eliska84
napsal(a):
Ahoj všichni,máte někdo klusáka,nebo nějakou zajímavou fotku??Tohle je moje Jessinka....
Samozřejmě. Stačí nás navštívit na www.bodyskal.cz - českém klusáckém serveru.
body
napsal(a):
Samozřejmě. Stačí nás navštívit na www.bodyskal.cz - českém klusáckém serveru.
REBECCA HEDEVANG (DK) *4.4.1989 +28.6.2004
O: Crown´s Best (US) M: Estella Hedevang (DK) po Frosty Hanover (US)
janna
napsal(a):
REBECCA HEDEVANG (DK) *4.4.1989 +28.6.2004
O: Crown´s Best (US) M: Estella Hedevang (DK) po Frosty Hanover (US)
Taky přidávám foto. je to má bývalá kobylka. byl to můj 1. koník, ale musel jsem jí prodat... menuje se Queen of EU. původ si už přesně nepamatuju, ale vím, že tam je: Cotton Hanover, Harmony Champion...
noled
napsal(a):
Taky přidávám foto. je to má bývalá kobylka. byl to můj 1. koník, ale musel jsem jí prodat... menuje se Queen of EU. původ si už přesně nepamatuju, ale vím, že tam je: Cotton Hanover, Harmony Champion...
a tady ještě její hlava....
Neregistrovaný uživatel

eliska84
napsal(a):
Ahoj všichni,máte někdo klusáka,nebo nějakou zajímavou fotku??Tohle je moje Jessinka....
Ja mam moc rada jednu kobylku klusaka, ale klusacka kariera ji naprosto zkazila... ted je nepouzitelna a do konce zivota bude stat v boxe...
eliska84
napsal(a):
Toto je Tosinka po Scooterovi (s) matka Pouya.Moc milý zviřátko
eliska84
napsal(a):
A tohle je Tosinčina ségra Sascoota (říkáme jí Šiška) po Scooterovi z mámy Saragoza, taky moc milý zvíře-hlavně při sedlání by vás sežrala láskou
Uživatel s deaktivovaným účtem

eliska84
napsal(a):
tak to vpravo je moj poklad,skoro dvojrocny zrebcek klusak so svojim kamosom vo vybehu
eliska84
napsal(a):
Americky klusak Jesica (www.jscasia.cz)
hanzy
napsal(a):
Americky klusak Jesica (www.jscasia.cz)
Tak já se taky přidám,pokud se mi podaří načíst foto
alous
napsal(a):
Tak já se taky přidám,pokud se mi podaří načíst foto
Jessinka,když závodila...taky jí to hodně pochroumalo charakter i zdraví
eliska84
napsal(a):
Jessinka,když závodila...taky jí to hodně pochroumalo charakter i zdraví