Kentaur hanulay nebo priamos

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.8.2010 14:51
akasha

XXX.XXX.97.74

Prosím někoho o radu. Chci sedlo na rekreaci, na plňase, jsem zvyklá na skoková sedla a skokově univerzální...mám možnost koupit kentaur hanulay a nebo priamos a ted nevím které. Priamos mi přijde takový univerzálnější do lesa, ale dost mi připomíná sedlo v kterém jsem jednou seděla a připadala jsem si metr nad koněm a totálně bez kontaktu...prosím někoho o popsání sedel :) Děkuji

buggyna

31.8.2010 17:25
buggyna

XXX.XXX.8.42

Sama mám plňasku a ze zmiňovaných sedel jsem měla obě. Priamose sem vyměnila (doslova) za Hanulaye. Hlavní důvod byl, že sme potřebovali komoru 3. U Priamose, určitě to dělala i ta úzká komora, mě to sedlo házelo strašně dozadu :-(nemohla sem se v něm vůbec usadit a pořád sem si připadala hrozně nad koněm místo v konismajlík A potvrdilo se mi to na fotkách které byly naprosto příšerné... respektive můj sed.
Vyměnila sem ho tedy za strašího Hanulaye což mě zprvu mrzelo, ale nyní bych už neměnila:-) líp, a hlavně během chvilky sem se usadila a super. Na to že mám zadel rozmazlenou z drezurní Elektry, Hanulaye si nemůžu vynachválit.

Ovšem chce to abys sama vyzkoušela.Každej kůň má jinak nasvalený a jinak vázaný záda,a co třeba líp sedí nám (vyšší polštář),vám naopak může sedět poštář nižší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík