Ahojky lidi, chci oharit kus pole asi po odvodu 400m nevím přesněA nevím co k tomu přesně potřebuju a kolik to asi tak finančně stojí, chtěla bych tu elektiku dát do zásuvky, jen vím, že na to potřebuju kolíky, pásku, nějaký trafo a vruty do kůlů.Prosím poraďte, jak se to sestavuje a kolik to tak všechno stojí. za každou odpověď mocinky děkuji.Ahoj a ať Vám koně jdou:-)
majda
napsal(a):
Ahojky lidi, chci oharit kus pole asi po odvodu 400m nevím přesněA nevím co k tomu přesně potřebuju a kolik to asi tak finančně stojí, chtěla bych tu elektiku dát do zásuvky, jen vím, že na to potřebuju kolíky, pásku, nějaký trafo a vruty do kůlů.Prosím poraďte, jak se to sestavuje a kolik to tak všechno stojí. za každou odpověď mocinky děkuji.Ahoj a ať Vám koně jdou:-)
www.kamir.cz - je tam i nakres zapojeni ohradniku a pripadne poradi i po telefonu
majda
napsal(a):
tohle je desne mala plocha, yby to koni stacilo. My mame ohradnik na 10ha a vyjde asi na 15litru, je dobry to zapojovat s nekym a merit kolik to kope abys mela nejlepsi vykon, taky musis podsekavat a konrolovat, zkratuji to treba i padle listy nebo klacky
majda
napsal(a):
A když do toho investuješ peníze a čas,tak můžeš zjistit,že to koně nerespektují,nebo si najdou tu malou chvilku,kdy to může netlouct a stejně vezmou čáru........
jprohazka
napsal(a):
A když do toho investuješ peníze a čas,tak můžeš zjistit,že to koně nerespektují,nebo si najdou tu malou chvilku,kdy to může netlouct a stejně vezmou čáru........
Mě vyšel ohradník cca na 6000kč ale ohradu mám asi 200m .Potřebuješ plastové kolíky cca okolo60kč jeden pak pásku stačí široká 2cm v klubu toho je 200m myslím že mě stála 800kč ale já ji mám dvouma řadama nejdražší je trafo to stálo 3500kč,dále zavírání jako na branku , cedulku pozor elektrický proud a to je snad všechno .A nech si to nějakým šikulou zapojit .Jak zde bylo už psáno zkus to kamír já to mám taky odtamtud objednané a jsem spokojená a ještě ti poradí co dál k tomu potřebuješ.Já si ho nemůžu vynachválit ,kobyla mě vždycky dřevěný z devastovala jak se o něj opírala.Nemusíš tu ohradu zas mít tak velikou když to tam vypase zase ji lehce přemístíš a to je taky ta výhoda