Westernové plemena a jezdci - kochači 150

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.8.2010 20:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkTak jsem si založila výroční.:-)Dneska se to hodí,jarča měla dneska taky výročí.:-|

26.8.2010 21:03
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Vytáhly jsme překážky asi tak sto let starý:-),z doby,kdy Olda dělal ZZV.:-|

26.8.2010 21:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)A tady je to naše výročí,Jarčina první životní devadesátka.smajlíksmajlík:-)

27.8.2010 07:45
remonek

XXX.XXX.162.107

No tý brďo to jsou skokanismajlíksmajlík Jaru ani neplánujete nějaký skokový hobbička?
Já včera vzala na lonži ven Aleše ( samozdřejmě,že jel na Sobíkovi),prošli jsme se po strništi ale dokola se Sobistovi vůbech chodit nechtělo se pořád tvářil,jako proč já tady mám cestovat dokola smajlík? No všici jsme to přežili ve zdraví, kluci si pak ještě doma zkusili zaklusat,Aleš v pohodě,snažil se už i o vysedávání,jen ten Sobista je děsně vyčůranej je na něm viděl,že ví,že Aleš jezdit neumí a tak to zkouší,jako jestli se při pobídcee opravdu musí rozejít a tak,by mě z něj taky kleplo

27.8.2010 09:08
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky,Šárí,no něco v plánu máme,takový ty do 70 cm,ale natrénováno moc nemáme,smajlíkjen trošíčku.:-|
:-)):-))No joo,to oni koně poznaj,že na nich sedí nejezdec,:-))a to ještě dřív,než si na ně ten člověk sedne,jim stačí,když ho viděj a už věděj dopředu,že teď bude havaj.smajlíkProto já nikomu nepůjčuju Moruš,protože ta má ten rentgen obzváště dobře vyvinutej:-)) a ona by si s dotyčným robila,co by chtěla.:-(Ale když na ní sedne někdo,kdo ví,co chce,tak koby šlape jako hodinky.:-):-):-)

27.8.2010 14:34
lucky

XXX.XXX.133.26

Teda Monďásek s Jaruš jsou táák šikovní!!!

Včera jsme vzali pod sedlo Usu a Betty a kamarádka vzala Bendu na lano k Betty. Zkouší to už několik dní tady po loukách a včera jsme jeli všichni a bylo to super. Po rovince kolem řeky do Frýdlantu..krok a klus a koně byli skvělí. Akorát Benda neví co by cestou sežral a sranda je, když se Betty zastaví, tak Benda parkuje rovnou do zadnu hlavou mezi půlkysmajlík

28.8.2010 09:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky,Lucí,no snaží se oba.:-):-):-)
smajlíksmajlíkTeda,ten Benda je ale fakt správnej srandista,smajlíkno není hloupej,aspoň mu Betka odhání mouchy.:-):-)
:-(:-(Teda,to je konec prázdnin,coo,hrůůůůůůůůůůůůůůza.:-(:-(smajlíkTady prší...:-(:-(

28.8.2010 19:16
bospor

XXX.XXX.195.231

jaruška se pěkně protahuje:-) taky protáhněte koníky. takhle:
http://equitv.cz/veterina/2010/6/22/videa/konsky-strecink-aneb-co-je-dobre-delat-pred-jizdou/

29.8.2010 09:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Teda dneska byla noc,fuj,hrůza a děs.:-(:-(Včera podvečer u nás dělali ohňostroj,koníci naštěstí naprosto v pohoděsmajlík,to jsem až zírala,sice odběhli 5 metrů,ale pak stáli a koukali,ale utekla Kebule!!!!smajlíksmajlíksmajlíkUž jsme se s ní v duchu loučili,protože ještě ve 2 ráno nebyla doma...smajlíksmajlíksmajlíkPřišla až v 5 ráno:-),já myslela,že se radostí pominusmajlík,fakt jsme nedoufali,že přijde,byla vyděšená,když utíkala,že neposlechla na zavolání,fuj,strašně jsme se báli,že vlítne někomu pod auto.smajlíkNesnáším ohňostroj.smajlíksmajlíksmajlík

