajlíkTak mám dobrý vyhlídky.smajlíksmajlík
:-)Šárí,já myslím,že koníci by se poskládali,neboj.:-)

19.8.2010 10:05
remonek

XXX.XXX.162.107

heheh to je dobrý to s tím lesem, mě je pořád vyhržováno šrotovným :-)):-)):-))
No ona stáj by se v poho dala zvětšit,jenže někdy se stane,že je třeba hnusně nebo se to nestíhá a sobíka mám doma na zahradě a nedokážu si představit kdyby tam měl lítat ještě s jedním koněm,to by byl docela dobrej tankodrom.My by jsme chtěli koupit kus pole a udělat jim tam ohradu s přístřechem aby tam mohli být celý den, jenže s tím odkupem toho pole to asi nebude nic lehkýho smajlíksmajlík

19.8.2010 10:11
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(No,lehkýho,ale hlavně to nebude nic levnýho...:-(
:-|Noo,to jo,zahradu by asi 2 koníci v deštích zničili,to je pravda:-|,ale zase kdybyste s nima chodili pravidelně ven,oni by se vypohybovali venku a na zahradě by jen odpočívali.:-)

19.8.2010 10:15
remonek

XXX.XXX.162.107

to oni by chodili ven pravidelně to jo,ale já si myslím,že ta zahrada je na 1 koně akorát no a zas nechci domů tahat dalšího koně když by to pro ty dva koně asi fakt ideální podmínky nebyli :-( Mno tenkrát mi někdo posílal odkaz kde se dá zjistit cena půdy u nás tam myslím bylo 7 kč/m2

19.8.2010 10:21
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlíkTý jo,tak 7 kaček,to je fakt luxus,:-)to bych jim koupila aspoň ten hektar,i dva,ale ony ty pozemky u Vás asi moc nebudou k mání,nebo tam něco je na prodej?smajlíkA budeš to mít u baráku nebo někde dál?smajlík

19.8.2010 10:42
remonek

XXX.XXX.162.107

No právě,že u nás není nic,vždycky koukám na pozemkový fond a u nás nic nejni :-((,mno od baráku to máme asi 40 metrů, pak je ještě o kousek dál taková menší louka,ale tu má starosta a nevím jestli si to nedrží jako parcelu pro mladý. Ale ten kousek pole by mi snad mohli prodat,stejně jim na tom kraji spíš roste tráva než oves a to bole ze kterýho to je je fakt velikánský.

20.8.2010 13:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)To jo,to by mohli,a ptala ses už?:-)

20.8.2010 13:10
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Olda jel sekat.:-)To jsem zvědavá,jestli to usušíme.:-|

20.8.2010 13:15
jaruska

XXX.XXX.45.87

22.8.2010 07:49
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Tož nás zase trošííčku popošópnu.:-))

22.8.2010 13:31
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkSákryš,jakšto,že tam není ta fotka...smajlík

22.8.2010 13:37
jaruska

XXX.XXX.45.87

22.8.2010 13:39
jaruska

XXX.XXX.45.87

22.8.2010 13:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-))Skok přes potůček zvládáme perfektně.:-)

22.8.2010 13:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

22.8.2010 20:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)A ještě dnešní fotičky,byla tu Elina:-)

22.8.2010 21:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Holky přemejšlely,že bychom odsedlaly a koníky vykoupaly,jenže na to jsme tolik času už neměly.smajlík

22.8.2010 21:02
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tak se tam aspoň chvilku koníci šlouchali.:-)

22.8.2010 21:03
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Moruš zase cákala jako ďábel.:-)

23.8.2010 06:43
remonek

XXX.XXX.162.107

My jsme taky chtěli k rybníku,ale nějako jsme se na to ani nedostali.V pátek mi psala kámoška,že jede ven k kobuší v zápřahu,tak jestli jim uděláme doprovod,tak jsme dali jednu rychlovyjížďku mno a Sobulák by byl asi nejradši kdyby jsme ho ke kobyle připřáhli taky, pořád šel spořádaně vedle ní, jsme se tomu s holkama musely smát:-)):-))
Jinak v sobotu nás čekal úklid sena,mno půdu máme našlapanou až ke dveřím,ale seno je krásný a hlavně za super cenu:-) Tak jsme se na vyjížďku dostali až v čera a Sobistus byl nějaký akční pořád chtěl klusat a cválat,Aleš jel s náma na kole a na jedný louce nás změřil a fofrovali jsme to 33 km/h:-))
Na to pole se budu muset jít optat až budou mít po žních, páč všici lítaj někde po polích.

23.8.2010 08:16
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Jéé,tak to je Sobula hodnej,že se nebál toho zápřahu,smajlíkdost koní by z toho měli docela šokec.:-|
:-(Nám seníčko sice žmoklo,ale ono stejně nebylo ještě suchý,ani na nafoukání fukarem to nebylo.smajlíkV noci byla bouřka,sice dál od nás,ale pršelo.Moc toho nenapršelo,ale to je tak vždycky,když sušíme.:-)

23.8.2010 08:49
madow

XXX.XXX.121.112

ahojda ženský...tak jsem po dlouhé době zase zasedla k PC.....
tý jo Jaruško, krásné fotečky....ty se tak máš, že vás je na vyjíždky víc....já jezdím tak nějak pořád sama, občas s kamarádkou a její kobylkou....
jinak jsem prodala westerna a kupuji si nové trekové sedlo
Sharon už je očipovaný a čekáme na průkaz...byl trašně statečný mrňous jeden...pánička málem omdlela :-|

hra s kbelíkem

23.8.2010 11:37
madow

XXX.XXX.121.112

23.8.2010 14:18
remonek

XXX.XXX.162.107

tyjovka to vypadá vymakaně to sedlo, kde jsi ho sehnala?
Jo jsem se vám holky zapomněla pochlubit,že možná budu šlechtitelka nové rasy:tzv. vlkošpaněl, nám teď hárala čuba (ovčanda) a když jsme nebyli doma,tak se dostala ven z klece,tak doufám,že ten náš dědek starej (kokršpaněl) na ni neškočilsmajlíksmajlík,no každopádně teď budeme čekat a někdy kolem 10 září vyrazíme na sono ať víme jak na tom jsme, takže kdyby jste věděli o někom kdo by se případně této zajisté krásné rasy:-)) ujme,tak dejte vědět

23.8.2010 16:56
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jojo,Markét,taky mě to baví,když nás jede víc,ale užiju si to na 100 procent,i když jedu sama,mě je to jedno,kolik nás jede.:-)A co kobylka,už se jí zvětšuje bříško,už je na ní vidět březost?Nebo je ještě brzo?To jsem fakt zvědavá,jestli dá po takovým fešákovi kobylku.:-):-):-)
smajlíkTen fotbálek s kýblem je super!smajlík
smajlíkSedýlko vypadá lexusně,hlavně aby sedělo kobče.:-)

23.8.2010 17:15
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|Šárí,třeba se mu to nepovedlo,ale na to sono určitě zajděte.:-)

23.8.2010 17:22
jaruska

XXX.XXX.45.87

23.8.2010 20:04
lucky

XXX.XXX.133.26

Jaruško, já se vždycky nemůžu vynakoukat na ty fotečky z vyjížďěk. Já byla jezdit po dlouhé době v pátek a v sobotu a Usa byla moc šikovná. Dneska jsme byly na procházce s lonží po loukách, tak si hezky zaklusala a zacválala na té devítimetrovce a hlavně se popásala cestou, ale bylo strašně moc muchniček a komárů, takže jsme nakonec utíkaly domů. Tady bylo celý de nádherně, jen trochu dost foukat vítr, ale už je bezvětří. Vypadalo to, že bude nějaký slejvák, od Ostravy šla černava, ale nic se nekonalosmajlík

Sobista je úžasný, on je děsně líbivý koník a mooocinky se mi vždycky líbil. S tou pastvinou přeji aby to vyšlo. Jiank Monďásek je úžasný koník, jde vidět jak si s Jarčou sednou, moc jim to sluší. Takového koníka je určitě těžké najít.

