Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

doga

10.6.2006 07:48
doga

Prosím dete sem fotešky, informace o hřebci GWENLLAN BEN mám po něm doma klisnu a tak bych třeba ráda viděla i fotešky potomků
Takže když to bude možné dejte sem i fotky ale ne z netu DÍÍÍKY<br>

Já dávam tu moji klisnu JEZABEL jasně po Benovi

doga

11.6.2006 09:08
doga

doga napsal(a):
Prosím dete sem fotešky, informace o hřebci GWENLLAN BEN mám po něm doma klisnu a tak bych třeba ráda viděla i fotešky potomků

Tady nikdo nemá koníky po Gwenllan Benovi?

11.6.2006 13:36

doga napsal(a):

Zajímavé, jak někdo umí mluvit za všechny a vidět do všech stájí Také bych to chtěla ovládat. Naučíš mě to? Děkuji

11.6.2006 15:34

jindriska napsal(a):
Zajímavé, jak někdo umí mluvit za všechny a vidět do všech stájí Také bych to chtěla ovládat. Naučíš mě to? Děkuji

Jejda. Ja nevidela ten otaznik! Moc se omlouvam!

11.6.2006 20:50

doga napsal(a):

Tak já chodila do stáje,kde byla vynikající dcera po Gwenllan Ben...teď skáče parkury.....no já tady dám fotečku,kterou sjme našla na netu....

12.6.2006 00:12

divkanakoni napsal(a):
Tak já chodila do stáje,kde byla vynikající dcera po Gwenllan Ben...teď skáče parkury.....no já tady dám fotečku,kterou sjme našla na netu....

Gwenllan Ben - na výstavišti v Českých Budějovicích

12.6.2006 00:17

janna napsal(a):
Gwenllan Ben - na výstavišti v Českých Budějovicích

Mimochodem G.Ben na výstavišti skákal jako ďábel .

12.6.2006 07:01

doga napsal(a):

Máme ve stáji valacha po G.Benovi Ramba

doga

12.6.2006 14:41
doga

petraS napsal(a):

moc díky za vaše fotečky Bena i potomků můžete tedy dávat dál dík

doga

12.6.2006 14:44
doga

janna napsal(a):
Mimochodem G.Ben na výstavišti skákal jako ďábel .

janna nemáš nějaké jeho fotky??

doga

16.6.2006 17:10
doga

doga napsal(a):
moc díky za vaše fotečky Bena i potomků můžete tedy dávat dál dík

18.6.2006 19:02

doga napsal(a):
janna nemáš nějaké jeho fotky??

Bohužel je nemám po ruce mám je v druhém bydlišti, pokud na to nezapomenu dám je sem zhruba tak za měsíc, někde ho mám právě i nad skokem.

22.6.2006 23:55

doga napsal(a):

Ahoj, já mám po Benovi kobylku ze Suleiky. Pretoria Sarrah narozená 9.3.1999 vybělující šimla. Je to taková moje milovaná šklíba. Teď jsme v očekávání a tak jsem napjatá jak struna. Dnes je to 340 dní. Dává si na čas, pěkně mě napíná děvenka.

23.6.2006 00:01

petraS napsal(a):

Pošlete prosím ještě nějakou fotku Ramba. Rozhodovali jsme se mezi ním a Sárou. Kobylka nakonec vyhrála. Pan Mareček říkal, že šel Rambo někam k Plzni. Jsme také z Plzeňska. Krásně jste mu vymalovali stáj.

23.6.2006 00:04

calamity napsal(a):
Ahoj, já mám po Benovi kobylku ze Suleiky. Pretoria Sarrah narozená 9.3.1999 vybělující šimla. Je to taková moje milovaná šklíba. Teď jsme v očekávání a tak jsem napjatá jak struna. Dnes je to 340 dní. Dává si na čas, pěkně mě napíná děvenka.

Ještě jedna zamilovaná Sára

23.6.2006 00:12

calamity napsal(a):
Ještě jedna zamilovaná Sára

A ještě fotku Benovo vnučky když jí byl týden. Sunshine Jasmine narozená 6.5.2004 z naší Sáry

23.6.2006 10:18

doga napsal(a):

Pro mě je Ben ten nejkrásnější a nejcharakternější hřebec, co jsem kdy viděla. Je fakt, že jeho nejbližší konkurent H-S Lord Thomas je taky moc pěkný, ale kdyych si měla vybrat na připuštění své kobyly, tak jednoznačně Ben. Bohužel mám jen hřebce a valacha, takže nic.

23.6.2006 10:19

stieberova napsal(a):
Pro mě je Ben ten nejkrásnější a nejcharakternější hřebec, co jsem kdy viděla. Je fakt, že jeho nejbližší konkurent H-S Lord Thomas je taky moc pěkný, ale kdyych si měla vybrat na připuštění své kobyly, tak jednoznačně Ben. Bohužel mám jen hřebce a valacha, takže nic.

ještě...

23.6.2006 10:19

stieberova napsal(a):
ještě...

a ještě...

23.6.2006 10:22

stieberova napsal(a):
a ještě...

Teď se zeptám jako blb ale co je za plemeno hřebec Gwenllan Ben? Je to cob? Prosím odpovězte mi...a bez urážek...

23.6.2006 10:29

tajemma danny napsal(a):
Teď se zeptám jako blb ale co je za plemeno hřebec Gwenllan Ben? Je to cob? Prosím odpovězte mi...a bez urážek...

ano, je to welsh cob

doga

22.7.2006 09:37
doga

stieberova napsal(a):
ano, je to welsh cob

moc děkuju za fotky jsou všichni užásní!!!! Prosím dejte ještě nějaké!

Přidejte reakci

Přidat smajlík