29.8.2010 13:17
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Čakina nese sedlo,je lehoučký.:-)

29.8.2010 13:19
jaruska

XXX.XXX.45.87

29.8.2010 13:21
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|V zahradách jsme potkaly taky takový 2 psy,taky někomu utekli,ale naštěstí byli malí a štěkali na nás jen zdálky.:-)

30.8.2010 07:22
remonek

XXX.XXX.162.107

tak ta poslední fotka je správňácká :-)smajlík. Jaru taky nemám ráda ohňostroje,náš kokr se toho děsně bojí a kolikrát si soused dělá i v roce ohňostrojový přehlídky:-( (no vsadím se,že žádný povolení na to nemá) mno a to je děs,takže se k tobě připojuju, mno,ale hlavně,že se zvířátko našlo v pořádku ( teď nějak nevím jestli jde o hafana nebo o nějakýho jinýho čtyřnožce). Já byla venku v sobotu a to počasí bylo už takový fakt podzimní,ale bylo nám fajne,hlavně neotravovali žádný hovada a tak,tak se Sobista s chutí proběhnul po strništi,mě pak došlo,že ty prázdniny jsou už vlastně pryč,sakra to mám postřeh což :-)):-)):-))
Včera měl Sobin flákací den,páč panička byla poněkud líná,jsme byli v sobotu na Řípu mrknout na Ozzyho Osbourna a teda zima tam byla neskutečná,jsem se klepala ještě doma v posteli.

30.8.2010 08:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky,Šárí,no jo,je to postelová fenka,:-)no,taky bych chtěla mít tu moc,abych ty lidi,co dělaj ty ohňostroje,jen na pouhých 10 minut mohla promněnit ve zvířata,aby věděli,jaký to je...:-(:-(Myslím,že by se pak báli bouchnout i pytlík.
:-)Jinak jsme včéra sklidili seno ze skoro jednoho hektaru,ale jen volně,nafoukali jsme to fukarem,to nešlo balíkovat,už hold toho sluníčka moc není,neschne to jako v létě,ale na volno to doschne.:-)
:-)Jéé,Šárí,z Řípu je to od nás už kousek,měli jste se zastavit!!!:-):-):-)

30.8.2010 08:32
remonek

XXX.XXX.162.107

No nás čeká ještě posekat na seno zahrada u Alešovejch prarodičů, tak snad z toho ještě něco nasušíme.
Mno já jsem si říkala,že tam z těch končin někde budeš páč na nějaký fotce z vyjížďky jsi ten Říp měla a večer nějaký ohňostroj byl vidět,tak třebas to byl zrovna ten u vás.
Dneska je tady pěkně hnusně,tak se asi vrhnu na výrobu reflexních věcí na Sobistu. A v sobotu když bude počasí,tak se chystáme do Pardubic,ještě jsem tam nebyla,tak jsem na to zvědavá.

30.8.2010 11:37
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jojo,na víkend hlásej hezky,snad to vyjde.:-):-)Nám se tady sešly 4 akce v jeden den,tedy na toho 4.zářísmajlík,tak ještě nejsme rozhodnutí,co podniknemesmajlík,rozhodnou okolnosti.:-)

30.8.2010 11:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Co budeš vyrábět,nějáké ty reflexní pásky na nohy?:-)
:-(Tady je taky hnusně,hrozně fučí studenej vichr,:-(a místama i poprchává.:-(:-(

30.8.2010 16:28
madow

XXX.XXX.121.112

teda Jarča je fakt šikulka a Mondásek samo taky....já neskáču nic vyššího nad půl metru...kdysi jsem skákala na moc šikovným hucíkovi a bohužel mě jednou u metrudeseti vyklopil a od té doby se bojím....