24.8.2010 08:18
madow

XXX.XXX.121.112

Jarčo, na kobyl to ještě vidět není ani trochu, připouštěla se na konci dubna....
sedlo jí doufám padne je stavěné na kostře jako vojenská sedla, tak jsem doufala, že by to nemusel byt problém napasovat...

jinak sedlo je PFIFF TROOPER s bukefalos brno

ty jo Jaruška a Mondík jsou fakt dobře sehraná a slušivá dvojka....smajlík

dvojhlavý kůň

24.8.2010 11:27
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Lucí,díky moc,:-)to jsem moc ráda,že se fotičky z vyjížděk líběj:-),já se přiznám,že už jsem je sem moc dávat nechtěla,protože až na pár světlých vyjímek sem vlastně cpu koně venku i jinak jenom já,a tak jsem si říkala,že už to muší bejt okoukaný ty naše hemelky,:-)ale zase občas mi napíše někdo na mejla,že třeba nepřispívá,ale fotky sleduje,a i Jarča říkala,nene,mami,jen fotečky hezky dávej,za pár let si to tam prohlídnu,je to přehledný,tak mlčim a dávám.:-):-)

24.8.2010 11:29
remonek

XXX.XXX.162.107

Jo přesně,tak mě taky baví koukat na tvoje fotky z vyjížděk,aspoň to tady je takový proložený fotkama :-)

24.8.2010 11:31
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky,Šárí:-),mě právě baví koukat na cizí koně takysmajlík,tak se mi na ty moje už moc koukat nechtělo,když je vidím furt.:-)

24.8.2010 11:34
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlíkMarkét,sedlo vypadá fakt suprově:-),prosím,až ho budeš mít,hoď sem fotku,jak je na kobče:-),ale prosím Tě,něják máš ty fotky moc tmavý,vůbec tu kobču nevidím skoro s tím hříbečkem...smajlíksmajlík

24.8.2010 11:57
madow

XXX.XXX.121.112

jasný až sedlo dorazí určitě nafotím...
bylo to foceno narychlo mobilem a bylo ještě zataženo

24.8.2010 16:19
madow

XXX.XXX.121.112

tý jo z toho vkládání fotek mě hrábne....dnes je den na ..... nevím co se děje, ale spadla snad celá mobilní síť a už 3 hodiny nemohu volat ani odesílat zprávy...a asi ani přijímat protože podezřele dlouho mě nikdo nevolal...no když se daří tak sedaří

hurááá na 8smý pokus je tam smajlík

kolega ze stáje přesedl z vozu na Rozárku...dvoudenní puťák

24.8.2010 20:28
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlík:-)Pěkná fotka,kobča je fakt fešanda.:-)Byli jste na vandru,joo?:-)
smajlíkTak hurá,máme doma slámu,co jsme chtělismajlík,ale zase nás strašilo počasí,chvíli to vypadalo,že bude pršet,:-(ale naštěstí to šlo jinam,spadlo jen pár kapiček.:-)
:-(Jo,mě ty fotky nejdou vkládat přes mozzilu,jen přes explorer.smajlík

25.8.2010 08:38
madow

XXX.XXX.121.112

Jarčo, letos jsme bohužel nebyli...pořádá to u nás jedna stáj v Adršpachu a sjedou se tam koňáci z okolí přespí se tam...večer opravdu skvělá zábava a soutěže. Letos se nejelo, protože byl Sharon hrozně malinký....jelo se když mu byl měsíc a kousek a přeci jen to je asi 35km na den...to jsem si netroufla...
loni od nás jeli 4 sedlový koně a 4 vozy ...3x po páru a jeden samostatně.....jinak se tam sjelo snad 25 koní a snad 110 lidiček opravdu to bylo krásné

slámu ti moooooc závidím u nás nevím proč blbouni vše rozsekali a zaorali....blbci...a to skoro na každým poli, takže letos to bude se slámou veselý....smajlík

na foto to bylo ještě veselo to bylo za námi asi 5 km....při 30km už se každý tvářil jinak...a to nemluvím o holkách co jely v anglii

