zuzanka
napsal(a):
Ahojky, jistě si pamatujete na Lyru.
Tak dnes ráno čekalo na majitelku krásné překvapení - v brzských ranních hodinách je Lyře narodil krásný hřebeček, isabelák s modrýma očkama. Radost pohledět
zuzanka
napsal(a):
Tak jo , nějaký sem hodím, ale načítá se mi to půl dne Díky za pochvalu
...
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
taky nechci být hnusná, ale to hříbě NENÍ isabela, ale ryzák.
Isabel jsme vě stáji odchovali několik, a všechny byly po narození bílé s lehce krémovám nádechem, a bílou hřívou i ocasem
Ale vemte si ryzáček s modrýma očičkama, to je vzácnost!!! Bude to pěknej "rarita"!!!
tajemma danny
napsal(a):
Ale vemte si ryzáček s modrýma očičkama, to je vzácnost!!! Bude to pěknej "rarita"!!!
No, nějakej pátek už jsem malý hříbě neviděla, ale zato vím, že štěňata maj po narození taky modrý oči... Ono titiž je modrá a modrá, že... Docela ráda bych fotečku těch modrých očiček viděla tady...
impact
napsal(a):
No, nějakej pátek už jsem malý hříbě neviděla, ale zato vím, že štěňata maj po narození taky modrý oči... Ono titiž je modrá a modrá, že... Docela ráda bych fotečku těch modrých očiček viděla tady...
no, známé se od ryzky narodilo hříbátko, bylo taky rezavé, ale mělo úplně bílé řasy. Později se z toho vyklubala isabela. takže nevím, možná se taky přebarví
ettelwen
napsal(a):
no, známé se od ryzky narodilo hříbátko, bylo taky rezavé, ale mělo úplně bílé řasy. Později se z toho vyklubala isabela. takže nevím, možná se taky přebarví
Cau! Lyrusku jezdím,ale prcka jsem ještě neviděla. Já bych to také viděla na ryzáka(nejspíš hodně světlého),ale příroda je nevyzpytatelná a tak to necháme vybarvit ne? Na modrá očka se už taky moooc těším,protože ryzák a modré oči...hm to by měl majitel už 2 raritky ve stáji!