30.8.2010 19:29
madow

XXX.XXX.49.29

s páničkou jsem zvědavá kam až ten můj malý chlap poroste....já sama mám 175cm a on mě za chvíli přeroste

30.8.2010 20:43
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)smajlíkJéé,Markét,sluší Vám to spolu,:-):-)a hřebeček se fakt povedl:-),je kráásnej jako maminka:-),fakt že jo.:-):-):-)No a to víš,žádnej drobek to po tatíkovi asi nebude.:-):-)Vždyť je to správný,chlaďáskové mají být silní.:-):-)

31.8.2010 07:17
remonek

XXX.XXX.162.107

jééé Madow teda roste z něj pěknej chlapáksmajlík:-)
Jaru u nás se včera nakonec udělalo hezky,tak jsem radši vytáhla Sobuláka provětrat,no holky povím vám,že jak spadli teploty dolů,tak mu pěkně otrnulo,včera vymejšlej samou krávovinu nebo spíš koninu :-)):-))
Chtěla bych udělat něco jako reflexní poprsák, ty proužky na nohy už máme normálka z koňopotřeb,jsou fajn,jen je škoda,že se už začínaj loupat :-(:-(

31.8.2010 08:27
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|No jo,to víš,ty proužky,jak jsou v ohybech,tak to nic moc nevydrží:-(,ani nemám představu,kolik to stojí,vím,že tenkrát holky to kupovaly u Kamíra,ale nepamatuju si,kolik to stálo,ale asi moc ne.:-|My teda na koně nic nedáváme,Jarča mívá jen tu takovou křiklavou reflexní vestu,mívám jí v brašničce a když je potřeba,tak šup,Jarča navlíkne vestu a frčíme k silnici,pak už si jí většinou nechá,ona je lehoučká,a tu jsme někde dokonce vyhráli,ale jinak stojí něco kolem 39.:-)

31.8.2010 08:35
remonek

XXX.XXX.162.107

ty pásky na nohy stojí něco kolem 100 myslím, vestu mám taky ale ještě bych chtěla něco jako ten poprsák páč my po silnici hold musíme a i v lese to nebude na škodu :-)
tady jedno kočičisko :-)

31.8.2010 08:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No to je jasný:-),stopro je lepší bejt viděnej včas.:-):-)
:-):-)My dneska s Jarčou chceme jít na rozlučkovou vyjížďku s prázdninamasmajlík,ale to počasí,hnus,velebnosti....:-(:-(

31.8.2010 11:18
madow

XXX.XXX.121.112

nezaprší a nezaprší....velebnosti to je hnus...u nás už zase prší dva dny v kuse.....
já sama v práci...nuda až hrůza, tma jak v osm večer,chce se mi z toho spát.no asi si jdu udělat půllitrový pořádně silný kafčo

za chvili dorostu i maminku

31.8.2010 11:32
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No jo,je to chlapák pořádnej!!!:-):-)
:-(Tady se to taky furt honí,chvilku prší,pak 5 minut né,teď zase začlo cákat,:-(fakt hrůůza.Vyjížďku jsme zatím vypustily,pojedeme zítra.:-)

1.9.2010 09:34
madow

XXX.XXX.121.112

to by člověk nevěřil, že může být vyplavený barák který stojí na kopci....a ono ouha....včera kdxž jsem šla po práci ke koníkům nestačila jsem se divit....po příjezdové cestě valila voda, po cestě ke stáji valila voda...v ohradách koníci mohou hrát vodní polo....no hrůza...to se zase jednou páni zemědělci předvedli...zorali pole (jak jinak než až po mez) zaseli pole a aby to nebylo málo uválcovali...a co dělala voda po dvoudenní vytrvalém dešti když neměla kam se vsakovat...zamožřejmě tekla kam jí napadlo...smajlík

příjezdová cesta

1.9.2010 09:39
madow

XXX.XXX.121.112

cesta ke stájím..koníci zaplať pán bůh v suchu

1.9.2010 09:55
remonek

XXX.XXX.162.107

smajlíksmajlík no ty kráso to je teda mazec, no já taky nechápu proč rozorávaj ty meze, příkopy neudržujou a pak se divěj,že jim voda z polí zteče do vesnicsmajlík
Tak dneska nám začal ten školní rok,tak ať se malé Jarče jen daří, mno a mě 1. školní den čeká příští středu smajlík

1.9.2010 10:14
madow

XXX.XXX.121.112

jj vkročení tou správnou nožkou do nového školního roku...ufff ještě že už to mám za sebou a že to byl boj....

kolik mám nohou

1.9.2010 10:25
remonek

XXX.XXX.162.107

ten je stejně mazeckej ten hříboš. No já jsem se na starý kolena :-)) vrhla na dálkový studium smajlík

1.9.2010 10:30
madow

XXX.XXX.121.112

děkuji vyřídím mu to :-)
vždy udělá nějakou koninu kterou mě pobaví.....

