jindriska
napsal(a):
Ahojky Posílejte sem prosím fotky haflingů-kamoška je do nich blázen a obdivuje každou hezkou fotku
Majda
korveta
napsal(a):
a její letošní hříbátko
www.sally.estranky.cz
Sally
blanche
napsal(a):
.
Jéé super skok
Tvoje kobča se mi líbí čím dál víc
pizneta
napsal(a):
Jéé super skok
Tvoje kobča se mi líbí čím dál víc
A poslední.
Sallynka a já
pizneta
napsal(a):
A poslední.
Sallynka a já
Ooooo, děkuji za chválu ... už jsme se vypracovaly do lepší formy ... nemá už takové břicho a je s ní dobrá spolupráce ... Máš taky krááásnou haflošku
blanche
napsal(a):
Ooooo, děkuji za chválu ... už jsme se vypracovaly do lepší formy ... nemá už takové břicho a je s ní dobrá spolupráce ... Máš taky krááásnou haflošku
Posílám fotečky mého Haflíška
hasanek
napsal(a):
Já a Hása
Fotka klasickým foťákem převedená do digitální podoby. A to moc dobře fotit neumím.
toricon
napsal(a):
Fotka klasickým foťákem převedená do digitální podoby. A to moc dobře fotit neumím.
A jedna digitálem.
jindriska
napsal(a):
Ahojky Posílejte sem prosím fotky haflingů-kamoška je do nich blázen a obdivuje každou hezkou fotku
Kříženec haflinga Vojta, 9let
v zimě:
jindriska
napsal(a):
a dneska na jízdárně:
jindriska
napsal(a):
a při práci:
lenocka
napsal(a):
a při práci:
na www.aisek20.webovastranka.cz je toho víc
jindriska
napsal(a):
další
jindriska
napsal(a):
ještě
jindriska
napsal(a):
další
jindriska
napsal(a):
poslední
pizneta
napsal(a):
..
Sagar - hřebčák.Tady je příklad koně blonďáka jeho inteligence je na bodu mrazu a to se řiká že jsou hafloši inteligentní:)No tak nevim,on je asi vyjímka.
sonik
napsal(a):
Sagar - hřebčák.Tady je příklad koně blonďáka jeho inteligence je na bodu mrazu a to se řiká že jsou hafloši inteligentní:)No tak nevim,on je asi vyjímka.
Další...