Prosím někoho o radu. Chci sedlo na rekreaci, na plňase, jsem zvyklá na skoková sedla a skokově univerzální...mám možnost koupit kentaur hanulay a nebo priamos a ted nevím které. Priamos mi přijde takový univerzálnější do lesa, ale dost mi připomíná sedlo v kterém jsem jednou seděla a připadala jsem si metr nad koněm a totálně bez kontaktu...prosím někoho o popsání sedel :) Děkuji
buggyna
XXX.XXX.8.42
Sama mám plňasku a ze zmiňovaných sedel jsem měla obě. Priamose sem vyměnila (doslova) za Hanulaye. Hlavní důvod byl, že sme potřebovali komoru 3. U Priamose, určitě to dělala i ta úzká komora, mě to sedlo házelo strašně dozadu
nemohla sem se v něm vůbec usadit a pořád sem si připadala hrozně nad koněm místo v koni
A potvrdilo se mi to na fotkách které byly naprosto příšerné... respektive můj sed.
Vyměnila sem ho tedy za strašího Hanulaye což mě zprvu mrzelo, ale nyní bych už neměnila
líp, a hlavně během chvilky sem se usadila a super. Na to že mám zadel rozmazlenou z drezurní Elektry, Hanulaye si nemůžu vynachválit.
Ovšem chce to abys sama vyzkoušela.Každej kůň má jinak nasvalený a jinak vázaný záda,a co třeba líp sedí nám (vyšší polštář),vám naopak může sedět poštář nižší.