1.9.2010 11:01
bospor

XXX.XXX.11.193

ahoj:-) jedete někdo do pardubic?????

1.9.2010 11:14
remonek

XXX.XXX.162.107

jj, já,ale ještě nevím jestli v sobotu bo v neděli

1.9.2010 20:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlík:-(Šmarjáááááááá,Markét,tákový vody špinavý,fuj,:-(:-(no ještě jsou koníci v suchu,zaplaťpánbůh:-),to je fakt letos totálně v háji s tou vodou...smajlíksmajlík:-(
:-):-)Šárí,moc a moc děkujeme za přání Jarče a my Tobě přejeme totéž:-):-),co studuješ na tu dálku??:-)
:-|My dneska zase trošííčku potrénovali...:-|:-|

1.9.2010 20:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady jarča cválá a má třmeny přehozený přes sedlo,teda přes svoje nohy..:-):-)

1.9.2010 23:23
bospor

XXX.XXX.195.231

jaruška je šikula:-)
taky jsem byla trénovat:-| v neděli.
http://bospor.rajce.idnes.cz/ivci_ze_starych_zdanic_29.8.2010/

2.9.2010 07:14
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru bude ze mě vzdělanec v oblasti ekonomie a účetnictví :-))
Malá Jarča je fakt šikula a moc jim to s Monďáskem sluší,to máte doma takovej trénovací plácek? My byli venku včera a musím říct,že jak přestalo to vedro,tak Sobista vymejšlí jednu koninu za druhou, včera jsme byli jak gumídci mi aspoň porovnal trochu záda :-)):-))

2.9.2010 07:45
madow

XXX.XXX.121.112

teda Jaruška je fakt talent....

tak u nás konečně vykouklo sluníčko...už bylo na čase..jen at to vše pořádně vyschne

foceno dnes ráno

2.9.2010 08:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky,děvčata:-),no Jarča má perfektního učitele,Monďásek je opravdu šikovnej:-),mně se na něm líbí právě i to,jak se občas před překážkou zasekne:-),ale Jarča to perfektně usedí smajlíka ještě to obratem vyřeší,ona prostě neodejde z toho cvičiště s tím,že by ho nechala něco oštycovat,a ono už mu pomalu dochází,že teda jednou se to zkusit dá,ale podruhý už je to zbytečný.:-):-)Ale právě je dobrý,že občas vyzkouší,jestli tam Jarča nechrápe.smajlíkNo a pak to skočí naprosto s přehledem.:-)A krásně jí opravdu naučil dřepět a držet se:-),z toho mám největší radost,už na tom nesedí jak na záchodě.smajlík
smajlíkA druhá věc je,že zatím si nikde nenamlela.:-|Až si někde namele,tak nevím,nevím,co pak...smajlík
smajlíksmajlíkJéé,Ivčíí,kráásný fotky,koukám,žes tam byla jediná ve westernu mezi samejma anglánama,smajlíksmajlíkmáš pěkný sedlosmajlík,asi poznám výrobce.:-)Jak si Honzík zvykal na páku???smajlík:-)
:-):-)Šárí,no to je super,to se vždycky hodí účetní v domácnosti:-),super,tak přeju,ať Ti to jde a zdárně dokončíš:-),pak to určitě oslavíme!!!!smajlíksmajlík

2.9.2010 08:15
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Néé,Šárí,to není náš pláceksmajlík,ale co bych za něj dala!!!!:-):-)Je to od nás hodinu a třičtvrtě jízdy po kopytě,tam si Jarča s Mondýskem chvilku odprdnou a pak hodinku poctivě trénujou,a to samý zase domů.:-)Je tam perfektní povrch,taková ta nadrobno nadrcená jakásik guma barevná,vůbec to v tom neklouže a hlavně to nepráší.:-)

