Včera měl můj koník Toprak narozeniny- 4 roky. Běžela jsem rychle z práce , že mu a jeho stájové kolegyni udělám jablko-mrkvičkový dort a místo toho příjdu do stáje a Topísek kulhal a měl napuchlou nožku. Volala jsem veterináře a ten mu dal antibiotika a léky proti bolesti za 1000Kč
. Tak takový dárek za tolik peněz si snad ani nezasloužil
. Dneska už je mu o hodně lépe. Fotografie z oslavy přidám zítra
Tak tohle je Toprak:
barletka
napsal(a):
Včera měl můj koník Toprak narozeniny- 4 roky. Běžela jsem rychle z práce , že mu a jeho stájové kolegyni udělám jablko-mrkvičkový dort a místo toho příjdu do stáje a Topísek kulhal a měl napuchlou nožku. Volala jsem veterináře a ten mu dal antibiotika a léky proti bolesti za 1000Kč
. Tak takový dárek za tolik peněz si snad ani nezasloužil
. Dneska už je mu o hodně lépe. Fotografie z oslavy přidám zítra
Tak tohle je Toprak:
Z jeho kamarádkou Parmou
barletka
napsal(a):
Z jeho kamarádkou Parmou
omlouvám se s jeho kamarádkou , ne z jeho. S kým čím 7.pád
barletka
napsal(a):
omlouvám se s jeho kamarádkou , ne z jeho. S kým čím 7.pád
Oslavenec se sevou kamarádkou v zimě.
Vybírám fotografie, které tu ještě nebyly
barletka
napsal(a):
Oslavenec se sevou kamarádkou v zimě.
Vybírám fotografie, které tu ještě nebyly
Moje trenérka na Topískovi. Foceno na jaře 2006.
barletka
napsal(a):
Moje trenérka na Topískovi. Foceno na jaře 2006.
Ahoj! to jsem ja co jsme si vyměňovali ohlávky. Nebyla si nahodou minulý rok u kuboše (bubla ranči) na westernovém dnu a měla si u sebe malé štěňátko border kolie a bylo po hodně dobrých rodičích a ztratila si mobil tak jste ho zablokli a pak si ho nasla a neslo to odbloknout a jak si ho hledala tak jsme s holkama od kuboše hlídali to štěnátko.
syndygirl
napsal(a):
Ahoj! to jsem ja co jsme si vyměňovali ohlávky. Nebyla si nahodou minulý rok u kuboše (bubla ranči) na westernovém dnu a měla si u sebe malé štěňátko border kolie a bylo po hodně dobrých rodičích a ztratila si mobil tak jste ho zablokli a pak si ho nasla a neslo to odbloknout a jak si ho hledala tak jsme s holkama od kuboše hlídali to štěnátko.
Ano to jsem já
. Dnes je z malého štěňátka velká psí slečna