Ryzáci podruhé - a s překvapením :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2006 18:44

zuzanka napsal(a):
Ahojky, jistě si pamatujete na Lyru.

ahoj koník je krásnej ale nepomatuju se na Lyru kdo to byl? a jaké překvapení ?

22.6.2006 18:45

zuzanka napsal(a):

Tak dnes ráno čekalo na majitelku krásné překvapení - v brzských ranních hodinách je Lyře narodil krásný hřebeček, isabelák s modrýma očkama. Radost pohledět

22.6.2006 19:11

zuzanka napsal(a):
Tak dnes ráno čekalo na majitelku krásné překvapení - v brzských ranních hodinách je Lyře narodil krásný hřebeček, isabelák s modrýma očkama. Radost pohledět

Ten je pěknejVíce fotek nemáš?

22.6.2006 19:13

alisa napsal(a):
Ten je pěknejVíce fotek nemáš?

Tak jo , nějaký sem hodím, ale načítá se mi to půl dne Díky za pochvalu

22.6.2006 19:16

zuzanka napsal(a):
Tak jo , nějaký sem hodím, ale načítá se mi to půl dne Díky za pochvalu

...

22.6.2006 19:20

zuzanka napsal(a):
...

a ještě - svačinka

23.6.2006 14:34

zuzanka napsal(a):

No, nechci bejt hnusná, ale nevypadá isabela trošku jinak???

23.6.2006 15:14

impact napsal(a):
No, nechci bejt hnusná, ale nevypadá isabela trošku jinak???

taky nechci být hnusná, ale to hříbě NENÍ isabela, ale ryzák.
Isabel jsme vě stáji odchovali několik, a všechny byly po narození bílé s lehce krémovám nádechem, a bílou hřívou i ocasem

23.6.2006 15:18

Inspektor Pišišvor napsal(a):
taky nechci být hnusná, ale to hříbě NENÍ isabela, ale ryzák.
Isabel jsme vě stáji odchovali několik, a všechny byly po narození bílé s lehce krémovám nádechem, a bílou hřívou i ocasem

Ale vemte si ryzáček s modrýma očičkama, to je vzácnost!!! Bude to pěknej "rarita"!!!

23.6.2006 15:34

tajemma danny napsal(a):
Ale vemte si ryzáček s modrýma očičkama, to je vzácnost!!! Bude to pěknej "rarita"!!!

No, nějakej pátek už jsem malý hříbě neviděla, ale zato vím, že štěňata maj po narození taky modrý oči... Ono titiž je modrá a modrá, že... Docela ráda bych fotečku těch modrých očiček viděla tady...

23.6.2006 15:41

impact napsal(a):
No, nějakej pátek už jsem malý hříbě neviděla, ale zato vím, že štěňata maj po narození taky modrý oči... Ono titiž je modrá a modrá, že... Docela ráda bych fotečku těch modrých očiček viděla tady...

no, známé se od ryzky narodilo hříbátko, bylo taky rezavé, ale mělo úplně bílé řasy. Později se z toho vyklubala isabela. takže nevím, možná se taky přebarví

23.6.2006 16:50

ettelwen napsal(a):
no, známé se od ryzky narodilo hříbátko, bylo taky rezavé, ale mělo úplně bílé řasy. Později se z toho vyklubala isabela. takže nevím, možná se taky přebarví

Cau! Lyrusku jezdím,ale prcka jsem ještě neviděla. Já bych to také viděla na ryzáka(nejspíš hodně světlého),ale příroda je nevyzpytatelná a tak to necháme vybarvit ne? Na modrá očka se už taky moooc těším,protože ryzák a modré oči...hm to by měl majitel už 2 raritky ve stáji!

Přidejte reakci

Přidat smajlík