2.9.2010 08:40
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Markét,ta duha je náádherná,krásně se Ti povedla fotnout:-),já to tůdle taky zkoušela a nepovidlo se mi to...smajlík

2.9.2010 10:57
madow

XXX.XXX.121.112

:-) děkuji...to bylo první co jsem dnes viděla když jsem vylezla z baráku....ještě nikdy jsem takhle brzo ráno (7hodin:-))) duhu neviděla...ještě že mám mobil pořád po ruce

duha u nás před asi rokem....podle pověstí je v tom rybníce poklad....a o duze se říká že na jejím konci se najde poklad....tak tady se ta duha fakt trefila, ale poklad jsem hledat nešla

2.9.2010 13:00
remonek

XXX.XXX.162.107

a to jsi měla jít,třeba by jsi ho zrovna našla :-)
tááák a jedna ze včera, dneska snad zas budou nějaký nový fota :-)

2.9.2010 15:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkČlověče,Markét,víš,že já vlastně taky duhu ráno nevidělasmajlík,jen odpoledne nebo kvečeru...smajlík
:-)Šárí,pěkná fotkasmajlík,to nebe je stejně nádherný,co dokáže vykouzlit za barvy a útvary,mně se strašně na nebi líběj beránci ranní...:-):-):-)Tady dneska zase péršalo,:-(my to seno z toho pole snad nedostaneme,jsou tam necelý 2 štajery,no musíme doufat,že už to podzvedává ta nová vojtěška,že to neleží úplně na zemi,to by shnilo..:-(:-(

3.9.2010 05:41
remonek

XXX.XXX.162.107

tak vás kochačky zdravím takhle po ránu včera jsme byli chvilu na louce,tak hodím pár fotek,zbytek na rajčeti :-)

3.9.2010 05:42
remonek

XXX.XXX.162.107

fotky jsou trošku mázlí,páč to už bylo navečer,ale povšimněte se jaký sestříh si pan Sobista vyrobil na léto smajlík

3.9.2010 05:43
remonek

XXX.XXX.162.107

3.9.2010 05:44
remonek

XXX.XXX.162.107

a vrchol našeho včerejšího ježdění :-)):-))

3.9.2010 07:38
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkŠárí,jakžto,že se zase Sobistus takhle rozdrbalsmajlík,zkontroluj ho,určitě se mu zase vrátily ty breberky.:-|
smajlíkA překážka dobrý!!!smajlíkBaví ho skákání nebo to přeleze jen pro vůli paničky,jako třeba Moruš?:-)
smajlíkMy jsme to seno včéra svozilismajlík,teda,zachránili jsme to na poslední chvíli...smajlík

3.9.2010 07:50
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru tohle už má dobrý,to už nám začíná dorůstat. Ani už se nedrbe, včera jsme ho pročesávala a brebery jsem nenašla.
Skákání ho baví,ale spíš někde venku, třebas v lese přez spadlej strom,příkop a tak.
Jízdárna ho teda nebaví vůbec, tak to tam moc netejrám, proklušeme pár obratů,něco pocvičíme,přelezeme překážku a jdeme domů :-))

4.9.2010 21:24
lucky

XXX.XXX.133.26

Ve dvě ráno jedu vlakem do Prahy na tu mezinárodní výstavu arabů :-)

kdyby někdo náhodou byl zítra na výstavě arabů v Troji se juknout, tak se hlaste! Budu mít dlouhý džínový kabát :-)))

Letím ještě na chvíli zdřímnout..ale chrnět budue asi stejně ve vlaku :-)))smajlík

5.9.2010 08:23
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tak to je dobrý,Šárí,to mu doroste.:-)
smajlíkJéé,Lucí,tak přeci ses vydala,joo,sice bez usiny,ale přece!!!smajlíkJá tam nebudu,ale reportáž jsem viděla v telce,náádherní koně,a ten hřebeček šejka je nádhernej,no jo,oni se tam věnujou jen arabům,tak jsou v tom opravdu dobří.:-):-)

