Je to ČT mohutnějšího rámce.Měří asi 165 cm.Je očkovaná,odčervená.Nekouše,nekope.Je jemná na hubu a má příjemné chody.Kobylka je vhodná na každodení rekreaci a sem tam si i zaskáčem.Nemá žádné zlozvyky,je zdravá.Dám kni ohlavku,čištění a uzdečku s martingelem,po domluvě i sedlo s dečkou.Prodává se z nedostatku času.Jen do dobrých podmínek.
Tak to sorry, ale jste fakt blázni prodat ji takto pod cenou, pokud to nebylo pro nějakou hipoterapii a chtěli jste jim takto přispět. Jinak bych měla dost obavy, v jakých rukou bude, když stáhli cenu na jateční a ještě k ní dostali zdarma vybavení. To bych tedy vybírala líp, kobča je moc sympatická, kdybych sháněla koně, tak ji beru. Osobně bych ji nikomu nedala za míň než za 30tis.
Adamulik

XXX.XXX.148.85
Jak tak koukám, už se můj nový koník dostává do podvědomí všech ...chtěl bych jen říct, že nemůsíte mít strach o její další osud, u mě bude kobylka v dobrých rukou, 24/7 na pastvě ve společnosti 4 dalších koní a doufám, že u mě, už na pořád,cena byla sice jiná, než tady paní, kde byla kobylka pouze ustájená uvadí, ale majtel si řekl cenu já souhlasil. Zkrátka jsem, byl ve správný čas na správném místě.... tak ať vám koně jdou naschle
Ja jen rekla,ze je to fakt malo,za takovou kobcu.Akorad sem nechapala,proc takovou kobylku nkdo nechce.Umne byla ustajena stim,ze ji prodame,tak sme to delali.No jo,ja si ji mohla taky koupyt,ale mam dost koniku doma,tak sem byla rada,ze se ji nekdo ujal.10 000,je fakt pod cenou,ale o penize tu nejde,ted jde jen o to ,at se ma kobca dobre a at Vam dela JEN radost.