doga

Prosím dete sem fotešky, informace o hřebci GWENLLAN BEN mám po něm doma klisnu a tak bych třeba ráda viděla i fotešky potomků
Takže když to bude možné dejte sem i fotky ale ne z netu DÍÍÍKY<br>
Já dávam tu moji klisnu JEZABEL jasně po Benovi
doga

doga
napsal(a):
Prosím dete sem fotešky, informace o hřebci GWENLLAN BEN mám po něm doma klisnu a tak bych třeba ráda viděla i fotešky potomků
Tady nikdo nemá koníky po Gwenllan Benovi?
doga
napsal(a):
Tak já chodila do stáje,kde byla vynikající dcera po Gwenllan Ben...teď skáče parkury.....no já tady dám fotečku,kterou sjme našla na netu....
divkanakoni
napsal(a):
Tak já chodila do stáje,kde byla vynikající dcera po Gwenllan Ben...teď skáče parkury.....no já tady dám fotečku,kterou sjme našla na netu....
Gwenllan Ben - na výstavišti v Českých Budějovicích
doga
napsal(a):
Máme ve stáji valacha po G.Benovi Ramba
doga

petraS
napsal(a):
Máme ve stáji valacha po G.Benovi Ramba
moc díky za vaše fotečky Bena i potomků můžete tedy dávat dál dík
doga

janna
napsal(a):
Mimochodem G.Ben na výstavišti skákal jako ďábel .
janna nemáš nějaké jeho fotky??
doga

doga
napsal(a):
moc díky za vaše fotečky Bena i potomků můžete tedy dávat dál dík
doga
napsal(a):
Tady nikdo nemá koníky po Gwenllan Benovi?
Ahoj, já mám po Benovi kobylku ze Suleiky. Pretoria Sarrah narozená 9.3.1999 vybělující šimla. Je to taková moje milovaná šklíba. Teď jsme v očekávání a tak jsem napjatá jak struna. Dnes je to 340 dní. Dává si na čas, pěkně mě napíná děvenka.
calamity
napsal(a):
Ahoj, já mám po Benovi kobylku ze Suleiky. Pretoria Sarrah narozená 9.3.1999 vybělující šimla. Je to taková moje milovaná šklíba. Teď jsme v očekávání a tak jsem napjatá jak struna. Dnes je to 340 dní. Dává si na čas, pěkně mě napíná děvenka.
Ještě jedna zamilovaná Sára
calamity
napsal(a):
Ještě jedna zamilovaná Sára
A ještě fotku Benovo vnučky když jí byl týden. Sunshine Jasmine narozená 6.5.2004 z naší Sáry
doga
napsal(a):
Pro mě je Ben ten nejkrásnější a nejcharakternější hřebec, co jsem kdy viděla. Je fakt, že jeho nejbližší konkurent H-S Lord Thomas je taky moc pěkný, ale kdyych si měla vybrat na připuštění své kobyly, tak jednoznačně Ben. Bohužel mám jen hřebce a valacha, takže nic.
stieberova
napsal(a):
Pro mě je Ben ten nejkrásnější a nejcharakternější hřebec, co jsem kdy viděla. Je fakt, že jeho nejbližší konkurent H-S Lord Thomas je taky moc pěkný, ale kdyych si měla vybrat na připuštění své kobyly, tak jednoznačně Ben. Bohužel mám jen hřebce a valacha, takže nic.
ještě...
doga

stieberova
napsal(a):
ano, je to welsh cob
moc děkuju za fotky jsou všichni užásní!!!! Prosím dejte ještě nějaké!