5.9.2010 12:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkNo jo,Ivčí,koukla jsem na ten bazoš a fakt tam někdo prodává Legiška našeho,:-)ale tohle by chlapa nenapadlo,to určitě vymyslela jiná osobasmajlík,no zkusím zjistit IP adresu,protože ta osoba si bez dovolení půjčila moje fotky.smajlík

5.9.2010 12:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-))Tady jsme potkali taky jednoho cestovatelesmajlík,ježour se nás vůůbec nebál,ani se neschoulil do klubíčka,a koukal na nás těma nádhernejma vočíčkama černejma.:-):-)

5.9.2010 13:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Moruš teda zase měla ty voči tak 10 cm před lebkou vyvalenýsmajlík,páč nic takovýho ještě nepotkala...:-):-)

6.9.2010 07:14
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru to na tý fotce je Legíš nebo Moruše? Mi přijde,že barvička tam je hodně podobná,tak nevím :-)
Byli jste někdo v Pardubicích? My tam byli v sobotu a jelikož jsem tam byla poprvý,tak mi to přišlo lepší než v Lysí,no uplně hotová jsem byla z chlaďasů to byli neskutečný kolosy,a pak ještě ty miniponíci ty taky neměli chybu. Dokonce jsem tam potkala haflošku od nás :-)
Včera jsme byli venku,jeli jsme na průzkum na druhou stranu než vůbec jezdíme a taky to tam nevypadá zle, je tam dost cest,tak máme co prozkoumávat :-)

6.9.2010 07:39
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Šárí,to je Moruš:-),Legišek pod sedlem ještě nechodí,vždyť je to ještě koňský miminko.:-):-):-)A barvu určitě nemají stejnou,páč Moruš je psaná světlá hnědka,a Legišek je zrzavéééj,úúplně jako liška.smajlík
:-):-)Taky jsme byli v Pardubicích,ale něják jsme došli k závěru,že příště asi zase po létech uděláme změnu a pojedeme do Lysý.smajlík

6.9.2010 07:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jo Tys myslela ma tý zemi,jak chrápe ten koník,to je zase Moruš,:-)Legiška poznáš,že má zrzavou hřívu i ocásek,kdežto Moruš má ocásek i hřívu tmavší.:-)

6.9.2010 07:43
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Monďásek dostal dáreček z Pardubic.:-)Ale byl to docela kumšt koupit deku na koně bez koně,:-)naštěstí jsme to docela trefili.:-)

6.9.2010 07:54
jaruska

XXX.XXX.45.87

6.9.2010 08:00
remonek

XXX.XXX.162.107

jj,myslela jsem tu ležící,to já vím,že Legíšek ještě nechodí pod sedlem :-)
Deka moc sluší,mno já si letos říkala,že to je snad poprvý kdy něco nepotřebuju koupit,mno a včera se mi rozpadla tušírka :-)) a to jsem v Pardubicích na nějaký koukala.smajlík

6.9.2010 08:04
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky,no já mu jí jinak nedávám,ale když fouká ten ledovej vichr,tak se Legiš klepe,tak ho budu chránit tímhle způsobem,než si zvykne,určitě to bude nějákou dobu trvat,než se otuží natolik,že mu ten vítr nebude vadit...:-|
No,vidíš,to je jak na potvoru,viď,že ta tušírka odkráčela,:-(no,fčíl budeš muset shánět po obchodech,ale tušírku určitě seženeš v pohodě.:-)

6.9.2010 08:06
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkTeda Legiš se neklepe,Monďásek se klepe.:-|

6.9.2010 08:20
remonek

XXX.XXX.162.107

heheh,jsem si říkala,jak se Legíš v tom svojem kožichu může klepat :-)) Jj tušírky mívaj v Boleslavi v zoolendu,tak to nějak neřeším,při nejhorším posluží nějaký ten proutek :-)

6.9.2010 10:10
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkTak dotyčná osoba už inerát na Legiška smazala,ale naštěstí mám IP adresu,teď muším něják pozjišťovat,co to bylo za individuum.smajlík

6.9.2010 10:21
remonek

XXX.XXX.162.107

šmarjá to jako někdo dal inzerát s Legíškovou fotkou?? To je teda drzost největší!!!smajlíksmajlíksmajlík