25.8.2010 09:22
remonek

XXX.XXX.162.107

to je dobře,že sláma se povedla,hnedle má člověk o starost míň což :-)smajlík
To se docela divím,že tu slámu zaorávaj,u nás ji zaorali snad jen na jednom boli,zbytek pěkně zabalíkovali,aby taky ne,u nás je okolo dost koní,tak by byli proti sobě kdyby to všecko zaorali.
Včera jsem byla se Sobulákem u Pasika no a ten holomek koní,když se kluci pásli,tak bylo všecko ok,pak začali lítat po ohradě,chvilu všecko ok,ale pak se docela nehezky pustil do Sobisty,ho nahnal na ohradník a pořád mu šel po zadních nohách,jsme mezi ně museli vletět a dát každýho do jedný ohrady,nevim co mu poslední dobou je,ale skoro pokaždý nás takhle terorizuje,tak tam Sobistu dávám už jen pod dozorem páč se s kamarádkou bojíme aby mu něco neudělal když tam nikdo nebude :-(
Jinak včera Aleš odřídil Sobíka domů, sice jsem je jistila na vodítku,páč už bylo celkem šero,ale i tak jim to docela šlo.Tak jsem na něj zvědavá až začnou klusat, jinak si už dělal srandu,že si pořídí hříbátko,já mu ho vycvičím a on mezi tím bude jezdit na Sobíkovi:-)):-)):-)),tak aspoň vím co mě jednou čeká :-)):-))

25.8.2010 19:33
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Markét,to si doverdu představit,já bych 35 kiláků v anglii neujela ani omylem,smajlíkale v tomhle sedle,co mám teď,bych to dala v pohodě.:-):-)
:-(smajlíkJéé,co to ten Pasik vyvádí,oni jsou na tohle ti valaši stejně divný,nic nic a pak najednou by druhýho koně div že nezabili...smajlíkNo,ne nadarmo se říká-když chceš mít ve stádě problémy,kup si valacha.:-(
:-)Nám by tu bejvali taky slámu rozdrtili a zaorali,jenže my se s kámošem domluvili a ten nám jí z hektaru nechal ječnou,a dokonce jí máme část u něj i uskladněnou pod střechou,my tu tolik místa nemáme.smajlík
:-)Včera byla náádherná duha,když kvečeru pak trochu sprchlo.:-)

25.8.2010 19:36
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Dneska jsme zase s Jarčou razily ven,no frajerky jsme vyjely zase jen v krátkejch rukávech,ale po pár metrech přišly na řadu australáčky,foukal ledovej vichr a do nás se dala zima.:-(

25.8.2010 19:52
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Svítilo sice sluníčko,ale ten vítr byl fakt hodně studenej,ale pak už jsme se rozklusaly....:-)

25.8.2010 19:55
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)A tady už přemýšlíme,že sundáme kabáty.:-)

25.8.2010 19:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

25.8.2010 20:03
jaruska

XXX.XXX.45.87

25.8.2010 20:05
jaruska

XXX.XXX.45.87

26.8.2010 06:52
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru máš recht Monďásek se poved :-),ale i Moruše je kus pěknýho koniska :-).
No já nevim co tomu Pasikovi hráblo, fakt to dřív nedělal.Mno při nejhorším bude každej v jedný ohradě, jen je na prd to,že v tý druhý není žádnej přístřech kam by se mohli skovat.
My včera byli taky venku,ale nějako jsme neodhadli čas a domů jsme dojeli až za tmysmajlík,ale zato jsme se pěkně procválali po polích,to byl zas arabský poník:-)):-))
Při cestě jsme se ještě stavili u nás v pekárně a nafasovali jsme tašku tvrdých rohlíků, mno a dneska jsme se nikdo nemohl ráno probrat :-)):-))

26.8.2010 12:34
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkNo,to taky nevím,co mu šibe,to už tam pak Soban nemusí chodit,aby mu kolega ubližoval,když se spolu nebudou moct vydovádět,aby byl každej v jiný ohradě...:-(smajlík
:-)Markét,to je jasný,žes nejela,to by malej opravdu neušel,ale muší tam bejt nááádherně....:-):-):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík