jestli mohu tak zakládám rubriku vyměním cokoli za cokoli,dávajte sem prosím jen věci na výměnu takže já vyměním dečku pod bezkostrová sedla,šlachovky-úplně nové,udidlo 11,5cm obyčejné stíhlo,korekční westernovou dečku ,westernové širokě chapsy na střední postavu a knihy za bederku na ČT nebo něco jiného nabídněte na meil paaloomiinoo@seznam.cz
Vymenim velice kvalitni gelovku C.S.O PC 1500Kc za praveho beranka pod sedlo. Gelovka se muze dat rovnou na zada koni. Ja ji pouzivala na decce. Kobylka mela problemy se zadama a gelovka ji velmi pomohla. Taky vhodna na skakani. Ja uz ji nevyuziju. Zmenila jsem kone.
já vyměním sedlo KT Charon (možno i prodej) za Prestige Elastic nebo Rialto (+doplatek)
http://kassiopeass.papricka.cz/veci-na-prodej/
Vyměním mnoho věcí - viz fotky, za jiné dle nabídky, beru i naučnou literaturu.
Věci jsou na koně i jezdce;)
Vyměním: postroj na chlaďase,pasuje i na čt.Náhřbetník,podpínka,pobočnice zdvojené šité přízí i s hašpami.Je nový,jen párkrát na koni!Na podpínce jsou otisklé zuby od psa ale jde to vidět až při detajlním prohlížení.Kvalitní práce od známého českého sedláře.Původní cena byla 7800.-mám k němu i faktury.
Za sedlo na mohutného koně se středním až nižším kohoutkem.Nejlépe Wintec nebo nějaké vojenské v super stavu,bez nutných oprav.Nabídněte