Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

doga

13.6.2006 19:35
doga

zde vkládejte všechny koníky!!! I z webu ale rači své
Moje klisna Dogora

doga

13.6.2006 19:37
doga

doga napsal(a):
Moje klisna Dogora

A moje klisnička Jezabel

doga

14.6.2006 19:52
doga

doga napsal(a):
A moje klisnička Jezabel

tady nikdo nemá koně JO?

15.6.2006 07:02

doga napsal(a):
Moje klisna Dogora

mám taky koně, dokonce tři (vlastně čtyři, ale mrňouska prodávám)... Tak popořadě, nejstarší je Burísek, kříženec hafling x hucul, 8 letý valášek. Je to frajer, vůbec není paličatý, koník do nepohody, miluje vodu...

15.6.2006 07:05

doga napsal(a):
tady nikdo nemá koně JO?

další je čtyřletá kobylka PH, mám ji od hříbátka, pohodovějšího a hodnějšího koně neznám :-) Letos měla svoje první hříbátko, je s ním na pastvinách a věnuje se mateřským povinnostem...

15.6.2006 07:09

doga napsal(a):
tady nikdo nemá koně JO?

... no a dalším v pořadí je letošní hřebeček výše uvedené kobylky, jeho tatínek je AQH Pure Dunnit Power, jsou mu dva měsíce a je víc než roztomilý. Naprosto samostatný, mámu potřebuje jen jako cisternu, jinak je spíš raději s lidmi, skoro takový koňopes :-)))

15.6.2006 07:13

janovotna napsal(a):
mám taky koně, dokonce tři (vlastně čtyři, ale mrňouska prodávám)... Tak popořadě, nejstarší je Burísek, kříženec hafling x hucul, 8 letý valášek. Je to frajer, vůbec není paličatý, koník do nepohody, miluje vodu...

No a můj poslední čtyřnohý člen rodiny jekobylka QH po hřebci Jacs Golden Time, teprve s ní začínáme pracovat na ruce, je jí dva a čtvrt roku. Je moc a moc hodná a má velice ráda lidi :-)))
Na obrázku s hříbátkem od té černé kobylky, dělala mu tetu :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík