Chystáte se někam na prázdniny? Myslím s vaším koníkem nebo na dovolenou s koňmi? + jak řešíte vaše koně při odjezdu na několik dní?
korveta
napsal(a):
Chystáte se někam na prázdniny? Myslím s vaším koníkem nebo na dovolenou s koňmi? + jak řešíte vaše koně při odjezdu na několik dní?
Ahoj,já plánuji s koníkem puťák,nejspíš ze Sázavy(kde mám koníka ustájeného) do Říčan ke kamarádce a vzít to na Benešov za další kamarádkou,samozřejmě na několik dní stím že bysme u kamarádek přespali i s koníkama.ale problém je v tom,že nechci jet sama,jel by někdo semnou? přikládám fotku mého koníka.
korveta
napsal(a):
ahojky,já si chci vzít kobylku na 14 dní na chatu,máme velikou zahradu,tak by se celý den pásla,jen se bojím aby nebyla smutná bez ostatních koní....Elis
korveta
napsal(a):
Ja beru svou kobylu na prazdniny s sebou mame neco kolem 10ha luk, a rybnik, proto aby si odpocinula od ruchu Chuchelskeho závodiště. Pojede sice daleko ale ten relax za to stoji!!!
korveta
napsal(a):
Já se chystám s kámoškou a našimi koníky na dovču na Nordranč, mám tam ustájenou kobylku s hříbátkem, tak si je aspoň užiju . Plánujeme to tak na dva týdny, koně povezeme přepravníkem, protože jsme zdaleka.