Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.6.2006 13:38

Včera měl můj koník Toprak narozeniny- 4 roky. Běžela jsem rychle z práce , že mu a jeho stájové kolegyni udělám jablko-mrkvičkový dort a místo toho příjdu do stáje a Topísek kulhal a měl napuchlou nožku. Volala jsem veterináře a ten mu dal antibiotika a léky proti bolesti za 1000Kč. Tak takový dárek za tolik peněz si snad ani nezasloužil. Dneska už je mu o hodně lépe. Fotografie z oslavy přidám zítra

Tak tohle je Toprak:

21.6.2006 13:41

barletka napsal(a):
Včera měl můj koník Toprak narozeniny- 4 roky. Běžela jsem rychle z práce , že mu a jeho stájové kolegyni udělám jablko-mrkvičkový dort a místo toho příjdu do stáje a Topísek kulhal a měl napuchlou nožku. Volala jsem veterináře a ten mu dal antibiotika a léky proti bolesti za 1000Kč. Tak takový dárek za tolik peněz si snad ani nezasloužil. Dneska už je mu o hodně lépe. Fotografie z oslavy přidám zítra

Tak tohle je Toprak:

Z jeho kamarádkou Parmou

21.6.2006 13:48

barletka napsal(a):
Z jeho kamarádkou Parmou

omlouvám se s jeho kamarádkou , ne z jeho. S kým čím 7.pád

21.6.2006 13:55

barletka napsal(a):
omlouvám se s jeho kamarádkou , ne z jeho. S kým čím 7.pád

Oslavenec se sevou kamarádkou v zimě.

Vybírám fotografie, které tu ještě nebyly

21.6.2006 13:58

barletka napsal(a):
Oslavenec se sevou kamarádkou v zimě.

Vybírám fotografie, které tu ještě nebyly

Moje trenérka na Topískovi. Foceno na jaře 2006.

21.6.2006 15:50

barletka napsal(a):
Moje trenérka na Topískovi. Foceno na jaře 2006.

Ahoj! to jsem ja co jsme si vyměňovali ohlávky. Nebyla si nahodou minulý rok u kuboše (bubla ranči) na westernovém dnu a měla si u sebe malé štěňátko border kolie a bylo po hodně dobrých rodičích a ztratila si mobil tak jste ho zablokli a pak si ho nasla a neslo to odbloknout a jak si ho hledala tak jsme s holkama od kuboše hlídali to štěnátko.

21.6.2006 16:35

syndygirl napsal(a):
Ahoj! to jsem ja co jsme si vyměňovali ohlávky. Nebyla si nahodou minulý rok u kuboše (bubla ranči) na westernovém dnu a měla si u sebe malé štěňátko border kolie a bylo po hodně dobrých rodičích a ztratila si mobil tak jste ho zablokli a pak si ho nasla a neslo to odbloknout a jak si ho hledala tak jsme s holkama od kuboše hlídali to štěnátko.

Ano to jsem já. Dnes je z malého štěňátka velká psí slečna

21.6.2006 19:01

barletka napsal(a):

Ahojky.Mám jednu otázečku:Co je to za trenérku,jak je na fotečce s Toprakem???

21.6.2006 19:37

barletka napsal(a):

to je svět ale malej a co jedes i tento rok na bublinu?

22.6.2006 06:19

syndygirl napsal(a):
to je svět ale malej a co jedes i tento rok na bublinu?

Trenovala mě jen na jaře. Je to manželka pana Kubrického. Je to zlatíčko a nedám na ní dopustit

22.6.2006 13:22

barletka napsal(a):
Trenovala mě jen na jaře. Je to manželka pana Kubrického. Je to zlatíčko a nedám na ní dopustit

Ahoj, kolik tam stojí výcvik s ustájením pro jednoho koně? Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík