Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2011 14:43
pista141

XXX.XXX.234.100

Řeším nechtěné krmení koní cizími lidmismajlík a proto prosím o inspiraci na cedule na ohradu. Chtěla bych lidi nějak vtipně a výstižně upozornit, že to koním opravdu nedělá dobře. Děkuji předem všem za nápady.smajlík

1.2.2011 15:22
horallka

XXX.XXX.48.123

pista141 napsal(a):
Řeším nechtěné krmení koní cizími lidmismajlík a proto prosím o inspiraci na cedule na ohradu. Chtěla bych lidi nějak vtipně a výstižně upozornit, že to koním opravdu nedělá dobře. Děkuji předem všem za nápady.smajlík

V létě sem byla hodně nešťastná a nasr...když lidi koním pořád házeli švestky.Mněla jsem strach že ostrý pecky jim můžou poškodit střeva.smajlík A obyč cedulka s nápisem Nekrmit!Tam byla k ničemu.Lidi si pořád mysleli že švestek se to netýká a že koním prostě dávají něco drobnýho na zub a neuškodí jim to.Tak jsem tam přímo napsala velký cedule: NEKRMTE PROSÍM NIčÍM KONĚ!!!NEHÁZEJTE JIM ŠVESTKY!ŠVESTKY MAJÍ OSTRÉ PECKY A KONÍM TAK ZPŮSOBUJETE VÁŽNÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY!Díky bohu to pomohlo a byl klid. :-)
Teť přes zimu tam mám cedule NEKRMTE PROSÍM NIČÍM KONĚ!!!:-)

1.2.2011 20:08
nikus

XXX.XXX.17.28

"Nekrmte nás. My hlad nemáme, majitel nám dopřává habaděj"
¨Na nás se choďte dívat ale krmit si choďte slepice a prasátka"
"Nekrmte nás, pak nám je špatně a majitel z toho má hlavu v pejru"
" Víte jak nás bolí vyšetření střev? Tak nás prosím ničím nekrmte"

popracovní výplach mozku smajlíksmajlík

2.2.2011 10:41
stieberova

XXX.XXX.46.234

V Krkonoších u jedné boudy měli nápis pro turisty, aby nekrmili jejich psa, že pes trpí diabetem a má přísnou dietu, měli to v češtině i němčině.
A v Polsku u moře jsme se byli podívat na tuleně a tam měli prosbu, aby lidé neházeli do bazénků mince, že je tuleni sbírají a fotodokumentaci jedné tulení samice, která byla velice oblíbená, bylo tam i její jméno a ona uhynula a po pitvě zjistili, že měla střeva úplně ucpaná mincemi. Bylo to tam nafoceno, nic hezkého a myslím, jediné opravdu důsledné upozornění pro návštěvníky.

2.2.2011 18:17
hovawart

XXX.XXX.31.3

stieberova napsal(a):
V Krkonoších u jedné boudy měli nápis pro turisty, aby nekrmili jejich psa, že pes trpí diabetem a má přísnou dietu, měli to v češtině i němčině.
A v Polsku u moře jsme se byli podívat na tuleně a tam měli prosbu, aby lidé neházeli do bazénků mince, že je tuleni sbírají a fotodokumentaci jedné tulení samice, která byla velice oblíbená, bylo tam i její jméno a ona uhynula a po pitvě zjistili, že měla střeva úplně ucpaná mincemi. Bylo to tam nafoceno, nic hezkého a myslím, jediné opravdu důsledné upozornění pro návštěvníky.

take se chystam to dat na ohradu, ale udelam si vlastni, fotku nasich dvou koni a nápis a to vse zalaminuju :-) original :-)

2.2.2011 21:06
kassiopeass

XXX.XXX.186.21

Někde jsem četla vtipnou cedulku: Nekrmte koně, kdo to má fart dojídat... A u toho byl přecpanej chlap v klobouku...

Přidejte reakci

Přidat smajlík