Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2011 10:46
heny

XXX.XXX.156.26

Zdravím všechny,

chtěla bych vás poprosit, kdo znáte tuto stáj a víte o ní něco více, jestli by jste mi to mohli napsat. Jak negativa, tak pozitiva. Pokud nechce někdo veřejně, tak prosím na mejl hanaw@seznam.cz

Díky moc :-)

20.1.2011 07:36
sheril

XXX.XXX.68.24

Nevím kdo tam vede jezdecký vícvik ted,ale za kuklový(kulíkový)nepamatuji přesně,to bylo přísný.Chodili jsme tam často,vyjíždky na h....dá se jít akorát podél řeky parkem a zpátky,pořád jen na opracovišti a jízdárně a hale.Co vím tak to má Kendik ale že to loni nebo před loi vyhořelo

20.1.2011 21:07
klarusa

XXX.XXX.56.11

trosku to poupravim Jk Sever je pod Jestedem a vedl ho pan Korab, jinak tam bylo i Obcasnke sdruzeni Svitani, ktere se zaobira hipoterapii, nevim jak to je ted, v Cechach uz nejaky ten patek nejsem.
O pani Kuklove, tak to je jina staj, staj v Pavlovicich pod mostem, poradali se a i snad porad poradaji parkurove zavody a jine. Ani do jedne staje jsem nechodila a tak nemohu poslouzit

21.1.2011 13:16
inkana

XXX.XXX.53.216

Ahoj, já to tam osobně neznám. Jen občas jedu nad JK Liberec lesem a občas potkám někoho od nich na vyjíždce. Ale pokodu vim, jsou tam zaměřeni hlavně na sport a ježdění na jízdárně. Určitě kvalitní, když od nich jezdí Míša Stránská na MČR za juniory. Jezdila jsem s její mamkou na vyjížďky a ta pěla samou chválu...ale jaká je realita netušim.

http://www.euroregin.cz/prezentace/liberecky/liberec/parkur/index.php?page=nabidka

8.2.2015 15:26
ivanakru

XXX.XXX.95.173

Bydlím kousek od stájí koníky tam pořád mají děti tam učí jezdit také jsem tam začínala za pana Korába byla jsem tam 3roky potom už soukromníci a nakonec vlastní koník o kterého jsem před 3lety přišla zemřela.

madlaa

12.3.2015 10:08
madlaa

XXX.XXX.23.195

Ahoj, nevím, zda tyto příspěvky ještě někdo vyhledává. Ty co tu jsou mají staré datum...I přidám jednu čerstvou...k p. Korábovi ne, ne a ne. Vydrželi jsme půl roku...Měli jsme za to, že jeho hulvácké chování ukočírujeme, ale ne. Jeho trenérka nejednou před rodiči plakala, jak ji vynadal ( přede všemi ), podle mě neprávem, ale i kdyby, to se nedělá. Naší malou nejednou posadil bez helmy a na mladého "hopsáče", padala a ještě na ni řval, jak utržený. Koně jsou krásní, i zázemí..ale majitel je fakt děs. Nedoporučuji už kvůli bezpečí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík