Máte taky doma někdo ryzáka? Do jaké barvy ho ladíte? Děkuju za všechny inspirace, když přihodíte fotku, bude to super
Pokud se tomu dá říct ladění, když mám podsedlovku, ohlávku a vodítko zelený, tak do zelený....ale tu zelenou si pečlivě vybírám( některé jsou fuj). Foto mám boužel jen když jsem zkoušela nové sedlo, takže jen část koně (tmavej ryzák)....
Tak my byli sponzorkou laděny do těchto barevných kombinací...a musím říct, že to není špatné..:)
Jsem úchyl na ryzáky a v podstatě i an barevnou sladěnost..:)
Na ryzákách nemusím červenou, ale ani modrou...
Moc se mi líbí hnědá, béžová, tmavě zelená, ale i klasika černá či bílá...
Tady je světlounce béžová s růžovo bílým lemem - lepší foto bohužel emeám, máme i čabraku..
a kompletně hnědomodré...
pak mám ještě i tu černou s bílým lemem a bílou se stříbrným lemem..
Červeno-oranžová je moc pěkná...
a měla jsem pučené sedlo zelené,také krásná barva
Já mám ryzouše do světle zelené....ale ne každému se to líbí a hodně lidí mě kritizujeAle nam to envadi
mě se líbí modrá, zelená, bílá černá - ale taky hooodně ty bavičky co má Jenysim, a kunikatost . pochvala...
Na ryzoje je fakt perfektní pohled když má hnědou nebo oražnovou barvičku..
My sme to zatim neřešily, takže máme zelenou
Petina

XXX.XXX.20.247
Dobrý den
Chtela bych se zeptat do jaké barvy vy by jste ladili černého ponyho(valach)
Líbí se mi na něm spoustu barev ale nevim kterou vybrat,nejvic se mi libi ruzova(viz.Eskadron nici 2017 bubblepink)ale nevim jestli by me jeho majitelka nezabila🤷♀️😂Dekuju za radu😊
Petina
napsal(a):
Dobrý den
Líbí se mi na něm spoustu barev ale nevim kterou vybrat,nejvic se mi libi ruzova(viz.Eskadron nici 2017 bubblepink)ale nevim jestli by me jeho majitelka nezabila🤷♀️😂Dekuju za radu😊
Na tmavém koni můžeš mít cokoliv a bude to hezké.
Ale já bych valachovi vybrala jinou než růžovou.
Na ryzácích mám pár barev odzkoušených a tyto se mi na nich líbí nejvíce - hnědá, neonově zelená (nemusí být úplně svítivá, nebo neonová.. stačí světle zelená), dále pak modrá, ta nesmí chybět nikde.. :D - jak tyrkysová, tak královsky modrá. Dále černá je na ryzácích moc pěkná. Růžová, žlutá.. Taky se mi moc líbí tmavší zelená, ale nehodí se mi úplně na všechny zrzky, což je divné :D
terinaxx
napsal(a):
Na ryzácích mám pár barev odzkoušených a tyto se mi na nich líbí nejvíce - hnědá, neonově zelená (nemusí být úplně svítivá, nebo neonová.. stačí světle zelená), dále pak modrá, ta nesmí chybět nikde.. :D - jak tyrkysová, tak královsky modrá. Dále černá je na ryzácích moc pěkná. Růžová, žlutá.. Taky se mi moc líbí tmavší zelená, ale nehodí se mi úplně na všechny zrzky, což je divné :D
Za 8 let si snad barvu někdo na ryzáka našel
Petina
napsal(a):
Dobrý den
Pokud se vám nejvíce líbí růžová, laďte do růžové.. :D Mám valáška, taky černý a růžová mu sekne.. Koni je jedno co má na sobě za barvu, věřte mi, že je mu to tedy opravdu vadit nebude :D A myslím, že majitelka vás určitě nezabije ;) Až ho v růžové uvidí, taky si ji na něm zamiluje :D