6.9.2010 10:25
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Noo,představ si,že právě jo,:-(já jsem na to taky čuměla jak puksmajlík,mně snad v životě nedojde,že lidi jsou prostě i někteří schopni takovýchto praktik,:-(smajlíkale už jsem to na Bazoši několikrát zaznamenala,že se tam lidi ozývali,že klidně tam někdo prodává jejich koně,smajlíknebo používají lidi cizí fotky.:-(:-(

6.9.2010 10:27
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(No ona ta soba dávala inzerát přímo na Legiškasmajlík,normálně zkopčila ten text,co jsem tam měla,a půjčila si k tomu klidně 2 fotky moje Legiškovo,a prodávala ho za 15 tisíc,taky prostě nechápu,jak může někdo se tímhle bavit.smajlíksmajlík

6.9.2010 11:43
madow

XXX.XXX.121.112

tak já teď smolím inzerát na Sharona a jsem z toho pěkně na měkko....ale bohužel musí pryč...smajlík

6.9.2010 16:20
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Markét,neplač,já vím,že to je těžký,ale na jaře přijde nové hříbátko a budeš se zase radovat z něj a třeba to už bude ta vysněná kobylka a tu si necháš...:-):-)smajlík

6.9.2010 19:02
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Dneska bylo hezky,tak Jarča trošíčku potrénovala.:-|

6.9.2010 19:03
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Trocha lumpáren před náročným skokem.:-)

6.9.2010 19:06
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)A tady dali první společnou metrovku:-),to už jsem se docela o ně bála:-|,ale zmákli to perfektně.:-):-):-)

6.9.2010 21:22
madow

XXX.XXX.49.29

krásný skoček.....smajlík

dnes mi přišla pro Sharona jeho new ohlávka, jen mu je ještě hodně velká tak jsem jí musela vzít dom a musím udělat malou úpravu aby jí mohl nosit....a pak si už jeho nový majitel udělá další malou úpravu až mu kebule doroste....no jo měli jen Fullku a mě se tak líbila.....zítra ho pašáka nafotím až bude v novém

7.9.2010 06:37
remonek

XXX.XXX.162.107

malý Jarče tleskám smajlíksmajlík to já už bych se na metru asi bálasmajlík.
Tyjovka holky ten Legíš i chlaďásek jsou oba dva strašně krásný, bych je hned koupila :-):-) jen teda nevím kde bych je skladovala možná tak u mě v ložnici :-))
Dneska už jdu na snad poslední kontrolu se svojim slavným polámaným prstíčkem,tak doufám,že už mi doktor vyplní papíry pro pojišťovnu a budou nějaký kačky na sedlo pro Sobistu

7.9.2010 09:53
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky,děvčata,no Šárí,Jarča se docela nebála,přestože já jsem jí říkala,že to už je skok docela velkejsmajlík,ale ona mi říkala,že země se to zdá vysoký,ale z koně to není tak hrozný...:-)):-))Ale výš už skákat nebude,to jí bohatě stačí,:-)a Monďásek má nejradši ty 80-90.:-)
:-):-)Markét,já jsem taky vždycky,když jsem prodávala koníka,k němu dala novou ohlávku,ale když jsem některé koníky kupovala,tak to byly ohlávky,že bych se styděla to na koni mít nandaný,co to bylo za saláty...:-(:-(

7.9.2010 09:54
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlík:-)Šárí,moc držím palečky:-),ať Ti doktor napíše pořádnej balík,ať na to sedlo máš!!!!:-):-):-)

7.9.2010 10:24
madow

XXX.XXX.121.112

to jo já když koupila kobyl tak jsem taky hned koupila novou ohláv, protože u té co měla jsem ani nevěděla původní barvu a představa že s ní někam jedu a na tohle jí uvázat....fuj....

jen at se pojišťovna vyklepe...hlavně at líp než mě...já za operované koleno nedostala ani deset tisíc...docela mě to štvalo...a to mi slibovali hory doly....ne že by mi záleželo nějak moc na penězích, ale.....však to každý zná

a kolik jarčo měří Mondásek??? protože skoky jsou fakt úžásný, má krásný pohyb...

Přidejte reakci

Přidat smajlík